back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care credeti ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a guvernului romaniei in 2010?

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 13:26

De la: 9am180627, la data 2010-01-18 22:05:58sa dea drumul la investitii pt a crea locuri de munca
S-A BLOCT ROBINETUL

trucami

60 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 13:30

Guvernul profita
SUPER BINGO METROPOLIS o � smecherie �pe bune
Daca va bate gandul sa cumparati un bilet la super bingo Metropolis va rog s-o faceti dupa ce cititi mesajul meu.
Ca sa stii �regulile jocului�trebuie mai intai sa participi la el .Asadar m-am hotarat sa cumpar un bilet la super bingo cel nou pentru tragerea din 17.01.2010. (pentru ca cel vechi a disparut brusc din viata noastra acum cativa ani). Prima surpriza a fost sa constat ca nu pot cumpara un singur bilet ci doar un un top cu 3 cartoane in valoare totala de 10 lei pentru care mi s-a oferit si un talon gratuit.Cartonul nu mai costa 1,6 lei ca in anul 2009 ci s-a dublat la 3,2 lei .
Dupa Regulamentul afisat pe site-ul lor, ca sa castigi o linie trebuie doar sa ai o combinatie de 5 numere pe una din cele 3 linii orizontale (superioara,centrala sau inferioara).
In realitate, ca sa faci aceasta linie trebuie sa te incadrezi in cele 21 de cifre extrase in direct( adica ai sanse foarte mici) pana se completeaza un carton (in cazul de fata cartonul 697 a castigat 20 lei ) la fel ca el toate cartoanele cu nr 697 din topurile 13919 pana la 17546 .Deci o alta diferenta fata de Regulament. Nu toate cartoanele care fac linie castiga ci doar cartonul 697 din toate topurile.Asta inseamna ca aproximativ 3627 de castigatori a 20 lei.
La fel se intampla si la bingo. Doar cartonul 796 castiga 100 lei Asta insemana ca aproximativ 3627 castiga 100 lei.Este un singur castigator a 100.000 lei si un singur castigator a 1.000.000 lei.Aceste lucruri le afli doar jucand pentru ca Regulamentul nu specifica aceste detalii.

De ce sustin eu ca este o smecherie.
1.Nu se specifica niciunde care este impozitul pe castigurile la jocurile de noroc.Adica sa vedem si sa calculam si noi care este castigul Statului
2.Se cunoaste in timp real( toate datele sunt inscrise pe calculator) care sunt cartoanele vandute si ce numere sunt in joc.Sistemul de extragere a bilelor este electronic si deci nicio diferenta fata de posibilitatile�de dirijare a bileleor� asa de mult mediatizate cu ocazia jocurilor loto.Deci se poate �aranja�ce bile sa iasa si cand .
Ca sa vezi ce norocosi au fost romanii, de sarbatori s-au castigat toate premiile, chiar si cele speciale si cat �de aproape �de bila norocoasa sunt in celelalte saptamani .Premuil cel mare este intotdeauna la 2 bile.
3.Firma organizatoare este la mezaninul unui bloc din Bistrita.Cat castiga aceasta firma in urma acestui joc? Pai sa facem niste calcule
S-au vandut 3.627.000 cartoane x 3.2 lei/carton = 11.606.400 lei
S-au dat premii in valoare de 3.659.640 lei=7.946.760 lei (noi) ( 79.467.600.000 lei vechi ) adica 31.53 % din valoarea incasata s-a dat pe premii restul de 68,47 % au ramas la dispozitia firmei.
Ei ce spuneti? Este foarte bine doar pentru o camera la mezanin.

Asta pentru ca romanul in general este mai usor de atras de castiguri fara munca iar romanul in pragul saraciei este victima sigura.

Nu ma hazardez sa fac aprecieri si la sansa unui roman de-a castiga 20 de lei sau premiile cele mari sau ce noroc trebuie sa ai ca sa te extraga pentru castigurile telefonice..Las pe cei mai cunoscatori s-o faca Eu spun doar ca este foarte greu
4.Am vazut ca domnul Superbingo are foarte bine regizata aparitia la televizor .Intotdeauna �intalneste� persoane cu peste 10 topuri cumparate( ca sa vezi cat de popular este jocul).Merge la sigur in apartamente cu familii care au mereu foarte multe topuri cumparate si printr-o magie are si banii la indemana, gata numarati pentru acele cartoane care se gasesc in poseta doamnelor.
Pentru ca oamenii sunt naivi si inca mai cred ca jocul �este pe bune� cand il vad pe strada dau buzna peste el pretinzand banii dar �sunt regului care trebuie respectate�pretinde public angajatul superbingo.Aceste reguli in schimb nu apar in Regulament sau altundeva.

Daca sunt persoane care s-au lovit si de alte �reguli� ale jocului sunt rugate sa ni le spuna si noua.

Acum ,daca doriti puteti cumpara un bilet superbingo, dar sa nu spuneti ca nu ati fost informati.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 13:32

De la: 9am045616, la data 2010-01-19 13:26:13
De la: 9am180627, la data 2010-01-18 22:05:58sa dea drumul la investitii pt a crea locuri de munca
S-A BLOCT ROBINETUL
Ti-aduc o cheie franceza?

Raporteaza abuz de limbaj
9am180658

1 mesaj
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 14:35

Prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010 ar trebui sa fie cresterea salariului minim pe economie.

9am133593

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:55

prioritatea nr 1 in ROMANIA ar fi redresarea economiei si a agriculturi sa nu mai importam toate prostiile de la altii si crearea de locuri de munca dar astia nu au pastrat ce au mostenit de la comunistii ,nu mai fac astia nimic dorm se uita pe reviste deocheate si se joaca pe telefoane in timpul dezbaterilor .

9am180663

1 mesaj
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:57

1. sanatatea( spitale dotate si doctori buni=oameni sanatosi) 2.invatamant(profesori +scoli performante = copii invatati) 3.reducerea fiscalitatii(impozite+taxe mici = trai mai bun pt populatie) ...... .....

cristi2flor

7 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 17:34

relansarea economica

cristi2flor

7 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 17:35

relansarea economica

ada_1490

1 mesaj
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 17:59

Prioritatea Guvernului Romaniei in 2010 ar trebui sa fie depasirea crizei econimice.

9am045432

3 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 18:31

investitii,investitii,investitii

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 19:15

Reducerea fiscalitati.

9am_anonim

126 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 19:24

Prioritatea numarul 1 in Romania este aplicarea corecta a legilor economice, niste mecanisme simple si care dau rezultate imediate. Pentru inceput, se impune principiul eficientei = reducerea cheltuielilor concomitent cu cresterea veniturilor. Fara asta toate celelalte sunt de prisos.

Odata aplicat acest principiu, este obligatoriu sa se aplice al doilea principiu, acela al invenstitiilor in economia autohtona. Banii colectati la buget in acest fel trebuie infuzati in economie. Scaderea importurilor genereaza o cerere de marfuri si servicii autohtone, asta inseamna ca se pot genera noi afaceri si locuri de munca, adica se creeaza premisele unei cresteri economice sanatoase.

Urmeaza implementarea unei noi politici a pietelor de desfacere. Este obligatoriu sa redevenim exportatori, iar pentru asta avem nevoie de relatii economice cu tarile africane (detinatoare de resurse) si cu tarile arabe si cele din fosta Uniune Sovietica, piete de desfacere bune pentru produsele romanesti.

Ma intreb de 20 de ani incoace de ce persista guvernatii nostri in prostie, visand ca suntem competitivi pe pietele din vest si ignora constatnt pietele pe care am putea vinde marfuri si servicii romanesti. Situatia jalnica a economiei romanesti se datoreaza unui interminabil sir de greseli grave ale guvernarilor postdecembriste care au ingnorat total legile obiective ale economiei de piata. Iar aceste legi functioneaza oricum, indiferent daca politicienii nostri le baga in seama sau nu. cand innoti impotriva curentului asa patesti, exact ca Romania anului 2010.

ileanamanuela

1 mesaj
Oras: Medias

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:43

Demiterea premierului si alegerea unul alt premier, cult si capabil sa-si asume responsabilitatile functiei sale.

SOGUNUL

389 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:49

De la: fulgerul1989, la data 2010-01-18 12:12:28
De la: 9am_admin, la data 2010-01-11 11:45:07Spune-ne care crezi ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010 si poti castiga un weekend la Venetia pentru doua persoane, in perioada 12-14 februarie. Premiul include: cazare 2 nopti cu mic dejun inclus, hotel de 3 stele, transport cu avionul. Premiul este oferit de Europa Travel. La acest concurs pot participa utilizatorii inregistrati pe 9AM.ro.

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prezentare

Internet Corp SRL organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea marelui premiu: un weekend la Venetia pentru doua persoane, in perioada 12-14 februarie. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa spuna care ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti.

Organizator

La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu Europa Travel. Internet Corp SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8379/2005, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO17562895.

Perioada desfasurarii

Concursul se desfasoara in perioada 11 � 31 ianuarie 2010.

Procedura de desfasurare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul "Care credeti ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010?" deschis pe forumul 9am un comentariu in care sa spui care crezi ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010.

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator, un singur raspuns/utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiu
Un weekend la Venetia pentru doua persoane, in perioada 12-14 februarie. Premiul include: cazare 2 nopti cu mic dejun inclus, hotel de 3 stele, transport cu avionul. Atentie: Plecarea se face din Bucuresti. Premiul este oferit de Europa Travel.

Dreptul de participare

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai minim 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorilor

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 1 februarie 2010. Ulterior, castigatorii vor fi anuntat prin e-mail, urmand a li se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane. Lista castigatorilor va fi postata in pagina de pe forumul 9AM dedicata concursului.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: [email protected], pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

In primul rind ar trebui acordate facilitati pentru intreprinzatorii particulari,pentru ameliorarea nivelului de trai in scadere ,prea multi someri,recalificarea personalului disponibilizat,crearea de locuri de munca pentru viitorii absolventi.Romania este in pericol mare fiind doar o piata de desfacere ,nu mai produce dar consuma ,pina cind si din ce plateste ?

Acordarea atentiei pentru refacerea Agriculturii,industrializarea,promovarea la conducerea sectoarelor economice a oamenilor cu pregatire practica nu numai teoreticieni poeti politicieni.

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 22:01

Guvernul ar trebui sa ne dea macar ce ne-a dat Ceasca......CASA,MASA,SERVICIU,STATIUNI BALNEO....ect.... Stati linistiti,glumeam si eu

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 22:06

De la: symy1, la data 2010-01-19 22:01:29Guvernul ar trebui sa ne dea macar ce ne-a dat Ceasca......CASA,MASA,SERVICIU,STATIUNI BALNEO....ect.... Stati linistiti,glumeam si eu
... salam cu soia, adidasi ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 22:17

De la: Dorinel, la data 2010-01-19 22:06:32
De la: symy1, la data 2010-01-19 22:01:29Guvernul ar trebui sa ne dea macar ce ne-a dat Ceasca......CASA,MASA,SERVICIU,STATIUNI BALNEO....ect.... Stati linistiti,glumeam si eu
... slam cu soia, adidasi ...

TACAMURI

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 22:30

ma, voi nu vedeti ce serioasa e lumea pe aici?

eu vreau net la care sa nu-i cada reteaua....la tichet, daca se poate.......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
vohedi

1 mesaj
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 22:53

corectarea salariilor,pensiilor,noi locuri de munca

magritte

1 mesaj
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:53

Sa-i asigure Romaniei iesirea din criza cu cat mai putin "victime" in randul bugetarilor.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 05:25

De la: magritte, la data 2010-01-19 23:53:06Sa-i asigure Romaniei iesirea din criza cu cat mai putin "victime" in randul bugetarilor.
Si sa sacrificati iar pe cei pe care i-ati sacrificat in anii 90...angajatii de la particulari. La fel au gindit si cei care ramineau in locurile unde se producea genocidul. Si s-a ajuns in acest punct.
vom pleca toti din tara, nebugetarii, si ramineti doar voi intre voi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
optimistu

2 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 09:55

1. conservarea puterii de cumparare 2. reforma in educatie si sanatate 3. investitii in educatie si sanatate

9am180701

1 mesaj
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 13:53

demisia acestuia

9am061793

28 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 14:19

Fratilor....nu ne lipseste nimic in tarisoara noastra ...avem de toate deci tot ce e trebuie sa ne gospodarim noi ,ca avem cu ce nu ne trebuie de la alti nimic ...de aia vreau eu azi sa mananc o bucata de paine facuta intr-un cuptor romanesc ...un carnat de la bunica ...si sa merg cu Dacia asta e solutia ..dela noi !!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 14:22

De la: 9am061793, la data 2010-01-20 14:19:18Fratilor....nu ne lipseste nimic in tarisoara noastra ...avem de toate deci tot ce e trebuie sa ne gospodarim noi ,ca avem cu ce nu ne trebuie de la alti nimic ...de aia vreau eu azi sa mananc o bucata de paine facuta intr-un cuptor romanesc ...un carnat de la bunica ...si sa merg cu Dacia asta e solutia ..dela noi !!
CU LOGANUL.. ...SANDERO ....SAU DSTERUL ?????

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 14:40

drumuri europene, punerea in valoarea a istoriei noastre, a culturii noastre romanesti, statiunilor, muzeelor, etc. pentru atragerea turistilor straini. Relansarea agriculturii prin cultivarea si cresterea animalelor bio, inlesnirea de contracte externe pentru aceste produse si infiintarea de gen cooperative care se ocupa cu planificarea, contractarea si distribuirea produselor agricole ale proprietarilor, cum este in fiecare tara europeana de zeci de ani si de asta agricultura lor este practicata la cele mai inalte cote ale modernizarii. Dezvoltarea industriei agroalimentara, in special a industriei ce isi are materia prima la noi in tara. Si atunci lesne e si de a incorpora si forta de munca ce este instruita si este cu prisosinta. Sa ne punem in valoare ce avem: relief, obiceiuri, materie prima , etc, sa importam doar tehnologie moderna - restul le avem in tara numai sa nu mai ponegrim atit de mult si sa ne batem joc de acest popor si frumusetile tarii, ci sa le punem in valoare daca intradevar sinteti constienti ca sinteti acolo pe votul acestui popor. Trebuie sa le fiti si indrumatori si dascali si adevarati sefi , nu doar hoti pentru buzunarele voastre sparte.

9am106761

1 mesaj
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 15:02

Agricultura subventionarea ei, Rom�nia dispune de potential , existã mii de ha de teren arabil abandonat , lãsat �n paraginã, prin crearea unui sistem de irigatii automatizat toate aceste terenuri distruse de secetã ar putea deveni oaze de verdeatã.Nu mai departe de perioada interbelicã Rom�nia a fost " grãnarul Europei " din Bãrãgan plecau vagoane de gr�u peste granitele tãrii. Am da de lucru miilor de someri ce migreazã din orase spre sate, ar trebui redatã importanta pe care a fost acordatã acum 20-25 de ani centrelor de cercetare din domeniul agronomiei, zootehniei, horticulturii, ar trebui re�nfiintate, subventionate, repus accentul pe inovare, inovatie, cercetare bio. Agricultura hrãneste poporul si poate crea plusvaloare p�m�nt avem, fortã de muncã , se poate crea prin supraproductie din agriculturã c�stiga piata externã. Acest lucru pare azi o utopie stiind cã bugetul alocat pe anul 2010 a vãduvit agricultura si anul acesta. ana-maria petianu

beatris_petrariu

7 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 16:00

eradicarea coruptiei!

9am180723

3 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 20:34

Primul lucru intelegere intre cel Bogat si cel Sarac :Nr1 Reducerea Fiscalitatii, Nr2 Reducerea impozitelor cat se poate in limitele posibilitatilor, Nr3 cat mai multa Agricultura, Nr4 Noi locuri de munca mai bine platite pentru a se produce cat mai multa materie alimentara ,Nr5 Construirea unor fabricii de ambalaje pentru toate produsele Alimentare si pentru Fructe ,Nr6 terminati cu infractiunile din primarii ,Nr7 Centrele comerciale sa nu mai vanda sub pretul pietei, Nr 8 Sa se faca preturii fixe cu o mica marja de coborarre si urcare _ sa se schimbe banul din lei in euro ,Nr 9 educatie cat mai multa dar si educatie prin munca ,Nr 10 dezinfectie totala, Nr11 disciplina si ordine la locul de munca,program la locul de munca obligatoriu ,Nr 12 Vom termina cu criza doar prin munca cat mai multa si bine platita,Nr 13 Noi locuri de munca facute de catre stat in strainatate Nr 14 Sanatate sa le facetzi voi pe toate.Nr 15 cresterea animaleor cat mai multe pentru a le vinde strainilor .Cat mai multa Productie

9am180725

1 mesaj
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 20:43

Scaderea taxelor pentru intreprinderile mici si mijlocii, crearea de locuri de munca.

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care credeti ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010?
Mergi la: