Info
x
Polarizarea la extrem a societatii oare duce la neocomunism?
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 06:12
Eu asta observ.
Oare asta e cauza? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 08:48
De la: nastasemihail, la data 2010-07-29 06:12:45Polarizarea la extrem a societatii oare duce la neocomunism?Eu asta observ. Dupa mine ai dreptate iar observatia ta este foarte corecta. Pe scurt,din pacate cred ca ai dreptate. Procentul mare de nostalgici confirma acest lucru .Este de inteles intr-un fel .Cand situatia matariala este pentru multi una dezastruasa ca acum ,cand siguranta zilei de maine a disparut ,cand institutiile statului sunt atacate si denigrate pe rand, acentuand in schimb rolul unui tatuc salvator ,cand partidele de provenienta comunista ajung sa confiste partea dreapta a scenei politice ,"ghici ciuperca" in ce directie se merge ?...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 04:25
Si prin 1990, avertizam intr-o discutie cu un entuziast in ale imbogatirii, ca se va polariza societatea. Si a devenit brusc nervos. Sia cum oamenii devin nervosi daca le spui de asa ceva.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|