Info
x
Visele sint o premonitie adevarata..
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 05:33
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
AlecsaM 26 mesaje Membru din: 9/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 11:02
eu cred ca visele sunt fapte ce s-au intamplat sau urmeaza sa se intample...subconstientul nostru lucreaza, si se spune ca in starea de veghe se poate sa ai multe premonitii numai ca nu multi si le amintesc...si eu cand visez urat, ma astept sa se intample ceva si de multe ori chiar s-a intamplat, pacat ca imi dau seama de lucrurile astea dupa ce se intampla si nu prea pot sa le previn (asta in cazul in care nu e vb de vreo boala). @nastasemihail: te-am mai citit si pe alte topicuri si imi dau seama ca ai avut ceva experiente inedite, ca sa le zic asa...mi s-a parut foarte interesant sa-ti citesc din unele experiente. va salut pe toti!
"Prostii mor. Dar prostia ramane!"
|
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 12:10
poate ca...hm...visul e o expresie a realitatii...acesteia ori, de ce nu, forma de acces constient spre baza de informatii universala-cunoscuta sub denumirea de "acashic�"...actul uitarii mesajului nu e intamplator! Recunoasterea mesajului oniric, in viata de zi cu zi poate fi si o forma de modificare a realitatii cu puterea gandului ( ai grija ce gandesti, pentru ca s-ar putea sa ti se intample!)...
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 04:20
De la: 9am180342, la data 2010-01-26 11:21:45De la: 9am121159, la data 2010-01-26 11:17:04Eu ma asteptam sa vad pe acest topic tot felul de vise dar nimic....Visele, ca si gandurile omului sunt ceva intim si deci mai greu de postat pe forum unde de-abia esti asteptat sa-ti iasa porumbelul din gura, ca esti si taxat
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 04:26
De la: AlecsaM, la data 2010-04-16 11:02:16eu cred ca visele sunt fapte ce s-au intamplat sau urmeaza sa se intample...subconstientul nostru lucreaza, si se spune ca in starea de veghe se poate sa ai multe premonitii numai ca nu multi si le amintesc...si eu cand visez urat, ma astept sa se intample ceva si de multe ori chiar s-a intamplat, pacat ca imi dau seama de lucrurile astea dupa ce se intampla si nu prea pot sa le previn (asta in cazul in care nu e vb de vreo boala). @nastasemihail: te-am mai citit si pe alte topicuri si imi dau seama ca ai avut ceva experiente inedite, ca sa le zic asa...mi s-a parut foarte interesant sa-ti citesc din unele experiente. va salut pe toti! Am avut ceva. Dar cu visele ma intrigau ca unele se repetau f des. Si mi-am dat seama ce erau. Ce e mai interesant ca sint avertizat si acum de pericole, fiindca asa o trebui. Nu e o impresie, e realitate. Pina sa-mi dau seama de asta au trecut cam 5-6 ani. Acum stiu si chiar in ce privinta.' E vorba de veghe, nu vise. Oricum e bine sa ne vedem de viata reala. Onirismul te poate trage intr-un fel de groapa de potential. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 04:39
In acea dimensiune a viselor, timpul nu mai exista. oricine stie ca poate visa in 1-2 minute o actiune ce se deruleaza pe durate f lungi. Ca si cum ar fi in timp real.
|
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 07:24
De la: 9am054563, la data 2009-06-28 13:58:24Din experienta mea am observat ca visele intodeauna s-au realizat,altele chiar dupa 2 ani. Actualii hominizi ai Terei ,comporta reminiscentze ale stravechilor civilizatii disparute ca urmare a unor cataclisme generate de progresul tehnologic scapat de sub control.Supravetzuitorii timpului respectiv ,au modificat componentza genetica ,anulind diverse functiuni ale creerului omului actual,printre care si memoria involutntara,premonitzia,telepatia etc . creind un hominid care sa nu mai fie capabil sa distruga Tera.Totusi in decursul timpului ,neuronii recidiveaza ,producind efectul numit "visare"De altfel acest efect se simte mai bine la cei care fac inventzii,crezind ca au descoperit ceva nou ,dar totul este doar o amintire din trecut,aparuta in creerul unor indivizi,ce traiesc intr-o anumita zona ,intimplator ,cu o fereastra biologica favorabila. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 01:51
Bai dar ce idee. Adica sintem de toata mila, cu alte cuvinte. Doar trecutul conteaza.
Nu exista nici macar o urma cit de mica, ca in trecut a fost o civilizatie mai avansata. Au fost. dar asta e de departe mai avansata ca cele din trecut. O spun toti vizionarii. Chiar si alte fiinte evolueaza cu noi. Oamenii fiind virf de lance. Adica baza dezvoltarii. Asta ca sa terminam cu pesimisme si interpretari gresite a meritelor oamenilor actuali. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 01:52
Majoritaea viselor spre dimineata sint premonitii.
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 09:08
De la: nastasemihail, la data 2010-04-19 01:52:47Majoritaea viselor spre dimineata sint premonitii. Daca omul dispare de pe Tera,dupa 250 de ani ,nu mai ramine nici cea mai vaga ideie ca a existat,natura acopera si distruge urmele asasinilor
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 15:11
Dar nu urmele oamenilor conteaza. Ci oamenii care au plecat de pe Terra. Ei sint vii, cit se poate de vii. Asta nu s-a inteles. Ca nu planetele conteaza.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 18:01
Visele sint parte din noi..si au un rol important mai mult decit constientizam noi.Sint vii asa cum sint si gindurile noastre.Asa cum se spune ca sintem ceea ce gindim...la fel si visele...reprezinta ceva din noi..ceva ce va urma sau un raspuns .In somn ,doar corpul nostru stagneaza ,se opreste din activitate dar nu si activitatea cerebrala.
Eu intotdeauna am fost anuntata prin vise de ceva ce va urma..sau...mi se comunica,mi se arata gindurile cuiva ..sau ..nu stiu ceva ce vroiam sa stiu.Si in realitate se dovedea ca visele au avut ratiunea lor.Deci da,visele sint o a doua realitate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 05:34
La mine a durat citiva ani pina sa ma lamuresc ce era cu niste vise repetitive, cu o parte simbolistica. Noapte de noapte. Cind am realizat ce sint parca s-a spart un val.
Tot in aceeasi perioada am avut si in veghe dar in urma unui fel de exercitiu. Pur si simplu premonitii in stare de veghe. Si nu numai eu ci si alte 2 persoane care faceau acelasi exercitiu. In primul moment nu stiam ce era. Dar confirmarea odata facuta, ne-am lamurit si de urmatoarele. Dar am incetat, ca nu tineau de foame. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 12:47
ba te hranesc mihai ..intr-o anumita forma si tu stii foarte bine asta..
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:34
MAEUZA, 35 ani, frumoasa, sexy, cu experienta, ofera antistres hot stone relax massage imbinat cu erotic thailandez. Atingere delicata, orgasm intens. Aroma positiv zen, muzica relaxanta. Studio independent Romana area, 20 Apr 13:24
0729.178.797 0729.178.797 Email: [email protected] armonycabinet.ro Raporteaza abuz de limbaj
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 01:50
De la: a_anca, la data 2010-04-20 12:47:33ba te hranesc mihai ..intr-o anumita forma si tu stii foarte bine asta..
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 02:06
De la: nastasemihail, la data 2010-04-20 05:34:51La mine a durat citiva ani pina sa ma lamuresc ce era cu niste vise repetitive, cu o parte simbolistica. Noapte de noapte. Cind am realizat ce sint parca s-a spart un val.daca ar fi sa luam din punct de vedere psihologic, se zice ca subconstientul e foarte activ noaptea; deci, asa apar visele. Si tu ai visat cam ceea ce urasti cel mai mult.. poate era doar o proba prin care te confruntai cu propriile temeri. :D Eu nu prea cred ca visele ar avea vreo legatura cu viata reala. Desi, autosugestia poate sa-si zica cuvantul� Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 02:10
Nu am visat ce uram din moment ce visam concediile. Si apoi o activitate ce imi plece f mult. Nu e valabil cu uritul. Cosmarurile eu nu le am.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 01:47
Uneori ..da.Mai ales cand se repeta. Mie mi s-a intamplat de cateva ori. Cu evenimente majore din viata mea.Le stiam inainte sa se intample. Si nu vorbesc neaparat de lucruri rele.Primele dati.. nu am dat importanta si nu am vrut sa iau in seama.
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 06:39
De la: adakaleh, la data 2010-07-07 01:47:19Uneori ..da.Mai ales cand se repeta. Mie mi s-a intamplat de cateva ori. Cu evenimente majore din viata mea.Le stiam inainte sa se intample. Si nu vorbesc neaparat de lucruri rele.Primele dati.. nu am dat importanta si nu am vrut sa iau in seama. E bine sa nu le bagi in seama. Totusi masinuta merge si fara sa le bagi in seama. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:58
...nu imi place sa visez,multe chestii ciudate se petrec in visele mele...
....,nu mereu, dar de multe ori... desigur ca mai am si vise frumoase,dar nu prea prevestesc nimica de obicei...
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 1 August 2010, ora 16:08
De la: Ebony, la data 2010-07-23 16:58:08...nu imi place sa visez,multe chestii ciudate se petrec in visele mele...
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 21:24
De la: gerard, la data 2010-08-01 16:08:34De la: Ebony, la data 2010-07-23 16:58:08...nu imi place sa visez,multe chestii ciudate se petrec in visele mele...
|
Postat pe: 2 August 2010, ora 14:02
La mine starea pe care am avut-o in vise o aveam si in veghe. Dar vag realizam ca era acelasi lucru pe care il visasem. Stare placuta in somn, toata ziua imi mergea bine. Fara sa ma gindesc la asta. Cind am realizat legaturile intre somn si veghe, practic nu imi mai aduc aminte ce visez. Seamana cu telepatia. Cind constientizezi se rupe gindul.
|
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 00:10
De la: 9am054563, la data 2009-06-28 13:58:24Din experienta mea am observat ca visele intodeauna s-au realizat,altele chiar dupa 2 ani. ..Nu cred....
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 00:10
De la: nastasemihail, la data 2010-08-02 14:02:45La mine starea pe care am avut-o in vise o aveam si in veghe. Dar vag realizam ca era acelasi lucru pe care il visasem. Stare placuta in somn, toata ziua imi mergea bine. Fara sa ma gindesc la asta. Cind am realizat legaturile intre somn si veghe, practic nu imi mai aduc aminte ce visez. Seamana cu telepatia. Cind constientizezi se rupe gindul.
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 00:22
De la: Ebony, la data 2010-08-04 00:10:32De la: nastasemihail, la data 2010-08-02 14:02:45La mine starea pe care am avut-o in vise o aveam si in veghe. Dar vag realizam ca era acelasi lucru pe care il visasem. Stare placuta in somn, toata ziua imi mergea bine. Fara sa ma gindesc la asta. Cind am realizat legaturile intre somn si veghe, practic nu imi mai aduc aminte ce visez. Seamana cu telepatia. Cind constientizezi se rupe gindul. La mine dupa 30 de ani, de la debutul lor. Continua si acum. Ar fi mult de spus. De pe la 10 ani pina pe la 40 de ani, au tot fost practic identice. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 August 2010, ora 09:39
Eu cum sa-mi traduc visul? Toata noaptea am completat piesele la un joc puzzle pe care nu-l puteam termina pentru ca nu stiam ce reprezinta. Inspre ora opt am descoperit ca imi lipsea piesa principala care-i dadea rostul. M-am apucat de cautat pana era sa cad jos din pat. Norocul meu ca m-am trezit! Dormisem in plus intr-un somn agitat mai bine de doua ore fata de programul zilnic si nu numai atat dar am febra musculara.(Eu niciodata nu am fost tentata sa joc puzzle, deci nu mi se va indeplini visu!)
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
Postat pe: 25 August 2010, ora 03:10
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 14:18
De la: nastasemihail, la data 2010-04-19 01:52:47Majoritaea viselor spre dimineata sint premonitii. Ai dreptate! In ultimul timp a inceput sa-mi fie teama de premonitiile pe care nu stiu sa le tranzlatez din visele dinspre dimineata!
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
|
|

....,nu mereu, dar de multe ori...