Info
x
Care credeti ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a guvernului romaniei in 2010?
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 17:44
Info plus:
Sondaj: Guvernul nu poate salva economia Rom�nii cred c� Guvernul are cel mai important rol �n redresarea economiei, �ns� nu consider� c� Executivul poate face acest lucru. Simplu spus, rom�nii nu cred c� actuala conducere de la Palatul Victoria are capacitatea de a veni cu solu�ii pentru ie�irea din criz�, conform unui sondaj de opinie al GFK. La polul opus se afl� BNR, �n care responde�ii au declarat c� au �ncredere �i despre care consider� c� le ap�r� interesele.
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 19:48
umbla o vorba ca transa asta de bani de la FMI va fi ultima.......poi dupa ce ne vom zbate ca pestele pe uscat, o vreme, Banca Mondiala ne va strange degetele in usa ca sa acceptam conditiile lor.... intrun fel sau altul datoriile trebuie platite si tot noi astia mici le platim.....prin taxe si impozite mari..... taxele si impozitele mari sunt o cale mai scurta spre distrugerea unei democratii, a unei societati .... societatea romaneasca e acum ca o cersetoare secatuita de toate lipitorile si sugativele lipsite de scrupule ce lasa in urma datorii si daune financiare..... in parlament Melescanu dubleaza numarul prezentilor la vot, in timp ce acestia vizioneaza filme pe laptop-uri, fara sa aiba o idee exacta ce voteaza..... ce mai e de facut? probabil o eclipsa de lumina prin mansarda imunitatilor parlamentare si speranta ca nu suntem pe cale de disparitie..... sa traiti bine, dragi concetateni!
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
madirina 1 mesaj Membru din: 22/01/2010 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:57
STIMULAREA INVESTITORILOR SI A IMM-URILOR ,PENTRU A PUNE IN MISCARE INTREAGA ECONOMIE NATIONALA.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
blonda25 1 mesaj Membru din: 23/01/2010 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 00:24
Consider ca ar fii multe de spus la aceasta intrebare, dar prioritatea numarul unu trebuie sa fie scaderea somajului, implicit crearea de noi locuri de munca. Atragerea investitorilor straini ar fi o posibilitate in rezolvarea partiala a acestei tari. In multe domenii sunt lipsuri, dar lipsa locurile de munca reprezinta problema no 1. Uitati -va in jur, totul se desfiinteaza, oamenii din ce vor trai? Mai mult, daca nu va mai munci nimeni, impozitele la bugetul de stat de unde le va mai strange guvernul? De cati ani in romania nu sau mai creat locuri de munca? Este o problema foarte grava si prioritara pentru cetatenii acestei tari. God bless Romania !
|
octavianmuntean 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 01:58
Eu consider ca prioritatea nr. 1 a guvernului pt. anul 2010 ar trebui sa fie mentinerea locurilor de munca la nivelul din prezent, adica minimum de disponibilizari.
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 03:47
De la: blonda25, la data 2010-01-23 00:24:32Consider ca ar fii multe de spus la aceasta intrebare, dar prioritatea numarul unu trebuie sa fie scaderea somajului, implicit crearea de noi locuri de munca. Atragerea investitorilor straini ar fi o posibilitate in rezolvarea partiala a acestei tari. In multe domenii sunt lipsuri, dar lipsa locurile de munca reprezinta problema no 1. Uitati -va in jur, totul se desfiinteaza, oamenii din ce vor trai? Mai mult, daca nu va mai munci nimeni, impozitele la bugetul de stat de unde le va mai strange guvernul? De cati ani in romania nu sau mai creat locuri de munca? Este o problema foarte grava si prioritara pentru cetatenii acestei tari. God bless Romania ! ....dar e o "mica" problema. Tarile corupte sunt ca organismele in metastaza. "Sinapsele" dau rateuri si ...CIAO !!!In Romania exact asta se intampla. Doar un miracol o mai salveaza. Si nu cred ca o sa-l faca cineva. Poate Robin Hood Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 23/01/2010 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 10:00
1)Sa dea o lege prin care sa oblige debitorii sa plateasca facturile la termenul scadent conform contractelor, sub sanctiune penala. Astfel s-ar evita blocajele financiare in care ne aflam datorita neplatii la timp a facturilor emise. 2) Plata TVA-ului sa se faca la incasarea facturilor si nu la emiterea lor, astfel s-ar evita calcularea penalitatilor abuzive, fiindca daca un emitent de factura nu incaseaza la timp deoarece debitorul e nesimtit, emitentul este incarcat cu penalitati pentru neplata tva pe langa faptul ca nu-si incaseaza facturile la timp si astfel ii este blocata activitatea. 3) Simplificarea procedurilor privind anveloparea blocurilor: sa stabileasca un pret de referinta pe mp de termosistem (pret care sa includa materiale, manopera etc) , pret care sa nu mai fie grevat de CAS, deoarece tot din bugetul de stat se achita , si sa lanseze oferta tuturor firmelor de constructii existente, nu numai celor care pot sa spaguiasca autoritatile! Astfel am avea locuri de munca pentru foarte multa lume, am avea siguranta unor locuri de munca pentru cel putin 200.000 oameni. Nu mai punem la socoteala beneficiile practice si estetice ale termosistemelor.
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 10:56
De la: 9am180828, la data 2010-01-23 10:00:571)Sa dea o lege prin care sa oblige debitorii sa plateasca facturile la termenul scadent conform contractelor, sub sanctiune penala. Astfel s-ar evita blocajele financiare in care ne aflam datorita neplatii la timp a facturilor emise. 2) Plata TVA-ului sa se faca la incasarea facturilor si nu la emiterea lor, astfel s-ar evita calcularea penalitatilor abuzive, fiindca daca un emitent de factura nu incaseaza la timp deoarece debitorul e nesimtit, emitentul este incarcat cu penalitati pentru neplata tva pe langa faptul ca nu-si incaseaza facturile la timp si astfel ii este blocata activitatea. 3) Simplificarea procedurilor privind anveloparea blocurilor: sa stabileasca un pret de referinta pe mp de termosistem (pret care sa includa materiale, manopera etc) , pret care sa nu mai fie grevat de CAS, deoarece tot din bugetul de stat se achita , si sa lanseze oferta tuturor firmelor de constructii existente, nu numai celor care pot sa spaguiasca autoritatile! Astfel am avea locuri de munca pentru foarte multa lume, am avea siguranta unor locuri de munca pentru cel putin 200.000 oameni. Nu mai punem la socoteala beneficiile practice si estetice ale termosistemelor. ...ai inceput bine, mai treci o data si reciteste si apoi continua cu ce ai gresit...sau n-ai terminat. pui si tu ceva bani acolo? cu ce vei plati atatea firme, unde mai pui ca nuse poate face fara licitatie nimic, nu toate indeplinesc conditiile legale, si acesta este un motiv pentru licitatie nu numai pretul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 12:03
De la: 9am180828, la data 2010-01-23 10:00:571)Sa dea o lege prin care sa oblige debitorii sa plateasca facturile la termenul scadent conform contractelor, sub sanctiune penala. Astfel s-ar evita blocajele financiare in care ne aflam datorita neplatii la timp a facturilor emise. 2) Plata TVA-ului sa se faca la incasarea facturilor si nu la emiterea lor, astfel s-ar evita calcularea penalitatilor abuzive, fiindca daca un emitent de factura nu incaseaza la timp deoarece debitorul e nesimtit, emitentul este incarcat cu penalitati pentru neplata tva pe langa faptul ca nu-si incaseaza facturile la timp si astfel ii este blocata activitatea. 3) Simplificarea procedurilor privind anveloparea blocurilor: sa stabileasca un pret de referinta pe mp de termosistem (pret care sa includa materiale, manopera etc) , pret care sa nu mai fie grevat de CAS, deoarece tot din bugetul de stat se achita , si sa lanseze oferta tuturor firmelor de constructii existente, nu numai celor care pot sa spaguiasca autoritatile! Astfel am avea locuri de munca pentru foarte multa lume, am avea siguranta unor locuri de munca pentru cel putin 200.000 oameni. Nu mai punem la socoteala beneficiile practice si estetice ale termosistemelor. Sa se dea o lege ...bla bla ...care sa ce??!!! Crezi ca lipsesc legile??!! SURPRISE !!!! Nu lipsesc legile deloc, dar cine se hazardeaza sa le respecte face foamea mai rau ca in SOMALIA Pt. ca primii care nu le respecta sunt "domnii" din guvern.Deci 1000 de legi, echivaleaza FRECTIE LA PICIOR DE LEMN !! Acum vino cu alta propunere....si o sa vezi ca orice alta solutie incalca ba DREPTURILE OMULUI, ba PRICIPIILE DEMOCRATICE !!! Exista o unica posibilitate: trezirea CONSTIINTEI romanului. Asta se poate face DAND EXEMPLUL BUN...pt. ca romanii au o calitate : se lasa influentati de puterea exemplului. Exista si precedente postrevolutionare de asa ceva, putine, dar sunt. Dar eu personal sunt fff sceptica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 13:05
Dezvoltareae economic� a ��rii ceea ce este �n st�ns� interdependen�� cu dezvoltarea culturii �i �n cadrul ei �n primul r�nd a �nv���m�ntului.Rezultatele investi�iei �n �nv���m�nt nu se v�d imediat, dar dac� nu investim r�m�nem �n urm� tot timpul.De unde avem bani? S� oprim risipa.Ex: Plimbatul lucr�rilor �i a cadrelor surte de Km.la BAC.De ani de zile ace�ti bani sunt arunca�i de geaba, penrtu c� toat� lumea �tie cum se ob�in rezultatele.Notele finale din catalog de la o �coal� sunt cu mult mai reale dec�t notele de la BAC. Problema diferen�elor dintre �coli s-ar rezolva cu examenul de admitere la facult��i. Nimic nu ar costa bani �i nu ar exista traume la elevi �i profesori.Dac� nu s-ar pl�ti profesorii, nici nu ar participa la aceast� comedie p�m�nteasc�.De unde bani? Pe scurt c�teva exemple pentru c� a�i putea s� scriu pagini �ntregi :Plimbatul la �edin�e sute de Km.,schimbarea denumirii ministerului (firme, �tampile),tone de h�rtii pt. situa�ii statistice, proiecte, ) vizite ARACIP , contacte pentru servicii cu agen�i pentru �coli ( sume fabuloase "statul are bani")etc.
|
deea31 2 mesaje Membru din: 23/01/2010 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 17:05
Singura sansa ca Romania sa iasa din criza si economia sa ajunga pe "linia de plutire" este Agricultura. Terenuri intinse sunt lasate de izbeliste, in orase oamenii mor de foame si de frig in apartamente, iar Guvernult ar putea sa subventioneze sau sa ajute acesti oameni cu bani ca mii de someri sa se intoarca la tara pt a munci pamantul plin de ciulini. NU import ci EXPORT!
|
9am180847 3 mesaje Membru din: 23/01/2010 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 17:59
Prioritatea nr.1 al Guvernului Romaniei ,dupa parerea mea , ar trebui sa fie sprijinirea intreprinzatorilor si al IMM -urilor, pentru ca acestea creeaza majoritatea locurilor de munca .Prin sprijinirea firmelor particulare cu credite si cu o fiscalitate mai "omenoasa", ar creste nivelul de trai al populatiei , s-ar reduce simtitor munca la "negru",ar creste si veniturile la buget.Pe linga acestea ar fi binevenita si o reforma in justitie ,pentru ca parca sunt prea multi patroni de firme cu datorii peste tot , aflati in insolvabilitate ,care i-si petrec vacantele in Hawai, Figgi sau in alte locuri scumpe ,in loc sa-si plateasca datroriile .Din cauza lor si alte firme dau faliment.Astea ar fi dupa parerea mea masurile de prim ajutor pentru Romania.
|
|
9am180854 1 mesaj Membru din: 23/01/2010 Oras: Miercurea Ciuc |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 21:27
O reducere a fiscalitatii, in vederea sprijinirii directe cu aceasta reducere a intreprinderilor mici si mijlocii autohtone, pentru simplul motiv, ca greul din punctul de veder al fiscalitatii ei o duc. Cu impozite mai mici scade implicit si posibilitatea de "fentare" a legilor inca foarte complicate. Ar trebui sa invatam de la state precum Japonia, Singapore sau Finlanda.
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 23:05
cred ca sanatatea si educatia ar trebui sa fie pe primul loc , ca uite ce se intampla daca cei care ne conduc nau nici scoal nici sanatosi nus , tara moare de foame tot mai multi someri iar ei se lauda ca noi traim tot mai bine si se apropie sfarsitul crizei ? poate lai cei care ne conduc ca din declaratiile de avere numai lor le-a crescut veniturile si conturile in banci , iar noua tensiunea arteriala si necazurile , fara bani preturile tot mai mari, impozite pe masura buzunarelor celor care conduc tara . dar noi sa fim sanatosi si sa le unflam si anul acesta conturile ca sarci traiesc rau.
|
geomelania 2 mesaje Membru din: 23/01/2010 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 23:14
sanatatea
|
geomelania 2 mesaje Membru din: 23/01/2010 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 23:17
sanatate
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 23:25
De la: 9am180860, la data 2010-01-23 23:05:53cred ca sanatatea si educatia ar trebui sa fie pe primul loc , ca uite ce se intampla daca cei care ne conduc nau nici scoal nici sanatosi nus , tara moare de foame tot mai multi someri iar ei se lauda ca noi traim tot mai bine si se apropie sfarsitul crizei ? poate lai cei care ne conduc ca din declaratiile de avere numai lor le-a crescut veniturile si conturile in banci , iar noua tensiunea arteriala si necazurile , fara bani preturile tot mai mari, impozite pe masura buzunarelor celor care conduc tara . dar noi sa fim sanatosi si sa le unflam si anul acesta conturile ca sarci traiesc rau. Ia mai lasama fato cu scoala asta romaneasca care scoate numai boi si vacute cu diplome. Termina liceul si habar nu au sa vorbeasca si sa scrie cat decat romaneste, ce sa mai stie si altceva! Nici profesorii nu-s mai buni. Ce sa mai vorbim de universitati si facultati unde gratie economiei de piata s-au obisnuit sa scoata bani cat mai multi de pe spinarea fraierilor oferindu-le in schimb teste grila si subiecte numai bune de tras pe sfoara din toate punctele de vedere si mai ales al banilor. Pai astora vrei tu sa le umpli pana la refuz buzunarele? Te asigur ca a unora sunt burdusite. N-am sa mai trec sa analizez si activitatea celorlalti, cadrele medicale, ar fi inzadar, stim toti ce se intampla si pe acolo. Pana nu se schimba sistemul de selectie a profesorilor si cadrelor medicale si pana nu se face o adevarata reforma in amandoua partile nu marita nici un ban in plus!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am180863 1 mesaj Membru din: 24/01/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 07:19
Reducerea fiscalitatii pentru inalbirea economiei gri. Renegocierea tuturor contractelor statului, care au durata de derulare mai mare de 6 luni
|
alina_simona 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 08:34
Cred ca prioritatea nr. 1 pe anul 2010 ar trebui sa fie pastrarea locurilor de munca pentru cetatenii acestei tari. Cred ca se poate face economie pe perioada de criza si altfel; de exemplu prin reducerea importurilor.
|
9am180865 1 mesaj Membru din: 24/01/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:25
SPRIJINIREA POOPULATIEI SARACE
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:37
De la: 9am180865, la data 2010-01-24 10:25:32SPRIJINIREA POOPULATIEI SARACEDaca sunt bolnavi, handicapati, cu probleme mentale-DA Dar sunt atatia saraci care nu muncesc pentru ca nu vor, pentru ca s-au obisnuit sa fie ajutati sau alta categorie care nu vor sa accepte o munca sub nivelul lor de pregatire(nici temporar) Acestia nu merita ajutati.Trebue incurajati cei ce vor sa invete,cei ce vor sa faca performanta.Nu cred ca falsa protectie sociala reprezinta o prioritate. |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 12:35
De la: rodik_mi, la data 2010-01-24 10:37:38De la: 9am180865, la data 2010-01-24 10:25:32SPRIJINIREA POOPULATIEI SARACEDaca sunt bolnavi, handicapati, cu probleme mentale-DA Dar sunt atatia saraci care nu muncesc pentru ca nu vor, pentru ca s-au obisnuit sa fie ajutati sau alta categorie care nu vor sa accepte o munca sub nivelul lor de pregatire(nici temporar) Acestia nu merita ajutati.Trebue incurajati cei ce vor sa invete,cei ce vor sa faca performanta.Nu cred ca falsa protectie sociala reprezinta o prioritate.
|
|
dumitrascusorina6 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 12:54
Reducerea fiscalitatii!!! E adevarat pe termen foarte scurt (2-3 luni) nu se vor strange bani prea multi la buget, dar prin scaderea fiscalitatii, vor scadea nunarul de angajati la "negru", astfel angajatorii (chiar si micii intreprinzatori) vor fi mai numerosi, creandu-se astfel mai multe locuri de munca. Va fi atrasa mai multa forta de munca platitoare de impozite si taxe (mici dar mai multe!!), va creste din nou consumul. Nu ar fi exclusa nici o orientare a romanilor, detinatori acum de mici ferme care sa le asigure doar traiul familiei, catre adevarate ferme agricole care sa functioneze pe principiul economiei de piata libera. In domeniul industrial se pot face astfel noi investitii, aducatoare de profit. Invigorarea turismului romanesc, despre care momentan nu se poate spune ca are o pondere considerabila la PIB!!! Nu sunt decat cateva exemple a ceea ce ar putea reprezinta SCADEREA FISCALITATII! dar, ce-i drept, numai pe termen mai lung se pot culege roadele aplicarii unei astfel de decizii pentru economia noastra, din pacate acum, muribunda. Conditia ca Romania sa renasca din punct de vedere economic, ar fi ca "alesii neamului" sa mai gandeasca si in perspectiva, nu numai la o imbogatire imediata. O impovarare continua cu noi taxe care de care mai fara noima asupra angajatilor si angajatorilor (si asa destul de putini), nu fac decat sa adancesca scaderea bugetului si asa destul de drastic diminuat datorita economiei conduse dupa principii politice si nu dupa principiul liberei piete (piata se regleaza singura). Atunci vor fi bani si pentru bugetari, pensionari si alte categorii sociale.
Sorina Dumitrascu
Ploiesti
|
|
9am180871 1 mesaj Membru din: 24/01/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 14:15
reducerea fiscalitatii,investitii in infrastructura
|
catasr1977 6 mesaje Membru din: 13/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 14:58
Protectia sociala
|
9am180874 2 mesaje Membru din: 24/01/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:09
restructurarea aparatului bugetar, 1,4 mil de bugetari e un nr enorm pt o tara care se taraste prin criza si, evident nr lor e mult prea mare
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:12
De la: 9am180874, la data 2010-01-24 16:09:45restructurarea aparatului bugetar, 1,4 mil de bugetari e un nr enorm pt o tara care se taraste prin criza si, evident nr lor e mult prea mareAloooo ! Sunt aproximativ 1,4 mil de de posturi bugetate ... si nu de bugetari ! E adevarat ca sunt prea multi, dar ce ne facem cu ei dupa ce pleaca din sistem ? Sau nu conteaza ?! Sa moara capra vecinului !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:13
De la: 9am180874, la data 2010-01-24 16:09:45restructurarea aparatului bugetar, 1,4 mil de bugetari e un nr enorm pt o tara care se taraste prin criza si, evident nr lor e mult prea mare datorita bugetarilor, la patron sau la stat, sunt bani pt. plata pensiilor, somajului, etc.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 24/01/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:33
Stimularea productiei autohtone
|
floriop 1 mesaj Membru din: 24/01/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:49
Investitiile in educatie, cercetare si sanatate.
|
|
|

....dar e o "mica" problema. Tarile corupte sunt ca organismele in metastaza. "Sinapsele" dau rateuri si ...CIAO !!!
Nu lipsesc legile deloc, dar cine se hazardeaza sa le respecte face foamea mai rau ca in SOMALIA
din guvern.