back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nemurirea...si cum poate fi obtinuta!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:49

Pune-i unui adolescent , niste cintareti de atunci eventual chiar asta, si vezi ce spune.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
iunie1975

7 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:56

Nemurirea ,este acea iluzie ce se induce fraierilor pentru a putea fi manipulati. Se perpetuiaza aceasta ideie pentru ca prostia este caracteristica de baza a maselor de oameni. Putini oameni,cca 10%, sunt constienti de ceea ce se petrece in jurul lor,20-30% banuiesc, iar restul, habar nu au pe ce lume traiesc.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:59

De la: iunie1975, la data 2010-08-21 19:56:12Nemurirea ,este acea iluzie ce se induce fraierilor pentru a putea fi manipulati. Se perpetuiaza aceasta ideie pentru ca prostia este caracteristica de baza a maselor de oameni. Putini oameni,cca 10%, sunt constienti de ceea ce se petrece in jurul lor,20-30% banuiesc, iar restul, habar nu au pe ce lume traiesc.

Nu fi atit de sigur de asta. Nici prin cap nu-ti trece ce multi oameni, vad ce nici nu banuiesti.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 August 2010, ora 08:28

Nemurirea !
Exista ?
Ce inseamna nemurirea ?
Hristos a inviat din morti, cu moartea pre moarte calcand ... ni se repeta de fiecare data cand ni se aduce aminte ca soarta unui om care ne indeamna sa respectam cele 10 porunci este sa fie omorat ....
Poate cineva sa ne spuna de ce a fost ucis Isus ?
Propovaduia o lume mai buna ...
Deranjeaza pe cineva asta ?
Toti oamenii decalara, fara exceptie, ca doresc o lume mai buna. pentru ca asta care exista e plina de imperfectiuni. Ale cui sunt imperfectiunile ? Ale oamenilor ! In rest, mecanismul vietii pare sa functioneze dupa legi clare, bine puse la punct.
Lupul mananca mielul, oaia, capra ...
Leopardul, anitlopa...

Din cand in cand, apare cineva ca Isus, un tip deosebit, care gandeste altfel decat ceilalti si spune ca "pe lumea cealalta" despre care nimeni n-are habar, dar multi cred ca ar exista, pentru ca isi doresc sa mai existe o lume de rezerva, inca o sansa ... lupul nu va mai manca mielul si vor fi buni prieteni.
Pentru ca majoritatea se considera in postura mielului, povestea devine de succes.
Nimeni nu se intreaba cum va functiona lupul pe lumea cealalta.
Ce va manca lupul ?
Cum va mai exista lupul fara sa se hraneasca.
Va mai fi sub forma asta ?
Dar mielul ?

Lumea cealalta este vesnica, se spune ...
Nu zau ?
Dar asta de ce nu este ?
Numurirea este legata de vesnicie.
Ni se spune ca daca facem aia si ailalta, vom trai vesnic in rai.
Se gandeste cineva ce este raiul si cum se traieste acolo ... si vesnic ?
Avand in vedere modelul lumii asteia, isi doreste cineva sa traiasca vesnic ?
Si aia care nu traiesc vesnic, pentru ca n-au fost cuminti, unde se duc ?
In iad, ne spune religia !
Bun, si acolo ce patesc ?
Cele mai urate chestii ! Adica, in general cam ce patesc acum aici, in viata aceasta.
In schimb, in rai, nimic n-are de-a face cu viata aceasta.

M-a pus pe ganduri cand am aflat ca acelor musulmani care accepta sa-si lege o bomba de brau si sa omoare zeci de oameni prin metrou sau autobuz, li se spune ca vor ajunge in paradis si vor primi 77 de fecioare...
Si ce-o sa faca el cu 77 de fecioare ?
Sex ? Sau metempsihoza ?
A facut cineva sex cu o fecioara ?
Evident.
Si ? A fost isprava mare ?
Cum e sexul mai placut ? Cu o fecioara sau cu o femeie experimentata ?

De ce li se promit asfel de iluzii ?
Pentru ca aia n-au ...

Se spune sa daruiesti pentru ca, "pe lumea cealalta" vei primi inzecit sau insutit ...
Pai, pe lumea cealalta nu exista bani. Ce vei primi insutit sau inmiit ? Multumiri ? Foarte bine, si de ce nu poti sa le primesti pe lumea asta ?

De ce trebuie sa se intample toate lucrurile bine, pe lumea ... cealalta ?

Hristos a inviat din morti ...
A mai inviat cineva de atunci ?
Hristos traieste vesnic.
Si ia mereu asupra lui, pacatele tuturor.
Ce idee geniala.
Extraordinar.
Ce noroc pe noi !
Putem face orice ticalosie, putem provoca oricata durere, pentru ca ni s-a dat solutia: mergem, ne spovedim, ne rugam lui Isus si gata, de maine putem face ca si ieri, ca si alaltaieri ... pentru ca nu ne putem schimba firea si, pe deasupra, ni s-a oferit si aceasta masina de spalat pacate, numita ... credinta.
De 2.000 de ani s-a schimbat omul ?
A devenit mai bun ?
A coborat raiul pe pamant ?
S-au schimbat numai mijlocele.
Omul a ramas neschimbat.
Lupii si mieii sunt la locul lor.
Si fac acelasi lucru.
Si, nici unul din ei, nu pare sa dea semne ca ar avea de gand sa se schimbe.
Nemurirea ?

E plin cimitirul de oameni de neilnocuit !
Si de regrete, si de iluzii.
Si de dezamagiri.

Nemurirea nu exista !
E o iluzie.

Amintiti-va de actorii celebrii care au murit in anii trecuti.
Iordache, Motu, Dinica ...
Ce jale, ce regrete, ce "nu te vom uita niciodata" ... "pentru noi, veti trai vesnic " ce "stima noastra si mandria ..."

Cine mai pomeneste azi despre ei ?

Oamenii care mor, mai sunt pastrati, o vreme, in memoria celor apropiati.
Cand dispar si aceia care i-au cunoscut, aleluia !

Vanitas vanitatum et omnia vanitas !

Poate mai vorbim ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am188648

241 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 08:35

Da, Adela dar nemurirea exista indiferent cum te exprimi, dar cum spui tu trebuie sa fii un credincios activ, practicant.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 August 2010, ora 14:37

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 20:28

dle Silviu -
V-am urmarit cu mult interes punctul dvs de vedere referitor la "nemurire".Suna putin cam sceptic si cinic,ateist.Dar, il respect.
Va propun sa ne indepartam putin de la fireasca dorinta de a nu pieri ,de a continua ,sub o alta forma dupa ce ni se termina veacul pe Pamant,o altfel de existenta ,pe celalat taram ,topic tratat de religie.
As aborda acea categorie speciala de elite care continua sa traiasca si dupa ce au murit ei si cei ce-i pomenesc din familia sau cercul de prieteni.Este vorba de personalitati care au intrat in cartea de istorie ca fauritori de istorie ,de cultura si civilizatie.
Vor pieri asa de usor din memoria omenirii sau a romanilor personaje ca Napoleon.Alexandru,Leonardo Da Vinci,Van Gogh,,Einstein,Brancusi,Eminescu sau Caragiale ?? Dar persoane malefice care au dus in prag de dezastru atata amar de populatie a globului :Hitler,Stalin,Mao???
In general marii artisti ai lumii vor ramane in memoria popoarelor,mai ales cei a caror creatie mai exista si este conservata:Pavarotti sau Maria Callas credeti ca vor dispare.Ei sunt ptr vecie nemuritor!
Este posibil ca unii sa ramana in memoria doar a unui cerc restrans de popoare ,sau a unui popor,altii sa-si castige o notorietate planetara.
De aceea,sub o alta forma decat cea propovaduita de religie,iata ca exista un alt fel de nemurire.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 20:39

Din acest punct de vedere ai dreptate, prietene, cu mentiunea ca locul lui Napoleon si al lui Alexandru cel mare este langa Hitler, Stalin si Mao. Si ei au declansat razboaie sangeroase, "pentru eliberarea popoarelor.
Ceilalti sunt cu adevarat valori umane si ei chiar merita sa ramana nemuritori.
Dar asta este valabil numai pentru istorie. Nu la acest nivel m-am referit.
Nu exista nemurire !
E o iluzie.
Chiar si mentionarea in cartea de istorie, sub orice forma.
Sanatate !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 20:57

singurul neam cu adevarat nemuritor sunt traco-daco-getii si cei care cred in omul zamolxe transformat de daci in zeu pt.a le intermedia legatura dintre sufletul lor si adevaratul DUMNEZEU

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 21:18

De la: Silviu, la data 2010-08-22 20:39:27Din acest punct de vedere ai dreptate, prietene, cu mentiunea ca locul lui Napoleon si al lui Alexandru cel mare este langa Hitler, Stalin si Mao. Si ei au declansat razboaie sangeroase, "pentru eliberarea popoarelor.
Ceilalti sunt cu adevarat valori umane si ei chiar merita sa ramana nemuritori.
Dar asta este valabil numai pentru istorie. Nu la acest nivel m-am referit.
Nu exista nemurire !
E o iluzie.
Chiar si mentionarea in cartea de istorie, sub orice forma.
Sanatate !

Domnule Silviu,cred ca aveti o logica propie asupra nemuririi!
istoria nu o scrie un anumit scrib!Istoria o scrie cei ce traiesc intr-o anumita perioada in care sunt martori in timpul vietii lor!
Istoria se repete sub alti si alti conducatori din peroade diferite , dar care nu au invatat nimic de la predecesorii lor!
Istoria este un perpetum al vietii ,care la un anumit ciclu se repeta !
NOI SUNTEM ISTORIE-NOI SUNTEM VII TORUL!!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 22:46

Nu vorbesc aici despre istorie si despre cine o scrie.
E un subiect interesant si asta.
Vorbesc despre nemurire.
Si m-am referit la cu totul altceva, la nemurire.

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 00:16

Cine isi doreste nemurirea in primul rand are motive s-o faca!Nu toti suntem in aceasta situatie,pe mine unul ma sperie insasi ideea posibilitatii reincarnarii!Daca ar fi dupa mine si as fi intrebat daca as mai dori sa mai traiesc odata cu acelasi noroc,spun "pas"....lasa ca nu e mai rau sa mori decat sa traiesti chinuit....

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 00:33

Dl.Silviu,
De acord cu, sa-i zicem "nemurirea limitata",cea dinafara religiei.
Cat despre Napoleon si Alexandru - in principiu - aveti dreptate ,dar in inima mea ei sunt minunati,formidabili ,reformatori (razboaiele napoleoniene au zdruncinat din radacini o Europa feudala,iar Alexandru a raspandit elenismul ).
Sanatate si numai bine..

Megieee

279 mesaje
Postat pe: 23 August 2010, ora 11:25

...nici na nici alta , parerea mea :)

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 11:38

IO SUNT NEMURITOR

SA MA CONTRAZICA CINEVA

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 23 August 2010, ora 12:45

Este simplu: cum parasim inchisoarea asta numita "trup" devenim nemuritori. Problemea ii alta: in loc sa incercam sa scapam de el, il cizelam, il facem tot mai frumos de parca el ar fi nemuritor. El in schimb se incapataneaza si imbatraneste, zbarceste, se descompune vazand cu ochii..
Este ca si cum am duce apa cu galeata in mare !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 12:50

De la: XYW, la data 2010-08-23 11:38:10IO SUNT NEMURITOR

SA MA CONTRAZICA CINEVA

Zi Doamne fereste!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 August 2010, ora 12:55

De la: Ingrid, la data 2010-08-23 12:50:28
De la: XYW, la data 2010-08-23 11:38:10IO SUNT NEMURITOR

SA MA CONTRAZICA CINEVA

Zi Doamne fereste!

este nemuritor pe forum

iancumarin2003

43 mesaje
Postat pe: 23 August 2010, ora 12:59

De la: 9am184186, la data 2010-08-21 18:55:58HA HA HA ne mai trebuie 2000 de ani . Nemurirea simplu exista. Daca am fi avut acces la ea azi am fi construit piramide si am fi avut presedinte pe FARAONUL basescu. D.D

Nemuritoare e PROSTIA si NESIMTIREA,amice le ai din plin fi multumit esti trecut la NEMURITORI

iancumarin2003

43 mesaje
Postat pe: 23 August 2010, ora 12:59

flxan

13 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 23 August 2010, ora 14:14

Dap....
Noi oamenii evoluam egal !
Cu o tigara in plus sau in minus,cu o idee mai mult sau mai putin, murim !
Dar...asa cum spunea motu' Pitis...
,,Batranii spun ca apa trece
Si spun ca pietrele raman,
Dar lucrul altfel se petrece
Pe vechiul nostru glob batran.
Ca piatra, orisicat de tare,
Se macina si trece stand,
Iar peste trista-i macinare
Doar apele raman curgand.�
(Poezie, Mihai Codreanu)
....eu stiu ca "sunt cel ce sunt " si asta nu se pierde, se acumuleaza si se transfera, ca si apa in ciclul ei pamantesc, ca si materia in ciclul ei universal. Religia ? Incercati sa povestiti cuiva o experienta personala si dupa aceea puneti-l sa va povesteasca el ce a priceput ....
"Cuvintele isi pierd caldura
Intr-un sarut de protocol...."
Oricum, din perspectiva mea umana...
Limitat si stupid, ma descopar mereu....Timorat Dumnezeu !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 18:05

Oamenii sunt muritori.
Totusi sunt programati genetic sa se poarte de asa maniera ca si cum ar fi vesnici.
Si asa se poarta.
Este una din cheile progresului.
Si o mare taina a vietii.
Dar sunt muritori.
Pentru actualul nivel de dezvoltare mentala, psihologica, nemurirea ar fi un blestem.
Asa a fost facuta randuiala: ca omul sa fie muritor dar sa tinda spre nemurire.

Chestia oarecum interesanta, hazlie oarecum, este ca insusirile oamenilor par a fi nemuritoare: inteligenta, prostia, ... cate si mai cate.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 23 August 2010, ora 21:05

De la: Ingrid, la data 2010-08-20 19:15:46
De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 16:04:44Am de gind sa tac pe subiectul asta.

Hai sa t�cem �n cor

Atunci ma alatur tacerii ..............

GINA
ramona220282

32 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 16:33

Citeste "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" ... vei primi cateva raspunsuri.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 16:39

Ovulul e nemuritor....Ce mai vreti

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 17:10

Dl Nastase Mihai
Recunosc ca mi-a placut pe atunci si mie Joe Dolan.Ceva cu parfum de crai de mahala,cu muzica sentimentala si dulce.

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 17:50

v-am lasat sa va desfasurati...un pic!

Fiecare are dreptul sa gindeasca!
NEMURIREA EXISTA

CEI CE AU VIZITAT CEALALTA DIMENSIUNE, SI S-AU INTORS CU VESTI DESPRE VIITOR, TRAIESC PRINTRE NOI!

V-am aprins curiozitatea?
Moartea fizica, este doar o eliberare din trupul de durere.
Cei ce au fost acolo, nu mai doreau sa se intoarca.
Curiosi?

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 18:03

Exista un medicament. E tinut secret pt. ca ar duce la o eplozie demografica care ar crea haos. A fost deja experimentat si e incredibil.

Medicamentul care statea la baza formulei a fost retras in graba de pe piata europeana. Romania il importa din Germania, care era producator acum vreo 15-20 de ani.

La ora actuala se mai produce in America Centrala sau in tarile arabe, care nu se supun anumitor reglementari la nivel international.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 18:05

De la: Will, la data 2010-08-24 17:50:56v-am lasat sa va desfasurati...un pic!

Fiecare are dreptul sa gindeasca!
NEMURIREA EXISTA

CEI CE AU VIZITAT CEALALTA DIMENSIUNE, SI S-AU INTORS CU VESTI DESPRE VIITOR, TRAIESC PRINTRE NOI!

V-am aprins curiozitatea?
Moartea fizica, este doar o eliberare din trupul de durere.
Cei ce au fost acolo, nu mai doreau sa se intoarca.
Curiosi?

Dezlipirea de viata asta se face cu....nuuuu. Dezlipirea de viata aia se face cu....nuuuuu
Cineva ne vrea marionete. Cucubau.
Ne vrea fara vointa si ca niste masinute, usor de manipulat.

In realitate, fiecare isi da seama de ceva, din moment ce nu mai sint bagati in seama cei ce dau verdicte despre viata si moarte.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 August 2010, ora 18:06

Eu nu sint curios, sa nu ramin fara nas.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NEMURIREA...SI CUM POATE FI OBTINUTA!
Mergi la: