Info
x
Definitii
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Septembrie 2013, ora 09:46
De la: nastasemihail, la data 2013-09-09 02:30:08De la: _Ingrid, la data 2013-08-06 20:32:16De la: nastasemihail, la data 2013-08-04 15:49:04De aceea nu sint eu in criza si strigaaaaam in 2008 ca nu e criza. Care oameni? prietenia n-are legatura cu banii. Eu am prietena inca din liceu...a fost cand ea avea mai multi bani decat mine, a fost cand aveam eu mai multi si n-a avut nici o legatura cu prietenia, cine avea ii dadea si celeilalte cu drag....sau cu Daniela, putem fi prietene si cu buzunarele vraiste!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Septembrie 2013, ora 15:15
De la: _Ingrid, la data 2013-09-09 09:46:52De la: nastasemihail, la data 2013-09-09 02:30:08De la: _Ingrid, la data 2013-08-06 20:32:16De la: nastasemihail, la data 2013-08-04 15:49:04De aceea nu sint eu in criza si strigaaaaam in 2008 ca nu e criza. Eu cind nu am bani si sint in situatii critice, nu mai am prieteni. Fiindca dau impresia de prosperitate in orice situatie. De aceea imi las barba periodic, si arat ca iesit din padure. dar degeaba, nu se lipeste nimeni de mine. In plus nu renunt la o viata boema, si iar dau impresia de prosper. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2013, ora 15:15
Nivel de trai ridicat?
Ce este? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2013, ora 19:35
De la: nastasemihail, la data 2013-09-09 15:15:25De la: _Ingrid, la data 2013-09-09 09:46:52De la: nastasemihail, la data 2013-09-09 02:30:08De la: _Ingrid, la data 2013-08-06 20:32:16De la: nastasemihail, la data 2013-08-04 15:49:04De aceea nu sint eu in criza si strigaaaaam in 2008 ca nu e criza. Pai daca dai impresia de prosperitate in orice situatie, ar trebui sa ai si prietenii, tot asa. Pe noi nu ne-ai vrut.. .si nici nu ne interesa prosperitatea ta
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2013, ora 19:39
De la: nastasemihail, la data 2013-09-09 15:15:54Nivel de trai ridicat? Este nivelul de trai obisnuit, dar saltat pe niste teancuri de euroi mai sus. Problema e ca daca euroii sunt murdari, sunt alunecosi si nivelul de trai nu mai are stabilitate, ajungand sa fie proptit intre gratii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2013, ora 12:49
De la: _Ingrid, la data 2013-09-09 19:35:45De la: nastasemihail, la data 2013-09-09 15:15:25De la: _Ingrid, la data 2013-09-09 09:46:52De la: nastasemihail, la data 2013-09-09 02:30:08De la: _Ingrid, la data 2013-08-06 20:32:16De la: nastasemihail, la data 2013-08-04 15:49:04De aceea nu sint eu in criza si strigaaaaam in 2008 ca nu e criza. Voi nu m-ati vrut. Intrati pe topicurile mele cam 1% din cit intrati pe ale celuilalt. deci ce era demonstrat este demonstrat. tu te faci ca intri pe ale mele. Se vede continuu la contul tau ca esti continuu pe oricare alt topic numai pe ale mele nu. Trebuie sa recunosc ca intri cel mai mult din ceilalti. Nu ma puteti suferi, si nu stiu de ce. Din primul moment cin am intrat pe acest forum, intram ca disperatul pe toate topicele ce ma interesau. Eram f vesel, au vazut toti, mai putin momentele cind eram jignit. am cules ura voastra fata de mine. mai putin citiva. Iti multumesc ptr urarea de ziua mea. Sa stii ca 13 inseamna transformare. Va e frica de....schimbare. Eu am cunoscut-o. O schimbare nu inseamna neaparat sa fii prosper si sa stringi troace peste troace. Se refera la ceva spiritual. Cu ocazia asta am vazut si eu cine imi e prieten adevarat. De fapt stiu din primul moment. Eu v-am vrut si voi m-ati respins cit se poate de clar. Fara dubiu. Nu am avut nici o sansa pe aici. La fel procedati cu orice persoana noua de pe forum. Eu nu sint nou, dar nu-mi vine sa cred cit de.....pesimisti sinteti. Iar in privinta ta si a altor femei, daca nu ati amesteca informatiile de tip forumistic cu un eventual scs, ar fi in regula. Fug de orice amestec intre cele 2. Am multe zeci de topice, si practic va faceti ca intrati pe ele. Pur si simplu ma detestati. Repet inca o data, fiindca nu m-am incadrat in injurii pe acest forum si oriunde, m-ati respins. Eu resping orice fel de comentarii mai mult sau mai putin scirboase. Stii f bine unde sint si ce informatii se vehiculeaza acolo. Nu e loc de informatii ce nu sint acceptate. Pe un forum, nici nu poti scoate comentariile ce nu-ti convin ale tale, sau ale altora cind esti proprietar de topic. E o metoda infecta a forumurilor. Faptul ca tu spui clar ca nu-mi accepti o eventuala prosperitate, intra pe acelasi mod de a intelege drepturile altora la viata. Iti mai aduci aminte pe un topic unde se intreba venitul. Am spus si eu. Tu ai zis....taci... De ce? Fiindca vroiai sa te imprumuti si era f greu cind unul are eventual nevoi mai mari ca tine. Aveai impresia ca ....sint prost. Asta e motivul ptr care ma eviti. Nu intri pe topicele mele, cu toate ca esti persoana ce intri cel mai mult. Cu sarantocii nu te prea incurci tu. Apropo de prosperitate. Iti dau dreptate, sarantocii sint cei mai periculosi oameni. Au viitorul in fata. Si da, dau impresia falsa de prosperitate material, fiindca sint un om optimist....prin definitie. Ma uitam ca timpitul, poate mai intrati pe topicele mele. PUR SI SIMPLU NU VROIATI SA INTRATI. Ati facut tot ce ati fost in stare sa ma eliminati de pe forum. Va multumesc ptr claritate, dar a fost cam inceata metoda. Nu va condamn, nu sinteti fericiti cu un om f intransigent, ce nu accepta deraieri de la o anumita linie pe topicele lui mai serioase. De fapt asta am spus-o clar, dar am renuntat la ideea asta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 07:21
Nu pot sa cred ce citesc. Sunt foarte trista si dezamagita, nu credeam ca poti sa ma judeci atat de gresit, sa te inseli atat de total in ceea ce ma priveste. In atatia ani de cand ne cunoastem cred ca nimeni nu te-a admirat ca mine, si am spus acest lucru in diverse feluri si ocazii. Acum cand vad ce ai inteles tu, cu adevarat ma voi feri sa iti mai apar in cale. Cateva precizari pentru acuratete: - nu te cunosc, nu stiu daca esti sarac sau bogat, n-am idee de starea materiala decat a lui Gabi si Silviu. - Niciodata nu am vrut sa imprumut, e impotriva firii mele, eu imprumut pe altii daca am posibilitatea, dar in ceea ce ma priveste, eu nu ma imprumut. - Tu ai refuzat brutal si repetat orice tendinta de a ne imprieteni, la asta m-am referit cand am spus ca pe noi nu ne-ai vrut. - Am zis ca nu ne interesa prosperitatea ta, adica starea ta materiala ...ce e ambiguu in asta? indiferent daca dormi pe o insula in Boa-Bora sau intr-un patuc simplu. Iti doresc sa traiesti cum iti doresti, la revedere! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 14:37
M-ati eliminat virtual de pe forum, incet si sigur, mai ales din cauza intransigentei pe mele in privinta ontopicului.
De aceea spuneam ca stiu de ce nu intrati pe topicele mele. Cum intru pe ele, fugiti, fiindca stiti ca va cert daca discutati off. Am renuntat la asta de ceva timp. Iar tu Ingrid se vede clar ca de vreo 3 ani, intri doar citeva procente pe ale mele. Nu acuz, ca fiecare face ce vrea. Dar tu declari ca vrei sa fim prieteni, dar faci tot ce sta in putinta sa arati exact contrariul. Cind eram vesel pe aici, de fapt sint dar nu mai arat, fiindca atunci cind sint vesel sint atacat (se numeste suflet deschis), Erai suficient de clara ca nu ma suporti. Acum esti vesela cu grupul. Pur si simplu m-ati eliminat din cauiza intransigentei mele. Stiu la modul sigur ca eu am dreptate. Un forum nu este un chat, decit pe topicele de chat. Pe topicele specifice discutia trebuie sa fie on. Orice deviere de la topicele serioase este un pas inainte in desfiintarea acelui forum. De aceea ma intristez cind intru pe acest forum, fiindca stiu directia in care mergeti, si stiu ce am facut sa fiu cit mai mult on, pe orice topic serios. Se pare ca e mai tare....devierea de la subiecte. Acum sint ceea ce vreau, forumul asta nici nu-mi trimite topicele mele pe email. Raporteaza abuz de limbaj
|

.si nici nu ne interesa prosperitatea ta