back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nemurirea...si cum poate fi obtinuta!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 August 2010, ora 17:04

...la noi nu prea mege netul..

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 August 2010, ora 17:04

Emile, voi acolo in Canada nu aveti avatare frumoase? Sau aveti restrictie la ele.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 17:05

De la: adakaleh, la data 2010-08-26 17:04:12...la noi nu prea mege netul..

La mine merge struna

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

La mine merge struna

nastasemihail

47672 mesaje

La mine merge struna

nastasemihail

47672 mesaje

La mine merge struna

nastasemihail

47672 mesaje

La mine merge struna

nastasemihail

47672 mesaje

La mine merge struna

nastasemihail

47672 mesaje

La mine merge struna

nastasemihail

47672 mesaje

La mine merge struna

nastasemihail

47672 mesaje

La mine merge struna

nastasemihail

47672 mesaje

La mine merge struna

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 17:08

Mihai
ne-ai ramas in memorie
plec la treaba, sa fiti ingaduitori!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 17:11

Sa nu ne uitam unul pe altul

nastasemihail

47672 mesaje

nastasemihail

47672 mesaje

shanice

300 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 20:31

De la: adakaleh, la data 2010-08-25 02:13:35
De la: Bi_anca, la data 2010-08-24 18:03:41Exista un medicament. E tinut secret pt. ca ar duce la o eplozie demografica care ar crea haos. A fost deja experimentat si e incredibil.

Medicamentul care statea la baza formulei a fost retras in graba de pe piata europeana. Romania il importa din Germania, care era producator acum vreo 15-20 de ani.

La ora actuala se mai produce in America Centrala sau in tarile arabe, care nu se supun anumitor reglementari la nivel international.

Come nome ?

Pot sa-ti spun doar ca in Bucuresti au infiintat un centru care il studiaza si cred ca si comercializeaza...nu stiu sigur.

Oricum nu cred ca mai e cazul sa discut serios. Vad ca argumentul calca pe bataturi pe toata lumea asa ca nu mai pierd timpul cu cine se nimereste. Sunt pur si simplu scarbita de tratamentul primit.....

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 20:39

De la: nastasemihail, la data 2010-08-25 02:14:24
De la: Bi_anca, la data 2010-08-25 02:09:25
De la: nastasemihail, la data 2010-08-25 02:06:12Apropo Gerard ce mai face....a nascut?

Esti patetic....

Temperament de loser....si cand te gandesti ca fiica ta e medic si puteti sa va umpleti de bani facand bine la o gramada de amarati....NO COMMENT.....

Ia asculta aici. Scuteste-ma cu apelari la fata mea. Hai, ia pe altii la postat si scuteste-ma. Ca nu se poate incropi o discutie cu tine.
Apropo spuneai pe un topic de....sotia ta. Tu esti femeie sau barbat? Daca imi raspunzi aiurea voi intelege ce vreau.

Nu stiam ca trebuie sa-ti dau raportul asupra sexului caruia ii apartin ca sa pot sa-mi spun parerea vis-a-vis de un anumit subiect. N-am vazut nimic specificat in acest sens.

Am sa-ti fac totusi pe plac si am sa evit sa mai citesc insiruirile de cuvinte fara sens pe care le postezi in cantitate industriala.

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 21:26

De la: nastasemihail, la data 2010-08-26 17:05:11

La mine merge struna

Mai degraba nestrunit!

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 21:32

De la: nastasemihail, la data 2010-08-25 01:32:34In regiunea Hunza, se fac copii intre 80-140 de ani. Nu e poveste.
Durata vietii ajunge intre 120-140 de ani.

Oare daca merg si eu in regiunea Hunza am sansa sa mai fac copii? Nu ca mi-as dori dar as vrea sa-i fac pe la 135 de ani si pana atunci sa vad ce voi face cu sufletul dupa...

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 21:55

Am gasit un material cu Epopeea lui Ghilgames si m-am gandit ca citind-o veti descoperi ca omul tot timpul a fost cautatorul nemuririi dar ca nu s-a putut obtine.

De nenum�rate ori, �n diverse articole, am f�cut referire la Epopeea lui Ghilgame�, ca fiind at�t prima poveste scris�, c�t �i primul fantasy al omenirii. Ei bine, recitind povestea am �n�eles c� este mai mult de at�t. Autorul necunoscut ne vorbe�te despre c�utarea nemuriri, problem� ce r�scole�te mintea omului �nc� de la �nceputul omenirii.
Pentru prima dat� mi-am dat seama c� omul caut� nemurirea �nc� de la �nceputul timpurilor, �nc� de c�nd �i-a dat seama c� via�a nu e ve�nic�. De-a lungul timpului, alchimi�ti, filosofi �i cei din diverse domenii apropiate acestora �i-au dedicat via�a �n c�utarea �Pietrei Filosofale� sau a �Lapis Philosophorum�. Fiecare a �ncercat s� dea un alt �n�eles nemuririi. Dac� alchimi�tii credeau cu t�rie c� pot ob�ine aceast� piatr� �n laboratoarele lor, piatra ce face aur din metalele simple �i ofer� via�� ve�nic� posesorului, filosofii sunt de alt� p�rere. Dup� unii adev�rata �Lapis Philosophorum� ofer� �n�elepciunea �i via�a ve�nic�, �ns�, dup� moarte. Via�� ve�nic� pe care ne-o promite �i biserica. Dac� �Lapis Philosophorum� exist� cu adev�rat ori ba, nu a� �ti s� spun sau s� �mi dau cu p�rerea. �ns�, ceea ce m-a pus pe g�nduri a fost chiar Epopeea lui Ghilgame�. �i aici nu m� refer la vreo piatr� filosofal� sau la vreo plant� magic� ce poate oferi nemurirea, ci la ceea ce am face dac� lucrul acesta ar fi posibil.
Epopeea lui Ghilgame� este de fapt o poezie mitografic� ce prezint� un erou mitic �i semizeu nemul�umit de condi�ia sa de muritor. Epopeea a fost rescris� �n versiunea akkadian� a magului Sinlikiunninni cu titlul Despre cel care a v�zut totul, �ns� mai complet� a fost versiunea asirian�, �n doisprezece t�bli�e sau c�nturi, p�strat� �n biblioteca lui Assurbanipal. Povestea pare s� fi fost scris� �n jurul anului 2000 �. Hr. �i scris� pe doisprezece t�bli�e de lut, fiind descoperit abia �n secolul nou�sprezece. Acest poem, adaptat de civiliza�iile succesive ale Mediteranei orientale, con�ine multe elemente mitologice care apar �n literaturile �i tradi�iile mitologico-religioase ale civiliza�iilor ulterioare. Conform pove�tii originare, Ghilgame� a fost al 5-lea regea din prima dinastie postdiluvian� �i a domnit �n ora�ul Uruk, 127 ani. Dup� istoricul Ren� Labat, s-ar deduce din anumite inscrip�ii c� Ghilgame� ar fi fost un personaj real, domnind �n Uruk prin secolul 28 �.e.n; dar dup� varianta akkadian�, Ghilgame� e o crea�ie a zei�ei Aruru. Potrivit mitului, la solicitarea cet��enilor oprima�i din Uruk, zeii le-au trimis acestora o creatur� uria��, un s�lbatic pe nume Enkidu, pentru a-l provoca la lupta corp la corp pe regele Ghilgame�, care �i tiraniza �i le necinstea fiicele. Dar confruntarea nu s-a terminat cu o victorie clar� de nici o parte, astfel �nc�t Ghilgame� �i Enkidu au devenit prieteni nedesp�r�iti. Cei doi au avut parte de multe aventuri, dovedindu-�i curajul �i eroismul �nfrunt�nd creaturi fantastice periculoase, fapte ce le-au dus faima peste m�ri �i ��ri. �ns� lucrul acesta a adus m�nia zei�ei I�tar, protectoarea Uruk-ului, cea ce a hot�r�t c� este momentul ca cei doi prieteni s� se despart� prin moarte. Astfel Ghilgame� r�m�ne f�r� bunul s�u prieten Enkidu �i �i �ncepe c�l�toria �n c�utarea nemuririi.
Aici apare pentru prima oar� �i motivul potopului. Este prima poveste �n care se spune c� a existat un potop prin care zeii au dorit s� �i arate furia, �ns� au sim�it �i disperarea v�z�nd c� oamenii mor unul c�te unul �i c� nu mai are cine s� le aduc� jertfe. Astfel singurul supravie�uitor al potopului, Utnapishtim, �i so�ia lui, primesc �n dar nemurirea. - Tradi�ia despre Utnapishtim se va reg�si mai t�rziu �n Biblie �n relat�rile despre Noe -. Utnapishtim �i ofer� lui Ghilgame� cheia accesului la nemurire, o plant� aflat� pe fundul m�rii. Plant� pe care eroul nu o folose�te la timp, r�m�n�nd astfel un simplu muritor. Ceea ce m-a pus pe g�nduri a fost chiar lucrul acesta.
Probabil c� Ghilgame� nu a fost preg�tit s� tr�iasc� ve�nic, dar nici decis s� r�m�n� muritor pentru totdeuna. Evident c�, epopeea, reprezint� drama existen�ial� a omului, lupta lui cu for�ele oculte �i perspectiva �nfr�ngerii lor, raportul cu femeia �i raportul de prietenie �ntre oameni, teama de moarte �i setea de nemurire.
Ghilgame� pare s� fie primul erou mitic care se confrunt� cu toate aceste motive, prim�nd, bine�n�eles, motivul vie�ii ve�nice. Ghilgame�, �n ciuda tuturor vitejiilor �i actelor de eroism, dovede�te c� simte team�, teama de-a se �nt�lni fa�� �n fa�� cu zeul mor�ii, team� pe care o simte orice muritor. Lucrul acesta m� face s� m� g�ndesc la societatea pe cale de dezvoltare. La omul simplu ce aspira la o via�� mai bun� �i c�t mai lung�. Dac� Ghilgame� a descoperit cu adev�rat �Lapis Philosophorum�, asta nu vom �ti niciodat�, �ns� aceast� poveste arat� c�t de �nsetat este omul dup� nemurire.
Cartea este de baza pentru literatura universala si reflecta marile teme,a vietii si a mortii,din care se desprind restul.Chiar daca este cea mai veche scriere literara ea ramane autentica si valoroasa,pacat ca nu se stie cine a fost marele om care a scris-o..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 August 2010, ora 00:04

In regiunea Hunza, e vorba de barbati. Femeile, mai jos ca virsta.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 August 2010, ora 02:54

De la: nastasemihail, la data 2010-08-27 00:04:35In regiunea Hunza, e vorba de barbati. Femeile, mai jos ca virsta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2010, ora 02:57

De la: Ebony, la data 2010-08-28 02:54:41
De la: nastasemihail, la data 2010-08-27 00:04:35In regiunea Hunza, e vorba de barbati. Femeile, mai jos ca virsta.

Asa e

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 28 August 2010, ora 05:51

Deocamdata, se stie doar de nemurirea spirituala.
Totusi, in informatia genetica a omului este si nemurirea trupeasca.
Oare, care ar fi fost fructul, din pomul nemuriri lui Adam.
Virsta lui Adam este determinata numai de la iesirea din Eden: 930 de ani.
Creierul lui lucra 100%- a dat nume la toate animalele si la toate plantele.
A stat de vorba cu Creatorul.
In momentul invierii lui Hristos, au inviat si altii morti mult timp inainte cam 700 de ani.
Au fost vazuti in Ierusalim.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 10:59

Nemurirea poate fi obtinuta simplu!
Faceti copii si prin iei veti trai in nemurire!

9am188648

241 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 17:31

De la: Will, la data 2010-08-20 14:41:57TOATE CARTILE RELIGIOASE, FARA EXCEPTIE, VORBESC DE NEMURIRE!
O parte din fiinta umana este nemuritoare, toti simtim aceasta!
Intrebarea este:
"Reintrupare sau viata vesnica, intr-o alta dimensiune?"
Pareri?

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 18:09

ce fac nemuritorii...???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 18:11

De la: Will, la data 2010-08-28 05:51:56Deocamdata, se stie doar de nemurirea spirituala.
Totusi, in informatia genetica a omului este si nemurirea trupeasca.
Oare, care ar fi fost fructul, din pomul nemuriri lui Adam.
Virsta lui Adam este determinata numai de la iesirea din Eden: 930 de ani.
Creierul lui lucra 100%- a dat nume la toate animalele si la toate plantele.
A stat de vorba cu Creatorul.
In momentul invierii lui Hristos, au inviat si altii morti mult timp inainte cam 700 de ani.
Au fost vazuti in Ierusalim.

si vulpea dadea din pene

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 18:14

De la: Tramp, la data 2010-09-01 10:59:59Nemurirea poate fi obtinuta simplu!
Faceti copii si prin iei veti trai in nemurire!

BRAVO!
RASPUNSUL NR 1!
VIATA FACE VIATA!
Hai mai cazniti-va un pic CREERELE

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NEMURIREA...SI CUM POATE FI OBTINUTA!
Mergi la: