Info
x
Dodge avenger
|
9am057177 4 mesaje Membru din: 15/06/2009 |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 13:14
Am vazut-o pe strada saptamana trecuta.Masculin si nu numai.Am cautat cam tot ce s-a scris despre el.Ma intreb oare: mai sunt probleme de service si piese de schimb la masinile americane?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
rauldrv 1 mesaj Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 01:04
Anul trecut pe vremea asta am importat si eu impreuna cu un asociat cateva masini din State direct de la dealeri.....care le recuperasera de la rau platnici. Problemele majore sunt la inmatriculatul lor si la actele de import .....mai ales daca le aduci pe Constanta unde tot stafu e incompetent si nu stiu legile si reglementarile ce ii privesc direct pe ei.
Pentru piese, service, accesorii, anvelope(anumite dimensiuni pentru masinile din SUA sunt mai greu de procurat), sau alte kit-uri de reparatii, estetice .......nu prea sunt probleme si se pot procura foarte usor .....ori direct de la anumiti dealeri din SUA care iti trimit si in romania sau de la dealeri din Germania Olanda, Franta care se ocupa exclusiv cu masini si piese din SUA. Preturile sunt accesibile si in unele cazuri (daca nu trec prin intermediar roman) chiar ieftine. Tin sa mentionez sa sunt masini fiabile (motor, cutie, transmisie ) dar mai fragile la partea de bucse. Raporteaza abuz de limbaj |