back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vreau si io...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 13:45

De la: herra, la data 2010-04-09 11:35:11
De la: vaneamarin, la data 2010-04-09 10:11:02
De la: 9am_2010, la data 2010-04-09 10:06:16io am tacut.

Daca si taci si dai si bani, atunci ai mari sanse sa ajungi departe .Viitorul suna bine!

vanea, io nici nu tac, nici bani nu dau..... pot sa iau externele? si turismul, ca principiul vostru siliconat le-au facut vraiste......
consilier la externe ??? imi convine

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

572 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 13:47

salutari dragi mei! pana acum am citit ce s-a mai intamplat pe topic! am ajuns la concluzia ca am fost inlaturat ! nici nu am apucat sa preiau conducerea si deja am fost trimis la plimbare! sincer acum, voi imi sunteti cei mai apropiati! nici voi nu sunteti cinstiti?
voi cei '322'!
herra te rog nu fi lacoma 2 ministere pt tine? cum ai sa faci fata? gandeste-te cat de obosita vei fi! nu vei mai apuca sa te distrezi si multe altele! esti maritata? vrei sa divorteze sotul de tine?

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 13:48

De la: GigiOctan, la data 2010-04-09 10:32:53
De la: a_anca, la data 2010-04-09 10:27:37ok!!! ok!!!!!
m-ai convins!!! am sa-mi astept sotul cuminte sa-mi faca un masaj in baie si sa mincam capsune cu ciocolata...
apropo si de ce spuneai...tu incalzesti..noi fugim..la soti

Neataaaaa, scuzati deranju'

Am vorbit cu Norisor, acum isi face externarea si vine!! A intrebat de voi! Amandoi! Pe urat l-am barfit ca sta cu toate doamnele.

Deci deseara mare bal mare!

Huh....ce tare m� bucur c�-i bine doamna!!!!
A�a de frumos scrie....este ca un balsam femeia asta!!!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 13:49

De la: georgedinbv, la data 2010-04-09 13:47:32salutari dragi mei! pana acum am citit ce s-a mai intamplat pe topic! am ajuns la concluzia ca am fost inlaturat ! nici nu am apucat sa preiau conducerea si deja am fost trimis la plimbare! sincer acum, voi imi sunteti cei mai apropiati! nici voi nu sunteti cinstiti?
voi cei '322'!
herra te rog nu fi lacoma 2 ministere pt tine? cum ai sa faci fata? gandeste-te cat de obosita vei fi! nu vei mai apuca sa te distrezi si multe altele! esti maritata? vrei sa divorteze sotul de tine?
zeita mea face fata la oricate vrei tu,nu c-o laud da' o ridic in slavi,io sunt consilieru' ei la oricate ministere vrea ea

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 13:50

lasa georgica ca o ajut eu pe herra asa ca nu se pune problema nu iti mai face griji

Fosta membra 9am.ro

572 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 13:52

bine Florine! cum vrei tu! dar dup-aia sa nu vii sa mi te plangi ca in loc de sotie ai o sefa! te-am ascultat si i-am dat!

Fosta membra 9am.ro

572 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 13:54

De la: camelia75, la data 2010-04-09 13:50:40lasa georgica ca o ajut eu pe herra asa ca nu se pune problema nu iti mai face griji

pana la urma nu se mai pune problema in administratie de lipsa de personal! va castiga ala care are cele mai multe neamuri si prieteni!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 13:55

De la: georgedinbv, la data 2010-04-09 13:47:32

Da' ce, Cocos a divortat de Nuti Udrea?!

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 13:57

eu am si neamurii si prieteni.Ei ce zici acum?

Fosta membra 9am.ro

572 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 13:58

De la: vaneamarin, la data 2010-04-09 13:55:30
De la: georgedinbv, la data 2010-04-09 13:47:32

Da' ce, Cocos a divortat de Nuti Udrea?!

salutari sfetnicul meu de nadejde! totusi stau si ma-ntreb Cocos asta oare chiar exista,sau e doar un nume ? nu de alta dar madam udrea sa nu deie de banuit ca ra fi prea darnica cu asta! cum il cheama? am uitat!

Fosta membra 9am.ro

572 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 14:00

De la: camelia75, la data 2010-04-09 13:57:29eu am si neamurii si prieteni.Ei ce zici acum?
macar averea facuta ramane in familie!
si io am multe neamuri,dar n-am incredere in ei! nu de alta da" is prea cinstiti!

Fosta membra 9am.ro

572 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 14:03

De la: 9am076753, la data 2010-04-08 22:47:47George tu esti baiat tanar din Brasovul Nostru ..... asa ca eu sigur...... te votez
dar sunt pe jumate si din alba iulia!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 16:31

De la: georgedinbv, la data 2010-04-09 13:47:32salutari dragi mei! pana acum am citit ce s-a mai intamplat pe topic! am ajuns la concluzia ca am fost inlaturat ! nici nu am apucat sa preiau conducerea si deja am fost trimis la plimbare! sincer acum, voi imi sunteti cei mai apropiati! nici voi nu sunteti cinstiti?
voi cei '322'!

george, e criza.....nu plateste statul 2 salarii....unu' si bun....
iar despre libertatea conjugala, well, n-are cine reclama.... asa ca, trust me....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 16:46

Buna ziua! Aveti cumva format guvernul cu toate ministerele? Unde gasesc schema ca parca mi-ar placea sa ma ocup putin fie si numai ca director general in Ministerul industriilor sau daca nu in cel al Agriculturii!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 16:48

De la: norinmunti, la data 2010-04-09 16:46:36Buna ziua! Aveti cumva format guvernul cu toate ministerele? Unde gasesc schema ca parca mi-ar placea sa ma ocup putin fie si numai ca director general in Ministerul industriilor sau daca nu in cel al Agriculturii!

ioi, la astea nu s-a inghesuit nimeni..... liber doamna....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 16:51

George sa punem mana pe Norisor ca e un specimen rar, vrea sa faca treaba! Eu zic sa o punem prim ministru ca paruieste criza aia de-i merg fulgii

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 16:51

De la: herra, la data 2010-04-09 16:48:27
De la: norinmunti, la data 2010-04-09 16:46:36Buna ziua! Aveti cumva format guvernul cu toate ministerele? Unde gasesc schema ca parca mi-ar placea sa ma ocup putin fie si numai ca director general in Ministerul industriilor sau daca nu in cel al Agriculturii!

ioi, la astea nu s-a inghesuit nimeni..... liber doamna....

Dar un sfat nu-i de colea! pentru care sa obtez? Imi place agricultura dar nu cum se face azi! Cat priveste Industri as lua-o de la "0" cu reorganizarea tuturor sectiilor din minister!

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 16:54

De la: GigiOctan, la data 2010-04-09 16:51:45George sa punem mana pe Norisor ca e un specimen rar, vrea sa faca treaba! Eu zic sa o punem prim ministru ca paruieste criza aia de-i merg fulgii

Gigi nu ma rasfata! A fi prim-ministru e cea mai proata alegere. Eu nu vreau sa aleg ministri ci sa se rasfete singuri cu aceasta posibilitate. Tind catre industrie ca vreau sa revigorez Sistemul Energetic National !

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 16:55

daca vreti ministerul, trebuie sa stiti si ce masuri sa luati.....nu ne putem permite novici.... cu ceva sfaturi v-as putea ajuta si eu.....

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 16:58

De la: herra, la data 2010-04-09 16:55:21daca vreti ministerul, trebuie sa stiti si ce masuri sa luati.....nu ne putem permite novici.... cu ceva sfaturi v-as putea ajuta si eu.....

Foarte Bine! Avem nevoie de cadre calificate care sa nu se uite pe ceas cand se termina programul de lucru! Mai avem nevoie de oameni care sa umble in arhivele vanzarilor si sistemului de distrugere voita a industriei. Eu cel mai mult m-as ocupa de energie si minerit! Cine vine alaturi de mine?

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 17:06

De la: norinmunti, la data 2010-04-09 16:58:46
De la: herra, la data 2010-04-09 16:55:21daca vreti ministerul, trebuie sa stiti si ce masuri sa luati.....nu ne putem permite novici.... cu ceva sfaturi v-as putea ajuta si eu.....

Foarte Bine! Avem nevoie de cadre calificate care sa nu se uite pe ceas cand se termina programul de lucru! Mai avem nevoie de oameni care sa umble in arhivele vanzarilor si sistemului de distrugere voita a industriei. Eu cel mai mult m-as ocupa de energie si minerit! Cine vine alaturi de mine?

Norisor, ia-ma pe mine secretar...sunt foarte calificat si pot fi si body guard, stii ca am inaltimea si abilitatile

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 17:10

tu i-ati macar o cravata pe tine.... si lasa floarea...ca nu acopera nic

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 17:12

De la: a_anca, la data 2010-04-09 17:10:48tu i-ati macar o cravata pe tine.... si lasa floarea...ca nu acopera nic

leao!
Cred ca vrei sa-ti plasezi vreo relatie de-a ta......

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 17:15

e liber postul de secretara?

"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 17:15

De la: GigiOctan, la data 2010-04-09 17:12:16
De la: a_anca, la data 2010-04-09 17:10:48tu i-ati macar o cravata pe tine.... si lasa floarea...ca nu acopera nic

leao!
Cred ca vrei sa-ti plasezi vreo relatie de-a ta......

nuuuu..vai n-as putea sa abuzez de tine....

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 17:20

De la: 9am_2010, la data 2010-04-09 17:15:39

e liber la mine..... si-mi mai trebuie si un purtator de cuvant....

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 17:22

De la: herra, la data 2010-04-09 17:20:15

nu te uita la mine ca nu....
eu doar daca e vreun minister al muzelor..si gratiilor
ca sa am de unde sa demisionez...

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 17:24

De la: GigiOctan, la data 2010-04-09 17:06:35
De la: norinmunti, la data 2010-04-09 16:58:46

Norisor, ia-ma pe mine secretar...sunt foarte calificat si pot fi si body guard, stii ca am inaltimea si abilitatile

Ce escroci sunt la secretariat! Ti-am completat eu cererea si cand s-o inregistrez nu am mai gasit-o! Dar nu te vreau pe post de bodygard ca daca ti se intampla ceva nu mai am pe cine iubi! Si inca un avertisment: vei fi la cadre si vei angaja numai pe cei cu studii iar daca mai raman posturi vacante si nu exista solicitanti te las sa-ti angajezi flemetele dar nu mai mult de trei!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 17:25

De la: a_anca, la data 2010-04-09 17:22:56
De la: herra, la data 2010-04-09 17:20:15

nu te uita la mine ca nu....
eu doar daca e vreun minister al muzelor..si gratiilor
ca sa am de unde sa demisionez...

nu ca purtator de cuvant imi trebuie un barbat.....ca sa aiba lumea ce barfi....

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 17:30

Daca reusesc sa iau postul in primire vei fi secretara mea! Ai scris frumos, citet, ai multa rabdare cu toti cei care nu pricep ca la noi se va lucra si mai ales ca tii la corespondenta privata. Conteaza foarte mult sa ai pe cineva cum se zice, mana dreapta! Si apoi eu prea multe nu am de facut cu dreapta deocamdata, dar cereri de angajare pot semna incontinuu.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vreau si io...
Mergi la: