back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cumparati produse romanesti?

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 13:32

Un mic pas in calea crizei ar fi sa cumparam preponderent produse fabricate in Romania.
Totusi nu am vazut niciun politician care sa indemne populatia spre asa ceva.Oare de ce?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 13:36

De la: 9am185695, la data 2010-06-14 13:32:36 Un mic pas in calea crizei ar fi sa cumparam preponderent produse fabricate in Romania.
Totusi nu am vazut niciun politician care sa indemne populatia spre asa ceva.Oare de ce?

simplu, lumea nu are incredere in politicieni...

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 13:36

De la: 9am185695, la data 2010-06-14 13:32:36 Un mic pas in calea crizei ar fi sa cumparam preponderent produse fabricate in Romania.
Pai este simplu.....tot ei fac importurile !

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 13:40

si? subiect expirat sau mai putem comenta?

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 13:46

De la: adiuc, la data 2010-06-14 13:40:26si? subiect expirat sau mai putem comenta?
..Chiar este greu de inteles ca aceasta clasa politica nu doreste iesirea din criza?Atunci cand haosul stapaneste o tara se pot face multe hotii(afaceri) si banii se pot topii cu usurinta.

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 14:16

De la: sofronie, la data 2010-06-14 13:46:11
De la: adiuc, la data 2010-06-14 13:40:26si? subiect expirat sau mai putem comenta?
..Chiar este greu de inteles ca aceasta clasa politica nu doreste iesirea din criza?Atunci cand haosul stapaneste o tara se pot face multe hotii(afaceri) si banii se pot topii cu usurinta.

un lucru nu inteleg, de ce trebuie ca politicienii sa faca lobby pentru produsele romanesti?

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 15:10

Simplu: intr-o situatie cum e aceasta de acum, o crestere de 5% a vanzarilor de produse romanesti inseamna o productie in crestere cu 5% si totodata o scadere a importurilor.
Importurile pot scadea cu mai putin deoarece posibil ca unele materii prime si energie sa fie de import.

Alte tari (popoare) fac asta din patriotism.Ar face-o si romanii daca le-ar da mass-media sau politicienii indemnul.As lua benzina de la rompetrol (mai e al nostru?Habar n-am), faina romaneasca, vin, bere, pui etc cate or mai fi, la urma urmei nu e mare diferenta.
Eu cred ca ar conta foarte mult pentru noi toti!

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 02:16

Dami exemplu de produse Romanesti simerg sa le cumpar,Traiesti in aer? pai vezi altceva decat Chinezarii rebutate?Mai patriot decat mine nu prea se gasesc,,In superstorcatoarele de bani de lafraierii de Romani,care le zic ei supermarket sau hipermarkete,nu gasesti nimic romanesc afara de lapte chimizat,branza de margarina,,carnati cu faina de oase,mortaciunii de pui ingrasate tot cu faina de chimicale simortaciuni,toate fabricile au fost demolate si cele care nu au fost demolate ,au fost luate aproape gratis de strainii europei si au trecut pe produse care sunt experimentate pe fraierii de Romani

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 02:23

De la: 9am185695, la data 2010-06-14 15:10:35Simplu: intr-o situatie cum e aceasta de acum, o crestere de 5% a vanzarilor de produse romanesti inseamna o productie in crestere cu 5% si totodata o scadere a importurilor.
Importurile pot scadea cu mai putin deoarece posibil ca unele materii prime si energie sa fie de import.

Alte tari (popoare) fac asta din patriotism.Ar face-o si romanii daca le-ar da mass-media sau politicienii indemnul.As lua benzina de la rompetrol (mai e al nostru?Habar n-am), faina romaneasca, vin, bere, pui etc cate or mai fi, la urma urmei nu e mare diferenta.
Eu cred ca ar conta foarte mult pentru noi toti!

Rompetrolafost donat unuia cu barba impreuna cu midia navodari si alte rafinarii ,pe care nu a dat nimic,dar le-a vandut cui? ghici.lao tara de 2 lei din lagarul Rusesc, ASA cum si combinatuldela Galati a fost luat de indienii ,la care Romania le-a construit siderurgie,petrochimie,fabrici de ciment ,utilaje petroliere de foraj si extractie,tractoare drumuri termocentrale fabrici de ciment de prelucrarea lemnului,retele de transport titei si curent electric.India era cu 100 ani in urma noastra ca dealtfel si China,care acum se mira si ne intreaba ce este cu noi ca ei au invatat de la noi,medicina,industrie etc.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 02:33

Produsele rominesti, daca citesti etichetele, le vei vedea. Sint f multe. ETICHETELE CITITE.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 13:18

MADE in ROMANIA,...de firme straine...PATRONI veniti, investitori care au uitat sa plateasca acel comision si a uitat sa investeasca.....

Firme cumparate la licitatii...de ochii lumii... Comisioanele sa traiasca

Unde este calitatea produselor de altadata???

Unde sunt produsele agroalimentare romanesti????

Soiuri importate... Soiurile candva create de romani au disparut dupa anii 1990.

O zi buna tuturor

claudiabalan1

1 mesaj
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 14:10

tielenti are dreptate, produse romanesti nu gasesti. Daca citesti cu atentie etichetele ai sa observi ca desi scrie in lb. Romana, desi firmele au denumiri romanesti, ele toate sunt "part of group X" sau "member of holding Y", asadar sunt cumparate de corporatii straine care in final scot tot profitul din tara.
tielenti vorbeste de lipsa industriei siderurgige romanesti, de lipsa industriei petroliere romanesti, dar lucrurile sunt la fel pana la cel mai mic detaliu. Intr-o zi, faceti urmatorul experiment ( eu l-am facut): mergeti in toate hipermarketurile de pe langa voi si cautati, sa zicem, mazare la borcan romaneasca. Dar ROMANEASCA si nu " member of holding X". N-o sa gasiti....
Si mai este si un alt aspect, la fel de raspandit ( din cauza lui a fost posibila aparitia acestui fenomen): o mare parte din romani cred sincer ca produsele romanesti sunt de ....nimic. Este un fel de complex de inferioritate al romanilor, care au iluzia ca un lucru strain le creste valoarea lor personala. Cum pun pana pe ceva banuti, se reped sa-i dea strainilor, batandu-se pentru privilegiul de ... a-i face pe aceia bogati :))
Iar strainii au venit cu gogorita asta numita "globalizare" ( imi amintesc ce mandru era profesorul de la facultate cand ne-a predat lectia asta !!!), iar noi, mandrii nevoie mare ca ne-au bagat in seama, am acceptat fara sa (ne) punem intrebari....
Ia priviti mai jos ce parere au strainii insisi despre globalizarea lor:
www.youtube.com/watch?v=dfnbhkrfnUo
www.youtube.com/watch?v=ufYpdm9xskc

Enjoy! (cum ziceau bunicii nostri )

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 15:59

DIN PACATE CE SE MAI FABRICA IN ROMANIA???CE SE MAI FABRICA ESTE LICENTA, S-AU SUB TUTELA FABRICI MAMA DIN OCCIDENT.DE EX, CHIBRITUL FABRICAT IN ROMANIA ESTE MULT MAI SLAB CA SI CALITATE CA CEL DIN UNGARIA.ESTE VINOVAT CINE O FABRICA, SI CAND AI PUTIN BANI NU I-TI CONVINE CA PRODUSELE ROMANESTI SUNT SLABE SI TE FURA CHIAR ROMANI PATRONI, MAI RAU CA STRAINI.DAR DE LA CINE SA IA EXENLPU DE LA BASESCU, BOC???????TOTI VOR SA TE FURE CA VEZI DOAMNE SAAJUTI INDUSTRIA ROMANEASCA.E CORECT DAR FA DE CALITATE SI PRET ACCESIBIL.

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:23

Se fabrica o multime de produse!!! Aproape orice produs alimentar.
Pot alege apa minerala, vin, ciocolata, pulpe, ficatei, produse lactate, bere, branzeturi, biscuiti, paste fainoase, faina, malai, etc romanesti sau straine. Desigur ca se poate citi eticheta...ce e asa complicat??
Nu e cazul sa faca cineva liste de acest fel, ci pur si simplu atanci cand ai de ales, alegi produsul romanesc.
Alt exemplu cumperi legumele de la piata (de la tarani). Evident ca uneori chiar si alea sunt de import...

De exemplu: am auzit ca milka, colgate sau alt producator si-a mutat productia din Romania in alta tara.
Din acel moment am cumparat alte marci produse la noi.
Chiar daca firma nu e romaneasca, daca fabrica e in Romania e vorba de locuri de munca.

Intr-adevar exista multe categorii de produse la care n-ai optiuni. La cele la care ai optiunea , poti alege sa fii patriot.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:36

Eu cumpar carne, brinzeturi, peste, piine, faina, orez, malai, de la firme rominesti. Produse in tara.
Toate legumele si fructele proaspete. Dar absolut toate sint de la taranii romini. Nu cumpar din cele fara gust, modificate genetic.
O multime de haine rominesti. Costume si camasi, bluze, rominesti. De fapt cele mai bune de pe piata sint rominesti. Daca nu aveti ochi sa le vedeti, degeaba vi se spune. Vedeti ce v-ati programat sa vedeti.
Un pib de vreo 150 miliarde de euro pe an, nu se face cu importuri, surogate si lonuri. Sint f multe creatii rominesti. Dar deh, ochii.
In privinta produselor de industrie grea, duceti-va la expozitii, le vedeti la firmele rominesti, si apoi le veti recunoaste prin marea de produse straine. E normal sa fie asa, sintem doar 22 milioane. Lumea are 7 miliarde.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:39

Cel mai bun lapte praf, e cel din Dorna. Nici nu se prea gaseste, fiindca e cautat de altii, din exterior.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:45

Cele mai bune mere sint cele ionatan, facute la noi. Cele mai gustoase mere.
Strugurii cei mai buni si rezistenti sint cei crescuti pe dealurile noastre.
Nici in sudul Europei, nu e o clima asa de buna ptr struguri si vin.
Caldura din ultimii ani accentueaza acumularea de zahar in alimente. Si mareste productiile. In ce consta fatalitatea, cu faptul ca se cultiva numai pe jumate din teritoriu. Cind productiile sint de vreo 3 ori mai mari, pe unitatea de suprafata. Dar cu f multa munca intr-adevar.
Cui nu-i place, sa ia teren si sa cultive.
Cine vrea industrie mai multa, sa deschida o fabrica. Cele care au fost desfiintate, au fost construite de o tara intreaga. Efortul a fost f mare.

nostalgicu

59 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 20:41

De la: 9am185695, la data 2010-06-14 13:32:36 Un mic pas in calea crizei ar fi sa cumparam preponderent produse fabricate in Romania....

Logic! daca politicienii nu sprijina produsele romanesti, macar noi sa o facem!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 12:05

,,Apa plata este la acelasi pret cu berea . Branza e mai scumpa decat carnea (branza telemea 19 lei, branza de burduf 28 lei, carnea de porc 16 lei). Carnea de pui este mai ieftina decat ciupercile. Nucile noastre mai scumpe decat nuca de cocos. Laptele simplu mai scump decat laptele batut. Portocalele mai ieftine decat merele. Cartile sunt mai ieftine decat revistele. Biscuitii fara ciocolata sunt mai scumpi decat ciocolata. Muzica buna e mai ieftina decat muzica proasta. Maslinele umplute cu gogosar sunt mai ieftine decat maslinele umplute cu propriul sambure. Ceasurile mici sunt mai scumpe decat ceasurile mari. Hartia nescrisa (A4) este mai scumpa decat hartia gata tiparita. Vinul este mai ieftin decat strugurii. Pixul cu mina este mai ieftin decat mina de pix fara pix. Si se mai presupune ca omul este o fiinta rationala... Si as adauga: Oamenii neinstruiti sunt mai "scumpi" decat oamenii valorosi care , pentru a supravietui, se "vand" ieftin.'' - Costin Staicu

....si cam in acelasi fel e si cu produsele Romanesti - versus straine.
Cam tot ce este etichetat ca romanesc, traditional saiu natural apare la categoria scump. Minunatii nostri comercianti, inclusiv cei de la tarabe stiu ca ne indreptam preferintele in aceste domenii si isi incurajeaza profitul. Automat intri in dilema ,,il cred pe cuvant si-i platesc indexarea de ,,natural, romanesc, traditional'' sau imi ascult portofelul?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 12:16

De la: Ingrid, la data 2010-06-20 12:05:44

,,Apa plata este la acelasi pret cu berea . Branza e mai scumpa decat carnea (branza telemea 19 lei, branza de burduf 28 lei, carnea de porc 16 lei). Carnea de pui este mai ieftina decat ciupercile. Nucile noastre mai scumpe decat nuca de cocos. Laptele simplu mai scump decat laptele batut. Portocalele mai ieftine decat merele. Cartile sunt mai ieftine decat revistele. Biscuitii fara ciocolata sunt mai scumpi decat ciocolata. Muzica buna e mai ieftina decat muzica proasta. Maslinele umplute cu gogosar sunt mai ieftine decat maslinele umplute cu propriul sambure. Ceasurile mici sunt mai scumpe decat ceasurile mari. Hartia nescrisa (A4) este mai scumpa decat hartia gata tiparita. Vinul este mai ieftin decat strugurii. Pixul cu mina este mai ieftin decat mina de pix fara pix. Si se mai presupune ca omul este o fiinta rationala... Si as adauga: Oamenii neinstruiti sunt mai "scumpi" decat oamenii valorosi care , pentru a supravietui, se "vand" ieftin.'' - Costin Staicu

Cam tot ce este etichetat ca romanesc, traditional saiu natural apare la categoria scump. Minunatii nostri comercianti, inclusiv cei de la tarabe stiu ca ne indreptam preferintele in aceste domenii si isi incurajeaza profitul. Automat intri in dilema ,,il cred pe cuvant si-i platesc indexarea de ,,natural, romanesc, traditional'' sau imi ascult portofelul?

Fosta membra 9am.ro

482 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 12:32

Asta se �nt�mpl� fiindc� �i produsele rom�nesti sunt speculate.
Iar produc�torii, care sunt uneori �i comercian�ii direc�i vor sa se �mboga�easc� peste noapte,de parc� n-ar mai putea,, caraibele ''f�r� ei!
Nu vor c�stig pe termen lung, cu pu�in adaos la pre� .Vor ca a doua zi s� se trezeasc� nababi!

Lumea e greu de mul�umit.Cel mai greu e de lucrat cu oamenii.
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 16:17

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 16:51

Depinde de inspiratia de moment .....si trebuie tinut cont si de portofel ....ca nu-ti da nimeni...... nimic fara bani ....

GINA
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 16:57

In piata libera nu se ajunge la preturi aberante, dezechilibrate intre produse.
Exact piata libera vrea sa o distruga statul, prin interventie mai rea decit in comunism. Care comunism se stie ca a adus foamete, IN TOATE TARILE UNDE A FOST TOTALITAR. SI LA NOI, DECENIUL 8. Noroc cu gospodariile oamenilor.

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:35

De la: gerard, la data 2010-06-20 12:16:18

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 18:08

Asadar: mituri urbane!!!
-Apa plata Borsec=2.5 lei/2l vs cea mai ieftina bere 4.5lei/2l
-Telemea oaie = 14 lei/kg (vara) vs pulpa porc 17 lei
-Piept pui 14 lei/kg vs ciuperci 9.8/kg
Nuca de cocos nu se compara cu nuca! 1 buc de 1 kg cu una de 10 g.Mananca tu cozonac cu nuca de cocos. Compara oile cu vacile
Mere Romanesti 2.5 lei/kg vs portocale 3.80 lei/kg
Maslinele sunt impartite pe calitati.Daca le iei varsate de la supermarket te-ai fript.Mai bine iei un bidon de 2.5 kg Jumbo si iesi foarte ieftin.Oricum astea nu cresc in Romania , deci esti off topic!!
Ceasurile mici vs ceasuri mari??? Si ce compari aici? Rolex vs Pobeda?? Cate ceasuri cumperi intr-un an?? Ai ceas pe mobil, in masina, pe TV etc Ce nevoie mai ai cu adevarat de ceas?? Cumpara o copie de Rolex cu 50 lei si arata la fel.Probabil indica aceeasi ora o vreme.Exista ceasuri Romanesti??
Muzica e gratis...altfel degeaba ti-ai mai pus net
Carti vs reviste?? Tu cumperi carti fara poze si reviste cu poze! Pozele sunt scumpe.
Un top de hartie A4 = 16 lei/500 foi Arata-mi o carte cu 500 foi (1000 pagini) si spune pretul !!!
Vin mai ieftin ca strugurii?? Da vin Romanesc de la crama vs struguri import. Bucurate !!

Textul asta l-ai luat din alta parte, e plin netul de prostia asta !
Daca citesti si gandesti putin vezi ca nu e chiar asa. Textul asta se vroia o gluma!
Interesant cum uneori scapa cate unul o besina si se repede o turma de fraieri sa i-o miroase, apoi spun toti in cor "ce bine miroase!"

Besina respectiva o poti mirosi si pe kudica , yuppy si multe altele.Da-i o cautare cu google si o gasesi pe saturate.
E greu sa gandesti cu propriul cap? Daca n-ai nimic de spus de ce te simti datoare sa plagiezi si sa te dai interesanta??
PS Si ne mai intrebam de ce nu merge Romania ! Uite d-aia!

inmandi

58 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 20:41

acest demers de educare a cumparatorului roman, sa cumpere cu preponderenta produse romanesti, menite sa incurajeze productia,pastrarea locurilor de munca ,cresterea vitezei de circulatie a banilor interni,consumul intern ,miscarea marfurilor pe orizontala si vericala productivitate sporita cresterea locurilor de munca ,cresterea potentialului ,e apanajul omului simplu ,al vecinului fratelui mai mare,tata ,mama ,cumnatul unchiul ,toti oameni perspicaci si intuitivi cunoscatori ai realitatii acestei componente ,nu poate face acest demers prim ministru presedintele tarii alti oficiali,parlamentari etc fiindca ,acestia intra in contradictie cu normele UE.
Nu putem promova la nivel oficial ,de politica economica de stat discriminarea pietei puse in comun ,refuzul concurentei si diversitatii ,mecanismului pietei libere ,economia de piata
SUNT alte masuri ,la ei ,acoperite ,asa zis de piata pe care noi nu le vedem sau ne facem ca nu le vedem si ne submineaza eficienta iar noi prosti din nastere mincam carne de vita sau porc de la ei fara gust, fructe ,parca ,artificiale etc pot scrie multe pagini dar voi nu cititi si nici nu aprofundati avem orbul gainilor si ceata pe ochi ,ceara in urechi,spalativa in urechi si deschideti larg ochii ca veti ....altceva si va fi prea tirziu,...putem din vorba in vorba,tacit sa pregati o politica in afara politicienilor ,noi ne multumim sa dam vina pe politicieni ,niste oportunisti ,asteptam de la ei sa ne dezlege la ochi ,politica o facem noi nu si ,noi cei care refuzam sa gindim ca facem politica ,daca mincam ne trezim ca facem politica ,fenomenul maniu trebuie contrazis dar nu cu argumentul tupeului ci cu cel al indraznelii si inteligentei
Vrea cineva sa vorbim de fenomenul elitist iuliu maniu nefolositor conjucturiii trecute,prezentei si nici viitoare, primes provocare sa intru pe forum pe [email protected]

inmandi

58 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 21:06

sint convins ca e nevoie de comuinicare ,de dezbatere si contradictie pe orice polatforma de idei ,sa-ti aperi obiectiv parerile ,pozitile rationale care intregesc logica ,cresterea in cunoastere si rezultatele acesteia ,sa fii un spirit novator fata de ceilalti chiar daca si ei manifestas acest comportament dar sa nu ucizi cum zice blaga,corola de minuni a lumii
si ma rtefr la d-ra 9am185695.. pentru ca e de genul feminin redau citatul pentru convingere"E greu sa gandesti cu propriul cap? Daca n-ai nimic de spus de ce te simti " datoare" sa plagiezi si sa te dai interesanta??
dsar sa gindesti cu propriul cap fie el si feminin sa contrazici pe cineva care da niste repere de comparatie si sa-l tratezi cu alte comparsatii cu cuvinte ca basini mi se pare o deplasare neprotocolara de vinovatie,mare vinovatie pentru sanatatea limbii romane din viitopr si cauza pusa in discutie ,chiar daca basina e de genul feminin ca feminina ,scuzati mirosul pus in discutie,e un fenomen fiziologic nu un argument filozofic de tinita kingvistica si semantica sau educatie pentru un astfel de forum ,....vreau sa dezavuez si sa intimidez asemenea aprecieri chiar si impotriva mea daca si eu probabil le voi folosi vreodata
cu drag un amic atent la voi

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 21:22

De la: 9am185695, la data 2010-06-20 18:08:30Asadar: mituri urbane!!!
-Apa plata Borsec=2.5 lei/2l vs cea mai ieftina bere 4.5lei/2l
-Telemea oaie = 14 lei/kg (vara) vs pulpa porc 17 lei
-Piept pui 14 lei/kg vs ciuperci 9.8/kg
Nuca de cocos nu se compara cu nuca! 1 buc de 1 kg cu una de 10 g.Mananca tu cozonac cu nuca de cocos. Compara oile cu vacile
Mere Romanesti 2.5 lei/kg vs portocale 3.80 lei/kg
Maslinele sunt impartite pe calitati.Daca le iei varsate de la supermarket te-ai fript.Mai bine iei un bidon de 2.5 kg Jumbo si iesi foarte ieftin.Oricum astea nu cresc in Romania , deci esti off topic!!
Ceasurile mici vs ceasuri mari??? Si ce compari aici? Rolex vs Pobeda?? Cate ceasuri cumperi intr-un an?? Ai ceas pe mobil, in masina, pe TV etc Ce nevoie mai ai cu adevarat de ceas?? Cumpara o copie de Rolex cu 50 lei si arata la fel.Probabil indica aceeasi ora o vreme.Exista ceasuri Romanesti??
Muzica e gratis...altfel degeaba ti-ai mai pus net
Carti vs reviste?? Tu cumperi carti fara poze si reviste cu poze! Pozele sunt scumpe.
Un top de hartie A4 = 16 lei/500 foi Arata-mi o carte cu 500 foi (1000 pagini) si spune pretul !!!
Vin mai ieftin ca strugurii?? Da vin Romanesc de la crama vs struguri import. Bucurate !!

Textul asta l-ai luat din alta parte, e plin netul de prostia asta !
Daca citesti si gandesti putin vezi ca nu e chiar asa. Textul asta se vroia o gluma!
Interesant cum uneori scapa cate unul o besina si se repede o turma de fraieri sa i-o miroase, apoi spun toti in cor "ce bine miroase!"

Besina respectiva o poti mirosi si pe kudica , yuppy si multe altele.Da-i o cautare cu google si o gasesi pe saturate.
E greu sa gandesti cu propriul cap? Daca n-ai nimic de spus de ce te simti datoare sa plagiezi si sa te dai interesanta??
PS Si ne mai intrebam de ce nu merge Romania ! Uite d-aia!

Cu tot respectul, imi permit sa va rog sa recititi postarea mea. Asa cum spuneti, textul respectiv se voia o gluma, are un autor, iar eu l-am postat ca atare cu autor cu tot, pentru ca orice gluma porneste de la niste lucruri reale pe care le mai ingroasa. Dupa ce am precizat autorul,ca nu cumva vreun fraier sa creada ca plagiez, am zis si eu cateva cuvinte gandite asa cum m-a dus pe mine capul. Sper ca parerea pe care mi-am exprimat-o si care continea in sine amaraciunea ca nu e chiar simplu sa cumperi produse romanesti, sa nu aiba prea multe efecte negative la scara istorica in formarea constiintei poporului roman.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 21:43

@inmadi, multumesc pentru exprimarea in favoarea comunicarii civilizate si argumentate .
De asemeni, am deschis ochii si am citit si primul text - de urechi n-am avut nevoie dar va garantez ca sunt spalate - sa stiti ca e falsa impresie ca nu citim, forumul acesta are mai multi cititori decat postatori, deci orice material interesant isi gaseste locul aici. Asteptam cu interes ceea ce aveti sa ne impartasit conform topicului.

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cumparati produse Romanesti?
Mergi la: