back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Visele sint o premonitie adevarata..

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

9am054563

22 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 13:58

Din experienta mea am observat ca visele intodeauna s-au realizat,altele chiar dupa 2 ani.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:05

De la: 9am054563, la data 2009-06-28 13:58:46Din experienta mea am observat ca visele intodeauna s-au realizat,altele chiar dupa 2 ani.

La mine dupa 30 ani, au inceput unele sa se realizeze. Visat aproape noapte de noapte timp de vreo 20 ani. Probabil ca va tine 20 ani. Si e f bine. Chiar mai vreau sa dureze. Toata viata.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 18:15

da asa este

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 18:19

salut
sunt ionut din tgv si as vrea sa va spun ca asa este visele sunt premontie adevarata roxi estycea mai frumoasa si as vrea sa te cun mai bine daca se poate sunama pe 0760027510 k

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 19:03

De la: 9am087700, la data 2009-06-29 18:15:27 da asa este
daaaa ! eu am visat ca bateam fasolea cu parul. ce inseamna asta ???

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 20:43

De la: 9am087700, la data 2009-06-29 18:19:04

salut

sunt ionut din tgv si as vrea sa va spun ca asa este visele sunt premontie adevarata roxi estycea mai frumoasa si as vrea sa te cun mai bine daca se poate sunama pe 0760027510 k
cumetre,despre care roxi faci vorbire,te iei de nevasta-mea,ai?mars la situ cu matrimoniale sau la www.schimbdeneveste.ro

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
dkk0

83 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 14:12

Poate sa imi explice cineva mecanismul prin care omul poate sa vada viitorul, ca la urma urmei asta este un vis premonitoriu(sau premonitiv) nu?
Daca imi spune-ti ca mintea omului nu poate sa inteleaga aceste fenomene, sa stiti ca asta nu e un argument.
Ceva teorii?

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 00:00

De la: dkk0, la data 2009-06-30 14:12:41Poate sa imi explice cineva mecanismul prin care omul poate sa vada viitorul, ca la urma urmei asta este un vis premonitoriu(sau premonitiv) nu?

Daca imi spune-ti ca mintea omului nu poate sa inteleaga aceste fenomene, sa stiti ca asta nu e un argument.

Ceva teorii?

Habar n-am, dar auzisem mai demult ca mayasii ar fi fost capabili sa execute un fel de operatii sofisticate pe creierul anumitor initiati, iar asta le permitea acestora sa calatoreasca in timp, pe toate axele...Se pare ca timpul este tot tridimensional. Imaginati-va o axa cu alte 2 axe care o intersecteaza, toate in unghi drept fata de celelalte 2.

Exact ca in reprezentarile axonometrice..Eu cel putin asa imi imaginez.

Initiatii mayasi, un fel de calugari, spuneau (??!! cum, nu stiu ) ca ficare zi are o culoare temporala, dar nici o nuanta nu e identica unei alteia....

Persoanele trepanate puteau sa prevada evenimente viitoare , dar nu imi amintesc prea mult, ci doar ca prin vis..la Teleenciclopedia, un documentar englezesc.

Ceea ce stiu SIGUR, e ca intreg tribul ANASAZI (America) a disparut intr-o grota dintr-un munte intr-o singura zi: 10 000 de persoane....si ca descendentii lor continuau sa dispara in grota aia dupa ani de zile...

Si ce ziceti de predictiile despre venirea spaniolilor???? Asta era tot vis?? Ce, visau toti la fel???

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 00:41

De la: dkk0, la data 2009-06-30 14:12:41Poate sa imi explice cineva mecanismul prin care omul poate sa vada viitorul, ca la urma urmei asta este un vis premonitoriu(sau premonitiv) nu?
Ceva teorii?
Daca iti poti explica cum un om poate face calcule instantaneu, pe care chiar si calculatoarele de acum le fac in secunde. Cele din deceniul 7 cind a fost observate la oameni asta, le faceau calculatoarele in zeci de minute.
Mecanismul e acelasi. E ca o macrocomanda.
Dar cineva m-a intrebat acelasi lucru la revolutie, si pe loc, m-a inspirat, i-am facut o demonstratie logica. Acea persoana m-a inspirat.
El era bulversat cum de s-a stiut ca daca va ninge in noiembrie va fi varsare de singe.
Dar nu spun demonstratia. Poate pe un blog al meu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
dkk0

83 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:06

Mihail,

Calculele instantanee pot fi explicate printr-o anomalie a celulelor nervoase, insa sa visezi ce nu s-a intamplat inca???

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 14:10

De la: amiralul, la data 2009-06-29 19:03:02
De la: 9am087700, la data 2009-06-29 18:15:27 da asa este
daaaa ! eu am visat ca bateam fasolea cu parul. ce inseamna asta ???

probabil ca ai parul cam mare. Miinile ai incercat sa le folosesti? Citeodata mai folosesc si ele

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 14:14

De la: dkk0, la data 2009-07-01 14:06:23Mihail,

Calculele instantanee pot fi explicate printr-o anomalie a celulelor nervoase, insa sa visezi ce nu s-a intamplat inca???

Nu e nici o anomalie. Este o calitate a acelor oameni.
In privinta viselor premonitive, vezi si tu citi vin cu afirmatii. Eu le-am observat, dupa 30 ani. Nu stiam ca exista asa ceva pina tunci. Nu se spunea absolut nicaieri de asa ceva. Eram ca un naufragiat in ocean cind mi-am pus problema ce era cu niste vise clare, care se repetau continuu. Unele erau mai stilizate.
Cind am realizat ce erau, a fost ca un val luat de pe modul meu de gindire. Adica normal, ca la toata lumea. Acum imi explic multe, dar doar ptr mine. Sint ale mele.

9am054563

22 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 17:10

mai oameni buni,toata lumea viseaza,ca imaginile vin din astral,numai ca eu va sfatuiesc ,,dimineata cind va sculati primele secunde sa nu va uitati spre fereasta,,,atunci uitati tot ce a-ti visat,,,Eu va spun din propria experienta,,,,nu am rimp sa va dau foarte multe argumente care stau la baza viselor,nu va bag in astrologie,,,dar va rog spuneti ce a-ti visat si eu va spun ce inseamna,,,Sanatate tuturor,,,,

dkk0

83 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 14:23

De la: nastasemihail, la data 2009-07-02 14:14:56

In privinta viselor premonitive, vezi si tu citi vin cu afirmatii. Eu le-am observat, dupa 30 ani. Nu stiam ca exista asa ceva pina tunci. Nu se spunea absolut nicaieri de asa ceva. Eram ca un naufragiat in ocean cind mi-am pus problema ce era cu niste vise clare, care se repetau continuu. Unele erau mai stilizate.
Cind am realizat ce erau, a fost ca un val luat de pe modul meu de gindire. Adica normal, ca la toata lumea. Acum imi explic multe, dar doar ptr mine. Sint ale mele.

Aici am dat-o in bara cu anomalia. Intradevar este o calitate, de care insa nu se pot bucura multi oameni. In privinta viselor premonitive, vreau sa imi spui cum reactionezi la ele? Daca stii ca te va lovi o caramida, o poti evita? Si visele astea premonitive sunt depsre evenimente personale su si generale?
Si hai sa facem un experiment: imi spui intr-o zi ce ai visat si vreau sa vad dovada ca acel eveniment se intampla. Nu vreau sa te simti obligat sa faci asta. Doar daca vrei.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 17:02

De la: dkk0, la data 2009-07-03 14:23:18
De la: nastasemihail, la data 2009-07-02 14:14:56

Aici am dat-o in bara cu anomalia. Intradevar este o calitate, de care insa nu se pot bucura multi oameni. In privinta viselor premonitive, vreau sa imi spui cum reactionezi la ele? Daca stii ca te va lovi o caramida, o poti evita? Si visele astea premonitive sunt depsre evenimente personale su si generale?
Si hai sa facem un experiment: imi spui intr-o zi ce ai visat si vreau sa vad dovada ca acel eveniment se intampla. Nu vreau sa te simti obligat sa faci asta. Doar daca vrei.

Bineinteles ca sint si personale si generale. citeodata sint stilizate. Nu-ti dai seama de ceva anume. dar starea pe care o ai in vis arata daca sint rele sau bune in viata reala.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 17:12

Am avut acum citeva luni un vis, flash. Nu-mi dau seama daca m reusit sa evit o situatie sau nu. E in studiu. Dar e personal. Pe nimeni nu intereseaza chestiile personale ale altora.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 20:59

De la: nastasemihail, la data 2009-07-03 17:12:47Am avut acum citeva luni un vis, flash. Nu-mi dau seama daca m reusit sa evit o situatie sau nu. E in studiu. Dar e personal. Pe nimeni nu intereseaza chestiile personale ale altora.
pe mine ma intereseaza tot ce tine de persoana lu' talica,asa ca nu ma lasa in ceata

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 13:44

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-03 20:59:42
De la: nastasemihail, la data 2009-07-03 17:12:47Am avut acum citeva luni un vis, flash. Nu-mi dau seama daca m reusit sa evit o situatie sau nu. E in studiu. Dar e personal. Pe nimeni nu intereseaza chestiile personale ale altora.
pe mine ma intereseaza tot ce tine de persoana lu' talica,asa ca nu ma lasa in ceata
Esti spoion?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:25

De la: nastasemihail, la data 2009-07-05 13:44:56
Esti spoion?
colaborez cu ministerul reformei oamenilor si institutul de studii extraterestriale

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 00:32

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-05 14:25:16
De la: nastasemihail, la data 2009-07-05 13:44:56
Esti spoion?
colaborez cu ministerul reformei oamenilor si institutul de studii extraterestriale

M-am speriat, am crezut ca esti de la ministerul reformei oamenilor si institutul de studii extraterestriale

dkk0

83 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 08:49

Mihail,

pe mine nu ma intereseaza chestii personale din viata ta, insa vreau ceva de genul: azi am visat asta, hai sa vedem daca se adevereste.

Pentru ca daca le tii numai pentru tine nu vei demonstra niciodata ca ceea ce spui este adevarat, si atunci totul poate sa fie doar in mintea ta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:21

Nu e doar in mintea mea. Cind mi-am pus intrebarea ce erau visele care se repetau noapte de noapte nu ma autosugestionam eu cu nimic. Mi-a trebuit vreo citiva ani sa-mi dau seama ce era cu unul din ele. Erau concediile anuale, care erau sigure de realizare. Apoi unul care aparea sub diverse forme dar pe aceeasi tema. Acum se deruleaza, de vreo 15 ani. Nu m-a obsedat chestia asta cu visele. Dar consider interesant sa stii unele evenimente dinainte. Dar nu toate, bineinteles. Mi-a trebvuit citiva ani sa-mi dau seama de prime serie de vise, tocmai fiindca nu ma obseda. Ma intrebam si uitam.

Nu cred ca voi da, fiindca aceste vise premonitive sint ca ceva din persoana respectiva. Si eu stiu ca daca se spun, pot apare 3 situatii, direct, invers si o stare confuza. Acea stare confuza e periculoasa ptr echilibrul mental. Deci mai degraba nu. Sint ale mele. Dar nu mai e nici o problema sint practic estompate acum, ca stau noaptea pe internet. Astea apar spre dimineata, sau atunci e somnul mai superficial si iti aduci aminte.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:40

Am sa dau un exemplu de direct si cam stilizat intr-un vis.
Cutremur. Usurel e vorba de vis. Eu am visat doar odata in viata. Si a fost o mutare a mea in alta casa. Era ca o stinca care a iesit in dreptul unui bloc pina la et 7. Apoi alta pina la et 5. Erau 2 blocuri diferite. Prima data era sa fie o alegere de locuinta la et 7, dar a fost la et 5. Deci am visat un cutremur stilizat despre o schimbare in viata.
Si ce e interesant ca am visat cu cel putin 1 an inainte, o locuinta la bloc, destul de umbrita, intr-un bloc cu 5 etaje. Era multa liniste. Exact acolo am ajuns, dar dupa un an de visat cam de citeva ori.
Si mi-am dat seama ce era dupa citiva ani de locuit acolo.
Repet, pe mine nu ma preocupa astfel de vise, dar imi aduc aminte, de obicei, dupa..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 04:14

De la: nastasemihail, la data 2009-07-06 15:40:37Am sa dau un exemplu de direct si cam stilizat intr-un vis.
Cutremur. Usurel e vorba de vis. Eu am visat doar odata in viata. Si a fost o mutare a mea in alta casa. Era ca o stinca care a iesit in dreptul unui bloc pina la et 7. Apoi alta pina la et 5. Erau 2 blocuri diferite. Prima data era sa fie o alegere de locuinta la et 7, dar a fost la et 5. Deci am visat un cutremur stilizat despre o schimbare in viata.
Si ce e interesant ca am visat cu cel putin 1 an inainte, o locuinta la bloc, destul de umbrita, intr-un bloc cu 5 etaje. Era multa liniste. Exact acolo am ajuns, dar dupa un an de visat cam de citeva ori.
Si mi-am dat seama ce era dupa citiva ani de locuit acolo.
Repet, pe mine nu ma preocupa astfel de vise, dar imi aduc aminte, de obicei, dupa..

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 23:50

So�ia �ncepe s� pl�ng� prin somn.
- Ce ai draga mea?, o �ntreab� so�ul.
- A murit Nata�a, spune ea.
- Care Nata�a?
- N-o �tii tu... am cunoscut-o �n vis.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 15:03

Eu am visat ca cei care cred ca visele sunt premonitii, ei bine am visat ca acestia sunt un vis urat.
O fi vreo premonitie?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 August 2009, ora 01:07

De la: The_Mole, la data 2009-08-19 15:03:01Eu am visat ca cei care cred ca visele sunt premonitii, ei bine am visat ca acestia sunt un vis urat.
O fi vreo premonitie?
Asa e, ptr tine sintem un vis urit. Ptr ca visele sint ale fiecaruia, si unul ca tine nu poate intra in mintea oamenilor si nu-i poate conduce cum vrea el. Vezi-ti de visele tale si o sa visezi mai frumos.

foreveryours

64 mesaje
Postat pe: 20 August 2009, ora 11:30

unele vise se adeveresc. de ex.. eu mi-am visat copilul inainte de a se naste. cand l-am tinut in brate prima oara, am vazut ca chipul lui era identic cu cel din visul meu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 03:05

De la: foreveryours, la data 2009-08-20 11:30:50unele vise se adeveresc. de ex.. eu mi-am visat copilul inainte de a se naste. cand l-am tinut in brate prima oara, am vazut ca chipul lui era identic cu cel din visul meu.
Astea sint printre cele mai clare.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 10:47

Oamenii au dat visului o semnificatie importanta inca din cele mai vechi timpuri. El - visul - a fost intotdeauna investit cu puteri particulare, dar semnificatia visului variaza in functie de epoca istorica, de contextul social si cultural si, nu in ultimul rand, de legatura acestora cu constientul. Interpretarile de acum cateva sute de ani nu mai corespund simbolurilor de astazi, dar corespund simbolurilor arhetipale despre care am vorbit mai sus. Oricum, interpretarile pot fi diferite de la subiect la subiect, functie de nenumarati factori despre care vom vorbi.
Psihanalistii atrag atentia nu numai asupra continutului viselor, ci, mai ales, asupra continutului ascuns, simbolizat, care poate fi analizat, folosindu-se informatiile furnizate de subiect (cel care a visat) referitoare la personalitatea si circumstantele vietii persoanei respective, cu ajutorul unor asociatii libere. Potrivit lui Freud "talmacirea viselor reprezinta calea de a cunoaste continutul inconstientului, ca parte a psihicului uman" iar interpretarea nu are in vedere ansamblul visului, ci fiecare din elementele sale de continut care, fiecare, reclama o determinare aparte. Pe de alta parte, Jung vede visul ca pe mesagerul inconstientului care are misiunea de a ne releva secretele care scapa constientului. Visul devine mesaj, o aducere la cunostinta, mesaj preluat pana ajunge sa fie inteles. El spune ca visele contrabalanseaza atitudinile din timpul zilei. Jung nu oferea interpretarea visului celor veniti la psihanaliza, ci considera important ca autorul visului sa-si inteleaga propriul vis. In timp ce Freud sustinea ca " lucrurile care nu sunt obiect de interes in timpul zilei nu devin obiect de interes pentru vise, iar fleacurile care nu ne ating in stare de veghe este imposibil sa ne preocupe in timpul somnului", cercetatorii moderni (Hoss si Delaney) sustin pe buna dreptate ca , dimpotriva, subconstientul activ in timpul somnului este mai perspicace in ceea ce priveste viata noastra decat constientul, el "inregistrand" in stare de veghe si "redand" in somn detalii considerate de constientul subiectiv ca fiind nesemnificative. Un alt cercetator asupra interpretarii viselor a fost D.Foulhes, care, folosindu-se de psihologie si lingvistica, a cautat sensul ascuns al viselor in "Gramatica viselor". In timp ce unii cercetatori sustin ca visele ce contin explozii nucleare, prabusiri in abisuri, sfarsitul lumii, razboi sugereaza ca personalitatea respectiva a subiectului se afla in pragul unor profunde transformari in viata sa (referindu-se chiar la o renastere spirituala), alti cercetatori sustin ca aceste vise catastrofice sunt asa-zisele vise organice cauzate de perturbarea fluxului sanguin cerebral si ca ele nu pot fi considerate ca fiind profetice de vreme ce nu vin din subconstient sau din mintea intuitiva ci provin dintr-o disfunctionalitate fizica.

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului VISELE SINT O PREMONITIE ADEVARATA..
Mergi la: