back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nemultumire

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 01:51

Nu ma lasa cei de la 9 AM ,sa trimit mesaj privat ,unui prieten.....
...imi scrie in bara... : Mesajul NU a fost trimis catre.....

Raporteaza abuz de limbaj
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 13:28

De la: 9am210597, la data 2010-08-20 13:45:07Bun� ziua

V� adresez acest mesaj deoarece sunt foarte revoltat� dup� ce am v�zut unele articole �i comentarii r�uvoitoare postate pe site-ul dvs. comentarii la adresa unei persoane pe care o cunosc foarte bine deci pe drept cuvint pot afirma c� toate acestea sunt ni�te minciuni sfruntate.

A�a cum din p�cate constat�m zi de zi tot mai mult, mass-media este aservit� in primul rind propriilor interese comerciale, sau mai bine zis : nu conteaz� cum �i pe cine denigr�m, importamt este s� vindem scandalul, indiferent de consecin�e �i de pre�ul de imagine pl�tit de bietele victime.

Este de necrezut cum administratorii unui site public permit postarea unor comentarii denigratoare a unor acuze nedovedite la adresa unor persoane �tiind c� acest lucru este atit impotriva drepturilor omului cit �i a legii.

Adresez acest comentariu administratorilor site-ul-ui,in speran�a ca ve�i avea bunul sim� dac� v� respecta�i, dac� dori�i s� v� face�i cunoscu�i prin seriozitate s� nu mai permite�i postarea acelor comentarii care prin natura lor denigreaz�, umilesc aduc acuze nejustificate �i distrug iremedabil imaginea �i statutul social al unor persoane incalcindu-le cele mai elementare drepturi.

Administratorul nu poate opri postarea nimanui....Ar insemna cenzura....
De regula cel mai bun cedeaza...
Persoanele in cauza trebuiesc ignorate...

Asa este inteleasa DEMOCRATIA la noi....jignesc, ranesc,..

Ignora-i

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 14:22

De la: 9am178850, la data 2010-10-28 13:28:13

V� adresez acest mesaj deoarece sunt foarte revoltat� dup� ce am v�zut unele articole �i comentarii r�uvoitoare postate pe site-ul dvs. comentarii la adresa unei persoane pe care o cunosc foarte bine deci pe drept cuvint pot afirma c� toate acestea sunt ni�te minciuni sfruntate.

A�a cum din p�cate constat�m zi de zi tot mai mult, mass-media este aservit� in primul rind propriilor interese comerciale, sau mai bine zis : nu conteaz� cum �i pe cine denigr�m, importamt este s� vindem scandalul, indiferent de consecin�e �i de pre�ul de imagine pl�tit de bietele victime.

Este de necrezut cum administratorii unui site public permit postarea unor comentarii denigratoare a unor acuze nedovedite la adresa unor persoane �tiind c� acest lucru este atit impotriva drepturilor omului cit �i a legii.

Adresez acest comentariu administratorilor site-ul-ui,in speran�a ca ve�i avea bunul sim� dac� v� respecta�i, dac� dori�i s� v� face�i cunoscu�i prin seriozitate s� nu mai permite�i postarea acelor comentarii care prin natura lor denigreaz�, umilesc aduc acuze nejustificate �i distrug iremedabil imaginea �i statutul social al unor persoane incalcindu-le cele mai elementare drepturi.

Ignora-i

Ai dreptate Anca , ii ignori ....dar uneori lasa urme adanci in suflet .......si treci mai greu peste situatie .

GINA
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 13:43

De la: 9am076753, la data 2010-10-28 14:22:54

Ignora-i

Ai dreptate Anca , ii ignori ....dar uneori lasa urme adanci in suflet .......si treci mai greu peste situatie .

Cat timp stii ca valoarea ta nu poate fi stabilita de un neavenit....

Cat timp stii ca tu ai fost corect in viata...

Sufletul nu poate fi ranit...

Gandeste pozitiv Gina.... Mult succes

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 13:54

De la: 9am178850, la data 2010-10-29 13:43:02
De la: 9am076753, la data 2010-10-28 14:22:54

Adresez acest comentariu administratorilor site-ul-ui,in speran�a ca ve�i avea bunul sim� dac� v� respecta�i, dac� dori�i s� v� face�i cunoscu�i prin seriozitate s� nu mai permite�i postarea acelor
comentarii care prin natura lor denigreaz�, umilesc aduc acuze nejustificate �i distrug iremedabil imaginea �i statutul social al unor persoane incalcindu-le cele mai elementare drepturi.

Ignora-i

Cat timp stii ca valoarea ta nu poate fi stabilita de un neavenit....

Cat timp stii ca tu ai fost corect in viata...

Sufletul nu poate fi ranit...

Gandeste pozitiv Gina.... Mult succes

Multumesc de sfaturi si o sa incerc .............voi putea sigur sa trec si de asta .......pe langa altele ....

GINA
Fosta membra 9am.ro

387 mesaje
Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 18:07

ii poti ignora dar ei vor continua la nesfirsit ...pentru ca in momentul cind din oameni devin bestii dupa ce te devoreaza trec sa atace si pe cei dragi tie.si in acel moment nu mai poti ignora ,te consuma pina la epuizare fara sa ai vreo vina .dar asta e efectul bestiilor din oameni.poti doar sa inveti sa supravetuiesti.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 18:38

De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-21 19:57:29
De la: nastasemihail, la data 2010-08-21 19:42:22M-am lamurit. Joe Dolan avea 20-30 de ani la inceputul aanilor 80. Asta m-a facut s atrec de la afon, la ascultat muzica. Si altii. dar de el nu stiam, fiindca nu prea era promovat la tv.

Mihai,asta este pentru tine:

www.youtube.com/watch?v=wLbogwVBg-I
Joe Dolan - You're Such A Good Looking Woman

cred ca am si eu dreptul la replica ..o singura data!!!
1-de cind am revenit,am fost atacata mereu fara sa dau replica ,pentru ca am o semnatura pe care vreau sa o respect...
2-nu am jignit, nu am facut atac la persoane,nu am facut raport la pozele nimanui,nu am intrat decit pe profilele care m-au vizitat....
3-se pune problema in felul urmator....sintem sau nu egali pe forum?....avem dreptul sa postam sau nu?....este cineva mai presus de noi toti care sa dea ordine pe forum?....cu ce drept?....doar pentru ca ceilalti tac si inghit ,numai pentru a nu intra in gura acelor persoane care jignesc permanent?....pina cind va veti ascunde capul in nisip?

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 20:28

...cineva a afisat poza, pe care eu am afisat-o prima..... ...o sa imi sterg pozele,sa vad de unde mai copiaza....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 22:47

De la: Ebony, la data 2010-10-29 20:28:21...cineva a afisat poza, pe care eu am afisat-o prima..... ...o sa imi sterg pozele,sa vad de unde mai copiaza....

Si mie mi s-a-ntamplat...dar cum eu le-am gasit pe internet, asa le-a gasit si altul, n-am ce sa protestez...probabil nici nu mi-a vazut profilul.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 23:00

De la: Ingrid, la data 2010-10-29 22:47:33
De la: Ebony, la data 2010-10-29 20:28:21...cineva a afisat poza, pe care eu am afisat-o prima..... ...o sa imi sterg pozele,sa vad de unde mai copiaza....

Si mie mi s-a-ntamplat...dar cum eu le-am gasit pe internet, asa le-a gasit si altul, n-am ce sa protestez...probabil nici nu mi-a vazut profilul.

Noroc ca nu postez ....ca sa am motiv de suparare ..... Nu conteaza ,.... ele sant privite de diferite persoane si asta conteaza .........Bafta in continuare

GINA
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 15:01

De la: aishria, la data 2010-10-29 18:07:00ii poti ignora dar ei vor continua la nesfirsit ...pentru ca in momentul cind din oameni devin bestii dupa ce te devoreaza trec sa atace si pe cei dragi tie.si in acel moment nu mai poti ignora ,te consuma pina la epuizare fara sa ai vreo vina .dar asta e efectul bestiilor din oameni.poti doar sa inveti sa supravetuiesti.

Le razi in nas...

Si daca continua renuti la topic.

Cel mai bun cedeaza

va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 20:58

De la: Ebony, la data 2010-09-10 01:51:45Nu ma lasa cei de la 9 AM ,sa trimit mesaj privat ,unui prieten.....

Au intrat Basescu,Udrea,Boc,Anastase pe fir

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 21:42

De la: bordura, la data 2010-10-30 20:58:20
De la: Ebony, la data 2010-09-10 01:51:45Nu ma lasa cei de la 9 AM ,sa trimit mesaj privat ,unui prieten.....

Este o defectiune la calculator la pagina de mesaje de pe 9Am , eu am patit o perioada lunga de timp cand nu am putut trimite mesaje la prieteni . Verifica calculatorul sau curata-l cu program Cleaner.

GINA
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 15:39

De la: 9am076753, la data 2010-10-30 21:42:46
De la: bordura, la data 2010-10-30 20:58:20

Este o defectiune la calculator la pagina de mesaje de pe 9Am , eu am patit o perioada lunga de timp cand nu am putut trimite mesaje la prieteni . Verifica calculatorul sau curata-l cu program Cleaner.

Sau interventii in instalatie din partea administratorului de internet

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 23:14

Sa sti ca pana la urma persoana respectiva primeste mesajul .Scrisesem de 3 ori acelas mesaj de multumiri ca am fost felicitata de ziua femeii de 8 martie si pana la urma am primit mesaj de la persoana respectiva ca le-a primit pe toate trei .Asa ca tu scrie mai departe ca poate merge si asa .

GINA
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 01:05

Si eu sint nemultumit, dar nu mai stiu de ce...am doar starea....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 07:45

De la: nastasemihail, la data 2010-11-13 01:05:13Si eu sint nemultumit, dar nu mai stiu de ce...am doar starea....

Acum...s-a rezolvat?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
ga_lin_a

207 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 07:54

Cred ca cel caruia i-ai trimis mesajul si-a mentionat interdictia "Nu primesc mesaje private". Am vazut si eu la mai multi aceasta interdictie si am verificat-o.

Prin gesturi de gelozie niciodata nu vom reinvia iubirea! Galina
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 23:06

De la: nastasemihail, la data 2010-11-13 01:05:13Si eu sint nemultumit, dar nu mai stiu de ce...am doar starea....

Azi mi s-a intamplat si mie sa am o stare de nemultumire ...........motive ? ...........se gasesc .....

GINA
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 01:31

M-am saturat de reclamele care imi apar peste paginile de forum,la fiecare click ,trebuie mereu sa inchid reclamele sa pot posta ceva.....

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Nemultumire
Mergi la: