Info
x
Salut domnilor si doamnelor
|
bordianuvalentin 8 mesaje Membru din: 2/03/2009 |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 21:24
am o problema, pentru mine este destul de grava am niste bani undeva la 4000 E am facut rost de ei cu chiu cu vai imi trebuie o masina. nu vreau sa iau nimic din tara sh ,pt ca sunt patit si nu reusesc sa gasesc nimic in care sa nu mai bag pe putin inca 1000e ,nu mai vreau sa fac asta pt ca nu imi mai permit , pe scurt am cautat ceva in bani astia pe mobile.de, am gasit o gama maricica de masini, am cautat ca tot ce am ales sa fie pe germania ,ani intre 2000 si 2002 restul imi depaseau bugetul , nui problema de inmatriculare pt ca o sa fac inmatricularea pe bulgaria , problema mea este ca nu stiu ce masina sa aleg din cele peste care am dat, cateva modele de opel, cateva de fiat , cateva de reno in mare majoritate reno clio, nu am precizat ca tot ce am cautat este pe motorizare disel , prefer motorizarea disel, chiar si cateva modele de rover asta este preferatul meu este ceva mai luxos, in poze , voi pareti ca sunteti mai cu experianta ca mine ,din aceste cateva modele ce m-ati sfatuii sa iau ,ce este mai rezistent ca piese ,mai ieftin de intretinut , mai de incredere in trafic, macar o juma de an sa ma tina fara sa bag bani in amortizoare fuzete, rulmenti de directie sau motor, ma refer la piesele ff scumpe ,as avea mare nevoiee de un sfat in domeniul asta pt ca sincer m-am saturat de tepe si sfaturi proaste, am schimbat pana acum aprope de 4 masini in care am bagat bani multi, au fost niste rable , dar ce sa fac vroiam lux mai mult pe bani putini, teapa mea , va multumesc anticipat! a si era sa uit mai era un model preferat de mine kia carnival cred ca se numea imi placea marimea ei destu de marticica sa bagi o gasca de nebuni , din nou mersi
Raporteaza abuz de limbaj |
|
radu_centiu_83 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 02:27
parerea mea ca de banii astia este mai bine sa-ti iei o bicicleta, este mult mai sigura prentu tine si pentru oamnenii care traiesc in jurul tau. Daca vrei o masina cu caracteristicile pe care le precizezi tu si in banii pe care ii ai tu, nu vei gasi niciodata. Parerea mea ca o masina mai buna ca Logan-ul nou, este o masina SH cu pret mai mare ca acesta...Daca tot insisti sa iei ceva SH in banii aia te sfatuiesc sa iei o bicicleta noua. NOROC
|
|
Tomi_sotto 24 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:08
Cu 4000 de euro iti poti lua masini gen Opel Zafira/Astra, Skoda Fabia, Seat Ibiza, Fiat Bravo/Punto, Renault Clio/Megane, Nissan Almera, toate cu nr de km pana in 160000 (mare grija ca pot fi si tepe...). Dupa parerea mea, dintre toate modelele de mai sus as alege Fiat Bravo,Opel Astra/Zafira sau Skoda Fabia. Acuma depinde si ce vrei sa faci cu masina. Daca ai nevoie si de un portbagaj mai incapator alege Zafira, iar daca vrei sa folosesti masina ptr oras mai mult, orienteaza-te spre un model mai mic. La Fiat cred ca intretinerea e ceva mai scumpa (nu sunt foarte sigur). In legatura cu cei 4000 de euro, banii astia reprezinta doar pretul masinii la achizitie sau banii care trebuie sa cuprinda tot ce e necesar pentru a o aduce in tara (numere provizorii, motorina, mancare, cazare).
P.S. Nu te grabi, alege modelul care iti place cel mai mult si care te serveste cel mai bine ptr ce ai tu nevoie;graba strica treaba;) Dupa ce te-ai hotarat asupra unei masini, intra pe forumuri (ex:forum fiat) si afla ce probleme apar cel mai des la modelul respectiv. Mie personal Kia nu imi inspira foarte multa incredere in privinta calitatii. Avand in vedere ca ai ales Carnival, fiind destul de incapatoare, eu am sa aleg Zafira(din pacate cu multi km..) . Succes in cautare, poate prinzi o masina buna cu bani putini, ca tot e criza !!
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:47
Eu am ales Fiat Punto si nu-mi pare rau.E economica atat cat o tii sub 90,micuta ceea ce e practic in oras si in acelasi timp are flerul ala de masina italiana.Se comporta foarte bine si la mers normal dar in acelasi timp e destul de nervoasa in ciuda motorului de 1.2 destul de mic,adica daca ai chef sa te distrezi din cand in cand e super ok.Parti proaste ar fi portbagajul nu foarte generos da atat timp cat nu cari cartofi cu ea eu cred ca e suficient.Alta chestie ar fi cu suspensille,sunt destul de rigide ceea ce te ajuta mult in curbe dar cu costul comfortului,in special pe bancheta din spate,in fata nu se simte cine stie ce.Dar eu fiind student mi-e numai buna,cand is in foame consuma putin si cand am chef sa ma distrez face fata.Cel mai mult cu ea am mers cu 175 (ea fiind garantata pentru 155km/h )si pot sa spun ca nu mi-a zburat volanul din maini si nici nu comporta ca o barca.Deci asta recomand eu,si atat timp cat e intretinuta nu ar trebui sa ai nici problemele de fiabilitate tipice italiencelor,eu cel putin de aproape un an nu am avut nimic insemnat de schimbat la ea.bafta multa si sper sa iti alegi ce ti se potriveste.
|
A2Racer_Ovi 11 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 07:45
Eu as zice sa optezi ptr Opel sau Fiat, nu-i nu stiu ce lux, bine depinde si de model, dar ca si fiabilitate sint ok iar piesele de schimb sint ieftine, mai ales consumabilele. Restu' sint deja mai scumpe ca intretinere, mai ales Renaultul, sint f fiabile si alea dar cand se strica ai ce baga in ele. Ca si siguranta sint ok, ambele au luat 4-5 stele la Euro NCAP depinde de model iar, in fine pana la urma tu alegi ce vrei, doar sa nu i-ei ceva rebut ca sint destule si in Germania, sa i-ei ceva cu carte service la zi, atunci vei vedea cand a fost facuta ultima revizie, cati km are etc...
|
9am167275 17 mesaje Membru din: 4/11/2009 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 09:31
Salut!
La 4000 E ce vrei tu este sub limita unei masini SH adusa de afara. Cea mai buna alegere este MATIZ. Micuta pentru oras,incapatoare pentru pasageri,consuma putin,si ca sa razi portbagajul la Kaufland trebuie 400 ron de fiecare data. In felul sta ai bani si de acte,inscriere,etc.Am vazut Matiz la o firma de distributie cu 400000km fara rep. la motor. Acum depinde si de ce fumuri ai in cap. Altfel bafta la cautari. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 3/08/2008 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 09:53
VW GOLF 4 CU 1.4 BENZINA.SEAT CORDOBA.
|
|
cucoanes 1 mesaj Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 09:57
salut ...referitor la o masina pana la 4000 E... nu shtiu ce sa zic nu toata lumea are gusturile mele. eu am luat la 2000E un mercedes 250D motorina, masina de din 1987 merge beton si consuma putin...din spusele mai multor mecanici motorul garanteaza un milion de km., iar bucsaraia si celelalte daca masina merge bine te mai tin inca 2-300 de mii de km.pana si patronul de la mercedes benz a afirmat ca doresc sa ajunga la standardele de calitate din anii 1985-1994.parerea mea e sa nu te uiti la anul de fabricatie daca vrei sa iti iei o astfel de masina.eu am facut ff multi km si nu am nici cea mai mica problema( asta daca ti cont de drumurile noastre si mai ales daca stii drumul ala intre ploiesti si targoviste pe care l-am facut de 20 de ori...).apropo rahatul ala de drum e mai rau decat prevede imaginatia unui om care vine de dupa razboi..parerea mea e sa iti achizitionezi un mercedes model 1985-1994 la care piesele sunt mai ieftine decat la o dacie.
|
|
|
|
ionut73ro 1 mesaj Membru din: 26/02/2009 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 10:04
Am eu un opel Agila model NJOY masina este impacabila cu doar 76.000km(cu carte service) adusa in tara in nov 2008>masina este impecabila,inscrisa si am factura din germania 4.900 Euro acolo.Din pacate in tara nu ne-am gasit de lucru de cand ne-am intors din anglia si ne-am hotarat sa o vimdem .Daca te intereseaza ma poti contacta pe mail [email protected] .detalii masina 1200 cc ,75cp,full option .08.2002 Pret 4600 EURO www.masini-second.ro/detaliu/Opel/Agila_NJOY_____INMATRICULATA_03016/
|
gaby_doru18 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 10:08
Ca sa iti faci o idee, un cap de bara, (o piesa care cade destul de usor ) iti voi lasa niste preturi :
la opel e undeva la 12 lei, la renault (ceea ce am si eu) e 47 lei, la fiat e 28 lei, seat si skoda e undeva la 30 de lei. Acum iti faci tu o idee, legat de lux alege un opel omega sau un rover, pt siguranta un volvo s40 (sigur gasesti in banii astea) Parerea mea e sa alegi o masina ieftina la piese si cu putina siguranta imbinata cu lux ; un Opel sau chiar Fiat cum scria cineva pe aici. Raporteaza abuz de limbaj |
|
romeodarie 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 10:13
eu zic ca nu trebuie sa generalizezi.nu toate masinile din tara sunt rele.depinde de la cine o cumperi.poti sa iei multe tepe si din germania(eu am luat destule)si la banii pe care ii ai tu cam greu sa te incadrezi in pretentiile tale.poti gasi o masina buna dar cu multi km.sau cu putini km dar usor lovita,pentru ca este cam greu sa le ai pe amandoua la banii astia(tinand cont ca te uiti la masini 2002).dar daca vrei un Rover 25 in perfecta stare i-ti dau eu unul inscris in Ro,cu 4000 euro si ca sa vezi ca mai sunt si oameni cumsecade in tara asta,ti-l dau de proba o saptamana.daca bate ceva sau are vreo problema,i-ti dau banii inapoi.stima
|
lungum 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 10:27
Mare grija cu inmatricularea pe Bulgaria!!! Am inteles ca or sa puna un impozit de 1 euro pe zi la masinile care nu sunt inmatriculate in Romania dar care circula pe teritoriul nostru. 1 euro x365 zile=365 euro pe an. On topic Opel.
|
madalindumitreasa 1 mesaj Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 11:09
Salut,
eu personal nu sunt adeptul masinilor sh, am avut 2 astfel de masini acum ceva ani si am regretat faptul ca am facut o astfel de alegere, cred ca riscul e prea mare. La 4000 Eur mai mult decat o rabla sau o masina obosita rau nu ai alternativa - cred ca de aceea a si facut acel domn gluma cu bicicleta. Sfatul meu este sa mergi pe o masina noua, iar piata e plina de oferte super bune. Eu lucrez in reteaua Porsche / dealeri privati, iar cu un astfel de avans poti linistit sa iei un credit - la Porsche Bank iti ofera posibilitatea de a imprumuta pana la 10 ani, deci daca gasesti ceva la aprox 10000 eur - Octavia Tour, Fabia, Polo, Ibiza, scazi 4000 banii tai, iar restul sa fie credit, vei avea o rata nesemnificativa de max 100 eur/luna si te poti bucura de o masina noua cu toate avantajele ei. Nu ai taxa de inmatriculare, garantie 2 ani...si este NOUA. Stiu ca parerile sunt impartite dar cred ca suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine Raporteaza abuz de limbaj |
|
flopythebest 1 mesaj Membru din: 3/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 11:37
Eu doar ce am fost in germania sa iau o masina pentru un prieten si am gasit o skoda fabia an 2002 1.4 mpi euro 4 pret aici 2700 euro . oricum cu drum cu numere provizorii de germania cu inmatriculare iesi sub 4000 de euro . Nu e o masina extraordinara dar cred ca este mai buna decat un logan sh care are pretul mai mare...........
P.s Mi as lua logan doar daca ar fi singura masina care s ar fabrica in lume :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Florin_bacalu 88 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 16:38
4000? eu zic sa cauti un renaul megane 2000-2002, benzina, break. e cea mai mare si fiabila masina in banii astia. daca nu mai vrei sa bagi bani in intretinere, eu zic sa fugi de diesel. (filtre, uleiuri la zi, supape egr, turbine, intercoolere si alte duze pompe injectoare) benzina este optiunea cea mai buna pentru a nu te usca la buget pe intretinere. eu am passat TDI 131CP din 2005 full option,automata, si vreau sa il vand. mi-am facut damblaua de masina de lux. am dat pe ea 11.000 am bagat 1300 in 6 luni, si acum vreau sa o vand cu 9500
.... eu o sa ma indrept spre renault megane benzina. sau opel astra benzina.
|
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 17:45
sincer faza cu bicileta nu miea placut chiar deloc, dar asta e,fiecare are dreptatea lui in cea ce a ales din cate stiu opelul este intre cele mai bune alegeri in cea ce consta claitate pret, , stai linistit mia trecut luxul din cap, cel putin pana in momentul cand imi voi permite cu adevarat o masina luxoasa noua, acum doresc ceva cu minimum de dotari si cu un consum micut in oras ,eu fac foarte multi km in oras, dar as vrae in acelas timp si ceva cu care sa pot pleca cand imi bese mintea la mare sau la munte , cat despre drumul buc targovite credema ca il stiu foarte bine eu stau in buftea si am mers aadesea pe el, am condus foarte mult masini pe motorina pana acum cateva luni am mers pe un fiat doblo de marfa 1.3 motorina de la firma ,luat de nou am facut cu el numai eu 100.000 km in decurs de max 6 luni si am abuzat la greu de el , si totusi a facut fata, acum detin o lancia 2000 disel saraca este deoseama cu mine 24 ani, si de ia abuzez ca la balamuc dar tine si consuma si putin, cat despre uleiuri si filtre deocamdata pot face rost mai ieftin decat pretul lor pe piata , la fel este si cu motorina, daia mi-as dori un disel macar pt un aan deacum in colo, de aceia va intreb pe voi este posibil sa gesec ceva mai de calitate in bani pe care ii am pt ca sincer la momentul actual nu imi permit mai mult, si treaba cu masina este urgenta lancia nu cred ca ma va mai tine prea mult, deci din nou rog milostivitiva si de mine un biet amarat care nua preciaza glumele cu biciclete, si siar dori si el o masinuta cat decat aceptabila ca bani si piese1 multumesc anticipat!
|
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 17:53
a si , va rog sa ma scuzati pt deviere, eeste special pt domnisorul radu, cel cu bicicleta, inca mai exsita si oameni mai saraci in tara asta , nu toti depind de bani lu taticu, si nu toti dorim sa recurgem la smecherie si hotie ca sa facem bani , asa ca domnisorul radu , pt bani de care discutam , am muncit foarte mult timp si adevarul este ca nici nu ma duce capul la vreo afacere legala care sa imi aduca bani astia in mai putin de un an, si ca ori ce roman vreu si eu o masina buna cu bani putin, deci pe viitor te rog din tot sufletul meu cel meschin si negru sa eviti a mai posta doar de dragul de a face misto de cei mai putin dotati ca tine ( fie ca este vorba de intelect sau avutie materiala) iti multumesc anticipat
|
CLUNGU 10 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 09:40
salut! eu am avut pret de 2 ani si 50.000 de km o Astra din 2002 2.0 dti luata din Olanda la 140.000 km. vreau sa va spun ca i-am schimbat doar consumabilele.. s-am vandut-o cu test -> nicio problema! am fost foarte multumit. apoi iarasi 2 ani am avut un Golf4 1.9 tdi de care iarasi am fost foarte multumit. Acum de cateva luni am noua Astra 1.6 benzina, caci nu mai fac kilometri ca odinioara. Ideea este ca intre vechiul si noul model de Astra a fost un golf care m-a fascinat.. Te sfatuiesc sa-ti iei Golf4 pe benzina dar pe benzina caci are intretinerea foarte accesibila si cel mai important.. daca o ingrijesti corespunzator MASINA NU SE STRICA! asa si.. cauta in RO caci in momentul de fata oferta este atat de vasta si preturile atat de bune incat daca cauti cu grija cu siguranta gasesti ceva bun. numai bine!
|
dutu_andrei_george 130 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 12:25
prietene,daca tot spui ca esti pe criza de bani si mai mult nu prea iti permiti,personal am vazut,testat si verificat tot ce tine de mecanica un ford focus la 4200 de euro..sa mai spun ca avea si 85000 la bord?!:)...ideea e ca daca stii sa cauti si mai ai totusi si un mecanic care sa se si priceapa,gasesti masini f bune in banii astia.
|
gantoniomarin 3 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 20:59
ce zici de un saab 93? cauta modelul 2000 - 2002 sau intra pe forum saab-romania.com. e acolo cineva care are un saab de vanzare. parca are vreo 180 cp. e masina rezistenta si fiabila. nu e scumpa la intretinere si iti ofera multe satisfactii.succes
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 18:07
multumescd e informatie voi cauta!
|
paduche 6 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 10:04
tocmai am luat cu 4000 eur un clio bicorpe 1,4 98cp 2003 57.000km, in stare forte buna, din Bucuresti.Gasestin in banii astia si diesel.La peste 100.000 Km gasesti mai ieftin.
|
sasspaint 5 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 10:12
Salut
personal iti recomand nissan almera 1.5dci, sau 2.2di(nu stiu cat e taxa la acesta din urma dar motorul e fiabil si cu un consum mic, cel de 1.5 e facut cu renault nu stiu nimic despre el) am si eu o almera de 2.2 cumparata la 125.000 acum am 170.000 si am schimbat asa- bielete directie, bucsi, cauciucuri, antigel, filtre, etc... abea acum au inceput planetarele sa faca niste probleme. Intereseaza-te de pretul pieselor si vezi daca iti convine.. recomand sfarsitul lui 2001 > noroc Raporteaza abuz de limbaj |
|
sasspaint 5 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 10:14
daca ai noroc gasesti si primera model 2002> in banii astia
|
|
|

. Succes in cautare, poate prinzi o masina buna cu bani putini, ca tot e criza
.... eu o sa ma indrept spre renault megane benzina. sau opel astra benzina.
sincer faza cu bicileta nu miea placut chiar deloc, dar asta e,fiecare are dreptatea lui in cea ce a ales din cate stiu opelul este intre cele mai bune alegeri in cea ce consta claitate pret, , stai linistit mia trecut luxul din cap, cel putin pana in momentul cand imi voi permite cu adevarat o masina luxoasa noua, acum doresc ceva cu minimum de dotari si cu un consum micut in oras ,eu fac foarte multi km in oras, dar as vrae in acelas timp si ceva cu care sa pot pleca cand imi bese mintea la mare sau la munte , cat despre drumul buc targovite credema ca il stiu foarte bine eu stau in buftea si am mers aadesea pe el, am condus foarte mult masini pe motorina pana acum cateva luni am mers pe un fiat doblo de marfa 1.3 motorina de la firma ,luat de nou am facut cu el numai eu 100.000 km in decurs de max 6 luni si am abuzat la greu de el , si totusi a facut fata, acum detin o lancia 2000 disel saraca este deoseama cu mine 24 ani, si de ia abuzez ca la balamuc dar tine si consuma si putin, cat despre uleiuri si filtre deocamdata pot face rost mai ieftin decat pretul lor pe piata , la fel este si cu motorina, daia mi-as dori un disel macar pt un aan deacum in colo, de aceia va intreb pe voi este posibil sa gesec ceva mai de calitate in bani pe care ii am pt ca sincer la momentul actual nu imi permit mai mult, si treaba cu masina este urgenta lancia nu cred ca ma va mai tine prea mult, deci din nou rog milostivitiva si de mine un biet amarat care nua preciaza glumele cu biciclete, si siar dori si el o masinuta cat decat aceptabila ca bani si piese1 multumesc anticipat!