Info
x
Despre bac
|
pandora 23 mesaje Membru din: 17/05/2010 Oras: Galati |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 16:46
mi'e frik sa cred ca exista asa ceva :D
Raporteaza abuz de limbaj |
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 17:06
Bacul reflecta :
50% societatea in care traim, 50% sistemul de Invataman romanesc ... Elevul nu are nici o vina. Traim in epoca Facebook,smecheriiilor si lautarilor fara numar. Mama si cu tata lucreaza pana tarziu caci traim vremuri grele (iata aici si societatea) si nu mai au timp de educatia copilului. ps: Ca ii spui ca injuraturile nu sunt frumoase, si ca e bine sa ajuti ori sa nu deschida usa la straini ... nu inseamna ca ti-ai educat copilul. Cati dintre parintii ce citesc aceste randuri ies in fiecare weekend cu copilul in parc (peste 12 ani), cati dintre voi dedicati macar o zi pe luna pentru familie ? Conteaza extrem de mult ... Faptul ca stai acasa in weekend si te uiti la TV iar copilul se joaca fotbal in curtea scolii nu cred sa aiba vre-un efect pozitiv. La fel si cu eterna poveste : LASA CA FAC EU LECTII CU EL !!! IL CONTROLEZ LA TEME SI SA VEZI CE BATAIE II TRAG DACA ... GATA NU-I MAI MERGE DE ASTAZI... ................................................................. Tot ce vreau sa spun este ca noi, oamenii nu stim niciodata sa invatam. Suntem ori pro ori contra, ori negru ori alb, ori nu ne intereseaza ori facem excess de zel ... dar niciodata cumpatati. A se aplica teoria in orice domeniu dorit (politica, invatamant, societate, razboi, etc). ................................................................. Despre sistemul de Invatamant nu mai spun nimic ... viva la professeur ! Raporteaza abuz de limbaj
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
artafengshui 183 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 14:45
De la: vladidec, la data 2010-07-12 17:06:34Bacul reflecta :>>E...TE...TE...>vladidec >>BRAVOOOOO AI INVATAT CEVA >>dupa mustruiala mea din alt topic dupa cum te exprimii! >>ACUM oxcilezi intre =noi" generatia DE SENIORII SUNTEM DE VINA ,CUM V-AM CRESCUT "..." SI :"MAMA SI TATA LUCREAZA PANA TARZIU " >>TU LUCREZI ? INVETI? >> PAI ..daca parintii tai sunt EPUIZATI DE ATATA MUNCA >nu pot si sa se odihneasca ??? >> eu cu puiul meu am aplicat ALTAE METODE : A IGNORA SI A CIUPII de poponet ..cand ma supara tareeeee.> NU ARE SI TAREE ,CARE LE MOSTENESTE DE LA noi seniorii ,generatii -le din urma .... DAR IA AMINTE : puiul meu cu DOUA OPERATII ,facute cu 18 zile =17IUNIE, inainte ..SINGURA A VRUT SA MEARGA SA DEA LICENTA >> eu nici o secunda NU I-AM ADUS AMINTE [la o asa operatie de 40 cm] >>CONCLUZIA : SINGURA SI-A ASIGURAT VIITORUL !! Si ca un alt fapt pe 16 .iul. >>acum VA FI SUPUSA LA INCA DOUA OPERATII ... SI CUM TI-AM SPUS : AFII DE CUVANT ,ESTE APANAJUL regiilor ! < LUCREAZA LA ACEST CAPITOL > INCA LIPSA LA TINE !! Cu speranta ca NU VEI MAI ARUNCA ,ESECURILE TALE ,IN SPINAREA PARINTIILOR TAI ,SA FIIIIII DE CUVANT SI INCET ,INCET VEI EVOLUA SI II VEI RESPECTA SI PE SENIORIII. BRAVO :AI UN INCEPUT BUN!!
Raporteaza abuz de limbaj
AMI.
|
|
Megieee 279 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 19:16
Fara comentarii! Jalnic!
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 09:35
De la: Megieee, la data 2010-07-13 19:16:17Fara comentarii! Jalnic! ...cind ai scris "jalnic",banuiesc ca te-ai referit la sistemul de valori din tara noastra,altfel ,"fara comentarii",nu iti mai da dreptul sa comentezi....fiecare om are dreptul la o opinie,fie ca sintem sau nu ,deacord cu ea !!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
gabrield 6 mesaje Membru din: 18/07/2010 Oras: Botosani |
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 18:28
Bacalaureatul ar trebui sa reprezinte examenul vietii,al maturizarii .Prin depasirea probelor de "foc" ,la care sunt supusi elevii,ei vor trece din sfera naiva a adolescentei spre lumea dura a adultilor.
Din nefericire bacalaureatul(educatia) nu mai are un rol major in formarea caracterelor tinerilor.El oglindeste societatea in care traim,adica locul unde cel care" se adapteaza cel mai usor supravietuieste".Chiar daca programa pentru bac nu este perfecta totusi lucrurile ar trebui duse pina la capat ,adica sa se organizeze un examen corect si echitabil.Este strigator la cer ca in unele centre de examinare nimeni sa nu miste si in alte centre sa se copieze cu fituica direct pe banca. Cred ca daca s-ar organiza un examen unde candidatii sa fie supravegheati ca la carte rata promovabilitatii ar fi de maxim 30-40%. Insa ceea ce este cu adevarat suparator este ca elevii sunt cei mai afectati deoarece nota obtinuta nu este un rod al municii lor astfel incat sa se realizeze o ierarhizare corecta a valorilor.Un elev care obtine o nota pe merit este in stare sa identifice ceia ce-i place si sa urmeze o cariera care i se potriveste. Vina nu este a parintilor, a elevilor sau a profesorilo r ci este in intregime a sistemului de invatamant(a ministerului).Cred ca cel mai bine ar fi sa se renunte la examenul de bac si sa se introduca examene de admitere la toate facultatile. Eu sunt student in anul doi la mate si pot sa va spun ca in urma cu 25 de ani se propuneau subiecte foarte dure la examenul de admitere pentru facultatea de matematica si politehnica. In unii ani se propuneau chiar si subiecte de olimpiada si unii candidati sustineau de 4 ori un examen pentru a fi declarati admisi. Cel care termina in acele vremuri o facultatea putea fi considerat un om de o certa valoare. Din pacate astazi toate merg din rau in mai rau. Totusi suntem indreptatiti sa aspiram spre un orizont mai luminos. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am066282 61 mesaje Membru din: 12/06/2009 |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:23
doamne ce gramatica;sa nu deschida usa la straini in loc de sanu deschida usa strainilor;copilul se joaca fotbal in loc de copilul joaca fotbal,vai,vai,mai mergi la scoala
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:30
De la: 9am066282, la data 2010-07-23 16:23:33doamne ce gramatica;sa nu deschida usa la straini in loc de sanu deschida usa strainilor;copilul se joaca fotbal in loc de copilul joaca fotbal,vai,vai,mai mergi la scoala e de inteles.....lucreaza cu cifrele.....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|

PAI ..daca parintii tai sunt EPUIZATI DE ATATA MUNCA >nu pot si sa se odihneasca ??? >> eu cu puiul meu am aplicat ALTAE METODE : A IGNORA SI A CIUPII de poponet ..cand ma supara tareeeee.> NU ARE SI TAREE ,CARE LE MOSTENESTE DE LA noi seniorii ,generatii -le din urma .... DAR IA AMINTE : puiul meu cu DOUA OPERATII ,facute cu 18 zile =17IUNIE, inainte ..SINGURA A VRUT SA MEARGA SA DEA LICENTA >> eu nici o secunda NU I-AM ADUS AMINTE [la o asa operatie de 40 cm] >>CONCLUZIA : SINGURA SI-A ASIGURAT VIITORUL !! Si ca un alt fapt pe 16 .iul. >>acum VA FI SUPUSA LA INCA DOUA OPERATII ... SI CUM TI-AM SPUS : AFII DE CUVANT ,ESTE APANAJUL regiilor ! < LUCREAZA LA ACEST CAPITOL > INCA LIPSA LA TINE !! Cu speranta ca NU VEI MAI ARUNCA ,ESECURILE TALE ,IN SPINAREA PARINTIILOR TAI ,SA FIIIIII DE CUVANT SI INCET ,INCET VEI EVOLUA SI II VEI RESPECTA SI PE SENIORIII.
...cind ai scris "jalnic",banuiesc ca te-ai referit la sistemul de valori din tara noastra,altfel ,"fara comentarii",nu iti mai da dreptul sa comentezi....fiecare om are dreptul la o opinie,fie ca sintem sau nu ,deacord cu ea !!!