back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cu scuterul pe contrasens

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

macovei2000

39 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 15:17

FARUL APRINS SI VESTA GALBENA...

DACA NU AI FARUL APRINS LA SCUTER ITI IEI AMENDA IMEDIAT

DAR DACA NU AI VESTA GALBENA.....PESTE MINE A DAT CINEVA CU VESTA GALBENA IN TIMPUL ZILEI, DE ATUNCI NICI NU O MAI PORT. ORICUM DADEA PESTE MINE. (A FOST ACCIDENT MINOR - DAR AM ZBURAT UN PIC VREO DOI METRI IN FATA - M-A TAMPONAT DIN SPATE) ERA MULT PREA APROAPE DE MINE.

OFFTOPIC DORESC SA ADAUG d.u.i. -
DRIVING UNDER THE INFLUENCE

www.youtube.com/watch?v=lR6w0cnYdIE&eurl=www.infowars.com/man-wa...

macovei2000

39 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 01:06

e de la sint inteles ca imediat cazi de pe scuter

pe cand din masina e greu sa cazi

de aceea....trebuie lasati in plata lor...cu campul lor vizual cu tot, iar claxoanele si nervi sunt prea dese din pacate si inutile

daca un scuter o sa faca accident, nu prea ai ce sa ii faci decat sa ai distanta destul de mare, sa se duca in plata lui.

eu zic ca farul aprins, echivaleaza pe undeva vesta galbena.

Raporteaza abuz de limbaj
macovei2000

39 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 07:06

La inceput m-am speriat rau de tot cand alti colegi mergeau pe contrasens pe langa coloana. Imi venea sa ma duc dupa ei sa le spun sa nu mai faca asta :))

Intre timp au trecut cateva trimestre, mi-am dat seama ca stai ca boul dupa o coloana de masini pana iti ies peri albi.

Mi-am luat scuter ca sa ma pot strecura.
Iar daca masinile nu ar vira brusc ca sa o ia pe sina de tramvai sau sa faca alte manevre periculoase FARA SA SE ASIGURE CA LUMEA, CE BINE AR FI.

Singurul lucru general valabil este sa nu ai viteza foarte foarte mare ca se mai trezeste un sofer de nu se asigura si dupa aia TOT TOT EL NU INTELEGE CE S-A INTAMPLAT. PUNCTUL MORT DIN OGLINDA NU MA INCALZESTE CU NIMIC.

E recomandat sa depasesti coloana de masini pe dreapta, care e banda de scutere si biciclete si sa mergi cu viteza mica.

(Nu comentez daca e bine sau nu)

(Altfel te ia pe partea cealalta: iti deschide o portiera in cap de nu te vezi nu stiu ce cucoana, mama lui fi-su, care e la volan).

Cu cat viteza scuterului e mai mare, cu atat cel care se asigura trebuie sa se asigure mai temeinic si sa se uite cu ochii capului, daca are. De obicei nare deloc.

macovei2000

39 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 03:06

cele mai mari pericole pentru scuter sunt

1) asfalt umed/cauciuc umed
2) nisip imprastiat/intre pietrele cubice
3) piatra cubica
4) pete de ulei pe jos
5) sticle de plastic/carton (daca intra sub roata cand franezi)
6) distanta prea mica fata de cel din fata
7) diametrul prea mic al rotii (sub 10 inch)
8) anvelope care nu sunt gen roaba/lisa cu aderenta fata de cele de curse care au aderenta doar pentru asfalt uscat si sunt de viteza nu de aderenta
9) sine de tramvai
10) unghiul mort din oglinda soferului
11) viteaza prea mare cand trece printre masini (portiere in cap)
12) lipsa asigurarii RCA
13 etc

andoro

9 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 09:28

inca nu a-ti vazut nimic , veniti o luna , doua la Roma Italia , sa vedeti ce tupeisti sunt scuteristi si cum fac jaloane printre masini care stau la semafoare si nu numai; aici chiar ca nu zice politia nimica , ca depasesc pe sens contrar, la cate sunt , nici nu ma mir, si apoi o gramada de copii cu masini de plastic in circulatie, si pe drum mai trebuie sa ai grija si de ei , pt ca conduc masinile alea de la 16 ani, poate si mai repede...dar ca si sofer tre sa fii tupeist , pt ca te calca in picioare de nu (ma refer la alti soferi auto)asa e viata pe aici , numai bine!

Far_Cry

305 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 10:28

DACA SUNT MAI RADICAL as fi gandit ca n-ar fi trebuit sa se circule pe 2 roti cand inca nu avem infrastructura ptr asa ceva si care sa le confere o circulatie optima si-nsiguranta ! Dar mult timp "pustii-npantaloni scurti",alergau cu scuterele pe carosabil ,de parca erau la joaca prin parcul lui taica'sau ! Prin examenul rutier ptr obtinerea de permis ,scuteristii s-au mai imputinat numeric pe sosele iar circulatia este mai putin periculoasa pentru celelalte categorii de vehicole. CoNCRET ...EU CONSIDER CA OBTINEREA PERMISULUI PTR SCUTERE TREBUIE SA AIBA ACEIASI COMPLEXITATE SI RIGUROZITATE CA IN CAZUL OBTINERII PERMISULUI DE CONDUCERE PENTRU CLASA " A " MOTO !...

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cu scuterul pe contrasens
Mergi la: