back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre acest artist marius printul gorjului

mariusprintulgorjului

8 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 11:13

A fost abandonat de p�rin�i la pu�in timp dup� na�tere, dar a reu�it, de unul singur, s�-�i g�seasc� un drum �n via��. Marius Baldovin c�nt� muzic� popular� �i etno, fiind capabil s� tr�iasc� pe propriile picioare.

C�nt� muzic� popular� �i etno �i �ncepe s�-�i fac� un nume �n domeniul muzical, fiind din ce �n ce mai solicitat s� participe la spectacole �i alte evenimente. Marius Baldovin se afl� �nc� �ntr-un centru de plasament de tip familial din Motru, pentru c� este �n ultimul an de liceu. Este elev la Liceul Tehnic din Motru �i se preg�te�te pentru examenul de bacalaureat, pentru c�, mai apoi, vrea s� se �nscrie la facultate. �M� preg�tesc pentru examenul de bacalaureat. Vreau s� dau la facultate, eventual la conservator, pentru c� doresc s� fac o carier� �n domeniul muzical�, ne spune Marius. Acesta locuie�te �mpreun� cu al�i trei colegi, �i ei abandonda�i de p�rin�i, care-i sunt ca fra�i. �Ne �n�elegem foarte bine �i ne ajut�m mereu, pentru c� trebuie s� fim uni�i. Dac� o s� iau bac-ul �i o s� intru la facultate, o s� r�m�n �n continuare la centrul de plasament p�n� la v�rsta de 26 de ani", consider� Marius.
taguri
gorj
targu jiu
marius baldovin

A crescut �n centrele de plasament

Marius Baldovin a crescut �n centrele de plasament, pentru c� fost abandonat de p�rin�i dup� numai trei luni de la na�tere. A avut o via�� destul de dur�, dar a reu�it s� r�zbeasc� toate greut��ile. �Am crescut prin casele de copii din Novaci, T�rgu-Jiu �i T�rgu-C�rbune�ti. Acum m� aflu �ntr-un centru de plasament familial din Motru. �n centrele de plasament a fost r�u, pentru c� cei mari ��i luau p�inea din fa��. Era o lupt� pentru supravie�uire. E foarte greu �n via�� f�r� o familie care s� te ajute atunci c�nd ai nevoie". Marius a urmat o perioad� �i cursurile Liceului economic din T�rgu-Jiu �i a stat la c�min. Aici l-a �nt�lnit pe Ionu� Lic�, cel care i-a devenit cel mai bun prieten. �i-a g�sit un adev�rat sprijin �n familia acestuia.

A urmat cursurile �colii Populare de Arte

�n urma cu doi ani a �nceput s� urmeze cursurile de canto �i muzic� u�oar� ale �colii Populare de Arte T�rgu-Jiu. �Am v�zut mai mul�i arti�ti care c�nt� �i nu au voce �i atunci m-am g�ndit �i eu s� c�nt. P�n� atunci, le c�ntam colegilor �i prietenilor, care mereu m� �ndrumau s� m� apuc serios de c�ntat. Am fost la �coala Popular� de Arte. Am fost chemat s� dau o prob�. M-am dus �i profesorul mi-a spus s� m� �nscriu c� am voce. Conducerea �colii m-a ajutat s� urmez gratuit cursurile de canto �i muzic� u�oar�, pentru c� eu nu aveam bani s� pl�tesc studiile", ne poveste�te Marius.
Acum are deja patru melodii proprii �i a participat �n spectacole desf�urate �n T�rgu-Jiu, Craiova �i Caracal. A fost ajutat s� se lanseze �n domeniul muzical chiar de c�tre o educatoare �n cadrul Centrului de plasament din Motru: "Primii bani i-am c�tigat la un spectacol �n T�rgu-Jiu, la Casa Armatei, de Cr�ciun. Au fost pu�ini bani. Mi-am cump�rat haine, pentru c� nu aveam a�a cum �mi pl�ceau mie. M-am luptat cu via�a ca s� �mi c�tig p�inea. Am fost ajutat de doamna Victoria B�lan, pentru c� fiul ei c�nt� la vioar� si colaboreaz� cu arti�ti importan�i".

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 11:22

Aceeasi ca si despre ROXANA PRINTESA ARDEALULUI, Florin, printul salamului, Adi printul minune si alte dinastii! Ai in fata acelasi viitor, sunt linistit!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

104 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:38

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-21 11:22:05Aceeasi ca si despre ROXANA PRINTESA ARDEALULUI, Florin, printul salamului, Adi printul minune si alte dinastii! Ai in fata acelasi viitor, sunt linistit!
SI DECE ESTI INVIDIOS PE EI,CA AU BANI?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:43

De la: 9am182007, la data 2010-02-24 23:38:13
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-21 11:22:05Aceeasi ca si despre ROXANA PRINTESA ARDEALULUI, Florin, printul salamului, Adi printul minune si alte dinastii! Ai in fata acelasi viitor, sunt linistit!
Nu, dar rominii au prins ideea ca manelele sint un gen promovat ca propaganda a unui stat. Nu spun, ca nu e important. Si a fost initial sprijinit puternic. Nu ne reprezinta, fiindca noi avem populara noastra si alte genuri f bune. Ar face bine cintaretii si o si fac sa abordeze si alte genuri,

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:44

De la: 9am182007, la data 2010-02-24 23:38:13

Da, sunt mort de invidie! ce bine le sta cu lanturile alea la gat!! ce bine stiu sa-si folosesca banii. Exemplul cel mai clar ca nu poti avea totul cu bani!

Nu trageti in pianist!
Magnacum_Laude

184 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:48

Mda, normal, TARA ne vrea PROSTI !

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 01:21

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 01:22

De la: Jey, la data 2010-02-24 23:48:08

Mda, normal, TARA ne vrea PROSTI !
www.youtube.com/watch?v=LLxXaZ3KiNc

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Bruce_Lee

36 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 06:29

Nu-mi place autodenumirea ``printul gorjului `` ...Cat despre manele e un gen de ``muzica `` detestat...
Reprezinta un atac direct la adresa limbii romane...si la adresa folclorului autentic....

Nu cred ca `` homo homini lupus`` ..poate fi deviza intr-o lume umana ..pe care avem datoria s-o creem..! In acelasi timp , e foarte adevarat ...acest enunt : cine uita istoria risca s-o repete `` Ar trebui sa ne gandim la baile de sange si genocidele ..secolului trecut ...cand confortul si tehnica au ajuns `` pe cele mai inalte culmi ``...ca sa ne dam seama ca n-am progresat catusi de putin ..de la omul cu bata si ghioaga din preistorie..
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 06:07

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 07:21

manelele inseamna cancerul muzicii romanesti, iar adeptii lor sunt tigani, idioti, subdezvoltati.
in frunte cu sustinatorul lor nr.1, bananierul "hopa-mitica" basescu.
un alt "print" nu inseamna decat ca mama cretinilor e mereu gravida.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 07:33

De la: pik_nik, la data 2010-04-17 07:21:36manelele inseamna cancerul muzicii romanesti, iar adeptii lor sunt tigani, idioti, subdezvoltati.
in frunte cu sustinatorul lor nr.1, bananierul "hopa-mitica" basescu.
un alt "print" nu inseamna decat ca mama cretinilor e mereu gravida.

tu nu te mai faci bine

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 07:36

| Varianta pentru tiparire a topicului CE PARERE AVETI DESPRE ACEST ARTIST MARIUS PRINTUL GORJULUI
Mergi la: