back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 436 437 438 439 440 441 442 443 444 >> Sari la pagina:

missymaryanna

1 mesaj
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 10:15

In nici un caz nu ne va fi bine. Nu se vede? Nicicand nu a fost coruptia in floare ca acum....
Sa va mai spun ceva. Sunt consilier clasa I grad profesional asistent la o primarie si luna asta am luat 500 de lei salariu. Credeti ca e corect de vreme ce postul pe care sunt angajata prevede studii superioare? Ca sa nu mai vorbim de contributiile mari la sanatate si la pensie. Si pentru ce le platim? Saptamana trecuta mi-am facut analize fiindca sunt a doua oara insarcinata si a trebuit sa scot 54 lei din buzunar pentru rezultate.
Poate nu ar fi asa de rau, dar avem si copii. Noi am putea sa stam in frig si am putea trai cu mai putina macare. Dar lor ce sa le facem? Sunt micuti si daca nu ii ajutam noi ca parinti nu ii va ajuta nimeni.
Romania anului 2010 se va transforma intr-un camp de lupta unde unii vor lupta pentru supravietuire, in timp ce altii vor lupta pentru putere manati de ambitii persoanale egoiste.

9am171522

2 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 10:20

In primul rand o prima perioada critica ma refer la luniile ianuarie,februarie,martie.O perioada de cat de cat de redresare si crestere economica in aprilie,mai,iunie.O perioada de vacanta iulie,august(cresteri pe litoral).O perioada de disperare septembrie ptr.ca nu stii.de unde poti sa faci rost de fonduri sa-ti copilul la scoala.Octombrie,noiembrie o crestere economica si decembrie o luna buna cu de toate(munca,sarbatori).Sper ca clasa politica din Romania sa puna osul la treaba,sa faca ceva si pentru aceasta tara,pentru ca"Omul sfinteste locul si nu invers".Sa veniti in Ramnicu Valcea sa vedeti cum arata orasul.(adica se poate)

Fosta membra 9am.ro

28 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 10:33

ca sa nu cazi in depresie fauo la rece sa nu iecsplodezidaca nai cu cine cheamama ca iti dau pastile anticriza anti ametealasunt pe acelas linie daca saracesti iti dau niste diazepane poate o faci ca ameteala si o poti mesteca mai usor nuti strica dantura de criza sau pot sa iti incalzesc patu cu temperatura de 90 grade ca daca cade criza peste tine sa nu te abureasca si sa cazi jos iti pot face un masaj pe spate sa nu simti iar cel din fata sa iti treaca de criza sa iti revi sunama daca te inciti ca sunt pe faleza

tudose
ioanasas13

1 mesaj
Oras: Sighetu Marmatiei

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 14:52

Va fi un an in care in toate sectoarele atit cel public cit si cel privat se va resimti din plin criza financiara. Ne asteapta un an cu scumpiri la multe produse si servicii si ce e mai dureros este faaptul ca se vor majora preturile si la alimente. Va fi greu de obtinut transele de imprumut de la FMI fiind conditionate de incadrarea in deficitul bugetar stabilit de FMI, aplicarea Legii salarizarii unitare incepind cu ianuarie 2010 si celelalte conditii impuse de FMI. Vor fi reduse investitiile, angajatii vor fi stresati de teama reducerilor de personal si a reducerilor salariale lunare, vor fi luate masuri drastice si in sectorul privat pentru obtinerea profitului si mentinerea activitatii firmelor. Asteptam bugetul in sectorul public si masurile de reducere atit a cheltuielilor de personal cit si a cheltuielilor materiale, de asistenta sociala si a investitiilor. Prin dramuirea cu mult simt de raspundere atit in domeniul public cit si cel privat speram sa supravietuim in anul 2010. Si cistigurile salariale personale va fi necesar sa fie cheltuite doar cu lista de prioritati si economii cit se va putea.Totusi speram ca anul 2011 sa fie mai bun ca anul 2010.

Belzebuth

3 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 16:02

�n condi�iile �n care PDL-ul �i B�escu a reu�it s� p�c�leasc� din nou o mul�ime de fraieri, ave�i iat�, guvernul care-l merita�i... Cu boci, videni, udrele, etc... (Asta-i sun� celor
vreo 5 milioane!!! ''--Mul�i M�RIA TA, da'pro�ti... --Pro�ti, pro�ti, da'mul�i!!'')... Nu va fi nevoie s� treac� 5 ani s� se l�mureasc� �i ei ce-au f�cut...
Acum ce po�i s� mai speri?
�n 2010, Rom�nia va fi mai s�rac�, cu o popula�ie �n majoritate pauperizat�, mai datoare, mai bolnav�, mai proast�, dar fericit� c'a c�tigat B�escu. Care, �n spiritul cinismului �i fariseismului ce-l caracterizeaz�, va avea grij� s� prospere doar cei apropia�i lui �i PDL-ului, cum a dovedit �i p�n'acum (pentru ''cei care au avut ochi �i urechi''), din p�cate prea pu�ini a�a cum s-a v�zut �i la vot!
�n concluzie, sper s� intr�m �ntr-o criz� economic�, politic�, financiar�, moral�, �n s�n�tate, �n �nv���m�nt, etc. at�t de grav� �i profund� �nc�t oamenii s� se trezeasc� odat� �n �ara asta.
Nu cred c�'i nevoie de �nc'o revolu�ie, dar cred �n puterea exemplului:
O mul�ime de oameni dispera�i dar hot�r��i adunat� �n pia�a Victoriei �i c��iva membrii
reprezentativi ai sistemului care au adus Rom�nia �n pragul dezastrului (politicieni, magistra�i, ofi�eri, clerici, parveni�i, etc.) �i televiziunile.
Mai departe, cum �l duce pe fiecare imagina�ia: tra�i �n �eap� sau pe roat�, r�stigni�i, etc.
Doar a�a o lec�ie cred c� va responsabiliza liderii din �ara asta, dar �i de aiurea.
Altfel vom r�m�ne mai departe ''m�m�lijghi'' nu ''pui de lei''!...

oana_adam

1 mesaj
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 16:48

Probabil o sa cautati un raspuns lung si explicit.Insa eu vad Romania asa cum am vazut-o si pana acum,nimic schimbat,nici macar presedintele.Cum am putea vedeam altfel Romania?
Ea nu are nevoie de o conducere puternica.Cel mai mult lipseste in tara noastra civilizatia.
Daca am avea cetateni civilizati si cu bun simt eu sunt sigura ca am putea construi o tarisoara frumoasa,poate ca nu ar creste cu nimic economia,dar macar ceva bun sa avem si noi.
Va doresc un an cat mai bun,sa ne informati cu cele mai bune stiri si celor ce castiga vacanta va doresc Distractie Placuta si sa postati niste poze sa vad si eu Viena macar asa :)
Va pup 9AM

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 17:27

Eu sant mai optimista cu toate ca nu as avea de ce .Anul 2010 va fi in prima parte a anului destul de greu de suportat, dupa care incet vom vedea o crestere economica usoara cu o curba in ascensiune. .

GINA
9am175157

89 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 19:06

eu cred ca ar trebui sa lasam acest guvern sa lucreze macar vreo sase luni si pe urma sa incepem sa comentam daca au luat-o intr-o directie buna ori ba

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 19:29

De la: 9am175157, la data 2009-12-28 19:06:53eu cred ca ar trebui sa lasam acest guvern sa lucreze macar vreo sase luni si pe urma sa incepem sa comentam daca au luat-o intr-o directie buna ori ba

pai deja vreo 70-80 % erau de parere ca mergem intr-o directie gresita,dar asta nu i-a impiedicat sa-i voteze exact pe cei care ne conduceau in acea directie ! ....asa ca, ce-am vrut aia avem si, ciocu mic !

9am120964

1 mesaj
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 19:38

Romania va merge din mai rau in mai rau. Dupa cum ni s-a promis: vor ajunge mai multi someri decat angajati, iar statul va imprumuta mult. Toate imprumuturile vor cadea tot pe capul romanilor: impozite mai mari, taxe mai mari etc. Toate aceste imprumuturi ne va lua multi ani pentru a le putea returna si ne va fi foarte greu noua, romanilor. Politicienii ca de obicei ne vor minti in continuare si ne vor promite tot ce e mai bun, dar adevarul il stie toata lumea: nu se va schimba nimic.
Atata timp cat raman la putere politicienii din vremea comunismului, nu ne va merge mai bine deloc: s-au invatat doar sa fure incontinuu. Daca s-ar gandi putin ca daca tot fura vor ajunge pana la urma la capatul sacului, atunci poate intradevar s-ar stradui putin. Dar nu prea imi vine sa cred ca se va intampla asta vreodata.
Cum e si vorba: "Romania este o tara bogata: de 2000 de ani incoace se tot fura si inca mai este de furat!"

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 20:03

Acum respect mai mult ca oricand acest topic!
Daca oamenii se preocupa de cum va fi Romania in 2010 desi concursul s-a incheiat, inseamna ca intradevar ii intereseaza!

...sau nu s-au prins?

Nu trageti in pianist!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 20:15

De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-28 20:03:52Acum respect mai mult ca oricand acest topic!
Daca oamenii se preocupa de cum va fi Romania in 2010 desi concursul s-a incheiat, inseamna ca intradevar ii intereseaza!

...sau nu s-au prins?
S-a terminat concursul?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 20:19

De la: 9am_admin, la data 2009-12-02 12:41:32Spune-ne cum vezi tu Romania in 2010 si poti castiga o mini-vacanta pentru doua persoane la Viena, in perioada 22-25 ianuarie. Premiul include: cazare 3 nopti cu mic dejun inclus, hotel de 3 stele din centrul Vienei, transport cu avionul. Premiul este oferit de Europa Travel. La acest concurs pot participa utilizatorii inregistrati pe 9AM.ro.

Asteptam parerile voastre despre Romania anului viitor!

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prezentare

Internet Corp SRL organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea marelui premiu: o mini-vacanta pentru doua persoane la Viena, in perioada 22-25 ianuarie. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa spuna cum vad Romania in 2010. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti.

Organizator

La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu Europa Travel. Internet Corp SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8379/2005, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO17562895.

Perioada desfasurarii

Concursul se desfasoara in perioada 2 � 27 decembrie 2009.

Procedura de desfasurare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul "Tu cum vezi Romania in 2010?" deschis pe forumul 9am un comentariu in care sa spui cum vezi Romania in 2010.

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator, un singur raspuns/utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiu
O mini-vacanta pentru doua persoane la Viena, in perioada 22-25 ianuarie. Premiul include: cazare 3 nopti cu mic dejun inclus, hotel de 3 stele din centrul Vienei, transport cu avionul. Premiul este oferit de Europa Travel.

Dreptul de participare

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai minim 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorilor

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 28 decembrie 2009. Ulterior, castigatorii vor fi anuntat prin e-mail, urmand a li se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane. Lista castigatorilor va fi postata in pagina de pe forumul 9AM dedicata concursului.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: [email protected], pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 20:20

nici n-a inceput,aveti rabdare

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 23:42

De la: missymaryanna, la data 2009-12-28 10:15:07 In nici un caz nu ne va fi bine. Nu se vede? Nicicand nu a fost coruptia in floare ca acum....
Sa va mai spun ceva. Sunt consilier clasa I grad profesional asistent la o primarie si luna asta am luat 500 de lei salariu. Credeti ca e corect de vreme ce postul pe care sunt angajata prevede studii superioare? Ca sa nu mai vorbim de contributiile mari la sanatate si la pensie. Si pentru ce le platim? Saptamana trecuta mi-am facut analize fiindca sunt a doua oara insarcinata si a trebuit sa scot 54 lei din buzunar pentru rezultate.
Poate nu ar fi asa de rau, dar avem si copii. Noi am putea sa stam in frig si am putea trai cu mai putina macare. Dar lor ce sa le facem? Sunt micuti si daca nu ii ajutam noi ca parinti nu ii va ajuta nimeni.
Romania anului 2010 se va transforma intr-un camp de lupta unde unii vor lupta pentru supravietuire, in timp ce altii vor lupta pentru putere manati de ambitii persoanale egoiste.

Interesant.
Ai putea sa ne explici ce e aia "consilier clasa I grad profesional asistent la o primarie" si ce faci concret in primaria aia ?
In ce consta munca ta ?
Si daca ai studii superioare.
Daca da, ce fel de studii superioare ?
Daca ai studii medii de ce fel sunt ?

Banii aia, foarte putini, e adevarat, ii iei de pomana sau faci ceva pentru ei ?
Te intreb asta pentru ca n-ai vorbit absolut deloc despre munca ta din primarie, doar despre putinii bani pe care-i iei ...
La noi la primarie sa calca pe picioare tot felul de trantori, pe functii care de care mai sforaitoare, si nu fac nimic. Nu numai ca nu fac nimic, dar ii mai si chinuie pe cetateni. S-a ajuns ca unii cetateni sa plateasca taxe si impozite locale, doar pentru ca sa existe angajati in primarie si atat.
Atat de multi au ajuns cei care taie frunza la caini prin primarii incat cei putini din institutia asta care chiar muncesc cu adevarat nu se mai deosebesc de trantori...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 06:26

Pe ansamblu anul va fi mai bun. Se va depasi criza, care de fapt nu e generata de sistemul nostru. Din prima luna se va contura modul cum se va iesi din ea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am_admin

43 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 13:17

Concursul s-a incheiat! Felicitari tuturor participantilor! Castigatorul va fi anuntat in ianuarie.

Un an nou fericit!

nelu_tanase

3 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 15:56

Sunt semne bune. Euro deja a inceput sa scada.

ilie_d_vasile

3 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 19:29

O ROMANIE legata la ochii de un presedinte chior.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 19:53

De la: tudose_neculai, la data 2009-12-28 10:33:43ca sa nu cazi in depresie fauo la rece sa nu iecsplodezidaca nai cu cine cheamama ca iti dau pastile anticriza anti ametealasunt pe acelas linie daca saracesti iti dau niste diazepane poate o faci ca ameteala si o poti mesteca mai usor nuti strica dantura de criza sau pot sa iti incalzesc patu cu temperatura de 90 grade ca daca cade criza peste tine sa nu te abureasca si sa cazi jos iti pot face un masaj pe spate sa nu simti iar cel din fata sa iti treaca de criza sa iti revi sunama daca te inciti ca sunt pe faleza

Esti roman? ai scris asta ..pe bune? sau e o parodie? sau erai baut? nu te supara nu sunt ironic te intreb serios ca sa pot intelege.

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:03

De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-29 19:53:16
De la: tudose_neculai, la data 2009-12-28 10:33:43ca sa nu cazi in depresie fauo la rece sa nu iecsplodezidaca nai cu cine cheamama ca iti dau pastile anticriza anti ametealasunt pe acelas linie daca saracesti iti dau niste diazepane poate o faci ca ameteala si o poti mesteca mai usor nuti strica dantura de criza sau pot sa iti incalzesc patu cu temperatura de 90 grade ca daca cade criza peste tine sa nu te abureasca si sa cazi jos iti pot face un masaj pe spate sa nu simti iar cel din fata sa iti treaca de criza sa iti revi sunama daca te inciti ca sunt pe faleza

Esti roman? ai scris asta ..pe bune? sau e o parodie? sau erai baut? nu te supara nu sunt ironic te intreb serios ca sa pot intelege.

Pot incerca o traducere...pt. o suma piperata.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:03

De la: 9am_admin, la data 2009-12-29 13:17:52Concursul s-a incheiat! Felicitari tuturor participantilor! Castigatorul va fi anuntat in ianuarie.

Un an nou fericit!

S-ar putea sa fie lumea derutata de bannerul care a ramas nesters...zic si eu, nu dau cu parul

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:20

De la: xyz, la data 2009-12-29 20:03:37

Dau doua randuri de flori si pupici pe randul trei!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:36

De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-29 20:20:05

randul trei,hmmm,e mai mult un limbaj tehnic,tine de stomatologie...
in concluzie,persoana care a scris nu mai are nicio masea de minte,doar masea simpla...

paliui314

18 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:43

S-a terminat . In fine! Domnu' Gigi, s-a terminat dom-le! Gata! De acum o sa curga lapte si miere. Dar concursul s-a terminat. Eu sper, si am observat ca si dumneta ca nu-i chiar asa de roz! Un An Nou cu sanatate , la toata lumea , dar mai ales dumneavoastra, pentru ca suneti atat de aciv, ceea ce va doresc in continuare, la fel , sanatate si tot ceea ce va doriti. La multi ani, 2010!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:44

De la: xyz, la data 2009-12-29 20:36:59

in concluzie,persoana care a scris nu mai are nicio masea de minte,doar masea simpla...

Nu putem concluziona asa superficial, pentru ca pe randul urmator este si ceva coprologie cu referiri la zona dorsala...

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:49

De la: paliui314, la data 2009-12-29 20:43:00S-a terminat . In fine! Domnu' Gigi, s-a terminat dom-le! Gata! De acum o sa curga lapte si miere. Dar concursul s-a terminat. Eu sper, si am observat ca si dumneta ca nu-i chiar asa de roz! Un An Nou cu sanatate , la toata lumea , dar mai ales dumneavoastra, pentru ca suneti atat de aciv, ceea ce va doresc in continuare, la fel , sanatate si tot ceea ce va doriti. La multi ani, 2010!

Sa fie-ntr-un ceas cu cuc! Multumesc pentru aprecieri si va doresc un an 2010 mai bun decat 2008, ca mai bun decat 2009 nu-i mare lucru!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:54

De la: missymaryanna, la data 2009-12-28 10:15:07 In nici un caz nu ne va fi bine. Nu se vede? Nicicand nu a fost coruptia in floare ca acum....
Buna ! Intamplator si eu lucrez la o primarie de sector in Buc si stiu cu ce se mananca meseria ta ! Meseria ta = bagator de seama....atat si nimic mai mult.... Daca te consideri competenta de ce nu te recalifici pentru a castiga mai mult? Dau eu raspunsul.....pentru ca esti incompetenta ! Dar salariul tau real nu este cel afisat......pune deasupra bonusurile ...primele.....banii de haine ..etc... Dupa parerea mea as da afara cam 50% din angajatii primariilor pentru ca ori cum halesc banii contribuabililor de pomana ! Majoritatea fatutelor sti tu bine ce fac pt a avea loc pe organigrama primariei....nu? Deci RECALIFICAREA DACA TE SIMTI IN STARE !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:58

De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-29 20:44:46

Nu putem concluziona asa superficial, pentru ca pe randul urmator este si ceva coprologie cu referiri la zona dorsala...

Uuuf,ma dau batuta,mi s-au incalcit neuronii. Daca mai studiez ''textul'' asta mi-e frica ca voi ajunge sa postez si eu asa.
Vestea buna:e pe faleza,poate ia vaporul si emigreaza (intr-o tara mai calda).Stai, stiu, cand a scris omul avea mana inghetata de la frigul de afara. Mana nu a putut reda mesajul mintii.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 21:03

De la: xyz, la data 2009-12-29 20:58:31
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-29 20:44:46

Uuuf,ma dau batuta,mi s-au incalcit neuronii. Daca mai studiez ''textul'' asta mi-e frica ca voi ajunge sa postez si eu asa.
Vestea buna:e pe faleza,poate ia vaporul si emigreaza (intr-o tara mai calda).Stai, stiu, cand a scris omul avea mana inghetata de la frigul de afara. Mana nu a putut reda mesajul mintii.

Bravo, gandesti pozitiv, meriti mai mult decat am promis!

Nu trageti in pianist!
Pagini: << 436 437 438 439 440 441 442 443 444 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: