back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

D'ale lui dinescu

Fosta membra 9am.ro

140 mesaje
Oras: Cernavoda

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:58

Baieti, mi-a placut asta, mi-a placut tare:

Revenind la emisiunea lui T�nase �i Dinescu, pentru cei doi, criza nu pare a fi chiar a�a de a dracului, chiar dac� vor fi nevoi�i s� o traverseze cu buzunarele pe jum�tate goale. Pentru edificare, iat� cum a sunat finalul emisiunii celor doi, de s�mb�t�:
T�nase: Nu e publicitate, de aici vine...
Dinescu: Domnilor, asta vreau s� v� spun. Aici ne sim�im mai bine ca oric�nd. Cu c�t sunt mai pu�ini bani...
T�nase: O s� r�dem mai tare...
Dinescu: ... cu at�t vom fi mai senini. Problema este c� nu mai au �tia bani, nu mai au la ce s� fac� publicitate, c� nu se mai vinde.
T�nase: P�i se vinde Loganul, nu ziceai tu...
Dinescu: Se vinde ce e ieftin, �i afar�.
T�nase: Da� caisele nu se v�nd!
Dinescu: C�, oricum ��i vine s� iei, mai degrab�... Eu a� fi m�ndru s� am un BMW - �i chiar am un BMW -, nu s�-mi iau o Dacie...
T�nase: Mai merge, mai merge?
Dinescu: ... Am dep�it faza aia, �i chiar un BMW pe care s�-l �mping. Prefer s� �mping un BMW dec�t s� conduc o Dacie.

Hai la bataie cu comentarii.. !!!

Raporteaza abuz de limbaj
cristisan05

5 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 02:36

poetul nepereche a dat-o in gard de data asta. auzi tu, sa impingi mai degraba un bemveu decat sa iti cumperi/sa conduci o dacie. acu dinescu chiar a dat dovada de snobism si aroganta de prost gust. mai bine se abtinea de la asetiunea asta. ce-o fi fost in capul lui oare sa zica una ca asta? a mai scos din caciula prostii si am trecut cu vederea, dar de asta data parca m-a cam dezgustat.

emanuelolteanu

5 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 02:42

Ipocrizia si falsa valoare este la ea acasa. Ziaristi de 2 bani se cred formatori de opinie iar maimutoii se cred gorile

SorinBotez

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 August 2009, ora 03:06

stateam si ma gandeam la ce au scris cei de mai sus...si ce a zis la TV Dinescu
Intrebari :
- de ce romanul in vreme de criza conduce masina si nu ia metroul?
- de ce romanul isi cumpara masini scumpe cu toate ca stie foarte bine ca nu poate sa o intretina ?!
- de ce neamtul isi cumpara masina ieftina ?
- de ce Germania si Franta trece criza si Romania va fi mai in urma cu cine stie cati ani ?
Stiu diferenta dintre statele enumerate este mult prea mare, dar cu totii trecem prin aceeasi problema : criza mondiala.
Nesimtirea si tupeul e la putere in ziua de azi.
Justitia, si toate celelalte organe ale acestui stat sunt la pamant oare ce ne mai tine ca un singur stat ?
Concluzia mea e ca : ce au zis cei 2 Dinescu si Tanase...este realitatea pura a romanului din anul 2009.
Ne facem de ras in lumea toata si nu facem nimica sa indreptam acest lucru.
Sincer, dupa ce am fost pentru scurt timp in afara tarii, imi este rusine ca sunt roman. Imi ramane decat sa demonstrez strainilor ca nu sunt tigan, ca nu sunt hot, ca...e greu sa vii in contact cu strainii cu atatea lucruri care te trag in jos....

sorinvasilescu

25 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 06:58

salut
stiu ca e offtopic, dar caut si eu topicul "cum sa verifici km reali ai unui BMW". ma poate ajuta cineva? multam

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 2 August 2009, ora 09:25

De la: sorinvasilescu, la data 2009-08-02 06:58:51salut
stiu ca e offtopic, dar caut si eu topicul "cum sa verifici km reali ai unui BMW". ma poate ajuta cineva? multam
simplu de tot:TOT CU "BAIETII"CARE SE PRICEP SA "DEA INAPOI" KILOMETRAJUL,DIN CP-ul DIGITAL AL MASINII!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 2 August 2009, ora 09:30

DINESCU A SPUS" Prefer s� �mping un BMW dec�t s� conduc o Dacie".

pai daca muschiu* lui dinescu asa crede ca e mai bine ,imi permit sa traduc ceea ce a spus,asa:DE CIT SA MANINC O PIINE ROMANEASCA MAI BINE MANINC UN "RAHAT" DE LA UN NEAMT,CA VORBA ACEEA ,E MADE IN GERMANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![scuze de limbaj,dar pute a rahat,mult de tot] [FARA NICI O DESCONSIDERARE FATA DE PRESTIGIOASA FIRMA "BMW"{unde cel mai ieftin model "pleaca"de la 19 000 euro,fara TVA},E VORBA DE SENSUL CUVINTELOR,LUATE DIN CONTEXT]

ondin666

204 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 12:09

cred ca e dreptul fiecaruia dintre noi sa aleaga intre o masina de 5000 euro si una de 19000.persoana publica sau nu. si sa mai declare si public optiunea.diferenta dintre masini oricat am proteja noi masina 'nationala' exista si o stim cu totii.
buy dacia and drive a bmw.
:)

ady_alecs

5 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 2 August 2009, ora 13:21

normal ca este o diferentza mare intre dacia si bmw in privintza performantelor...dar sa ne uitam si la pret!!! oare de ce nemtii cumpara acum in criza dacia??k cea mai proasta masina din lume???nu cred...aici e vorba de un produs romanesc, de o valoare a romaniei pana la urma.romanul a crescut cu dacia. iar dinescu, fiind o persoana publica, prin afirmatia lui nu a facut decat sa loveasca direct in valorile romaniei...asa cum sunt ele.dar daca nu le promovam cu mandrie, cum avem pretentia sa fim mai buni???a cam gafat-o de data asta dinescu...

adrian7777

10 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 2 August 2009, ora 23:20

De dobitoci ca Dinescu, de mancatori de rahat geme tara.
Neamtul e mai destept, stie sa caute un raport pret caliate cat mai convenabil, iar Dacia se pare ca indeplinste criteriul asta.
La noi isi iau toti taranii BMW (geme tara de rable) la a 10-a mana si se sparg in figuri, iar la benzinarie pun benzina de 30 de lei si i se pare ca si cum ar face plinul de 2 ori pe zi.

Prostul daca nu e fudul nu e prost destul!

sotto026769

20 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 15:03

Neamtul iese super bine cu un logan full la maxim 7000 euro si dupa vreo 2 ani il ia un prost de roman la 6000euro

Fosta membra 9am.ro

140 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 01:27

De la: SorinBotez, la data 2009-08-02 03:06:03stateam si ma gandeam la ce au scris cei de mai sus...si ce a zis la TV Dinescu
Intrebari :
- de ce romanul in vreme de criza conduce masina si nu ia metroul?
- de ce romanul isi cumpara masini scumpe cu toate ca stie foarte bine ca nu poate sa o intretina ?!
- de ce neamtul isi cumpara masina ieftina ?
- de ce Germania si Franta trece criza si Romania va fi mai in urma cu cine stie cati ani ?
Stiu diferenta dintre statele enumerate este mult prea mare, dar cu totii trecem prin aceeasi problema : criza mondiala.
Nesimtirea si tupeul e la putere in ziua de azi.
Justitia, si toate celelalte organe ale acestui stat sunt la pamant oare ce ne mai tine ca un singur stat ?
Concluzia mea e ca : ce au zis cei 2 Dinescu si Tanase...este realitatea pura a romanului din anul 2009.
Ne facem de ras in lumea toata si nu facem nimica sa indreptam acest lucru.
Sincer, dupa ce am fost pentru scurt timp in afara tarii, imi este rusine ca sunt roman. Imi ramane decat sa demonstrez strainilor ca nu sunt tigan, ca nu sunt hot, ca...e greu sa vii in contact cu strainii cu atatea lucruri care te trag in jos....

Multe intrebari fara raspunsuri.
Si eu sunt "afara" si nu trebuie sa demonstrez nimanui ca nu sunt tigan, hot si contactul cu "strainii" este perfect.
Ce-i drept, nu sunt afara pt scurt timp, nu sunt emigrant, lucrez rotational, adica imi fac concediile la fiecare doua luni acasa.
Trebuie sa cititi printre randuri, Dinescu are dreptate, multa dreptate. Dinescu nu mananca un carnat inainte de a-i cunoste provenienta si dupa ce-o cunoaste pune carnatul pe gratar si-l stinge cu un pahar de vin rosu.
Desteptarea, respirati profund si ganditi matur.
Atat si numai bine.

Fosta membra 9am.ro

140 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 01:39

De la: 090305180500, la data 2009-08-02 13:21:02normal ca este o diferentza mare intre dacia si bmw in privintza performantelor...dar sa ne uitam si la pret!!! oare de ce nemtii cumpara acum in criza dacia??k cea mai proasta masina din lume???nu cred...aici e vorba de un produs romanesc, de o valoare a romaniei pana la urma.romanul a crescut cu dacia. iar dinescu, fiind o persoana publica, prin afirmatia lui nu a facut decat sa loveasca direct in valorile romaniei...asa cum sunt ele.dar daca nu le promovam cu mandrie, cum avem pretentia sa fim mai buni???a cam gafat-o de data asta dinescu...

Eu zic ca nu a gafat cu nimic, a spus adevarul crunt.
Spui ceva de valorile Romaniei, care sunt alea?
Poate ca noi, toti, le cunoastem dar sa faci din LOGAN o valoare a Romaniei, te rog, ne jignesti.
Ce scrie pe ea? LOGAN by RENAULT !!!!
De cand este Renault o valoare romaneasca?
De cand a cerut Basescu tuturor sa cumpere masina asta doar ca sa aratam ca suntem patrioti?
Hai sa fim seriosi, Loganul se vinde bine afara, in tara mai subtire, chestie de calitate.
Avem multe alte lucruri cu care ne putem mandri, dar nu cu Dacia.

ondin666

204 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 16:59

pai marii nostri patrihoti se mandresc si cu un rahat ca doar e romanesc. de ce nu ati iesit in strada cand a murit Aro? cand au iesit oamenii de la Brasov de la Ghimbav in strada? alea nu erau produse romanesti? de ce nu v-ati luptat atunci pentru valorile romanesti. nici macar un caine nu suntem in stare sa omologam acel ciobanesc mioritic pentru ca sunt deja 2 asociatii si daca s-ar uni s-a omologa imediat dar asa nu se poate din cauza ca nu sunt destule exemplare. asa ca daca aveti cap si minte cumparati produsele pe care le doriti voi fie ca sunt de ale noastre fie ca sunt din pakistan, ca doar de aia munciti pentru acei bani.
din pacate nimanui nu ii pasa decat sa ii fie lui bine si asa nu vom ajunge veci nicaieri.

ady_alecs

5 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 7 August 2009, ora 15:39

important este ca se fabrica in romania...asta am vrut sa subliniez. nu conteaza ca scrie renault pe motor. multi romani mananca o paine din fabricare acestor masini.poi daca noi in vreme de criza nu stim sa ne vindem produsele??cum naiba sa "traim bine dom'le"???bine k ne cumpara nemtii "rabla" de logan renault mai prost decat bmw, k noua tot rebuturile lor ne plac.vroiam sa subliniez ca nu e normal ca o pers publica sa faca o astfel de afirmaite prin care poate scadea valoarea masinii nationale.ori k impingi un jaf de bmw, ori k tragi o caruta e cam tot aia...asa mai bn mergi cu dacia pe care ti-o permiti din salariul de roman(daca ti-o permiti)...repet afirmatia, dinescu a cam gafat-o!

| Varianta pentru tiparire a topicului D'ale lui Dinescu
Mergi la: