back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:

9am176726

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:58

Vad o Romanie a copiilor nostrii,unde poti fi sigur ca esti cetatean al acestei tari ca vrei sa fi respectat si ca ne vom bucura de libertate.Basescu ramane un mare om ,un conducator adevarat. A demonstrat ca nu e doar om ci este si un puternic marinar care conduce tara asta inca in deriva.

9am176728

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:00

o sa ajunga d rasu curcilor

9am176729

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:02

o "BASESCIADA " pentru toata lumea care a votat cu PD-L sau cu PSD sau cei care nu au votat TOTI o sa regrete ca traiesc in ROM�NIA si senumesc ceta�eni ROM�NI

9am069072

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:03

Exact ce nu trebuie se intampla ! Suntem la periferie ! Prea mult zgomot pentru nimic ! Urmeaza inca 30 de ani prosti...

9am176730

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:05

Romania in 2010 va fi devastata.Economia va fi la pamant,somajul urias,inflatia la fel.Este de asemenea foarte probabil ca o mare parte din Romania sa fie cumparata de occidentali. Deci situatia o sa fie destul de grea in urmatorul an.Mai ales ca salariile scad,preturile cresc deci prin urmare puterea de cumparare va scadea.Vom ajunge praf si pulbere

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:08

Redresarea economica se va produce greu deoarece statul nu s-a implicat deloc. Abia spre sfirsitul anului vom vedea primele semne de resuscitare. In continuare vom imprumuta bani pentru a plati salariile si pensiile si nu vom investi in dezvoltare. Ne vom indatora fara a dezvolta activitati care sa produca bani. Clasa politica va ramine tot nereformata. Desi credem ca mergem spre o directie buna, justitia, invatamintul si sanatatea ramin tot neperformante. Desi tara dispune inca de oportunitati acestea in cea mai mare proportie nu vor fi folosite.

ami

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:12

cum vad eu ramani in 2010 :-? hmmm..................nu prea bine eu consider ca nu o sa treaca criza si o sa ramanem majoritatea dintre noi fara locuri de munca oricum in momentul de fata nimic nu mai e stabil cred ca o sa ne fie din ce in ce mai greu sa ne descurcam.nu stiu cum vad alti viitoru dar eu cel putin nu sunt deloc increzatoare se zice ca tinerii trebui sa creada k viitorul o sa fie mai bun dar eu nu vad deloc lucru asta deci in concluzie 2010 mai rau ca 2009

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:15

Romania anului 2010 va fi una in iesire din recensiune. Daca dupa 2 ani de la intrarea in criza, state ca SUA, Franta, Anglia, Germania, etc. incep sa iasa nu vad de ce Romania nu ar face la fel deoarece ea fiind inconjurata de state ce erau in criza a fost afectata automat si de asemenea va iesi in ritm cu statele cu care are legatura economica (export-import). Romania tinand cont (dupa articolele din presa referitoare la declaratile politicienilor) ca in T3 a avut o scadere mult mai mica ca si in primele 2 trimestre, ar putea sa stagneze si mai apoi sa creasca dpdv economic. Desi rata somajului creste ar putea sa se opreasca in momentul in care vor fi gasite solutii de finantare si ajutorare a interprinderilor si societatilor comerciale. Nu poate fi exclusa varianta ca declaratiile sa fi fosta motive electorale, ceea ce inseamna ca nu se va iesi din criza nici in 2010, Romania anului viitor fiind compromisa de problemele economice, politice si legislative.

Shaggy
9am176733

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:18

2010,ROMANIA va fi intr-un haos foarte bine organizat,de catre dirijorul tarii dl. BASESCU,atat economic cat si organizatoric.

9am176735

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:21

criza, alegeri anticipate, pd-l partit unic, adica ani 45...89,

9am176736

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:22

Mare schimbare nu prea vad eu in 2010, tare imi este frica ca va fi mai rau ca in 2009.nu stiu ce va FI PANA UNDE VA MAI MERGE TOATA ACEASTA nebunie.cred ca va fi o noua revolutie, va iesi lumea in strada.

9am176737

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:23

intre congo si zairca tot vroia cineva(persoana importante, nu spui cine)sa ne duca in africa cel putin acolo nu suferim de frig.

9am176738

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:24

nu k e prea multi hotiii

9am176739

16 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:24

O Romanie in criza(politica) cu un Basescu singur,luptandu-se cu partidele,si cu un Geoana si un Antonescu,neputand sa faca o coalitie pt a obtine o majoritate,o Europa dezamagita de noi,pe cale sa ne scoata din U.E,cu taxe majorate cu 20%,cu oameni iesiti in strada cerand drepturi si bani,fara medicamente,o Romanie saracita de crize....politice.Mult noroc pt toti cei care treiesc in Romania!!

9am176740

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:26

la fel ca si pana acum,,romania o vad ca pe un animal plin de paraziti nesatui de sange,,,mi-e sila de tot ce inseamna om politic,,

9am176742

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:28

La fel ca in ianuarie 1990 dupa revolutie. Oamenii mai saraci si politicienii mai dezbinati.

9am176743

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:29

nu va iesi.

9am176744

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:29

nu

maryana

3 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:32

putin mai scump tot fatza de 2009; romanul se descurca in orice situatie si toata lumea se vaita ;edificator exemplul cu zilele "libere" de 1 decembrie cand bugetarii au fost obligati la c fara plata si toate statiunile montane au fost luate cu asalt ;romanul ingenios are solutii ptr orice situatie de "criza"

ovidiu32

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:33

.fara sare si piper, conimentele au disparut. o masa fara nimic pe ea, ceva de rontait atat cat "sa nu murim de foame si sete".

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:33

De la: 9am176726, la data 2009-12-08 20:58:06Vad o Romanie a copiilor nostrii,unde poti fi sigur ca esti cetatean al acestei tari ca vrei sa fi respectat si ca ne vom bucura de libertate.Basescu ramane un mare om ,un conducator adevarat. A demonstrat ca nu e doar om ci este si un puternic marinar care conduce tara asta inca in deriva.
tot in vacanta esti si tu???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:35

De la: 9am176737, la data 2009-12-08 21:23:19intre congo si zairca tot vroia cineva(persoana importante, nu spui cine)sa ne duca in africa cel putin acolo nu suferim de frig.
esti colorata???consumatoare de rom,cumva???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
EPEPHOTO

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:37

Dupa ce am vazut scandalul cu privire la alegeri la tv m-am scarbit de politica si de tot ce inseamna ea.Romania nu cred ca va iesi din criza curand deoarece nu avem oameni competenti sa conduca aceasta tara si in al doilea rand se gandesc sa fure in continuu ca sa-si umple conturile si sa o duca bine.La binele romanilor nu se gandeste nimeni si e trist!Daca o mai ducem asa mult o sa se aleaga praful de noi romanii:(.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:37

De la: suteudaniel8, la data 2009-12-08 21:15:02Romania anului 2010 va fi una in iesire din recensiune. Daca dupa 2 ani de la intrarea in criza, state ca SUA, Franta, Anglia, Germania, etc. incep sa iasa nu vad de ce Romania nu ar face la fel deoarece ea fiind inconjurata de state ce erau in criza a fost afectata automat si de asemenea va iesi in ritm cu statele cu care are legatura economica (export-import). Romania tinand cont (dupa articolele din presa referitoare la declaratile politicienilor) ca in T3 a avut o scadere mult mai mica ca si in primele 2 trimestre, ar putea sa stagneze si mai apoi sa creasca dpdv economic. Desi rata somajului creste ar putea sa se opreasca in momentul in care vor fi gasite solutii de finantare si ajutorare a interprinderilor si societatilor comerciale. Nu poate fi exclusa varianta ca declaratiile sa fi fosta motive electorale, ceea ce inseamna ca nu se va iesi din criza nici in 2010, Romania anului viitor fiind compromisa de problemele economice, politice si legislative.
e clar,esti tot in vacanta,drogurile nu sunt o solutie tinere,nu mai citi povesti de groaza din biblie si vei incepe sa vezi realitatea,OK???

razvanzz

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:39

da

9am176747

5 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:45

Romania iese din criza cand aceasta clasa politica va fi trimisa acasa si oameni competenti vor guverna aceasta tara. Acestia sunt numai niste fiare hraparete orbite de putere si care neavand nimic in comun cu aceasta tara ,in afara de cetatenie, lucreaza impotriva ei si a poporului din care provin. Rusine! Rusine! Rusine! Vasilica Radulescu ,Poiana Campina

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:47

Prospera

9am176749

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:49

Foarte sarac�, av�nd �n vedere c� este, și a ieșit tot Traian B�sescu.

lepadatudl

1 mesaj

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:51

Eu cred ca in Romania in anul 2010 va fii din ce in ce mai rau ,noi romanii vom ajunge sa nu ne mai putem platii ratele la banci ,salariile vor fii inghetate si mai mult chiar ne va taia si din aceste salarii si asa mici.Vom fii saraci si muritori de foame!

9am176750

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:54

SE VA INCERCA IESIREA ROMANIEI DIN CRIZA ECONOMICA DAR VA FI TOT GREU SI TOTUSI SPERAM CA SPRE SFRSITUL ANULUI VA FI MAIBINE CA ACUM

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: