back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti d-voastra despre legea privind :varsta de pensionare?

melycanu

4 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 07:05

him atit femeile cit si barbatii vor iesi la pensie (bntles ,care mai apuca)la onorabila varsta de ...65 de primaveri...

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 03:17

Eu am de gind sa ies intre 70 si 80 ani. Si daca ma enervati ies la 120. Sa vad cine ma opreste. Si daca ma suparati tare, vorbesc chiar serios.....bosorogilor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
albatros

5 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 09:08

Eu nu mai vreau pensie. Sa nu mai aud de pensie. Sa muncim pana la moarte. Sa ne puna in lanturi, sa fim batuti cu biciul ca sa muncim mai mult. Sa fim tinuti in frig si fara mancare. Ia sa vezi ca scapa guvernul de toate problemele.

Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 09:28

De la: albatros, la data 2010-02-10 09:08:14Eu nu mai vreau pensie. Sa nu mai aud de pensie. Sa muncim pana la moarte. Sa ne puna in lanturi, sa fim batuti cu biciul ca sa muncim mai mult. Sa fim tinuti in frig si fara mancare. Ia sa vezi ca scapa guvernul de toate problemele.

La prima lectura a mesajului tau am gandit ca esti masochist....dar imediat impresia asta s-a spulberat si m-a cuprins asa...un soi de admiratie...
Patria iti va fi recunoscatoare! Vei fi sarbatorit precum unul dintre cei mai de seama martiri si eroi ai natiunii, fiind dat exemplu tuturor generatiilor ce vor veni (de vor mai veni...) ; vei fi amintit in cartile de istorie drept pionier in materie de renuntare completa la sine in favoarea statului, ca o solutie la iesirea din criza....

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perch� il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 10:12

De la: Copil_Pribeag, la data 2010-02-10 09:28:08
De la: albatros, la data 2010-02-10 09:08:14Eu nu mai vreau pensie. Sa nu mai aud de pensie. Sa muncim pana la moarte. Sa ne puna in lanturi, sa fim batuti cu biciul ca sa muncim mai mult. Sa fim tinuti in frig si fara mancare. Ia sa vezi ca scapa guvernul de toate problemele.

La prima lectura a mesajului tau am gandit ca esti masochist....dar imediat impresia asta s-a spulberat si m-a cuprins asa...un soi de admiratie...
Patria iti va fi recunoscatoare! Vei fi sarbatorit precum unul dintre cei mai de seama martiri si eroi ai natiunii, fiind dat exemplu tuturor generatiilor ce vor veni (de vor mai veni...) ; vei fi amintit in cartile de istorie drept pionier in materie de renuntare completa la sine in favoarea statului, ca o solutie la iesirea din criza....

Si urmasii vor fi multumiti...cica, se mareste ajutorul de inmormantare...
Nici eu nu m-ai vreau pensie. Daca o mai apuc o donez statului...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 10:18

De la: xzy, la data 2010-02-10 10:12:57

da, dar la angajare sa i se dea omului si copirseul sa-l aibe in dotare ! si cind s-a hotarit ca-i gata, intra-n el,pune miinile pe piept si statul sa-i aprinda luminarea !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 10:24

MAI BINE SA LUAM PENSIE CAT SUNTEM TINERI SI.......... DUPA 65 DE ANI SA NE APUCAM DE MUNCA CACI ORICUM NU MAI PUTEM FACE ALT CEVA

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 10:51

De la: gabigabi, la data 2010-02-10 10:18:42

da, dar la angajare sa i se dea omului si copirseul sa-l aibe in dotare ! si cind s-a hotarit ca-i gata, intra-n el,pune miinile pe piept si statul sa-i aprinda luminarea !

Ei, aprinde statul lumanare...deja avem pretentii.
Buna, Gabi. Acu' am vazut ce greseli gramaticale am facut...

Deci exista 'extravaganti' in perceptia realitatii...

albatros

5 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 12:00

Am scris ce-am scris la disperare, vazandu-l la Tv pe maestrul ION LUCIAN si pe sotia dumnealui, plangand pentru ca a asteptat o viata pensia si cand a primit-o in octombrie, in luna decembrie a fost nevoita sa aleaga intre pensia (care depasea cu 50 de lei plafonul impus prin legea lui BOC si a acolitilor sai) si salariul unde lucra dansa (tot in domeniul actoriei, cred ca la EXCELSIOR-am vazut pe NET). De asemenea sunt nemultumit de comentariile unor oameni care vor sa arate ei cata materie cenusie au in cap si vorbesc despre actori in sensul ca acestia au castigat bani buni si trebuiau sa-si puna deoparte bani pentru vremuri negre. Cata prostie si incultura! L-as intreba pe acel nesimtit la cate piese de teatru a fost in viata lui si de ce nu s-a facut el actor daca se castigau asa de multi bani si era el asa destept si talentat. Era sa uit! Eu nu sunt actor, dar mi-am dorit sa fiu.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 01:12

De la: melycanu, la data 2010-02-07 07:05:41 him atit femeile cit si barbatii vor iesi la pensie (bntles ,care mai apuca)la onorabila varsta de ...65 de primaveri...

...Nu ar trebui s� v� mire!!! Asta se �nt�mpl� �n primul r�nd datorit� "�mb�tr�nirii popula�iei"...nu v-a�i g�ndit s� face�i mai mult dec�t un copil...maxim doi �i asta se pl�te�te!
�ntotdeauna prostia �i domnia se pl�te�te!!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 01:20

Tot murim, ce atita zbatere.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 14:47

De la: nastasemihail, la data 2010-02-11 01:20:31Tot murim, ce atita zbatere.
NUMAI CA NU O SA MAI APUCAM SA PACALIM STATUL DE BANI SI PE DUMNEZEU DE ZILE...SE VA BUCURA STATUL DE CE SI CU CAT AM COTIZAT

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 16:21

| Varianta pentru tiparire a topicului ce parere aveti d-voastra despre legea privind :Varsta de pensionare?
Mergi la: