Info
x
Tu cum vezi romania in 2010?
Acest topic este inchis!
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 14:44
De la: 9am146054, la data 2009-12-09 14:12:59cu urcusuri si coborasuri mai ales coborasuri revenirea la adevarata valoare a romanilor.Sper ca presedintele Basescu sa reuseasca sa faca ce nu a reusit in 5 ani si mai ales sa-si gaseasca echipa potrivita(d-mna Udrea sper sa nu-si mai gaseasca loc in guvern)MAI BINE ISI SCOATE UN OCHI BASE DECAT SA NU O AIBA PE ELENA U LANGA EL
|
|
9am176909 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 14:44
Cum vad eu ? Nici nu vreau sa ma gandesc! O tara frumoasa cu o mare parte dintre oameni urati , semianalfabeti , cu preturi exagerate , mizerie, saracie , fara nicio speranta ca se va putea schimba ceva in bine , cu legislatie care se contrazice de la o saptamana la alta, cu impozite exagerate, fara sistem sanitar si educational functional, poate chiar si fara salarii.....
|
|
9am176911 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 14:48
Nu iese din criza sau daca nu se mai fura
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 14:51
De la: 9am045616, la data 2009-12-09 14:38:59De la: 9am176904, la data 2009-12-09 14:13:15Je pense que la roumanie sera en difficult� financi�re tant qu'elle n�ura pas trouv� une stabilit� politique. Gouvern�r sans une majorit� parlementaire cr�� toujours une m�fiance de la part des investisseurs, il parait alors �vidant que s'impose l'alternance comme cela s'est fait en France sous Mitterand ou Chirac. Sans cela, la relance �conomique parait difficile et je plains sinc�rement les roumainsNO SE PAS STABILITE POLITIQUE LA ROUMAINS,LA ROUMANI POLITIQUE A LA GHER ....a la guerre comme a la guerre, mon cher !..c� deeh, treb'e s� lupte �i s� lupte....conu' F�nic�...
|
|
9am111037 2 mesaje Membru din: 10/08/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 14:54
rau.chiar ffff rau.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 14:56
De la: 9am176911, la data 2009-12-09 14:48:50Nu iese din criza sau daca nu se mai furaCUM ADICA SE FURA???SE IMPROPIETARESCCATE UNIII.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:02
De la: mytcor, la data 2009-12-09 14:51:18De la: 9am045616, la data 2009-12-09 14:38:59De la: 9am176904, la data 2009-12-09 14:13:15Je pense que la roumanie sera en difficult� financi�re tant qu'elle n�ura pas trouv� une stabilit� politique. Gouvern�r sans une majorit� parlementaire cr�� toujours une m�fiance de la part des investisseurs, il parait alors �vidant que s'impose l'alternance comme cela s'est fait en France sous Mitterand ou Chirac. Sans cela, la relance �conomique parait difficile et je plains sinc�rement les roumainsNO SE PAS STABILITE POLITIQUE LA ROUMAINS,LA ROUMANI POLITIQUE A LA GHER si n-ai puteA SA-I PLANGI IN ROMANESTE? ca dificultatile despre care tot le parlesti acolo le stim ..si cum ne-am descurcat pina acuma fara exemplul frantei sub chirac si mitterand ne vom descurca si de-acu uncolo,musiu!!! noi il avem pe base!!! mon cher!!! avec tout ma simpatie
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:02
De la: 9am111037, la data 2009-12-09 14:54:17rau.chiar ffff rau.[/quote.....].....ALOOOO 112 TRIMITETI LA ADRESA DE MAI SUS DRICU,POPA SI LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI |
|
|
|
|
9am176913 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:07
la fel
|
|
9am176914 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:10
Greu de spus ,dar 2010 nu va fi anul iesirii din criza economica si nici din cea politica daca Basescu nu va intelege sa ne lase in pace! Nu dorim(cel putin cei 51% care nu l-am votat) sa il mai lasam sa infecteze Romania asa cum a facut-o in ultimii 5 ani. Am bolit destul si daca sa va reusi sa fie inlaturat si trimis acolo unde ii e locul, poate reusim ca de Revelionul anului2011 sa sarbatorim iesirea din toate crizele posibile inclusiv din cea de nervi si ieterie care a pus stapanire pe mai bine de 50% din romani!!!!!!!!!!!!
|
|
9am176915 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:11
Cred ca Romania va continua sa ofere posibilitati mai mari de emigrare pentru romani.
|
|
9am176916 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:17
Cum am vazut-o si in ultimii 20 de ani,nimeni nu face nimic,..Toti furaaaaa
|
|
9am176917 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:32
Anul 2010 mi va fi foarte diferit de 2009 , cel mult sa fie mai multe cazuri de gripa noua , poate sa mai apara vrun virus si sa creasca numaru de romani plecati in strainatate ...
|
|
9am176918 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:34
nu
|
|
marichuy 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:39
Anul 2010 va fi asemanator cu anii trecuti: cine are bani are,cine nu n-are.Cred si am speranta ca vom trai mai bine cu totii,iar cei bogati ii vor ajuta si pe saraci (sa ia un credit sau rate , obiecte de uz casnic,masini,etc.)si ca se vor crea pe ici colo ceva locuri de munca ,macar in agricultura si in productie. Totusi cred ca se vor mai face investitii din fonduri europene, si vor mai munci romani in strainatate;la fel se vor intoarce pentru concedii din afara sau pentru mici afaceri , probleme de familie sau de alta natura, si vor baga bani in economia noastra " cea de toate zilele." care este foarte subreda de cativa ani.
|
|
vichi 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:42
fara atragere de investitori apare sinistru. Basescu si gasca lui nu va atrage pe nimeni, pote numai sa convinga 5 milioane de romani ca negrul este alb strainii vad realist situatia drumului nostru spre dictatura, cu capitanul, conducator iubit, cu un nou fel de marea adunare nationala cu o singura camera (asta pentru ca tot ne este frica de Iliescu, desi asta nu a vrut niciodata sa desfiinteze parlamentul, nici macar sa-l micsoreze) Doua zile a existat speranta pentru alceva, si euro a scazut, numai in alea doua zile. Romania navigheaza spre furtuna cu marele capitan la carma. probabil vom ajunge in groapa Marianelor, si numai Dumnezeu stie daca va mai iesi de acolo, chiar daca nu se stie - de ce?-, Dumnezeu ne iubeste.
|
|
9am176923 2 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:43
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 15:40 Citeaza Raspunde De la: crio, la data 2009-12-02 14:21:13 serios vorbind ,sintem prea bolnavi psihic ptr a face mari progrese in 2010.Ne complacem in depresii ,in teoria nulitatii,incit nu facem absolut nimic,nu gindim lucid,nu progresam,nu luptam,nu luam atitudine.Vegetam.Romania vegeteaza.In ultima vreme ne sinucidem.Ca-i mai comod. Avem datorii la banci? sintem someri? ne lasa iubita? nu avem bani de tigari? se strica... tv-ul si nu mai vedem stirile de la ora 5? matusa nu ne-a lasat casa? Nu-i nimic!! Ne sinucidem.Exista aceasta solutie.Ptr ca sintem atit de lenesi incit ne e lene sa gindim ,ne e lene sa luptam ptr a ne fi mai bine.Neah,e mai comod sa ne lasam in cadere libera decit sa ne agatam de ceva ptr a ramine la suprafata. Oooo,am uitat:putem pleca din tara noastra.mergem alaturi la o aruncatura de bat ca a acolo putem munci..acolo putem matura strazile cu mindrie ,acolo putem sa dam din fund prin baruri,cu aceeasi mindrie,putem sa dam si in cap cu mindrie,putem face orice ,numai in tara noastra vegetam si cind ne mai trezim citeva secunde o injuram de mama focului.Injuram orice ,pe oricine ,pe toti care ni se pare noua ca ar fi vinovati ca nu avem bani de rata ,ca deh,oglinda nu avem .. Dar romanul e inventiv..facem imnuri neoficiale.La poezie se pricepe tot romanul.Admitem ca tara noastar e praf si pulbere ca-n trhilellrul lui Michael Jackson si ridem ca prostii de propria noastra tara.Maaaa!!! Cum vad Romania? printre atitea scursuri umane care-si spun romani o vad pierduta FELICIT�RI CRIO !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
9am173019 299 mesaje Membru din: 12/11/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:45
1.COMPLOT TERORIST INTERNATIONAL Comunisti, tortionari, mercenari, teroristi, disidenti si agenti straini organizati si protejati de guvernele SUA-ISRAEL, GERMANIA, RUSIA, ITALIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA, OLANDA si altele comploteaza de 20 de ani pentru jefuirea si distrugerea Romaniei. www.disclose.tv/action/viewvideo/34801/INTERNATIONAL_TERRORIST_P... www.disclose.tv/action/viewvideo/34797/INTERNATIONAL_TERRORIST_PLOT/ www.disclose.tv/action/viewvideo/34795/INTERNATIONAL_TERRORIST_P... www.disclose.tv/action/viewvideo/34793/INTERNATIONAL_TERRORIST_P... 2.SIONISMUL MONDIAL ATACA ROMANIA In 1989 Romania a fost in atentia organizatiilor sioniste criminale si teroriste international Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg conduse de Donald Rumsfeld, George Shultz, Richard Holbrocke, Keith Alexander, David Rockefeller, Albert Rotschild, Henry Kissinger si alti. www.disclose.tv/action/viewvideo/33804/ www.disclose.tv/action/viewvideo/33803/ www.disclose.tv/action/viewvideo/33797/ www.disclose.tv/action/viewvideo/33795/ 3. ATAC MILITAR TERORIST INTERNATIONAL IMPOTRIVA ROMANIEI International terrorist military attack against Romania In decembrie 1989 ROMANIA a fost atacata de SUA, RUSIA, GERMANIA, ITALIA, FRANTA, UNGARIA, AUSTRIA, BELGIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA si altele la ORDINUL GRUPULUI BILDERBERG PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI SI INROBIREA FINANCIARA A ROMANIEI. Acuzam SUA, ISRAEL, RUSIA, MAREA BRITANIE, OLANDA, BELGIA, JAPONIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, CANADA, ISLANDA, NORVEGIA, GRECIA, SPANIA, UNGARIA pentru atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman. www.disclose.tv/action/viewvideo/33149/International_terrorist_m... www.disclose.tv/members/viewvideo/31150/International_terrorist_... www.disclose.tv/members/viewvideo/31148/International_terrorist_... www.disclose.tv/members/viewvideo/31142/International_terrorist_... 4. TERORISM DE STAT INTERNATIONAL State terrorism INTERNATIONAL TERORISM DE STAT INTERNATIONAL este planificat, organizat si finantat de GRUPUL MASONIC BILDERBERG SI SUSTINUT MILITAR, MEDIATIC SI FINATAT DE STATELE MEMBRE NATO PENTRU A ATACA STATE SI POPOARE PENTRU JEFUIREA, DISTRUGEREA SI INROBIREA LOR, PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA www.disclose.tv/members/viewvideo/31131/State_terrorism_INTERNAT... www.disclose.tv/members/viewvideo/31129/State_terrorism_INTERNAT... www.disclose.tv/members/viewvideo/31128/State_terrorism_INTERNAT... www.disclose.tv/members/viewvideo/31126/State_terrorism_INTERNAT... 5. RAZBOI IMPOTRIVA FIINTEI UMANE WAR AGAINST HUMAN BEINGS O SECTA SATANISTA MASONICA EVREIASCA CONDUCE PLANETA ORGANIZEAZA, FINANTEAZA SI INARMEAZA GRUPURI EXTREMISTE SI SEPARATISTE PLANETARE PENTRU ATACURI MILITARE TERORISTE INTERNATIONALE PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA www.disclose.tv/action/viewvideo/32598/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__I/ www.disclose.tv/action/viewvideo/32597/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS_II/ www.disclose.tv/action/viewvideo/32596/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__III/ www.disclose.tv/action/viewvideo/32595/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__IV/
|
|
9am176923 2 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:46
|
|
9am176924 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:46
IN 2010 ROMANIA ACCENTUAREA CRIZEI ECONOMICA/FINANCIRA INCAPACITATE POLITICA SOCIALE PE TOATE PLANURILE ABIA LA SFIRSITUL ANULUI REVINE PE LINIA DE PLUTIRE DOAMNE AJUTA SA FIE MAI BINA
|
|
VYO67 2 mesaje Membru din: 26/11/2008 Oras: Husi |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:50
iN ANUL URMATOR 2010 ROMANIA VA INTRA IN COLAPS; INCAPACITATEA DE A PLATI SALARII SI PENSII.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:54
De la: 9am176924, la data 2009-12-09 15:46:34IN 2010 ROMANIA ACCENTUAREA CRIZEI ECONOMICA/FINANCIRA INCAPACITATE POLITICA SOCIALE PE TOATE PLANURILE ABIA LA SFIRSITUL ANULUI REVINE PE LINIA DE PLUTIRE DOAMNE AJUTA SA FIE MAI BINADAR LA CE DISTANTA SUNTEM FATA DE LINIA DE PLUTIRE??CAM 50 DE ANI OSTE BINE?? |
|
9am176925 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:55
jecmaneala maxima !!! criza totala ... faliment
|
|
9am176926 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
La ora actuala si in 2010 Romania este ca fapt concret cea mai nesigura tara din lume prin faptul ca institutiile statului sunt "virusate" de sistemul politic si asta se datoreaza in primul rand conducerii statului. O revenire dein criza era schimbarea conducerii, pentru ca asta este democratie, daca un sistem nu a dat rezultate sa vina altul sa mai puna o caramida la temelia democratiei.
|
|
De la: VYO67, la data 2009-12-09 15:50:17iN ANUL URMATOR 2010 ROMANIA VA INTRA IN COLAPS; INCAPACITATEA DE A PLATI SALARII SI PENSII.B CAM OPTIMIST !!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:58
De la: VYO67, la data 2009-12-09 15:50:17iN ANUL URMATOR 2010 ROMANIA VA INTRA IN COLAPS; INCAPACITATEA DE A PLATI SALARII SI PENSII. Asa ceva e imposibil atat timp cat guvernul tipareste banii .
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:58
De la: beatris_petrariu, la data 2009-12-09 13:44:08Cred ca 2010 va fi inceputul iesirii din criza prin revigorarea economiei. Fiecare va intelege ca nu are de ales decat sa munceasca mai mult si mai bine si sper din tot sufletul ca taxele pentru firme sa fie mai mici si sa dispara impozitul forfetar, pentru ca firmele sa poata supravietui. Asistatii sociali sa puna mana sa mai si munceasca si sa contribuie si ei la cresterea nivelului de trai nu sa astepte pomana. Cred ca acest lucru este posibil daca se asigura continuitatea la guvernare si sunt lasate ambitiile politice deoparte pentru ca acum nu mai au motive sa dea vine pe altcineva, trebuie sa puna si ei osul la treaba.de la ce colegiu esti talica:balaceanca sau socola???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 16:03
De la: 9am176874, la data 2009-12-09 12:01:49Da cred ca romania va iesi din criza spre sfarsitul anului mai precis in partea a doua a trimestrului 3 (jumatea lui august-septembrie).Cu conditia ca Basescu sa faca ce a promis si inca mai multe de cat a promis ex:sa scoata tara din criza politica ,sa reduca nr-ul de parlamentari,sa scoata impozitul forfetar,sa faca mai multe investitii statul in autostrazi,sa nu privatizeze companiile de energie care au mai ramas la stat,sa restructureze sistemul functionarilor publici,sa reduca birocratia si coruptia atat la nivel local cat si la nivel nationalstai si asteapta
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
9am176929 1 mesaj Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 16:04
Da ...Romania va iesi din criza economica dupa ce PSD-ul va inceta a genera criza politica.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 16:05
De la: 9am176882, la data 2009-12-09 13:05:20Cred ca va iesi din criza Roania in 2010, deoarece criza a fost mai mult aclamata de putere sa poata fura cat mai mult pt campaniile electorale, iar acum nau incotro totul va reveni la o normalitate fireasca, si sper sa ajungem din nou la o crestere economica la nivelul anului 2007 sau 2008.talica cu ce ocazie ti-au dat drumu' ???
Albert Einstein
|
|
|
|

U LANGA EL