back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 09:55

cuvintele voatre , exprima gandurile voastre! pacat ca, implacabil, vor deveni actiuni! Pacat ca actiunile voastre nu vin sa consolideze ci sa destabilizeze. Atentie Romania! Vom fi ceea ce gandim ca suntem!

de omnia dubitandum
9am072566

13 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 09:55

De la: 9am176487, la data 2009-12-08 09:50:17O tara in revenire dupa un an 2009 convulsiv la nivel politic si economic,dar inca in suferinta.

unde vezi tu revenire! ne vom afunda si mai mult,mie mila de toti care spera sa fie bine sub basescu!

9am176483

4 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 09:56

ma bucur ca aceasta campanie electorala a aratat ca votul se pune pe simpatie ....interesant....sincer cati dintre dumneavoastra stiu ca domnul Geoana si domnul Antonescu lucreaza pe sub mana cu rusii ....va doriti din nou comunismul la putere?!?!?! Prefer sa mor de foame decat sa predau tara Rusiei, tinand cont ca au murit oameni pentru departarea de influenta comunista.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 09:57

care criza? asta este starea de normalitate,ce a fost anii trecuti era o stare de supra alimentare artificiala care nu avea cum sa dureze. nu era cladita pe valorile umane fundamentale,se cistigau bani peste noapte fara eforturi.acum trebuie sa muncesti deci este "criza".comunismul nea invatat sa furam ,sa dormim,sa traim usor.cei care pot bravo lor,care nu sa puna osu la treaba daca vor sa supravietuiasca.cu 10-15 vaci poti trai acceptabil da trebuie sa muncesti.la fel este si cu orice alte animale,depinde cei place fiecaruia.

9am072566

13 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 09:59

De la: 9am176483, la data 2009-12-08 09:56:15ma bucur ca aceasta campanie electorala a aratat ca votul se pune pe simpatie ....interesant....sincer cati dintre dumneavoastra stiu ca domnul Geoana si domnul Antonescu lucreaza pe sub mana cu rusii ....va doriti din nou comunismul la putere?!?!?! Prefer sa mor de foame decat sa predau tara Rusiei, tinand cont ca au murit oameni pentru departarea de influenta comunista.

Oare cine ti-a bagat in cap asa prostie ???BASESCU??????? NICI O DATA romanii nu vor fi cu rusii! nu au uitat nici o clipa ce le-au facut de-a lungul secolelor.Esti naiv,chiar prea naiv!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:00

Romania este intr-o criza economica permanenta nu doar de cand s-a instalat criza economica mondiala. Anul 2010 va fi pentru Romania , cel mai negru an din istoria post decembrista a sa. Daca , pe vremea lui Ceausescu eram muritori de foame cu magazine goale , acum vom fi muritori de foame cu ele pline. Acum nu vom mai muri doar de foame ci si de ciuda ca le putem vedea si nu ne putem bucura de ele. Suntem deci mai bogati , nu ? Si , " minciuna " traditionala : " traim bine !! ".

9am176491

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:03

1. Incheierea crizei plitice. a. Alegeri anticipate b.Ridicarea plafonului electoral la 15%. Astfel se vor incheia incuscririle, divorturile si santajele politice. Vom asista la fuziuni constructive intre partidele de stanga si cele de dreapta, si astfel, si numai astfel, ne vom bucura de o clasa politica sanatoasa. Astept acest eveniment de 15 ani, iar acum este un prilej unic, care, nu se stie cand se mai poate intalni. Doresc sa am in fruntea tarii oameni cu adevarat patrioti, care doresc din toata inima binele tarii. Aici e tot putregaiul. 2. Criza economica se poate depasi ,prin actionarea catorva parghii de insanatosirea economiei. A. Evitarea pierderilor -Restructurarea aparatului de stat. Injumatatirea numarului funtionarilor publici. Pentru o simpla adeverinta sau aprobare sau un alt document eliberat de o institutie de stat ai nevoie de un noian de semnaturi si stampile site plimbi prin zeci de birouri. E inutil, in contextul tehnologiei de astazi. -Anularea venitului minim garantat, sau ajutorului social. Milioane de lenesi si paraziti, stau si sparg seminte toata ziua, si traiesc din alocatiile copiilor si ajutor social. ( vezi comunitatea de romi, si nu numai.) - nimeni sa nu aibe dreptul de a beneficia de ajutorul statului, daca in punga statului, el nu pune, si nu a pus niciodata nimic. - delimitarea clara a sistemului de sanatate de stat de cel privat. Astfel, un medic ce lucreaza la stat sa nu i se permita sa aibe activitati si in cabinetele private, si invers. Nu poti sluji la doi stapani. Asfel, daca platesc asigurare de sanatate, vreau sa ma bucur de servicii competente, fara sa mai fiu nevoit sa dau mita serioasa sau sa-mi cumpar singur seringi sau lame de bisturiu. In ce-i privesc pe medicii privati, acestia sa nu aibe acces in institutiile de stat, de unde astazi fura tot ce se poate fura, si folosesc in cabinetele lor particulare. Vin la serviciu, obositi si iritati, plictisiti, si daca nu-i trezesti cu cateva sute de lei, mori langa ei. Totusi, daca se poate, statul sa le concesioneze unele spitale, sau alte edificii, pe care acestia sa le poata gestiona cum vor si sa le foloseasca dupa bunul plac. Ma inbolnavesc odata la cinci ani, ma duc acolo, platesc si-mi gasesc sanatatea. Impozitul pe profit de pe urma acestor puncte medicale, vor mai acoperi nevoile de la stat. - Munca in folosul comunitatii. O metoda foarte buna de a sanctiona unele contraventii si micile infractiuni. B. investitii in turism incepand cu restructurarea agentilor de turism. Nu avem vestigiile istorice ale Greciei, dar avem Delta Dunarii, astazi jefuita, Valea Prahovei, apele si Statiunile balneo climaterice, si nu in ultimul rand, Litoralul. Bani frumosi ar intra in tara numai prin turism. -. investitii si subventii in agricultura. Asta ar duce la ieftenirea alimentelor. In paralel, sistarea importurilor in timpul sezonului. Asfel sa nu se mai importe rosii din momentul in care au iesit pe piata cele romanesti. Sectorul agricol poate absorbi forta de munca serioasa. Asta ar duce la scaderea somajului, si dezvoltarea satului romanesc. - Dezvoltarea indusriei materiilor reciclabile (hartie, plastic, sticla). E foarte importanta aceasta actiune. Ar duce, in sfarsit, la ecologizarea tarii. C. Nationalizarea sau preluarea controlului de catre stat a companiilor energetice si a resurseloe energetice, a rezervelor energetice nationale. Asta ar duce la cresterea bugetului de stat pe de o parte, pe de alta parte, la un pret mai mic simtit de cetatean. Adica, eu primesc subventie de caldura din bugetul statului, iar banii acestia, eu trebuie sa-i dau lui Patriciu, sau altcuiva care imi vinde energie, la pretul impus de el. Nu-i normal asa ceva. -Preluarea de catre stat a industriei de armament. D. Justitia. Nu ma intereseaza dosarele revolutiei. Ce s-a facut s-a facut. Mortii nu mai invie. Dar dosarele privatizarilor, da! Se stie ce s-a privatizat, cum , de catre cine si cui. Judecarea si confiscarea averilor megnatilor, ar duce la aplanarea urmarilor crizei economice. E. Biserica. Pe de o parte, asigurarea libertatii religioase a tuturor ,cultelor recunoscute. Pe de alta parte, armonizarea legilor organice cu cele scripturistice. Sa spunem da, la ce Dumnezeu spune Da, si nu , la ce Dumnezeu spune Nu. Este necesara atragerea Gratiei Divine, cunoscut fiind faptul ca limitele umane, nu sunt si limitele lui Dumnezeu. Si apoi, o societate cu un moral sanatos, dezvolta un potential sanatos. IN CONCLUZIE ROMANIA NU ARE VOIE SA FIE O TARA AFLATA IN CRIZA. DETINE SUFICIENT POTANTIAL INTERN, (RESURSE ENERGETICE, HRANA SI INTELIGENTA) CA SA FACA FATA ORICAROR PROVOCARI DIN AFARA. tOT CEEA CE SE CERE, ESTE PUNEREA LOR IN VALOARE.

stix

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:04

De la: 9am176468, la data 2009-12-08 08:44:45eu cred ca nu avem cum sa nu iesim din criza atat timp cand celelalte state au inceput sa iasa o sa avem investitii straine pt ca forta de munca este ieftina si statu le acorda mult mai multe facilitati decat ar acorda unui investitor roman

ce pot sa iti raspund tie este urmatorul lucru.... ...aaaaaaaaaahahahhahahaaa hahahahhahaaaa

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:05

De la: 9am176489, la data 2009-12-08 09:57:33care criza? asta este starea de normalitate,ce a fost anii trecuti era o stare de supra alimentare artificiala care nu avea cum sa dureze. nu era cladita pe valorile umane fundamentale,se cistigau bani peste noapte fara eforturi.acum trebuie sa muncesti deci este "criza".comunismul nea invatat sa furam ,sa dormim,sa traim usor.cei care pot bravo lor,care nu sa puna osu la treaba daca vor sa supravietuiasca.cu 10-15 vaci poti trai acceptabil da trebuie sa muncesti.la fel este si cu orice alte animale,depinde cei place fiecaruia.

Doamna, banuiesc ideea, dar pentru acuratete daca sunteti draguta, incercati si putina coerenta?

Nu trageti in pianist!
9am072566

13 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:06

De la: 9am176490, la data 2009-12-08 10:00:05Romania este intr-o criza economica permanenta nu doar de cand s-a instalat criza economica mondiala. Anul 2010 va fi pentru Romania , cel mai negru an din istoria post decembrista a sa. Daca , pe vremea lui Ceausescu eram muritori de foame cu magazine goale , acum vom fi muritori de foame cu ele pline. Acum nu vom mai muri doar de foame ci si de ciuda ca le putem vedea si nu ne putem bucura de ele. Suntem deci mai bogati , nu ? Si , " minciuna " traditionala : " traim bine !! ".

ai ffff multa dreptate.O vom duce din ce in ce mai greu,nu tu slujbe,nu tu ajutor de la stat nu tu pensii,nu tu salarii,va fi colaps total si nimeni nu ne va ajuta ba chiar ne vor ajuta sa ne scufundam definitiv si nici ca natie sa nu mai existam.Asta va face noul presedinte, !Va continua dezbinarea si va face numai scandal!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:08

O TARA IN MARASM ECONOMIC,MORAL SI SOCIAL.

9am176493

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:09

la ce presedinte avem nu cred ca va iesi vreodata!

9am176494

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:10

nu stiu...dar totusi speram cu sufletul la gura ca o sa iesim din aceastra criza esti tot ce sper si eu zik ca vom iesi !! Succes ROMANIA!!

stix

5 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:16

De la: nastasemihail, la data 2009-12-08 01:10:57
De la: 9am176396, la data 2009-12-07 22:00:00romania a dat dovada ca reuseste sa faca fata unei asemenea crize economice de nivel mondial.in ultima jumatate a anului 2010, isi va relua cursul de crestere economica
Da, daca nu se vor lua masuri in sensul adincirii crizei. De blocare a dezvoltarii. Genul...interzis infiintare firme. Sau alte tembelisme din astea. Ar fi in stare. Ca sa controleze ei tot.

pai masuri de-astea deja s-au luat. vezi impozitul forfetar.

stix

5 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:18

De la: 9am176442, la data 2009-12-08 01:29:15eu zic cu mana pe inima ca esim din criza dar cum vad eu criza nu prea exista tota lumea are bani mucind anu asta au existat bani ..............??? nustiu cum o fi din 2010 dar eu zic sa fie totul k...............

si eu zic sa fie totul ok si sa fie bine in tara si sanatate si lapte si miere...si mai pune-ti ordine in ganduri..

9am176495

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:19

Romania eu cred ca fi asociativa corespunzatoare deoarece spunem n oi ca in anul 2010 vor venii alte legii prin care criza nu o mai avem pentru ca Romania nu mai cheltuie ca exasperare banii si de aceea Romania eu cred ca va iesi din criza in anul 2010....Cu drag sau prietenie Marius Baldovin

stix

5 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:20

De la: 9am176445, la data 2009-12-08 01:51:23Sfarsitul crizei, o sa fie mai bine, se pare ca dupa 20 de ani de la Revolutie Romanii primesc ceva mai bun (Basescu), sincer mi-as dori sa dizolve Parlamentu, iar proiectele care se desfasoara o sa le simtim in 2010-2011 ultimu an fiind si o redresare a Romaniei pe plan financiar. Ce spun simt si in juru meu, politistii nu mai primesc spaga sistemu judiciar incepe sa fie 'usor' da din ce in ce mai corect,... sper si cred viitoru va fi mai frumos!

iti spun si tie ce i-am spus si altui naiv: aaahahahahahahaaaa hahahahahaa!!!

9am176496

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:21

nu cred ca iese

9am176497

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:21

Daca va iesi presedinte Traian Basescu, Romania va intra in colaps, vom fi intr-o criza politica fara precedent, vom avea un guvern plin de incompetenti, vom avea ,poate, alegeri anticipate, vom avea saracie, revolte, oameni in strada... vom avea un 2010 de cosmar. Daca va iesi presedinte Mircea Geoana, vom avea imediat un guvern competent, masuri anticriza, va fi bine, vom iesi din criza.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:26

De la: 9am176468, la data 2009-12-08 08:44:45eu cred ca nu avem cum sa nu iesim din criza atat timp cand celelalte state au inceput sa iasa o sa avem investitii straine pt ca forta de munca este ieftina si statu le acorda mult mai multe facilitati decat ar acorda unui investitor roman

Cam ce crezi ca avem comun cu acele state? Uite diferenta dintre practica si teorie:

...Taking also into consideration the unstable economic environment in Romania due to the global economic crisis, surely it wouldn't be wise to invest in the country right now ...

Asta imi scrie mie la firma un investitor strain grec care trebuia sa-si faca o poala de bani in Romania, in conditiile care, cica, in Grecia criza e dezastruoasa!! poate ca forta noastra de munca ieftina nu ajunge, ce zici? sau poate ca n-am aflat la timp chestia asta ca ,,statu acorda facilitati''...

Nu trageti in pianist!
9am176498

1 mesaj

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:26

NU STIU DACA SE POATE SPUNE CA O SA IESIM DIN CRIZA ,CI DOAR SA NE AFUNDAM IN EA .DAR SINGURA NOSTRA SANSA E SA SPERAM CUM AM MAI SPERAT SI PANA ACUMA SI POATE VOM DESCOPERI LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI

anamaria_marc

2 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:30

Romania in 2010 va fi la fel. Probabil ca se va constitui o majoritate parlamentara bazata insa pe interese personale. Cred ca ne vom alege cu promisiuni si cu proiecte rezolvate pe jumatate.

9am176500

1 mesaj
Oras: Baia Mare

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:30

romania va iesi din criza politica si economica in anul 2010

9am176501

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:33

eu vad romania o tara independenta ,in care nu va mai exista criza datorita victoriei Domnului Traian Basesc bravo

9am176502

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:34

da va iesi din criza

9am076531

2 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:36

Din punct de vedere economic , rau, nu cred ca romanii se vor apuca , asa peste noapte sa fie constiiciosi si sa munceasca , din punct de vedere politic :cred ca vor continua scandalurile intre partide (orgoliile si interesele , sunt prea mari !!) Turismul - fara infrastructura !?? , va fi sub orice critica !! Intr-un cuvant : vad totul Pesimist !! (adica cred ca sunt un optimist - bine informat )

gabrielalbina

2 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:38

eu vad romania intr-o mare gaura!..si chiar neagra :))..nu e de ras dar asta e purul adevar!

9am176503

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:38

foarte rau

9am176504

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:39

da

gabrielalbina

2 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:41

eu vad tara intr-o mare gaura...si chiar neagra ...nu e de ras dar asta e adevarul...asa il vad eu

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: