back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care credeti ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a guvernului romaniei in 2010?

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:

www_bety_dany2003

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:57

nu avem nevoie de atitia parlamentari batrini ce dorm la sedinte.avem nevoie de tineri inventivi care sa schimbe nivelul de trai in tara carora sa le dam salariile pe fapte si merite

danioanioan

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:09

MARE DREPTATE AI

Raporteaza abuz de limbaj
danioanioan

5 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:11

REDUCEREA FISCALITATII SI CREEREA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU REDUCEREA SOMAJULUI

lumida

733 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:14

1.Sa renunte la salariu si cheltuielile de protocol macar o luna.Asa se mai aduna ceva bani pentru atatea mii de suflete care nu au nici un venit, nici macar somaj.

Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:18

De la: Dorinel, la data 2010-01-24 16:12:46
De la: 9am180874, la data 2010-01-24 16:09:45restructurarea aparatului bugetar, 1,4 mil de bugetari e un nr enorm pt o tara care se taraste prin criza si, evident nr lor e mult prea mare
Aloooo ! Sunt aproximativ 1,4 mil de de posturi bugetate ... si nu de bugetari ! E adevarat ca sunt prea multi, dar ce ne facem cu ei dupa ce pleaca din sistem ?
Sau nu conteaza ?! Sa moara capra vecinului !

E simplu -ca la privati ! Tatal meu avea 20 de masini si 20 de soferi-contracte pentru fiecare masina-leasing pentru fiecare masina! A pierdut 5 contracte -a concediat 5 soferi-a vandut masinile si a achitat anticipat leasingurile ! Daca pastra masinile si salariatii isi decapitaliza firma si ar fi dat faliment ! Urmarea ar fi fost ca toti cei 20 de soferi sa fie concediati-nu ar mai fi fost bani pentru achitarea leasingurilor-ar fi aparut niste cheltuieli si penalitati suplimentare -ar fi avut de suferit si firmele de leasing cat si bugetul de stat prin neancasarea contributiilor ! Si statul ar trebui sa-si reduca cheltuielile si numarul de angajati-nu poti imprumuta la infinit-asta inseamna bani mai putini in viitor-banii care se duc pe dobanzi ,in prezent ! Sistemul bugetar poate functiona eficient si cu un numar mai redus de angajati-conditia este sa-i eficientizezi ! Tatal meu ,de exeplu conduce firma singur-se ocupa de tot -cu exceptia contabilitatii (cea primara tot el o face )-a renuntat la secretara ,la contabila si la soferul personal-sediul e acasa ....deci se poate...cap sa ai !

danmirea1010

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 21:37

atragerea de investitori straini pentru a mari numarul locurilor de munca.

dsilviu

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:29

Reducerea fiscalitatii

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:18

De la: 9am180890, la data 2010-01-24 23:29:52Reducerea fiscalitatii

prin micsorarea taxelor si impozitelor......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:27

Lumida...cred c� glume�ti!!!! Cine s� renun�e la salar??? Eu am o remunera�ie lunar� de 586 ron....din care, luna asta mi-a t�iat 100 ron, c� a�a a vrut Guvernul!
P�i numai factura de gaz dep�e�te salariul meu!!! Dac� nu-mi d� o lun� �ntreag� nici un lea...eu �i copilul meu, din ce mai tr�im????
...V� ia gura pe dinainte...dar vorbi�i aiurea-n tramvai!!!
Important pentru �ar� este stimularea �ntreprinz�torilor...prin orice mijloace!!! Produc�ia ne poate salva...nu serviciile!!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
9am180895

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 05:22

reducerea fiscalitatii in nicio tara nu sunt atitea dari catre stat cite sunt la noi din cauza asta foarte multi tineri prefera sa plece afara ca au un viitor mai bun decit in tara noastra sa le fie de cap ca se gindesc numai la ei este prea mult de vorbit despre asta

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 08:17

prioritatea nr.1 este desfiintarea cimitirelor si infiintarea crematoriilor .......caci in ziua de astazi protectie sociala pauza,cei de la putere lupta pentru castigul lor personal nu pentru cetatenii acestei tari.NU AU NICI UN PROGRAM ANTI CRIZA

Fosta membra 9am.ro

304 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 08:41

prioritatile sunt: 1. crearea de noi locuri de munca, 2. reducerea numarului de bugetati, 3. salarizarea corecta a celor platiti de la buget (vezi salariile nesimtite ale unora) 4.reducerea fiscalitatii.

dragos882002

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:12

EMIL BOC

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:26

De la: 9am180903, la data 2010-01-25 12:12:53EMIL BOC

da ce sa-i facem?

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:30

De la: 9am147005, la data 2010-01-25 12:26:43

da ce sa-i facem?
ia-l acasa,da-i sa bea si il pui sa semneze numirea ta in locu' lu' udrea

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am180904

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 13:32

Construirea de sosele,autostrazi care ar aduce un numar mare de angajati din partea somerilor,ar reduce foarte foarte mult nivelul de nervozitate al romanilor,straini interesati mai mult de Romania,castig enorm de timp (castig enorm de bani).

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 13:46

De la: Dorulet, la data 2010-01-25 00:27:00 Lumida...cred c� glume�ti!!!! Cine s� renun�e la salar??? Eu am o remunera�ie lunar� de 586 ron....din care, luna asta mi-a t�iat 100 ron, c� a�a a vrut Guvernul!
P�i numai factura de gaz dep�e�te salariul meu!!! Dac� nu-mi d� o lun� �ntreag� nici un lea...eu �i copilul meu, din ce mai tr�im????
...V� ia gura pe dinainte...dar vorbi�i aiurea-n tramvai!!!
Important pentru �ar� este stimularea �ntreprinz�torilor...prin orice mijloace!!! Produc�ia ne poate salva...nu serviciile!!!
dorulet,era vorba de smecherii din guvern

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:09

De la: florinpreda999, la data 2010-01-25 12:30:29
De la: 9am147005, la data 2010-01-25 12:26:43

da ce sa-i facem?
ia-l acasa,da-i sa bea si il pui sa semneze numirea ta in locu' lu' udrea

florine, fie-ti gura aurita!!!!!!!

nick_ispas

2 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:38

identificarea ramurilor economiei in care ar putea sa obtina profit comparabil cu tarile dezvoltate si implementarea tehnologiilor avansate pentru aceste sectoare de activitate

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:39

De la: nick_ispas, la data 2010-01-25 14:38:25identificarea ramurilor economiei in care ar putea sa obtina profit comparabil cu tarile dezvoltate si implementarea tehnologiilor avansate pentru aceste sectoare de activitate
bine bre,stai jos,esti prea complicat in exprimare,mai rar sa intelegem si noi

9am061793

28 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:38

Cred ca prioritatea nr 1 ar trebui sa fie DEMNITATEA si ONOAREA de a fi roman ..cred ca in al 12lea ceas ar trebui sa ne schimbam un pic cu toti ..in bine ...avem o tara ce ne ofera de toate pentru productie si consum ..dar din pacate marile companii si banci fac profituri uriase din bogatia noastra din cauza capusilor care mai sug inca de pe aici de prin coltul asta de Rai !!

alexutzaale

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 21:12

sa iesim din criza economica.

kytelo

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 00:06

Infrastructura, TREBUIE sa avem autostrazi si drumuri fara gropi. Numarul de autovehicole s-a marit si ne sufocam in trafic.

artistul87

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 10:16

Prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei ar trebui sa fie depasirea crizei si redresarea economica!

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 12:43

Guvernul ar trebui sa ia locul politistului din strada si sa dirijeze ca si pina acuma toate ramurile economiei tarii spre drumul ce duce intr-o infundatura....sint cei mai buni

9am035969

4 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 14:54

Aveti dreptate cu micsorarea numarului de parlamentari , dar cred ca este mult mai democratic sistemul bicameral . Sa fie micsorate facilitatile de care beneficiaza acesti domni , care lenevesc in parlament .

9am180957

3 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 15:06

.

9am180957

3 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 15:06

..

9am180957

3 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 15:07

Prioritara este investitia in educatie si sanatate, deoarece acestea sunt punctele cele mai slabe ale tarii noastre. Sistemul sanitar este la pamant, doctori si asistente care nu cer decat spaga pentru a-ti oferi un trai mai bun in spital; conditiile execrabile prin saloane si lipsa igienei nu fac decat sa scada sansele de supravietuire ale unui bolnav internat in spital. Cat despre educatie, daca singura solutia pe care au gasit-o cei din Guvern este sa reduca numarul profesorilor si sa ii trimita la catedra pe directori mai multe ore poate ca atunci ar fi mai bine sa reducem numarul celor din Guvern, pentru ca este evidenta necesitatea investitiilor in principal in scolile din mediul rural, unde nivelul educatiei este foarte scazut si pentru copii, sansa de a ajunge cineva in viata si de a-si construi o familie decenta si cu un viitor stralucit ramane doar un vis frumos, spulberat de cei care ne conduc...

silvie

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 16:24

reforma invatamantului

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care credeti ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010?
Mergi la: