Info
x
Despre bac
|
ramona220282 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:00
Ce-ar fi sa avem propriul sistem de invatamant, fara sa-l copiem de la altii? din scoala invatam sa copiem, sa ne faca altii, asteptam totul de-a gata .... stiu ca sunt oameni inteligenti la noi in tara, oameni cu idei dar care sunt apreciati in alte tari. Oare noi chiar am uitat sa gandim, am uitat ce inseamna demnitatea, nu mai stim sa luptam pentru idealurile noastre? adevarul e ca nu ai cu cine, toata lumea se da la o parte, lipsa raspunderii e pe primul plan: de ce sa n-o pateasca colegul in locul meu ...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
De la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!! ce tot spui tu acolo?
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Cum sa nu te minunezi ...
Bacalaureat 2010 ...astea au fost si anul trecut !!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:01
De la: herra, la data 2010-07-07 16:00:26De la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!! zeitele isi fac de cap la antena 1 in vara asta....asa zice reclama !!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:05
De la: Merry, la data 2010-07-07 16:01:50De la: herra, la data 2010-07-07 16:00:26De la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!! foarte bine.....daca le tine....sa fie cu folos....
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:06
perlele de la bac le-am primit si eu pe mail; nu-mi suna cunoscute, daca sunt de anul trecut ... n-o fi chair "copy - paste"
|
Fosta membra 9am.ro 1507 mesaje Membru din: 26/05/2010 |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:06
De la: herra, la data 2010-07-07 16:00:26De la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!! mai herra, voi faceti politica cu astia mici? auzi, invatati copii sa copieze si sa nu-si asume raspunderea... herra, pai cu asemenea tineri mai iesim la pensie? de la ei asteptam renasterea romaniei sau de la basescu si boc?
|
|
artafengshui 183 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 12:56
De la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!!Subiect: PANAARAMO MERRY >te cauta-i peste tot ,sa-ti pun un mesaj primit de la STAVROS " :>Subiect: PANARAMO ! [si zice ca e"fetita?!?".... Mesaj: pishamas pe mortii mati ! " AM RAS CU LACRAMIIIIIII.. nici nu stie CEL > asteapta .... ==puiul meu a luat licenta cu >> 10 !!!!!!!!!!!!!!!! ASTAZI TE SARUT ,Amelie
AMI.
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 13:02
De la: artafengshui, la data 2010-07-08 12:56:53FELICITARI PENTRUDe la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!!Subiect: PANAARAMO MANINA..........RESTUL NU INTELEG....CINE SINT PANARAMELE?
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 482 mesaje Membru din: 16/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 13:07
De la: artafengshui, la data 2010-07-08 12:56:53De la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!!Subiect: PANAARAMO Afara cu securitatea!
Lumea e greu de mul�umit.Cel mai greu e de lucrat cu oamenii.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 13:22
De la: Merry, la data 2010-07-08 13:02:21ZICE "stavros " CA-S EU PANARMA ,intr-un mesaj privat !!! >>INTELESESI GRESIT !!!!>>" SUNT >> BROAVO MIE ...CA SENIOARA CUM SUNT >> INCA MAI SUNT"panarama "!!De la: artafengshui, la data 2010-07-08 12:56:53FELICITARI PENTRUDe la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!!Subiect: PANAARAMO
AMI.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 13:26
De la: d_IPU, la data 2010-07-08 13:07:14De la: artafengshui, la data 2010-07-08 12:56:53De la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!!Subiect: PANAARAMO IPU acesti oameni sint cei ce ne reprezinta cu cinste peste tot....Amely este o mare doamna!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 13:28
De la: artafengshui, la data 2010-07-08 13:22:46De la: Merry, la data 2010-07-08 13:02:21ZICE "stavros " CA-S EU PANARMA ,intr-un mesaj privat !!! >>INTELESESI GRESIT !!!!>>" SUNT >> BROAVO MIE ...CA SENIOARA CUM SUNT >> INCA MAI SUNT"panarama "!!De la: artafengshui, la data 2010-07-08 12:56:53FELICITARI PENTRUDe la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!!Subiect: PANAARAMO Amely,nu merita sa te cobori la acest nivel !!! Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
arhanghel 22 mesaje Membru din: 5/07/2010 |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 17:07
De la: artafengshui, la data 2010-07-08 12:56:53De la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!!Subiect: PANAARAMO nu inteleg ce legatura are asta cu bacalaureatul...
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 18:26
Draga mea,acest mesaj a ajuns aici,pentru ca ma cauta pe mine Amely ,ca sa-mi spuna ce frumos se exprima unele forumiste cu nume de barbati !!!
mare 'tie gradina ta !!! clonite peste tot!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 18:30
De la: arhanghel, la data 2010-07-08 17:07:32Pai cred ca asta e un fragment din lucrarea de diploma...De la: artafengshui, la data 2010-07-08 12:56:53De la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!!Subiect: PANAARAMO
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 18:31
De la: Merry, la data 2010-07-08 18:26:59Draga mea,acest mesaj a ajuns aici,pentru ca ma cauta pe mine Amely ,ca sa-mi spuna ce frumos se exprima unele forumiste cu nume de barbati !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 18:36
De la: M_Elody, la data 2010-07-08 18:31:09probabil de masterat...ca trebuia sa dea masteratul!!!...s-a trecut de mult de liceu!!!....acum sint 10% ,care invata pe bune....restul rebuturi !!!De la: Merry, la data 2010-07-08 18:26:59Draga mea,acest mesaj a ajuns aici,pentru ca ma cauta pe mine Amely ,ca sa-mi spuna ce frumos se exprima unele forumiste cu nume de barbati !!!
-Sa rad mult si des;
|
|
nattyy 1 mesaj Membru din: 30/12/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 10:29
Situatia bacalaureatului de anul acesta, scoate la iveala putin cate putin adevarul despre invatamantul romanesc. Nu in totalitate; daca nu se copiaza deloc, sunt picati 80%-90% dintre candidati, asta-i purul adevar. Sunt acuzati profesorii si in parte pe buna dreptate. Cand am intrat in invatamant acum cativa ani, m-i s-a spus din start: mai putine absente si promovabilitate maxima daca se poate. Elevii stiu asta, chiulesc la greu si nu invata nimic pt ca stiu ca oricum promoveaza. Am o colega caruia i s-a spus in fata, atunci cand a cerut tema (un referat) unui elev de la liceu: nu vreau, oricum promovez si a fost si amenintata cu moartea. Nu ai decat sa accepti situatia ca atare sau sa-ti dai demisia. Dar am observat eu ca anul acesta unii profesori nu au mai vrut cu nici un chip sa faca compromisuri, s-au saturat si consider ca fiind un lucru bun. In perioada imediat urmatoare, rezultatele la examene vor fi dezastruoase, elevii vor intelege ca nu se mai poate si incet, incet, se vor apuca de invatat, macar cei care au pretentii, idealuri in viata. Referitor la situatia actuala, eu cred ca scumpii nostrii guvernanti stiu bine adevarul, dar le convine de minune, impusca doi iepuri deodata: o data ca vor o populatie slab pregatita, pt a putea fi manipulata usor la alegeri, iar pe de alta parte lovesc cu greutate in profesori, le inchide gura sa nu mai aiba pretentii, situatie dealtfel creata tot de ei prin legile adoptate dupa '89 incoace. Referitor la titularizare, inainte de '89 nici nu exista examenul in sine, se facea repartitia in functie de medii si nu existau scandalurile de astazi. Intre timp s-au introdus examenele cu dedicatie, se dau subiecte cu un grad foarte mare de complexitate, tot din motivul asta, de a fi umiliti si de a nu indrazni sa ridice capul , ca altfel scumpii nostrii guvernanti sa poata indrepta o anumita categorie sociala impotriva altei categorii sociale (cum s-a intamplat si cu medicii). Daca reusesti sa iei titularizare cu 7 macar, fara pile si fara alte artificii, poti sa mergi in afara sa predai la facultate, nu la liceu. Am citit un articol despre profesorii romani cu ceva timp in urma, ca in timp ce in Romania sunt denigrati, umiliti, in Germania sunt considerati ca fiind foarte bine pregatiti, asta pt ca materia ce se preda la noi in liceu, de exemplu la matematica, la ei se preda la facultate, iar materia ce se preda la noi la facultate, la ei se preda la master. La noi din pacate se invata mult si prost, si intr-adevar sa stiti ca subiectele de anul acesta la bac la matematica la nivelul T1 au fost grele pt elevi.
|
|
aladin 11 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:13
Ce sa faci frate cu bacul sa te stergi la fund???
toti visati numai la asta sa ...ai scoli si sa ocupati posturi bine platite ...faceti-va niste firme bai desteptilor si faceti treaba nu asteptati totul mura in gura Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:35
E bine sa auzim si un alt punct de vedere; in ritmul asta o sa ajungem ca niste struti cu capu' nisip pt ca asa vor guvernantii ... si cred ca ne convine si noua de acceptam aceste fapte. Am auzit si eu de amenintari catre profesori, dar am avut si un profesor (de religie) care batea elevii dupa bunul plac. A fost sanctionat si a ramas doar cu liturghiile.
Ne este frica de ziua de maine, de faptul ca maine nu am unde sa muncesc; cred ca tot noi coboram stacheta, ar trebuii sa nu mai acceptam tot ce ni se ofera. Daca azi nu mai lucrez aici maine merg sa muncesc in alta parte, si asa se confrunta si angajatorii cu situatia ca maine poate pleca angajatul. Dar asa stie angajatorul ca nu-i pleaca angajatul ca nu are nici curaj si nici alte sanse si ramanem sa muncim pt minim pe economie. Cine-i de vina? ... tot noi. Ce faci cu bac-ul? majoritatea se sterg la fund precum aladin si uite-asa ajungem sa fim nemultumiti si alte cele, datorita unor oameni pentru care cunostintele sunt limbi straine. Ce semanam aia culegem. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:38
Si daca nu mai intereseaza pe nimeni de invatatamant, spune-mi aladin ... ne facem toti firme si dirijam analfabeti?
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:40
De la: nattyy, la data 2010-07-09 10:29:40Situatia bacalaureatului de anul acesta, scoate la iveala putin cate putin adevarul despre invatamantul romanesc. Nu in totalitate; daca nu se copiaza deloc, sunt picati 80%-90% dintre candidati, asta-i purul adevar. Sunt acuzati profesorii si in parte pe buna dreptate. Cand am intrat in invatamant acum cativa ani, m-i s-a spus din start: mai putine absente si promovabilitate maxima daca se poate. Elevii stiu asta, chiulesc la greu si nu invata nimic pt ca stiu ca oricum promoveaza. Am o colega caruia i s-a spus in fata, atunci cand a cerut tema (un referat) unui elev de la liceu: nu vreau, oricum promovez si a fost si amenintata cu moartea. Nu ai decat sa accepti situatia ca atare sau sa-ti dai demisia. Dar am observat eu ca anul acesta unii profesori nu au mai vrut cu nici un chip sa faca compromisuri, s-au saturat si consider ca fiind un lucru bun. In perioada imediat urmatoare, rezultatele la examene vor fi dezastruoase, elevii vor intelege ca nu se mai poate si incet, incet, se vor apuca de invatat, macar cei care au pretentii, idealuri in viata. Referitor la situatia actuala, eu cred ca scumpii nostrii guvernanti stiu bine adevarul, dar le convine de minune, impusca doi iepuri deodata: o data ca vor o populatie slab pregatita, pt a putea fi manipulata usor la alegeri, iar pe de alta parte lovesc cu greutate in profesori, le inchide gura sa nu mai aiba pretentii, situatie dealtfel creata tot de ei prin legile adoptate dupa '89 incoace. Referitor la titularizare, inainte de '89 nici nu exista examenul in sine, se facea repartitia in functie de medii si nu existau scandalurile de astazi. Intre timp s-au introdus examenele cu dedicatie, se dau subiecte cu un grad foarte mare de complexitate, tot din motivul asta, de a fi umiliti si de a nu indrazni sa ridice capul , ca altfel scumpii nostrii guvernanti sa poata indrepta o anumita categorie sociala impotriva altei categorii sociale (cum s-a intamplat si cu medicii). Daca reusesti sa iei titularizare cu 7 macar, fara pile si fara alte artificii, poti sa mergi in afara sa predai la facultate, nu la liceu. Am citit un articol despre profesorii romani cu ceva timp in urma, ca in timp ce in Romania sunt denigrati, umiliti, in Germania sunt considerati ca fiind foarte bine pregatiti, asta pt ca materia ce se preda la noi in liceu, de exemplu la matematica, la ei se preda la facultate, iar materia ce se preda la noi la facultate, la ei se preda la master. La noi din pacate se invata mult si prost, si intr-adevar sa stiti ca subiectele de anul acesta la bac la matematica la nivelul T1 au fost grele pt elevi.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:41
De la: ramona220282, la data 2010-07-09 14:38:23Si daca nu mai intereseaza pe nimeni de invatatamant, spune-mi aladin ... ne facem toti firme si dirijam analfabeti? posibil, si apoi ne intoarcem in acele timpuri cand popa, dascalul si politaiul erau singurii care stiau a scrie.....
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 01:02
De la: M_Elody, la data 2010-07-08 18:30:45De la: arhanghel, la data 2010-07-08 17:07:32Pai cred ca asta e un fragment din lucrarea de diploma...De la: artafengshui, la data 2010-07-08 12:56:53De la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!!Subiect: PANAARAMO M-ai FACUT SA RAD !! >> eu nu prea sunt forumista si POSTA-iI SI EU ,dupa lungii cautarii ,dupa MERRY >> si sa -i spun ca puiul meu a luat 10 la licenta ! >> AM MAI SPUS CA : NU TINERETUL ESTE DE VINA , LA ESECUL CARE L-AU AVUT ,CI PRIFESORII ,CARE NU AU STIUT SA DEZVOLTE DRAGOSTEA DE CARTE LA VOI TINERETUL .. ITI MULTUMESC FRUMOS CA MAI FACUT SA RAD >> AM MARE NEVOIE >> CU DRAG Amelie
AMI.
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 01:08
De la: aladin, la data 2010-07-09 14:13:14Ce sa faci frate cu bacul sa te stergi la fund???MAI aladine ai un vocabular de "cartier de "fite " SA -NTELEG ..CA TU N-AI BAC.-UL??? SI ATUNCI TE MANCINA PIS[z]MA??? "bai desteptule"
AMI.
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 01:14
De la: arhanghel, la data 2010-07-08 17:07:32De la: artafengshui, la data 2010-07-08 12:56:53De la: Merry, la data 2010-07-07 15:59:21zeita ai ajuns la antena 1...la star avatar!!!Subiect: PANAARAMO =eu "mi-s idioata " SI MI-AM PERMIS SA-I EXPLIC LUI M_ELODy SI LUI "aladin " >>DACA AI NELAMURI >>INREABA >>NU TE SFII ! >SI CAND VIZITEZI UN PROFIL SPUNE SI :HELLOOOOOOI EU IL ASTEPT ...
AMI.
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 19:14
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
onischor 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 11:03
Ce sa se intample? Ce era de asteptat. Noua generatie nu-si mai vede de treaba, si ajung sa plateascaI exmenele. Si cand nu le iese...GHINION!
Nici profesorii nu mai sunt interesati, dar nici elevii nu mai invata. Lasa, ca manelele, cluburile, drogurile, jocurile in retea sunt viitorul, nu? Cu asta ne vom hrani si cu asta vom construi cun viitor mai bun pentru Romania
|
onischor 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 11:06
De la: aladin, la data 2010-07-09 14:13:14Ce sa faci frate cu bacul sa te stergi la fund??? Si daca nu stii sa scrii, sau sa faci ceva, cum iti deschizi firma? Sau tu ai cumva firma de stat degeaga? Vorbesti fara sens....... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ce tot spui tu acolo?
TE SARUT ,Amelie
SINT PANARAMELE?
EU IL ASTEPT ...