back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vodafone si valabilitatea cartelelor

free9jumper

1 mesaj
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 13:34

Am avut o surpriza zilele trecute cand am primit un SMS de la echipe Vodafone. Ma anuntau ca mai am doar 7 zile de valabilitate pe cartela. Desi aveam activata o extraoptiune, desi am avut valabilitate pana spre finalul lui 2011, acum raman fara. Am incercat sa contactez serviciul clienti prin jungla oferita de *222 dar era week-end si intr-un final am aflat ca pot apela doar serviciul urgente la *228. Aici am fost informat ca nu ma poate ajuta cu nimic deoarece nu au acces la "aplicatie". M-am multumit sa trimit o sesizare prin site-ul lor si am asteptat. Pana luni la ora 12 nici un rezultat. Am reluat din nou cautarile prin jungla de la *222 si intr-un final am reusuit sa intru in legatura cu un operator. Nu stiu cum, cert este ca e mai usor sa vorbesti pe luna. Acum vine lovitura de gratie; valabilitatea nu mai este cumulativa, ramane valabillitatea obtinuta la ultima reincarcare. Tare as vrea sa stiu cum il cheama pe cel care a emanat o asa idee. Cert este ca m-au convins sa particip si eu la "marea ieseala" si sa caut in alta parte. Acum nu astept scuze de la Vodafone, dar ma simt furat. Si nu sunt sigur dar poate se aplica metoda si la credit. Vreu sa mai aud pareri, sfaturi, impresii despre alte retele. Si mai ales, vreau sa aflu daca metoda aplicata de Vodafone e legala.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Vodafone si valabilitatea cartelelor
Mergi la: