Info
x
Sa radem si sa cugetam!
|
ileanastan 86 mesaje Membru din: 26/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:46
Acesta este un banc tres en vogue in Israel:
" Cand Va veni Mesia? se intreaba israelienii. Si cum Il vom recunoaste?" " E simplu. Mesia Va iesi triumfator din metroul Tel Avivian." Nota FFF importanta: Metroul din Tel Aviv nu a fost inca construit si e posibil sa nu fie niciodata. Sapaturile ar putea submina rezistenta multor cladiri si din acest motiv se tot amana....sine die. C'est voila! In asta rezida si farmecul bancului. Raporteaza abuz de limbaj
Ileana Adriana Stan
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:53
De la: ileanastan, la data 2009-10-26 10:46:19Acesta este un banc tres en vogue in Israel:va veni cu BENTLEIUL pe autostazile suspendate a lui OPRESCU din capitala
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2010, ora 01:35
mesia nu va veni niciodata,nu exista mesia decat in creiere bolnave,FORTA este in noi si in GANDIREA noastra,noi trebuie sa ne punem creierele la treaba si sa INCEPEM SA GANDIM CORECT si sa actionam ,altfel vom ramane niste biete animale cu sex,orificii diverse si creier pe post de decoratiune interioara
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|

din capitala