back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cutie automatica

9am179499

8 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 17:27

Doresc sa stiu daca este corect (sanatos ptr. cutie ) sa fie pusa in N la semafor, stiind faptul ca la repunerea in D , face un zgomot la cuplaj (o zgaltaitura )
De ceva timp, cand stau la semafor si o las " in D " trepideaza cam tare masina (audi 80-1990). Oare da semne de duca, cutia?
Multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
adrianno77

21 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 21:29

salut. eu am un bmw 730i cutie automata si am avut probleme asemanatoare. prima oara mi-a spus un prieten sa calc mai tare pedala de frana si a mers, apoi altcineva cand am avut din nou probleme mi-a zis sa schimb sau sa completez uleiul din cutie si a mers. dar sa mai intamplat sa vibreze ocazional cutia pe d cu frana calcata dar nu a devenit ceva normal ci problema a disparut singura, dar cel mai bine e sa consulti un mecanic de incredere, care sa nu spuna ca trebuie sa schimbi cutia. tot la un audi era sa schimbe cutia, propietarul, ca nu mergea si problema era de la baterie ca nu tinea curent destul pentru senzori si dadeu eroare.

ursaque

14 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 02:13

nu se scoate in N la semafor , se sta numai cu frana calcata.

cutia e ffacuta sa sta in presiune si daca o scoti in N , o rupi-pui mai multa presiune de la 0 la normal de fiecare data cand pleci de pe loc si o bubui. asa in drive lasata e uzura muilt mai mica.... exemplu tv in standby e incarcat 5% si off

daca il scoti din priza dai0-100

piesele de uzura pe segmentul ala d-alea sunt facute altfel strici mai multe

grand cherokee automatic - cutie 42 re

9am179499

8 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 12:04

Ms. pentru pecizare, asa mi-a spus si un cunoscut, da parca nu-mi venea sa-l cred, deoarece in N motoru prinde viata cand se scoate din D. Intradevar, acele socuri, nu par a fi folositoare.
Multumesc inca odata

| Varianta pentru tiparire a topicului cutie automatica
Mergi la: