9am176828
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 09:27
Mai bine zis cum mi-as dori sa o vad. Mi-as dori sa se inceapa prin indepartarea coruptilor, nu toti odata evident pentru ca probabil vor trage cu dintii de ciolan pana la sfarsit......dar cel putin aceia din punctele cheie ale societatii. Lg
|
|
|
9am176832
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 09:31
IN 2010 ROMANIA VA FI MULT MAI BINE
|
9am176829
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 09:32
no sa iesim din criza tot asa o sa fim mai ales eu cu un salar mic nam ce mai zice sper sa fie unpic mai bine
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 09:36
am aceasta speranta, pe care doresc din suflet sa nu mi-o spulbere nici unul dintre membrii noului guvern ce se va forma , acum dupa alegerile prezidentiale.
|
|
|
9am139068
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 09:36
B�sescu Pre�edinte,Premierul PNL-ist, Rom�nia va iesi din criz�, urmeaz� o perioada de cre�tere economic�.
|
9am176839
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 09:54
|
9am176840
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 09:55
|
|
|
9am176841
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 09:56
fara o stabilitate politica nu vom putea iesi din criza.problemele cu care se confrunta Romania acum vor duce la si o mai mare instabilitate.putina bunavointa din partea celor ce ne conduc si mai multa credinta in Dzeu eu zic ca vom reusi .
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 09:58
O tara cu stabilitate economica cu oameni mai putin stresati pentru realizarea propunerilor in ceea ce priveste ziua de maine ,o tara in care toti vor fi gata sa faca lucruri bune si pentru altii nu numai cu gandul la inselatorie sau furt.
|
dascalas
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 09:59
Cred ca la fel ca si in 2009, cu multi someri, multe firme in faliment, multi oameni nesiguri pe viitorul lor si al familiilor lor, cu multe datorii, multe rate; cu momente in care ti-ai fi dorit sa te fi nascut in alta parte dar.... soarta! As vedea-o cu "oameni de elita" pusi acolo sus la putere care in loc sa-si exerseze abilitatile profesionale in rezolvarea problemelor statului, le folosesc pentru a se razboi pentru "felia cea mai mare din tort". Cam asta ar fi partea pesimista a unei romanii care s-a luptat pentru a nu fi subjugata de altii, care a facut multe sacrificii pentru a iesi din datoriile catre altii, dar acum se chinuie sa le dubleze. Exista si o perspectiva optimista pentru 2010 dar.... sa nu ne facem iluzii, in schimb "sa traim bine"!
|
9am176843
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:00
Toata lumea ameninta ca ne intoarcem cu 20 ani in urma... Asa ca 2010 va vi ca si acum 20 de ani (1990): manifestari de strada (nu mineriade ci poate ,,bugetariade" sau ,,dascaliade"), dezorientare politica, impartirea populatiei in doua tabere si poate revine intrebarea - ,,ce ati facut in ultimii 5 ani?" In rest biserica care a tradat simbolul unitatii nationale nu mai poate face mare lucru, iar armata este prea preocupata de angajamentele externe decat cele interne. Singura putere in care mai spera poporul - presedentia- ne dovedeste pe zi ce trece ca mecanismul care ne-a condus in cei 20 de ani, a ajuns la faza de AVARIE! Personal m-as bucura sa ma intorc cu cei 20 de ani in urma, cu varsta, dar cu mintea de acuma...
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:03
parerea mea este ca avind asemenea conducator la CIRMA tarii nu vom iesii niciodata din criza .cel putin urmatorii 5 ani
|
9am176845
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:05
|
9am176846
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:11
Federalizarea este singura speranta ca aceasta tara sa se ralieze lumii civilizate.Regiunile Isistorice isi au fiecare obiceiurile si traditiile lor care de multe ori se bat cap in cap.Subdezvoltarea fortata a unor regiuni ca Banatul Salajul Bihorul sau Transilvania si aici in speta Harghita si Covasna este de neadmis , serveste doar orgoliile celor ce au in mina friiele tarii.Moldova este o entitate puternica iar muntenia cu metehnele ei si indaratniciile oltenesti si RRome este ceva ce iarasi trebuie lasata sa-si dezvolte de siesi viata specifica.Si n-m vorbit de dobrogea care este aproape distrusade interesele meschine Dimbovitene. Cu un singur cuvint deci: FEDERALIZARE!!!!
|
9am176848
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:16
Imi pare rau ca sunt asa pesimist dar....Eu vad Romania condusa de un Guvern, care desi ambitios ...va avea la conducere doar incompetenti... in afara de Blaga si Boc in PDL nu exista oameni care sa cunoasca problemele administratiilor locale si problemelor concrete de pe tot teritoriul tari. Vad o Romanie a anului 2010 afundata in profunzimea crizei economice cu rata somajului crescuta si cu o populatie incapabila de a-si platii datoriile catre banci. Vad un sistem public mult diminuat incapabil de a face fata problemelor cu care se confrunta, un sistem privat descurajat si neajutorat impovarat cu taxe si mai mari fara sprijin acordat prin politici publice. Vad in schimb si o parte buna a crizei si anume faptul ca va provoca valorificarea potentialului agricol. Va indemna pe romani sa se intoarca la agricultura - daca in ultimii 10 ani pamanturile in marea lor majoritate au ramas neintrebuintate cred ca acum , din cauza nevoilor mare parte din romani vor fi obligati sa cultive pamanturile lasate de izbeliste...asta doar daca statul va constientiza acest lucru si va lua masuri de sustinere a celor ramasi someri dar cu posibilitate de a activa in agricultura. Criza ne va invata sa economisim mai mult si sa ne schimbam valorile. Este mult de schimbat in tara asta dar totul se va putea realiza doar prin schimbarea mentalitatii - respectul fata de om trebuie sa fie in functie de ce este si nu de ce are - daca acest lucru il va realiza statul prin politici publice si campanii totul va merge de la sine. Totusi 2010 ar putea fi un an al noilor inceputuri .... Din punct de vedere al calitatii vietii va fi cu siguranta cel mai prost an din 1994 incoace
|
9am176849
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:23
Cum vad Romania in 2010? Simplu: VARZA!!!!
|
reio
486 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:32
Ca cea de peste cinci ani, trei ani, de acum, ca cea de ieri, alaltaieri, de acum 5 ani, de acum 20 de ani....
Aproape aceeasi mentalitate, putine schimbari fortate de UE, politicieni care ,,inca de la pas'opt...si da-i si lupta, si da-i si lupta...'', oameni care in loc sa vada interesul general se raliaza intr-o tabara sau alta si se injura mai rau ca politicienii... dupa care beau o bere impreuna... la fel ca politicienii....
Cam asta
|
9am176850
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:33
O SA ALERGAM TOTI CA FURNICILE SI GUVERNANTII SE VOR LUPTA PENTRU CIOLAN CE PACAT CA SUNT PREA PUTINE CIOLANE SI PREA MULTI CARE RAVNESC . CE VAD ? SOMAJ ,GREVE , SARACIE,TRISTETE,SI PREA MULTE DISPUTE POLITICE CA SA MAI FIE TIMP SI PENTRU OMUL DE RIND DECI SA SE DESCURCE FIECARE CUM POATE SA NU MAI ASTEPTE NIMIC DE LA NIMENI . VORBA CUIVA VIATA E DURA DAR DACA ESTI PROST E SI MAI DURA .
|
9am176851
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:39
Imposibil :) e greu.......dak nu se face un guvern rpd si stabil. un guvern care sa se gandeasca si la oamenii saraci........nu , numai cum sa-si faca ei case una langa alta in pipera.......si Dorobanti :) Ne trebuie un guvern capabil sa scoata tara din criza..........au timp ei sa fure in 5 ani..............dar sa se mai gandeasca si la Populatia tarii........ca murim de foame......si nu avem surse de venit. Stiti ce-mi pare cel mai rau ? ca ROMANIA este o tara Frumoasa............pacat ca este locuita. Civilizatia la noi nu exista , odata a existat : pe timpul Lui Nicu Ceausescu. Spun Romanii ca au trait rau ;) dar macar era ordine si disciplina ca intr-un stat civilizat. aveau servici , case...........in ziua de azi ;) pana iti iei o casa..........mori de 3 ori.
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:45
Ieri am raspuns la aceasta intrebare si nu este postat raspunsul meu atunci ce rost mai are sa ma obosesc.
GINA
|
9am176852
3 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:47
haos total . greve ,si saracie lucie .sarac popor roman ce rau o sa-i fiie, bine ar fi sa ma insel,poate mai votam o data si atunci se schinba roata incepem sa ne revenim ok.
|
pflorinmircea_yahoo_com
2 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:55
-lipsita de bun simnt,economic vraiste,somaj,politica mioritica,institutiile statului folosite de partide si politicieni..........................vreau sa emigrez,ajutati-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
9am176854
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:56
o sa intre intr o criza politica mult mai grava decat cea de acum, si asta nu din cauza lui basescu , deoarece chiar daca castiga geoana basescu facea acelas lucru si eram tot acolo, acest lucru afecteaza imaginea noastra ca tara, nu o sa mai vina nimeni sa investeasca in romania, chiar daca noua ni se pare ceva normal cu ce se inrampla pt ca ne am obijnuii dar cei care vor sa isi extinda afacerile aici. Si pe langa toate asta sa speram ca o sa putem sa ne platim datoriile ca stat, daca nu o sa putem o sa ne imprumutam , obligatiuni...... etc=> taxe si impozite mai mari pt noi pt a plati aceste datorii create. si in legatura cu alegerille anticipate sper din tot sufletul sa nu aiba loc.
|
9am176855
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:57
la ambitiile prostesti pe care le au politicienii romani de a fi la purere cu orice pret nu pot sa -mi vad tara decit in cenusiu cu oameni foarte saraci de care nu se intereseaza nimeni
|
9am176856
2 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:57
Spiritul excep�ionalei vindec�toare din Rusia, DJUNA DAVITA�VILI: Previziuni pentru ROM�NIA Configura�ia politic� se va schimba radical: al�i conduc�tori, alte idei, mai mult� ini�iativ� pentru evolu�ia ��rii. Agricultura va deveni preponderent� fa�� de industrie. Turismul va avea o dezvoltare neb�nuit�. Sistemul medical se va afla �n suferin��, ca �i p�n� acum. S�n�tatea rom�nilor va fi din ce �n ce mai precar� din cauza stresului permanent �i a lipsurilor de tot felul. Privatiz�rile se vor diminua numeric, iar firmele deja existente vor supravie�ui cu greu. Cultura va lua un av�nt deosebit, prin ea reu�ind s� se remarce din ce �n ce mai mul�i rom�ni peste hotare. Nivelul de trai va sc�dea u�or �n prima jum�tate a anului, dup� care va reu�i s� creasc� lent, dar sigur. Actualii �i viitorii �omeri se vor reprofila, printr-o nou� viziune asupra situa�iei actuale. B�ncile mari �i serioase vor supravie�ui cu mare greutate, dar vor �nvinge problemele recesiunii. B�ncile mici �i cele dubioase vor da faliment. Terorismul va r�m�ne str�in rom�nilor, ca �i p�n� acum. Fericirea oamenilor va deveni un ideal greu de atins. �ntr-un singur an nu se va face Rai �n aceast� �ar�. Cu toate c� nivelul de trai va fi precar pentru majoritatea rom�nilor, totu�i nivelul spiritualit��ii va fi �n cre�tere. Tot mai mul�i oameni se vor orienta spre adev�rata credin�� �n Dumnezeu, renun��nd la binecunoscuta lor ipocrizie. Comportamentul majorit��ii rom�nilor se va men�ine pa�nic, �nclinat spre evolu�ie calitativ�. Se vor diminua marile acte de corup�ie, iar delicven�a mijlocie va fi �n sc�dere. Se va accentua consumul de narcotice, droguri puternice �i diver�i substituen�i ai lor. Num�rul depresiilor �i al psihozelor u�oare va fi �n cre�tere, �n detrimentul bolilor de nervi incurabile. Rom�nia va ocupa locuri frunta�e �n Europa �i �n lume la num�rul arti�tilor, sportivilor �i savan�ilor, a c�ror reputa�ie va fi p�zit� cu grij�. Presa scris� �i vizual� va ajunge �n grele momente de cump�n�. C�teva televiziuni �i vor �nceta activitatea, iar un num�r considerabil de publica�ii u�oare vor disp�rea de pe pia��. Se vor lua m�suri importante �mpotriva practican�ilor satanismului �i a magiei negre. Comunitatea homosexualilor se va afla �n cre�tere, ca �i practica prostitu�iei. Se vor face pa�i importan�i spre legalizarea prostitu�iei. Num�rul crimelor �i al dispari�iilor neelucidate se va afla �n sc�dere. Va fi �n cre�tere num�rul sinuciderilor din disperare. Educa�ia din �coli va primi un impuls pozitiv �n urma stabilirii unor noi direc�ii de abordare a psihicului �colarilor. Multe facult��i se vor reprofila sau �i vor �nchide por�ile. Se va pune un mare accent pe latura practic� a studiilor universitare, diminu�ndu-se num�rul cursurilor care nu au o leg�tur� real� cu practica din �tiin��, economie, industrie, agricultur�, turism. Va fi �n cre�tere num�rul celor care se vor �ncumeta s� practice terapiile alternative �i diverse discipline spirituale venite �n sprijinul dezvolt�rii personalit��ii umane. Oamenii Bisericii vor deveni mult mai �n�elep�i, mai pu�in rigizi �n ideile �i vorbele lor, apropiindu-se astfel mai mult de complexitatea vie�ii tuturor locuitorilor ��rii. Actualul Pre�edinte al ��rii va avea multe �anse s� c�tige un nou mandat, dac� se va ocupa �n mod intens de starea s�n�t��ii sale. 28 noiembrie 2008 Preluare telepatic�: parapsiholog NINA PETRE Sunt sigura ca asa se va intampla !
|
9am176857
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 10:58
In 2010 Romania va iesi din criza, doar in cazul in care dl Traian Basescu va fi in continuare presedintele tarii aplicand referendumul organizat in 22 noiembrie 2009 si facand ordine in toate institutiile de stat. Toate acestea vor fi posibile doar daca va disparea toata mizeria din parlament.
|
9am176858
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 11:00
2010 va fi un an greu in care pt a depasi criza va trebui sa punem umarul cu totii, sa renuntam la excese, la consumism, la pretentii.
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 11:05
Tot asa,cum a fost si pana acuma.Plin de oameni amarati,fara bani,unii nici macar nu au ce manca,salariile sunt atat de mici,incat s-ar pute iesi la cersit.Nu vad nimic bun ptr.oamenii de rand,cum sunt si eu,nu sunt posibilitati de a trai bine din pacate si nici nu vor fi.
|
9am176860
2 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 11:08
somaj,fiscalitate marita,inflatie pe fondul nesfarsitelor rafuieli politice
|
9am176860
2 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 11:10
si mai sarac decat ceilalti 20