Info
x
Ambitie
|
MIOARA_BERBECILA 2 mesaje Membru din: 24/02/2009 |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:06
mai fratilor eu am luat permisul fara"spaga"tre sa ai si un pic de ambitie stiti voi ..recunosc ca am avut banii pregatiti dar na fost nevoie ma lasat politistul ultima si de nu m-o fii invartiti prin toata zona de examinare mai ,mai sa gresesc daca a vazut ca nu gresesc mia trecut pe foaia de evaluare ca accelerez prea tare...dar mi-la dat fratilor din prima asa ca ambitie la greu si atenie...bafta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 132 mesaje Membru din: 4/09/2009 |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 12:08
Sunt de acord cu tn la capitolul ambitie dar la cap spaga....pas.Daca dadeai spaga in primul rand decadeai tu in sinea ta si in al2lea rand nu hartia din buzunar cu numele tau p ea te face sofer.daca dai spaga e clar ca ceva nu e in regula(cu aptitudinile de sofer,cu politistul cu etc).Taica-miu a avut firma de transport si am exersat de mic sofatul pe diferite autov(dacia,raba,un aro al unui unchi etc)Nu am fost oprit niciodat in viata mea de catre vreun echipaj de pol.La treaba cu spaga nu e bn de discutat p forumuri pt ca,dupa cum spunea un coleg d forum,s-au intampl multe even cand unul sau altul se lauda cu spagile date sau luate si a2a zii se trez cu jandarmeria acasa.Asa ca cel mai bn sa puna lumea mana pe carte si dupa cum zicea CINEVA :INVATATI,INVATATI,INVATATI!!!Si bafta multa ca daca e nenea militianu ciufut....
Raporteaza abuz de limbaj |