Info
x
Inmatriculare
|
9am161508 5 mesaje Membru din: 3/10/2010 |
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 15:27
sal all.am si eu o intrebare: mi-am cumparat o hyundai coupe fx motor 1.6,105cp din 2004,din italia si as vrea sa o inmatriculez in romania...ce trebuie sa fac si cam care ar fi costurile ca nu am nici cea mai mica idee?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 132 mesaje Membru din: 4/09/2009 |
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 18:29
Incepi cu nr rosii(in cazul in care masina e radiata in italia si toate actele sunt ok):7lei finante,13lei cec,cereri tip,asigurare apoi,la ghiseul politiei prezinti actele si iti sunt eliberate nr rosii in schimbul unei...TAXE.apoi incepe nebunia:prezentare la rar,carte,norma poluare stabilita,finante=taxa prima inmatriculare,alergatura,alergatura,mai ai de platit inca n taxe,asigurare,impozit,autentificare etc.Daca ai datorii la impozit,amenzi etc nu vei primi certif de neurmarire fiscala fara de care nu poti face mai nimic.....Si multe altele...Bafta la inmatriculat,primul pas fiind prezentatrea la rar(cu rezervare prealabila) dupa aia ai sa vezi...in rest,numa bn si
totul e sa ai o norma de poluare buna ca taxa de prima inmatriculare e oricum mare
|
9am161508 5 mesaje Membru din: 3/10/2010 |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 12:16
ms mult de indrumare.dupa parerea ta crezi ca trece de 500 euro inmatricularea asta(incluzand toate taxele)?
|
Fosta membra 9am.ro 132 mesaje Membru din: 4/09/2009 |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 10:05
Sal,dupa ce cei de la rarul din orasul tau(sau unde il vei face)iti vor stabili norma de poluare te duci la finante sa platesti taxa si vei afla acolo cat e
dar poti face mai inainte de toate astea o cerere de consultanta pt a afla norma de poluare a masinii tale,e 40ron si se complet o cerere tip luata de la rar.si ce scrie pe ea e batut in cuie.daca scrie euro5 la o masina din 98 e greseala lor dar nu mai pot rectifica nimic cel mai bn dute la rar cu masina si actele,completezi cererea aia si elucidezi misterul.apoi poti si pe net sa vezi care e cuantumul taxei tale.numai bine to all

totul e sa ai o norma de poluare buna ca taxa de prima inmatriculare e oricum mare
dar poti face mai inainte de toate astea o cerere de consultanta pt a afla norma de poluare a masinii tale,e 40ron si se complet o cerere tip luata de la rar.si ce scrie pe ea e batut in cuie.daca scrie euro5 la o masina din 98 e greseala lor dar nu mai pot rectifica nimic
cel mai bn dute la rar cu masina si actele,completezi cererea aia si elucidezi misterul.apoi poti si pe net sa vezi care e cuantumul taxei tale.numai bine to all