back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nemurirea...si cum poate fi obtinuta!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 18:15

bai X-ule, vezi ca te pun pe alta lista

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 18:16

Daca observam ca tot ce exista in acest univers, are o imbatrinire in timp.
Totul. izotopi, elemente, substante, fiinte.
Apa are mai multi izotopi, deuteriu si tritiu, decit acum 4 miliarde de ani.
Totusi avem o celula nemuritoare. Ovulul. Adica au...femeile...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 18:18

Copii nostrii sint tot noi. Adica...noi....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 18:19

De la: Will, la data 2010-09-01 18:15:28bai X-ule, vezi ca te pun pe alta lista

lista de bucate,in capu' mesii ca mi-e foame toar'su

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 18:20

IO SUNT NEMURITORU

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 18:20

Vai , dar ce filozofii indiene

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 18:22

De la: XYW, la data 2010-09-01 18:20:21IO SUNT NEMURITORU

Raspunsul Nr. 2
BRAVO!
asa copii, incet descilcim "lina"

9am189696

38 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 14:57

De la: Will, la data 2010-08-20 14:41:57TOATE CARTILE RELIGIOASE, FARA EXCEPTIE, VORBESC DE NEMURIRE!
O parte din fiinta umana este nemuritoare, toti simtim aceasta!
Intrebarea este:
"Reintrupare sau viata vesnica, intr-o alta dimensiune?"
Pareri?

Pai vrei sa stii parerea mea ?
(da' sa nu razi .... )
Nu e nemurire in sensul in care o percepem noi oamenii MURITORI. Adica trupul e doar un invelis. Am citit (prea mult??? ) ca s-au facut experimente cu omul pe moarte - adica s-a pus pe cantar inca viu (God knows, poate cu pat cu tot, oricum nu prea mai conta... ) si dupa ce si-a dat obstescul sfarsit, corpul era mai usor cu vreo suta sau cateva sute (sub 500) de grame. Acu' sa cantaresti sufletul........ mi se pare haios, da' daca nu am fost acolo, ce sa zic
exista o teorie cu reincarnarea la hindusi, cu cele 7 vieti, iar in ultima trebuie sa te apropii (ca entitate umana) de perfectiune. Si bineinteles teoriile cu pedepsirea ta de Divinitate prin reincarnarea in fiinte inferioare, sclavi, muncitori fara slujba, oameni handicapati etc....

Eeeeee si acu' vine suspansul .... ce se intampla dupa "ultima" moarte .....
unii zic ca acea sfera luminoasa (deci imateriala) se inalta catre locul viitor (permanent) de odihna - sunt teorii despre planete ca in Rai sau ca in Iad
samd. Ce cred eu? Pai un amalgam din cele scrise mai sus. Mi-as dori sincer sa ne intrupam intr-o "fiinta de lumina" - sfera luminoasa. Ah, se mai zice ca cele invatate/deprinse de tine se acumuleaza undeva, dar tu chiar de te-ai naste a doua oara, nu iti vei aminti niciodata totul. Dar cele acumulate raman in sfera de lumina (pesemne ca si daca esti un om de nimic, aia ai sa ai in sfera ta luminoasa ... De asta crestinul trebuie sa lupte pentru desavarsire, pentru ca in "viata de dincolo" cum se spune, sa fie curat si cat de cat intelept....

Eh, acu' drajii mosului, un Craciun fericit si un an nou mai bun decat cel care a trecut, si fie ca toti dusmanii Romaniei sa piara asa cum hotaraste bunul Dumnezeu!!!

9am189696

38 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 15:21

De la: Bi_anca, la data 2010-08-24 18:03:41Exista un medicament. E tinut secret pt. ca ar duce la o eplozie demografica care ar crea haos. A fost deja experimentat si e incredibil.

Medicamentul care statea la baza formulei a fost retras in graba de pe piata europeana. Romania il importa din Germania, care era producator acum vreo 15-20 de ani.

La ora actuala se mai produce in America Centrala sau in tarile arabe, care nu se supun anumitor reglementari la nivel international.

Bianca draga.... visuri .... visuri de noapte

Asa ceva NU EXISTA. Pe de alta parte, un om pe la 90 de ani poate arata normal, simpatic, sau ca un monument al propriei distrugeri. Am prefera cu totii sa putem trai macar pana la 90 de ani si sa aratam cat de cat normal pentru varsta aia, si sa ne si putem misca cat de cat normal....

Mda, e un medicament, dar nu ce ai zis tu, pentru prelungirea vietii, pentru pastrarea "ca o muratura" la conservat pana la momentul mortii, dar ala nu se stie ce efecte adverse are.... si nu se stie cine l-a produs si DACA se comercializeaza. Oricum noi astia n-avem acces la asa ceva... poate costa de ordinul milioanelor Asa ca... sa lasam visul ... inapoi la realitate - pauza s-a terminat, capul la fund

9am189696

38 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 15:37

De la: Will, la data 2010-08-21 05:04:23mai sus s-a vorbit de biserica ortodoxo-crestina
preotii egipteni, aveau puteri si cunostinte pe care noi nici nu le putem visa.

Este de neconceput, ca totul sa se termine brusc!
Viata nu are sfirsit!

Bunule Will,
Mda, preotii egipteni, Buddha, Iisus .... astea sunt totusi mistere.
De asta si exista expresia "crede si nu cerceta"....
Ma cam indoiesc de puterile preotilor egipteni ..... sa nu uitam ca, totusi, societatea era cam salbaticuta .... Cat despre cunostinte.... mult sub nivelul continut in prezent pe Internet. Ah, era sa uit, ii cunoscusera pe Cleopatra, Tut-ankh-Amon si Ramses .....

Presupun ca esti liber cugetator - asta nu te impiedica sa citesti carti din toate domeniile si religiile ca sa-ti faci o parere. Eu, de exemplu, sunt curioasa sa rasfoiesc putin Quranul Am tot auzit atatea variante, ca nu mai inteleg nimic
Revenind la topic, fiinta umana e cevaaaaa de speriat. Citeste cartea despre Siddharta a lui Herman Hesse si ar fi o multime de carti care sa-ti starneasca imaginatia. Personal, am simtit ca parca pentru sufletul meu scrie e captivanta de la inceput la sfarsit... Oricum, iti prezinta o alta varianta fata de cea a lumii crestin-ortodoxe, cum spuneai mai sus...
Pace !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:32

Facand copii, traiti in nemurire!

Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:42

eu am facut 2....oare ajung sau mai..fac unul?!

azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
Flo13

373 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:45

De la: annca_a, la data 2010-12-23 15:42:05eu am facut 2....oare ajung sau mai..fac unul?!

Macar repetitie .

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:46

Cu cat is mai multi ,cu atat mai bine si mai frumos este .................si nemurirea-i tot mai spre eternitate!
Cine face copii, se spune ca-l iubeste pe dunezeu!

Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:53

De la: Tramp, la data 2010-12-23 15:46:19Cu cat is mai multi ,cu atat mai bine si mai frumos este .................si nemurirea-i tot mai spre eternitate!
Cine face copii, se spune ca-l iubeste pe dunezeu!

stiu

azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 18:33

Scapand de dumnezeu ....obtinem nemurirea....

dalina

388 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:19

De la: _KARPOV, la data 2010-12-23 18:33:21

Scapand de dumnezeu ....obtinem nemurirea....

CAND MORI AFLI RASPUNSUL!EXISTA SAU NU!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:21

De la: annca_a, la data 2010-12-23 15:42:05eu am facut 2....oare ajung sau mai..fac unul?!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:22

Una din metodele de a obtine nemurirea este sa mergi la razboi. Acolo se nemureste pe rind......

dalina

388 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:24

De la: nastasemihail, la data 2010-12-26 13:22:40Una din metodele de a obtine nemurirea este sa mergi la razboi. Acolo se nemureste pe rind......

TU IMPINGI OAMENII LA GENOCID!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:26

De la: nastasemihail, la data 2010-12-26 13:22:40Una din metodele de a obtine nemurirea este sa mergi la razboi. Acolo se nemureste pe rind......

..ai tu fixul asta cu barbatii la razboi..

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:27

Se poate obtine[nemurirea] atunci cind cel care a programat omul, poate modifica Programul impementat in ADN ! Si modificarea materiei din care e ,,zamislita'' fiinta umana, modificata ,adaptata la nemurire...
Dar ce a programat omul a programat si universul...toate se nasc, traiesc si mor....Sau poate asa se vede prin ochii fiintei noastre ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:28

De la: dalina, la data 2010-12-26 13:24:13

Faci confuzii. Acolo se nemureste pe rind, nu toti odata.
Si eroii si supravietuitorii devin nemuritori.

dalina

388 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:30

De la: nastasemihail, la data 2010-12-26 13:28:16

EU INCA NU AM VAZUT MILTARII MORTI IN RAZBOAIE,SA SE SCOLE DE JOS ,SA SE STEARGA DE PREF SI SA LUPTE MAI DEPARTE!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:31

De la: dalina, la data 2010-12-26 13:30:38
De la: nastasemihail, la data 2010-12-26 13:28:16

EU INCA NU AM VAZUT MILTARII MORTI IN RAZBOAIE,SA SE SCOLE DE JOS ,SA SE STEARGA DE PREF SI SA LUPTE MAI DEPARTE!
Fiindca nu ai fost la razbel.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:39

Nu e logic sa traiesti o eternitate ......nu ne permite "legea" .In universul actual legile sunt clare....pentru a fi nemuritor e nevoie de o lege....ea nu exista ...poate doar intr-un alt univers ....cel primordial....sau poate intr-o alta dimensiune....S-ar putea sa ne prabusim in sinea noastra,in momentul mortii.....sa existam sum forma unei constiinte universale....sa traim in subconstientul celor care ne urmeaza...poate ca nasterea asta inseamna....un nou corp pentru a hrani creierul care ne adaposteste constiinta in subconstient.....Iar totul e pus la cale de o constiinta universala care incearca sa se exteriorizeze prin noi....incearca sa rupa lanturile in care a fost prinsa miliarde de ani....si poate alte mii de miliarde de miliarde de ani....Nu cred ca suntem noi norocosii care suntem contemporanii primului univers ...al celui care a ajuns la "varsta" de 13,5 miliarde de ani....Noi facem parte ,poate ....dintr-un moment in care universul reuseste sa se exteriorizeze ca si constiinta.....Poate noi suntem primitivii asta insa nu exclude existenta unora cu mult deasupra noastra ....atat ca inteligenta cat si ca tehnologie....Noi vom ramane in "analele" universului ...ca fiind cei care au incercat sa afle ce sunt si de ce sunt ......

dalina

388 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:41

De la: _KARPOV, la data 2010-12-26 13:39:06

Nu e logic sa traiesti o eternitate ......nu ne permite "legea" .In universul actual legile sunt clare....pentru a fi nemuritor e nevoie de o lege....ea nu exista ...poate doar intr-un alt univers ....cel primordial....sau poate intr-o alta dimensiune....S-ar putea sa ne prabusim in sinea noastra,in momentul mortii.....sa existam sum forma unei constiinte universale....sa traim in subconstientul celor care ne urmeaza...poate ca nasterea asta inseamna....un nou corp pentru a hrani creierul care ne adaposteste constiinta in subconstient.....Iar totul e pus la cale de o constiinta universala care incearca sa se exteriorizeze prin noi....incearca sa rupa lanturile in care a fost prinsa miliarde de ani....si poate alte mii de miliarde de miliarde de ani....Nu cred ca suntem noi norocosii care suntem contemporanii primului univers ...al celui care a ajuns la "varsta" de 13,5 miliarde de ani....Noi facem parte ,poate ....dintr-un moment in care universul reuseste sa se exteriorizeze ca si constiinta.....Poate noi suntem primitivii asta insa nu exclude existenta unora cu mult deasupra noastra ....atat ca inteligenta cat si ca tehnologie....Noi vom ramane in "analele" universului ...ca fiind cei care au incercat sa afle ce sunt si de ce sunt ......

SI ETERNITATEA EXISTA?

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 15:57

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 00:05

o parte din noi nu moare niciodata
oamenii care au avut experiente dupa moartea clinica, marturisesc ce este dincolo!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 00:20

De la: Will, la data 2010-12-27 00:05:27o parte din noi nu moare niciodata
oamenii care au avut experiente dupa moartea clinica, marturisesc ce este dincolo!

Sufletul nu moare, doar trece intr-o alta etapa a existentei
In rest...`om muri si `om vedea!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NEMURIREA...SI CUM POATE FI OBTINUTA!
Mergi la: