back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care credeti ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a guvernului romaniei in 2010?

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 18:03

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-17 17:55:29
Am mai auzit asta de... zilioane de ori!
Si cam ce ati vrea sa lucrati?
Eu vreau sa lucrez la 'proiectul' lui Geoana, ala cu un roman in cosmos ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 18:06

Poftiti, alte idei?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 18:07

Cam la ce va pricepeti a face mai bine?

cristi1407

485 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 18:08

guvernul asta nu are prioritati pentru noi... au decat pentru ei :D.... prioritatea numarul 1 a guvernului e sa plateasca sponsorii campanie electorale prin oferirea de contracte de achizitii publice... deh... au datorii mari

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 18:09

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-17 18:07:11Cam la ce va pricepeti a face mai bine?
pai ti-am scris odata,vrei sa fac febra musculara explicandu-ti tie ca sa pricepi tu???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 18:14

In autobuz:
O blonda misto se tine de bara.
Unu se tot impinge in ea.
Blonda suparata:
-Ce vrei dom'le? Sa ma faci?
-Vai de mine d'soara, nuuu!
-Pai poate vrea domnul sau donul celalalt!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 18:18

a face=a lucra, a produce
Dumneavoastra ce ati FACE?

marian68chi

1 mesaj
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 21:24

Prioritatea nr 1 a Guvernului Romaniei ar trebui sa fie stoparea accentuarii efectelor crizei economice in tara , minimazarea acestora si stoparea declinului economic generat de criza economica mondiala si , de ce nu ,chiar lansarea cresterii economice a tarii prin gasirea unor noi programe de sustinere si dezvoltare economica in ramurile considerate ,, fundatia economica a tarii " cu efect direct si indirect , pe termen mediu si lung , nu in ultimul rand cu efecte pozitive asupra dezvoltarii sociale a tarii . Multumesc,

9am180584

2 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 22:58

Reducere cheltuieli bugetare administative si investitii in infrastructura in cadrul unei programari bugetare multianuale-singura solutie de a reduce costurile suplimentare si de a elimina alocarea gresita a banului public.

9am180584

2 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 23:02

De la: marian68chi, la data 2010-01-17 21:24:06Prioritatea nr 1 a Guvernului Romaniei ar trebui sa fie stoparea accentuarii efectelor crizei economice in tara , minimazarea acestora si stoparea declinului economic generat de criza economica mondiala si , de ce nu ,chiar lansarea cresterii economice a tarii prin gasirea unor noi programe de sustinere si dezvoltare economica in ramurile considerate ,, fundatia economica a tarii " cu efect direct si indirect , pe termen mediu si lung , nu in ultimul rand cu efecte pozitive asupra dezvoltarii sociale a tarii . Multumesc,

ca sa minimizezi/stopezi efectele trebuie sa stii care e cauza.............

9am180587

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 00:08

Din p�cate, situația actual� din Rom�nia nu las� Guvernului privilegiul de a avea o singur� prioritate num�rul 1. Situația economic� și social� este �ntr-un stadiu de declin cronic, fapt care impune actualei guvern�ri mai multe ,,priorit�ți num�rul 1,,. Redresarea economiei naționale este, �ntr-adev�r o urgenț�, pentru c�, dac� Executivul nu va reuși s� reduc� efectele crizei, nu vor exista soluții financiare nici pentru celelalte m�suri pe care trebuie s� le aib� �n vedere, tot ca prioritare. Nimic din toate acestea nu va putea fi, �ns�, f�cut dac� pe fond vor exista �n continuare nu lupte poltice, c�ci acestea sunt normale �ntr-un stat democratic, ci punerea interesului național pe primul loc, adic�, mai simplu, voinț� politic� pentru o viaț� mai bun�. Așadar, Guvernul ar trebui s� PRIORITATE GENERAL� NUMARUL 1 - lase la o parte interesele personale și dorința de �navuțire personal� �n favoarea interesului național PRIORITATE ECONOMIC� NUM�RUL 1 - s� atrag� fonduri la bugetul de stat prin sprijinirea producției naționale at�t pentru consumul intern c�t și pentru export, prin accesarea fondurilor europene care vin care nu se pot folosi pentru c� nu reusim s� facem programe pentru a le accesa, prin turism și programe de infrastructur�. (ap�, cale ferat� sau uscat. Nu vine nimeni in Romania nici sa fac� afaceri, nici s� cheltuie bani dac� nu are pe unde veni.) PRIORITATE PERMANENT� NUM�RUL 1 - s� acorde mai mult� atenție sectoarelor educației și s�n�t�ții pentru c� instruirea și starea de s�n�tate sunt baza progresului unei națiuni. Ca s� progresezi, trebuie s� ai, �n primul r�nd, un popor educat și s�n�tos.

9am180589

3 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 02:11

reducerea fiscalitatii

9am180590

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 04:43

rezolvarea pe cat posibil a problemelor aparute in urma crizei.

andrei_adela

3 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 11:56

Prioritatea de prim rang a Guvernului Romaniei ar trebui sa fie gestionarea judicioasa a bugetului alocat anului calendaristic 2010, avand in vedere mai ales sectoarele/ domeniile socio-profesionale dezavantajate, precum: educatia, sanatatea, pensionarii (chiar daca de ceva vreme solicitarile Ministerului Turismului au fost luate in considerare, indiferent de importanta si indiferent daca ele constituiau reale oportunitati de atragere a surselor extrabugetare sau nu). Va multumesc!

andrei_adela

3 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 12:04

Consider ca prioritatea Guvernului Romaniei ar trebui sa fie gestionarea judicioasa a bugetului alocat anului calendaristic 2010, avand in vedere mai ales categoriile socio-profesionale dezavantajate, precum: educatia, sanatatea, pensioanrii (chiar daca pana acum au fost onorate in special solicitarile Ministerului de Turism, indiferent de importanta lor sau daca ele costituiau reale oportunitati de atragere a fondurilor extrabugetare sau nu). Va multumesc!

andrei_adela

3 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 12:05

Consider ca prioritatea Guvernului Romaniei ar trebui sa fie gestionarea judicioasa a bugetului alocat anului calendaristic 2010, avand in vedere mai ales categoriile socio-profesionale dezavantajate, precum: educatia, sanatatea, pensioanrii (chiar daca pana acum au fost onorate in special solicitarile Ministerului de Turism, indiferent de importanta lor sau daca ele costituiau reale oportunitati de atragere a fondurilor extrabugetare sau nu). Va multumesc!

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 12:12

De la: 9am_admin, la data 2010-01-11 11:45:07Spune-ne care crezi ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010 si poti castiga un weekend la Venetia pentru doua persoane, in perioada 12-14 februarie. Premiul include: cazare 2 nopti cu mic dejun inclus, hotel de 3 stele, transport cu avionul. Premiul este oferit de Europa Travel. La acest concurs pot participa utilizatorii inregistrati pe 9AM.ro.

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prezentare

Internet Corp SRL organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea marelui premiu: un weekend la Venetia pentru doua persoane, in perioada 12-14 februarie. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa spuna care ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti.

Organizator

La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu Europa Travel. Internet Corp SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8379/2005, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO17562895.

Perioada desfasurarii

Concursul se desfasoara in perioada 11 � 31 ianuarie 2010.

Procedura de desfasurare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul "Care credeti ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010?" deschis pe forumul 9am un comentariu in care sa spui care crezi ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010.

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator, un singur raspuns/utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiu
Un weekend la Venetia pentru doua persoane, in perioada 12-14 februarie. Premiul include: cazare 2 nopti cu mic dejun inclus, hotel de 3 stele, transport cu avionul. Atentie: Plecarea se face din Bucuresti. Premiul este oferit de Europa Travel.

Dreptul de participare

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai minim 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorilor

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 1 februarie 2010. Ulterior, castigatorii vor fi anuntat prin e-mail, urmand a li se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane. Lista castigatorilor va fi postata in pagina de pe forumul 9AM dedicata concursului.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: [email protected], pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

In primul rind ar trebui acordate facilitati pentru intreprinzatorii particulari,pentru ameliorarea nivelului de trai in scadere ,prea multi someri,recalificarea personalului disponibilizat,crearea de locuri de munca pentru viitorii absolventi.Romania este in pericol mare fiind doar o piata de desfacere ,nu mai produce dar consuma ,pina cind si din ce plateste ?

9am180601

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 13:08

Cred ca prioritatea numarul 1 a Guvernului ar trebui sa aiba in vedere scaderea ratei somajului.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 13:49

De la: 9am180601, la data 2010-01-18 13:08:41Cred ca prioritatea numarul 1 a Guvernului ar trebui sa aiba in vedere scaderea ratei somajului.
SE VINDE SOMAJ IN RATE????

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 14:08

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 14:25

Amalia_Marianda

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:45

Prioritatea numarul 1 a guvernului in 2010 ar trebui sa fie turismul . Zonele noastre turistice ar putea aduce un buget considerabil tarii noastre daca ar fi amenajate.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:58

Eu nu cunosc politica, insa parerea mea e ca ar trebui refacerea si dezvoltarea industriei Romaniei, refacerea economiei din Romania ar trebui sa fie pe primul loc.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 16:06

De la: florinpreda999, la data 2010-01-18 14:25:26www.youtube.com/watch?v=pCTWWPh0Bu0[/quote]

FOARTE FOARTE BUN! Il trimit pe toate mailurile pe care le am , Pune-l si tu pe toate topicurile de politic si social

Nu trageti in pianist!
POMPEIA

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:55

SPRIJINIREA SOMERILOR PENTRU INCEPUTUL UNEI AFACERI , PENTRU LARGIREA DOMENIILOR ECONOMICE .CRED CA O BUNA PARTE DIN CEI CARE NU AU IN ACEST UN LOC DE MUNCA AU O IDEE DE AFACERE DAR NU AU MIJLOACE DE INITIERE A ACESTEIA . STIMULAREA ACELOR IMM-URI CARE IN ALTE PARTI DIN EUROPA REPREZINTA 80-90 % DIN AGENTII ECONOMICI DIN PIATA RESPECTIVA . NOUA NE-AR TREBUI O RELANSARE ECONOMICA DE PE STATUTUL INDEPENDENT SI NU SCLAV LA DIVERSE CORPORATII, GRUPURI CARE NE JUPOAIE TARA DE TOT IN PLAN FINANCIAR SI MORAL.

9am180627

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 22:05

sa dea drumul la investitii pt a crea locuri de munca

9am176620

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 01:16

prima proritate a guvernului ar trebuii sa fie investitia in educatie si sanatate ..deoarece de aici pornesc toate problemele unei tari...din educatie si sanatate ...ca doar avand o educatie si o sanatate la standarde inalte ..poti pretinde ca toate celelate prioritati pe care un stat le are ..sa functioneze corect ..si sa fie un echilibru inte toate aceste prioritati...evident ca toate aceste prioritati sunt importante ..dar in mod special sanatatea si educatia ..pt ca vedeti si dumneavostra ...ca toata lume zice ca la noi se face mai multa carte ca in alte tari occidentale....dar unde sunt foloasele ..unde sunt realizarile ...va spun eu ...noi avem in tara un sistem foarte invechit de invatatmant ...nu avem un sistem inspirat din occident ...iar de sanatate nu mai vb ...uitativa in sptalele noastre ce vedem ..aparatura de cea mai veche performanta ,,,...uitativa la confortul din spitale ...uitativa ...la spitalele noastre ..cum se afla ..in paragina ...parca ar fi dupa al doilea razboi mondial ...dar nu este asa..noi suntem in secolul 21 ..dar noi inca ne aflam cu multi ani in urma din toate punctele de vedere ..de la mentalitate ..la tot cea ce vedem noi in ziua de azi in romania ....astea fiind spuse asa pe scurt ....imi pare rau sa spun aceste lucruri despre tara mea ..e trist ..dar asta e adevarul ..si astia suntem noi romani la ora actuala ..oricine ce ar spune ceva de noi ...fie lucruri pozitive fie negative .....va multumesc pt modul in care mi-ati dat sansa sa-mi exprim opinia.

simy90

1 mesaj
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 11:24

In acest an Guvernul Romaniei ar trebui sa gaseasca solutii pentru iesirea din criza fara a a se mari preturile alimentelor!

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 11:35

Criza....trece,preturile raman.!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
molix

2 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 13:23

prioritatea nr. 1 a guvernului cred ca ar trebui sa fie iesirea din criza economica (ce risca sa dea-n clocot social) prin adoptarea unor masuri de stimulare a firmelor sa angajeze personal, sa se dezvolte, sa -si extinda activitatea, permitand astfel angajatilor (& familiilor lor) sa traiasca decent.

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care credeti ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a Guvernului Romaniei in 2010?
Mergi la: