back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:

9am176695

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:09

tot mai rau

9am176696

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:11

in conditiile in care este validat traian basescu presedinte cred ca haosul va continua chiar daca indiferent de formula care va forma o noua majoritayte parlamentara de ce un badaran nu are cum sa se transforme niciodata in diplomat un individ care nu accepta faptul ca in democratie totul se face in interesul cetatenilor si nu in interes personal,un personaj care plinge pentru a face spectacol atunci cind este pus in situatii penibile,un fals aparator al romaniei, un individ pentru care sa declarat oficial presedinte al; celor care l-au votat desi romania are de tre ori mai multi cetateni, prietenul de pahar si se suflet al lui voronin, e jale pentru ce va urma avind in vedere faptul ca eu personal credca toti cei pe care ii protejeaza au facut totul pentru a frauda alegerile in favoarea lui T.B va doresc tuturor celor care ati voytat in favoarea lui sa va plingeti de mila cit de curindf si sa ajungeti la mila marinarului

9am176697

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:15

O vad in ascensiune , o vad pe drumul cel bun , o vad o maratonista.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:18

Romania nu va iesi din criza in 2010 deoarece nu exista o relansare economica si un program viabil de iesire din criza. Preconizez cresterea Euro la valoarea de 4,5 lei in luna Martie 2010 cand va fi punctul critic al crizei. Cred cu convingere ca vom iesi din criza abia in 2012.

9am176700

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:21

mai rau ca in 2009

9am176701

2 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:21

seriozitate, seriozitate, seriozitate, de la toti, pentru toti, prin toti !!!

Dodo2010

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:24

Vad o Romanie care va depasi aceasta criza in mi putin de 12 luni.Nu trebuie sa fim negativisti toul este sa te intrebi ce iti doresti cu adevarat.Gandeste pozitiv si vei vedea ca totul va fi ok.Nu conteaza cine este presedinte ci doar ce fac alesii pentru Romania si pentru poporul roman.De la "revolutie"si pana in prezent traiesc cu speranta ca Romania ajutata de romani este capabila sa iasa dina cest con de umbra si anume criza financiara. Hai Romania.

9am176701

2 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:24

seriozitate, seriozitate, seriozitate, de la toti, prin toti, pentru toti !!!

9am176705

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:25

O Romanie cu foarte multe persoane disponibilizate, fara putere de cumparare, cu salarii de mizerie. O Romanie in care greul va fi dus tot de noi , oamenii obisnuiti. Ar fi ideal sa iesim din criza in a doua jumatate de an, dar nu prea cred. Avem nevoie de crestere economica, de locuri de munca stabile, de un mediu politic si social stabil, si cite multe altele. Realitatea este ca nu toti cunoastem adevarata fata a acestei crize, cind a inceput ea , cine sunt beneficiarii acesteia. Marea majoritate stim doar ca ne afecteaza.

morosanu79

1 mesaj
Oras: Baia Mare

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:27

Cearta intre politicieni...oameni f.multi-f.saraci...clasa de mijloc din ce in ce mai mica,iar cea saraca din ce in ce mai mare...si o criza fara sfarsit...IN REST NUMAI BINE

9am176708

2 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:27

Poi din punctul meu de vedere Romania ar avea niste sanse de a iesi din criza.....Pana cand romania nu are la conducere un neamt aceasta nu va iesi din criza.....stim cu totii ca nemtii sunt niste oameni foarte corecti si cu precizie uluitoare....klauss johanis trebuie bagat la conducere si pe lanaga el si altii de aceasi natie.....Romania are nevoie de minti impunatoare si lucide nu de hoti......stiu ca suna urat sa aducem la conducere la conducere alte natii dar ne-au demonstrato si ne-o demonstreaza ca nemtii sunt de o valoare foarte mare....In 2010 nu vom scapa de criza deoarece partidele swe vor manca in continuare iar noi romanii o sa fin nevoiti sa facem o noua revolutie Cand spun revolutie spun ca in curand toate ramurile care mai sunt vor cadea si ele iar romanii vor fi nevoiti sa dispere si sa ceara dreptate....batranii vor fi batuti jefuiti de cei tineri deoarece ei mai sunt o sursa de venit deocamdata....este dezgustator dar traim intro Romanie creata de noi.....Deci in concluzie nemtii ne mai pot da o mana de ajutor dar acel ajutor trebuie cerut si trebuie lasat la o parte orgoliu si mandria......MULT SUCCES PE MAI DEPARTE

9am176709

2 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:28

Eu personal nu cred ca vor fi mari schimbari in Romania pt. ca acest circ electoral afecteaza mult economia, chiar oprind-o. In legatura cu 2010, eu cred ca tara noastra va deveni un loc in continuare placut de vizitat, dar nu de locuit. Probabil multi romani vor emigra, iar foarte putini actuali vecini vor veni la noi, dar oricum daca o vor face va fi doar pentru bani. Daca am compara Romania cu Franta sau cu orice alta tara care merita sa fie in Uniunea Europena am putea spune ca este o diferenta de la cer la pamant. Cand Romania va egala alte tari precum Italia, Elvetia s. a., atunci vom putea spun ca am scapat de aceasta criza. In opinia mea acest an cu aproximatie ar fi 2100, pt. ca aceste persoane "minunate" din parlament ne vor tine pe loc, doar daca nu ne trag in jos. Sa speram ca in viitor vom primi ajutoare de peste granite pentru ca aceasta pare singura varianta de a ne salva.

9am176709

2 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:30

Eu personal nu cred ca vor fi mari schimbari in Romania pt. ca acest circ electoral afecteaza mult economia, chiar oprind-o. In legatura cu 2010, eu cred ca tara noastra va deveni un loc in continuare placut de vizitat, dar nu de locuit. Probabil multi romani vor emigra, iar foarte putini actuali vecini vor veni la noi, dar oricum daca o vor face va fi doar pentru bani. Daca am compara Romania cu Franta sau cu orice alta tara care merita sa fie in Uniunea Europena am putea spune ca este o diferenta de la cer la pamant. Cand Romania va egala alte tari precum Italia, Elvetia s. a., atunci vom putea spun ca am scapat de aceasta criza. In opinia mea acest an cu aproximatie ar fi 2100, pt. ca aceste persoane "minunate" din parlament ne vor tine pe loc, doar daca nu ne trag in jos. Sa speram ca in viitor vom primi ajutoare de peste granite pentru ca aceasta pare singura varianta de a ne salva.

9am176710

2 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:31

iese din cauza ca nu a fost pt.ca nu are econopmie

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:33

De la: 9am176536, la data 2009-12-08 12:26:58VA FI FOARTE BINE IN 2010, SE VOR MARI SALARILE SI PENSILE . COPIII VOR PRIMII ALOCATI DE 300 RON VOM EXPORTA GRAU,CARTOFI, PORUMB, CARNE, LAPTE, OUA, ULEI ,CARBURANTI, DACIA VA EXPORTA IN TOATA LUMEA,AUTOVEHICULE. PL ROMANI,PLECATI AN STRAINATATE SE VOR INTOARCE IN TARA.SALARILE VOR FII MARITE SALARIUL MINIM VA FII DE 1000 EURO ,ASA VAD EU 2010. SI NU CRED CA AM FEBRA.
s-a deschis balamucul si-ati scapat cu totii de acolo au esti in concediu printre noi ???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am176712

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:34

sunt asa de mari balariile comuniste incat e greu sa ierbicideze cineva Romania in viitorul apropiat.Dumnezeu cu mila!

cornelyus

2 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:35

Romania o vad varza, adica o tara de lumea a 2 a. Va fi la fel cum a fost pana acuma, saracie, inflatie, salarii mici, curs euro lei slab foarte slab rate la banci umflate. Va fi mai sumbru decat anii precedenti deoarece oamenii is loviti de acest curs euro lei coplesitor, puterea de cumparare a scazut si pana acuma dar va scadea in continuare. Economia va fi la pamant si prevad ca vor si mai multi someri decat au fost pana in prezent nu din cauza lui basescu ci din cauza crizei. Suntem prea mici in fata unei crize mult prea mari.
Romania va fi in 2010 secatuit de saracie, de problema ratelor de zvonurile parlamentarilor corupti care au mai facut o smecherie din rata a 3 a de la FMI. pentru omul de rand va fi cel mai rau! Romania pacat de tine pentru 2010

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:35

De la: 9am176536, la data 2009-12-08 12:26:58VA FI FOARTE BINE IN 2010, SE VOR MARI SALARILE SI PENSILE . COPIII VOR PRIMII ALOCATI DE 300 RON VOM EXPORTA GRAU,CARTOFI, PORUMB, CARNE, LAPTE, OUA, ULEI ,CARBURANTI, DACIA VA EXPORTA IN TOATA LUMEA,AUTOVEHICULE. PL ROMANI,PLECATI AN STRAINATATE SE VOR INTOARCE IN TARA.SALARILE VOR FII MARITE SALARIUL MINIM VA FII DE 1000 EURO ,ASA VAD EU 2010. SI NU CRED CA AM FEBRA.
a inceput sa dea vacante la socola???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am176713

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:37

Printre sticlele de bere se vede cam confuz,pai nu stiu ce sa zic...o sa avem BERE GRATIS?

9am176714

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:37

o sa murim de foame si de boli incurabile si o sa mai murim si de foarte multa saracie

9am176715

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:39

Eu vad Romania tot in criza , facturile la gaze ,curentul electric crescand ,benzina ,tigarile ,alcoolul la fel.Politicienii certandu-se in parlament si neajungand la un numitor comun,nu vad un viitor stalucit.Nu sunt locuri de munca acum dar din 2010 nu cred k o sa existe deloc ,oamenii vor fi disponibilizati si as putea sa scriu 50 de pagini tot asa dar sper ca poate in 2011 va fi mai bine!

9am176710

2 mesaje

cred ca nu e bine ca psd sa conteste alegerile.

9am176708

2 mesaje

Tin sa va aduc aminte tuturor ca....nu Basescu a bagat tara in criza si hai sa ne lasam de obiceiul asta prostesc de ada vina unul pe celalalt......vreau sa va spun si ca E CRIZA MONDIALA FRATILOR nu numai romania se afla in criza si la ora actuala sunt tari cu o mare putere care si acum se afla in criza...asa ca noi nu trebuie sa ne mai miram suntem mici si vom fi mici mult timp incolo

asoka

3 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:41

Romania in 2010...jalnic...va fi o tara in care ne vom plange de mila, vom plange de foame pentru ca nu vom avea bani, vom fi fara slujbe, numarul somerilor va creste, ne va fi frica sa iesim pe strada pentru ca e posibil ca cineva sa ne dea in cap pentru 10-20 lei, iar lista ...continua...asta e daca nu avem pile unde trebuie...

9am176720

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:46

NU VOM IESI DIN CRIZA IN 2010 DEOARECE NU AVEM O ECONOMIE STRATEGICA PENTRU ACEASTA PERIOADA

merkurrose

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:46

da,cred ca romania va iesi din criza in 2010 pt ca romanii ,cel putin o parte, vor fi fortati sa inceapa sa gandeasca idei si solutii noi la problemele actuale in 2009 s-a trait din ,,grasime,, iar pt 2010 deja am inceput sa gandim si sa testam idei care sa ,,produca,, bani legal . >agricultura , energii neconventionale , arta-pict. sculpt. > si multe altele sarbatori fericite si osa vedeti la anul ca am dreptate

titi1972

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:52

Din punct de vedere politic viitorul are oculoare dubioasa.Combinatia de portocaliu cu galben,rosu si putin verde da oculoare de rahat.In rest Dumnezeu cu mila.

9am176723

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:56

Odata cu votul boscetarilor si al "pritenilor"nostri de peste Prut nu o sa avem un presedinte sa-i uneasca pe romani.Deci s-a votat o dezbinare,norocul nostru ca sant numai un "sfert" inclusiv ziaristi de la OTV,care nu accepta si alte comentarii cu toate ca se auto intituleaza a "poporului" precum Tov.basescu.

9am176724

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:56

nu pt ca desi pt economie desi este speculata o crestere nu cred ca vom iesi din criza.

9am176725

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:57

nu prea bine in prima jumatate a anului incepand o mica redresare spre sfarsitul anului 2010

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: