Info
x
Seat leon sau skoda octavia
|
gm_marius87 39 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 18:06
salut, am o dilema daca ma poate ajuta cineva. Pana acum cateva zile eram interesat doar de Skoda Octavia, ii ok ca si intretinere, ii fiabila etc, lucruri bune, pana cand un prieten imi zice sa optez pt Seat Leon. problema ii ca nu cunosc nimic despre masina asta, si m-ar interesa cat costa o revizie? e scumpa intretinerea? e fiabila masina? de precizat, sunt doar 2 motoare ce ma intereseaza la Seat Leon, 1.4 si 1.9 diesel.
ms frumos.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
rares_toadere 5 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 20:46
Decizia iti apartine. Si eu am fost ca si tine si sincer nu regret deloc pt ca am optat pt o SKODA OCTAVIA 1.9 TDI, compartaiv cu prietenul meu care are un SEAT CORDOBA, Aerul conditionat functioneaza mult mai bine la Skoda decat la SEAT. Pana la Seat se racoreste in Skoda iti este frig. Volumul si multe altele fac pe SKODA cu un pas mai infata. La revizie nu sunt diferente mari. E bine plasat si Seatul. MULTA INTELEPCIUNE IN LUAREA DECIZIEI. Eu ti recomand pe cei din Alba Iulia. www.autodrivecenter.ro. Desi eu nu sunt din Alba de la ei am luat Skoda. Daca mai vrei ceva detali te rog sa ma contactezi pe adresa de e-mail: [email protected]
|
Aryn 140 mesaje Membru din: 4/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 20:56
De la: gm_marius87, la data 2010-06-25 18:06:49salut, am o dilema daca ma poate ajuta cineva. Pana acum cateva zile eram interesat doar de Skoda Octavia, ii ok ca si intretinere, ii fiabila etc, lucruri bune, pana cand un prieten imi zice sa optez pt Seat Leon. problema ii ca nu cunosc nimic despre masina asta, si m-ar interesa cat costa o revizie? e scumpa intretinerea? e fiabila masina? de precizat, sunt doar 2 motoare ce ma intereseaza la Seat Leon, 1.4 si 1.9 diesel. Skoda e o alegere inteleapta!....Insa Seatul.....e... ......Imposibil sa nu iti atraga atentia.... si la buzunar desigur.....Eu as alege Skoda...desi imi place Seat.ul.... De ce ai conduce o masina care nu te incanta? Da. Pentru ca e o alegere buna....

ms frumos.
......Imposibil sa nu iti atraga atentia....
si la buzunar desigur.....