Info
x
Sfânta scripturã lucreazã nebãnuit
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 11:20
De la: gerard, la data 2011-02-24 01:01:39De la: 9am121159, la data 2011-02-12 16:03:27XYW, eu am remarcat ca are doua , ambele proaste !
Raporteaza abuz de limbaj
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 14:02
De la: homeless, la data 2011-02-25 11:20:38De la: gerard, la data 2011-02-24 01:01:39De la: 9am121159, la data 2011-02-12 16:03:27XYW,
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 14:28
XYW,
De la: 9am121159, la data 2011-02-07 16:07:33Sfanta Scriptura este Cuvantul lui Dumnezeu care lucreaza cu mare putere.Si ca sa va dati seama de puterea lui sa stiti ca prin Cuvant s-au facut toate lucrurile.Domnul a zis si s-a facut.Deaceia Sfanta Scripura lucreaza nebanuit.Nu luati in deradere ca veti da socoteala pentru orice cuvant scris. sa ne bucuram...sau sa ne dam cu capu' de pereti... ---------------- Dumnezeu nu forteaza pe nimeni......ne lasa sa alegem.Dar daca nu-L alegem pe El.......ajungem la celalalt ,alta varianta nu exzista. exista variante , dar nu pentru tine , tu ai una si aia proasta ---------------- Bine ca aveti si voi cu cine discuta.....vad ca au fugit toate femeile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 14:50
De la: 9am121159, la data 2011-02-25 14:28:41 XYW, Au fugit ,ca s-au lamurit ca avem dreptate !
|
Postat pe: 26 Februarie 2011, ora 11:45
De la: 9am121159, la data 2011-02-07 16:07:33Sfanta Scriptura este Cuvantul lui Dumnezeu care lucreaza cu mare putere.Si ca sa va dati seama de puterea lui sa stiti ca prin Cuvant s-au facut toate lucrurile.Domnul a zis si s-a facut.Deaceia Sfanta Scripura lucreaza nebanuit.Nu luati in deradere ca veti da socoteala pentru orice cuvant scris.
sa ne bucuram...sau sa ne dam cu capu' de pereti... ---------------- Dumnezeu nu forteaza pe nimeni......ne lasa sa alegem.Dar daca nu-L alegem pe El.......ajungem la celalalt ,alta varianta nu exzista. exista variante , dar nu pentru tine , tu ai una si aia proasta ---------------- Bine ca aveti si voi cu cine discuta.....vad ca au fugit toate femeile. ---------- Au fugit ,ca s-au lamurit ca avem dreptate ! ----------- De ce te lauzi singur? Sant 2 variante: - sa te laude semenii - sa te laude Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 12:51
De la: 9am121159, la data 2011-02-26 11:45:36 De la: 9am121159, la data 2011-02-07 16:07:33Sfanta Scriptura este Cuvantul lui Dumnezeu care lucreaza cu mare putere.Si ca sa va dati seama de puterea lui sa stiti ca prin Cuvant s-au facut toate lucrurile.Domnul a zis si s-a facut.Deaceia Sfanta Scripura lucreaza nebanuit.Nu luati in deradere ca veti da socoteala pentru orice cuvant scris. Dumnezeu nu lauda , dumnezeu da cu paru ( a se studia Sodoma si Gomora , Potopul lui Noe , Crimele comandate impotriva "neamurilor" si chiar asupra evreilor )
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 21:34
Au fugit ,ca s-au lamurit ca avem dreptate !
----------- De ce te lauzi singur? Sant 2 variante: - sa te laude semenii - sa te laude Dumnezeu. Dumnezeu nu lauda , dumnezeu da cu paru ( a se studia Sodoma si Gomora , Potopul lui Noe , Crimele comandate impotriva "neamurilor" si chiar asupra evreilor ) -------------- 1 Corinteni 4/5.De aceea s� nu judeca�i nimic �nainte de vreme, p�n� va veni Domnul, care va scoate la lumin� lucrurile ascunse �n �ntuneric, �i va descoperi g�ndurile inimilor. Atunci, fiecare �i va c�p�ta lauda de la Dumnezeu. Deci Dumnezeu te va lauda daca implinesti Legile si poruncile Lui.daca nu soarta va fi ca a Sodomei si Gomora.El nu doreste moartea pacatosului ci doreste ca toti sa se intoarca la El dar de nu se vor intoarce vor pieri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Februarie 2011, ora 07:42
De la: 9am121159, la data 2011-02-27 21:34:02 Au fugit ,ca s-au lamurit ca avem dreptate ! tu consideri ca are circumstante atenuante ! eu consider ca are agravante , avand in vedere ca el ne-a creat ! ce vina avem noi ca el nu s-a priceput ? e un maniaco-depresist ,atat tot ! are nevoie de un ospiciu ,poate si-l creeaza
|
|
|
|
|
cifobrien 128 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Februarie 2011, ora 07:53
Sf�nta Scriptur� lucreaz� neb�nuit :spala creierul fara detergenti !
|
Postat pe: 1 Martie 2011, ora 12:54
De la: cifobrien, la data 2011-02-28 07:53:23Sf�nta Scriptur� lucreaz� neb�nuit :spala creierul fara detergenti ! Care ? Biblia , Evanghelia ,Psaltirea ? Sa stim si noi ! Ne-ar prinde bine atunci cand ne spalam rufele in familie !
|
|
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 14:37
tu consideri ca are circumstante atenuante ! eu consider ca are agravante , avand in vedere ca el ne-a creat ! ce vina avem noi ca el nu s-a priceput ? e un maniaco-depresist ,atat tot ! are nevoie de un ospiciu ,poate si-l creeaza
--------------- El a creat pe Adam si Eva perfecti,in haine de slava si nu li se vedea rusinea.Dar au cazut in mocirla pacatului si a morti prin calcarea poruncilor lui Dumnezeu si atunci s-au vazut goi.Pacatul lor a fost atat de mare ca a trecut peste toti oamenii de pe pamant.Numai prin Domnul Isus,putem fi rascumparat din mocirla pacatului si impacati cu Dumnezeu prin botezul care se face prin credinta,nu in cazanelul popi si prin ascultare de Dumnezeu a legilor si poruncilor Lui,prin noul Legamant in sangele Domnului Isus. Raporteaza abuz de limbaj |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 09:35
De la: 9am121159, la data 2011-03-05 14:37:41tu consideri ca are circumstante atenuante ! eu consider ca are agravante , avand in vedere ca el ne-a creat ! ce vina avem noi ca el nu s-a priceput ? e un maniaco-depresist ,atat tot ! are nevoie de un ospiciu ,poate si-l creeaza Mai fata , poruncile lui dumnezeu nu se incalca asa usor,cum crezi matale . Ca sa gandesti sa le incalci ,trebuie sa ai un soft care sa-ti permita asta . Softul a fost creat,sa zicewm ,de catre dumnezeu ,a fost un soft gresit , ca urmare nu noi pacatuim ,el pacatuieste . Iar chestia ai cu pacatele transmise din generatie in generatie mi se pare cam ....cusuta cu ata alba . S-ar intelege ca toti suntem ovrei , ca suntem creati in urma unor incesturi succesive ....in primul rand de la Adam si Eva si apoi ai urmasilor lui Noe ! Mai e si problema cu negrii si cu rasa galbena ! Astia nu prea seamana cu Adam si Eva ! Eu zic sa mai citesti si alte carti , nu toate mint precum biblia . A te limita doar la biblie te coboara mult ca intelect,ramai agatata undeva in ancestral !
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 03:31
CRONOS a scris,
Mai fata , poruncile lui dumnezeu nu se incalca asa usor,cum crezi matale . Ca sa gandesti sa le incalci ,trebuie sa ai un soft care sa-ti permita asta . Softul a fost creat,sa zicewm ,de catre dumnezeu ,a fost un soft gresit , ca urmare nu noi pacatuim ,el pacatuieste . Iar chestia ai cu pacatele transmise din generatie in generatie mi se pare cam ....cusuta cu ata alba . S-ar intelege ca toti suntem ovrei , ca suntem creati in urma unor incesturi succesive ....in primul rand de la Adam si Eva si apoi ai urmasilor lui Noe ! Mai e si problema cu negrii si cu rasa galbena ! Astia nu prea seamana cu Adam si Eva ! Eu zic sa mai citesti si alte carti , nu toate mint precum biblia . A te limita doar la biblie te coboara mult ca intelect,ramai agatata undeva in ancestral ! ---------------- Poti sa citesti cat vrei,nimeni nu va sti totul in afara de Dumnezeu.El nu-ti cere sa sti totul,ci sa ai credinta in Creatorul tau care te hraneste.Sa-l asculti si vei capata viata vesnica fara bani si fara plata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 03:38
Eu incep sa cred.
E a doua oara cind o patesc.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 20:13
Eu incep sa cred.
E a doua oara cind o patesc. --------- Evrei 11/11 1�i credin�a este o �ncredere neclintit� �n lucrurile n�d�jduite, o puternic� �ncredin�are despre lucrurile care nu se v�d. Rom 8.24-25;2Cor 4.18;2Cor 5.7; 2Pentru c� prin aceasta, cei din vechime au c�p�tat o bun� m�rturie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 10:46
De la: 9am121159, la data 2011-03-15 03:31:55CRONOS a scris, Acum m-am prins cine este dumnezeu , este cel care ma hraneste . Deci e vorba de patronul meu , el imi da salariu deci el ma hraneste ,inseamna ca el este dumnezeu !
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
__gladlynelf__ 22 mesaje Membru din: 16/03/2011 |
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 18:25
Sf�nta scriptur� lucreaz� neb�nuit
DAAAAAAAAA !?..uite-te dom�le , si eu habar n-aveam ca si-asta lucreza ! cred ca lucreaza pe piata neagra. bey, unde gasesc eu pe doamna scriptura, c-am de gand s-o angajez la mine-n companie, prromit sa-i ofer un contract de munca pe durata nedeterminata o sa-i platesc forta de munca pe statul de plata , fara mis-masuri, fara bonuri de masa, fara avantaje si privilegii de genul stimulentelor gov. Ro. hai pe bune, voi o cunosteti mai bine, pe unde lucreaza nebanuit, pe ce piata a muncii, este cumva incadrata in campul cu flori al muncii sau voi construiti teme pe forum asa de kiki ? bey, voi sunteti intregi la bila? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 23:02
Ana...
Acum m-am prins cine este dumnezeu , este cel care ma hraneste . Deci e vorba de patronul meu , el imi da salariu deci el ma hraneste ,inseamna ca el este dumnezeu ! ------------------------- Poate patronul tau sa creasca cereale,vegetale,fructe ,animale?Omul poate doar sa le puna in pamant dar Cel ce face sa creasca este numai Dumnezeu.Patronul tau iti da bani,dar daca Dumnezeu nu mai face sa creasca hrana pe camp pentru vite si oameni,ce cumperi cu bani si ce mananci? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 23:30
Gladlynelf a scris,
Sf�nta scriptur� lucreaz� neb�nuit DAAAAAAAAA !?..uite-te dom�le , si eu habar n-aveam ca si-asta lucreza ! cred ca lucreaza pe piata neagra. bey, unde gasesc eu pe doamna scriptura, c-am de gand s-o angajez la mine-n companie, prromit sa-i ofer un contract de munca pe durata nedeterminata o sa-i platesc forta de munca pe statul de plata , fara mis-masuri, fara bonuri de masa, fara avantaje si privilegii de genul stimulentelor gov. Ro. hai pe bune, voi o cunosteti mai bine, pe unde lucreaza nebanuit, pe ce piata a muncii, este cumva incadrata in campul cu flori al muncii sau voi construiti teme pe forum asa de kiki ? bey, voi sunteti intregi la bila? ----------- In Sfanta Scriptura gasesti cum trebuie sa te comporti pe acest pamant ca sa capeti viata vesnica si sa intri pe porti de margarit in Imparatia lui Dumnezeu prin credinta si ascultare.Inchipuie-ti ca maine nu mai ajungi la companie,ci mori intr-un accident de masina si pentru ca nu ai ascultat ce scrie in Sfanta Scriptura,ramai in moarte vesnica.Iar cei ce au crezut ,raman in viata vesnica......atunci cine nu este intregla bila? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 23:50
Basme !
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 17:44
In mod real, numai 8 din cele 27 de carti din Noul Testament sunt scrise de autorii carora le sunt atribuite.
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 13:10
Psalm 14/ 1Nebunul zice �n inima lui: "Nu este Dumnezeu!" S-au stricat oamenii, fac fapte ur�te; nu este nici unul care s� fac� binele.
2Domnul Se uit� de la �n�l�imea cerurilor peste fiii oamenilor, s� vad� de este vreunul care s� aib� pricepere, �i care s� caute pe Dumnezeu. 3Dar to�i s-au r�t�cit, to�i s-au dovedit ni�te netrebnici; nu este nici unul care s� fac� binele, nici unul m�car. 4�i-au pierdut mintea to�i cei ce s�v�r�esc f�r�delegea, de m�n�nc� pe poporul Meu, cum m�n�nc� p�inea, �i nu cheam� pe Domnul? 5Ei vor tremura de spaim�, c�nd Se va ar�ta Dumnezeu �n mijlocul neamului neprih�nit. 6R�de�i voi de n�dejdea celui nenorocit... dar sc�parea lui este Domnul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Syroe 10 mesaje Membru din: 9/03/2011 |
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 00:11
Sunt mult prea amuzante discutiile in contradictoriu pe teme religioase. Teistii sunt absolut convinsi ca ei detin adevarul, tot adevarul si doar adevarul in timp ce anti-teistii insista sa se dea cu capul de zidul numit "convingerile unui credincios".
Parerea mea e ca religia(nu doar sfantul sf numit scriptura) lucreaza intradevar in mod nebanuit, in sensul ca iti raspunde unei nevoi psihologice(aceea de a exista cu un scop-mantuirea sau ce mai credeti voi) cerandu-ti in schimb sa fii ignorant, obtuz si hotarat in convingerile tale, lucru la care ai tot dreptul, din pacate. Ferice de cei ce vor prinde ziua in care parerile religioase sunt strict personale, iar cei care cred sa accepte ca diferentele de opinie nu sunt motiv de chin etern in focurile iadului(sau orice alt loc de vacanta ne-a pregatit fiinta voastra suprema daca o dam in bara). In incheiere as dori sa o las pe doamna cu citatele din biblie/scripturi/etc. cu un citat ceva mai batran decat religia ei: Daca D-zeu vrea sa elimine raul, dar nu poate Atunci EL nu este omnipotent. Daca EL poate, dar nu vrea Atunci este nu este omnibenevolent. Daca EL poate si vrea Atunci cum de exista raul? Daca EL nici nu poate si nici nu vrea Atunci de ce sa-L numim D-zeu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 08:39
De la: Syroe, la data 2011-03-20 00:11:43Sunt mult prea amuzante discutiile in contradictoriu pe teme religioase. Teistii sunt absolut convinsi ca ei detin adevarul, tot adevarul si doar adevarul in timp ce anti-teistii insista sa se dea cu capul de zidul numit "convingerile unui credincios". ce simplu mi se pare raspunsul la dilema ta , dar ca sa ma fac inteleasa ar trebui sa-ti spun ca nu sunt un Credincios cum scrie la carte ! si asta ptr. ca, punindu-mi si eu niste intrebari , ca tot omu',deh ! am inceput sa caut si mai departe de Dogma ! si am inteles ca: - Raul este factor de Cunoastere , deci Nu trebuie eliminat ! in fata lui , omul Alege sa aibe o atitudine care, il inraieste sau, il imbunatateste ! adica acest Rau devine o Piatra de Incercare ! in fond, povestea noastra incepe prin dorinta de a Cunoaste, indiferent de consecinte si atunci EL ne-a pus la dispozitie un spatiu de experimentare si TOT ce ni se-ntimpla isi are Rostul lui ! - CADEREA nu e altceva decit iesirea dintr-o Stare de Rai in care era totul perfect echilibrat si Nimic nu "misca" si intrarea intr-un Spatiu in care totul e dual : noapte- zi ; cald- frig;...bine-rau ; urit-frumos; barbat-femeie si tot acest joc al dualitatii isi are si el rostul si cind ii vom descoperi Tilcul , prin SINELE despre care se face vorbire pe celalalt topic atunci , usor-usor , ne vom debarasa de dualitatea de care ne tot impiedicam si descoperim Unitatea in tot ce ne inconjoara ! ideea pe care am vrut sa ti-o transmit a fost sa CAUTI raspunsurile ...nu te grabi sa tragi oblonul la "fereastra" ( fontanela) , prin care comunicam cu Universul ....cind pui intrebarea corecta si dorinta de a Afla este adevarata, ptr. tine si nu ca argument intr-o contrazicere pe o tema ca asta , raspunsurile vin si ti se largeste orizontul cu un pas-doi .....apoi mai faci inca unul si inca unul...! incearca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 28/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 08:47
_totusi raul nu este facator de cunoastere .....nici nu are cum ...
_mergand pe strada calc pe zapada care scartiaie si ating usor o balta vad o lumina ....funze de copaci uscate ...../ toate aceste observatii ale dinamicilor vietii imi arata ca se dau lupte grele..... _organicile arderilor in materie ...sunt continue ....viul - hranit din Viul divin - este mai puternic si isi face loc in orice ..... .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 15:01
De la: lbtc, la data 2011-03-20 08:47:50_totusi raul nu este facator de cunoastere .....nici nu are cum ... si observindu-le si intelegind ce lupte grele se dau in dinamica vietii, nu inseamna Cunoastere ? si transferind ce-i afara la tine innauntru si continuind observarea, nu inseamna Cunoastere ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 15:44
De la: lbtc, la data 2011-03-20 08:47:50_totusi raul nu este facator de cunoastere .....nici nu are cum ... Atunci c�nd este "implicat�" via�a, totul devine subiectiv...automat! Ceea ce este bine pentru mine personal, nu este neap�rat bine pentru toat� lumea...pentru altul/al�ii, poate reprezenta un adev�rat "dezastru"!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 16:08
Cei ce cred �n "binele �i r�ul suprem", de cele mai multe ori ajung fanatici...sau pur �i simplu penibili!
p�n� �i "adev�rul" este relativ!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 18:22
De la: Dorulet, la data 2011-03-20 16:08:33Cei ce cred �n "binele �i r�ul suprem", de cele mai multe ori ajung fanatici...sau pur �i simplu penibili! chiar si afirmatia ta e relativa , iar in ceea ce priveste fanatismul si refuzul tau , ca si felul in care ti-l manifesti , tot o forma de fanatism imbraca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 04:07
Ne lucreaza. Macar se recunoaste asta. Nu avem surprize.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|

,alta varianta nu exzista.
p�n� �i "adev�rul" este relativ!