back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomenul cercurilor, crop circles.

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 03:35

Fenomenul nu apare numai in lanurile de culturi.
Au fost semnalate si in zapada, din aer se vedeau.
In multimile de oameni.
In iarba.
Si probabil si alte medii.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 03:46

Inainte de a arata citeva cercuri, am sa va spun un episod cu un fenomen produs la radiatiile care le-am avut si noi de la cernobil.
O colega de servici, in 1986, a facut pe miini dupa citeva zile din momentul ploii care a adus practic substante radioactive si la noi in tara, niste pete rosii.
Erau perfect rotunde, cu un cerc exterior subtire de vreo 0,2 mm si un punct f mic in mijloc. Intre 3 mm si 7 cm. PERFECT ROTUNDE. Si f multe. Deci cerculete de la radiatii.
Asta ar putea explica f multe cercuri simple. Dar nu cele complicate. Deci cimpuri energetice sau particule.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 03:55

da,da si noi stateam la coada la unu noaptea la policlinica preda buzescu sa ne dea pastile anti-radiatii si aia ne dadeau algocalmine si antinevralgice si toti eram rosii-patati pe fata de nervi,dupa trei ore de stat la coada,noaptea aia nici nu am mers acasa,am dormit pe stadionul t.m.b.[girueta]

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 04:05

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-26 03:55:13da,da si noi stateam la coada la unu noaptea la policlinica preda buzescu sa ne dea pastile anti-radiatii si aia ne dadeau algocalmine si antinevralgice si toti eram rosii-patati pe fata de nervi,dupa trei ore de stat la coada,noaptea aia nici nu am mers acasa,am dormit pe stadionul t.m.b.[girueta]
Probabil de la iod radioactiv. dar nu au fost doze mari. destul de mici. Mai rau a fost cu cesiul radioactiv. Se acumula in partea de mijloc a corpului, precum cafeaua sau ardeiul iute. Si trebuia sa te ...mult sa nu faci cancer. Asa mi s-a spus si mie. Nu cred ca erau povesti. Iodul din acea seara cind a plout, la revedere. Si-a facut aportul de doza radioactiva. Fata mea si maica-sa nu au iesit din casa o saptamina. Deloc. Ele nu au fost radioactivate cu iod mai ales. Cei care au iesit din casa primele 10 zile au luat o gura de radiatie.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 04:11

pai inseamna ca eu sunt radiat la greu ca n-am stat zilele alea nici o secunda in casa,a fost si cenaclu' lu' paunescu zilele alea,ultimul spectacol pe republicii[fost a.n.e.f.] inainte de demolarea stadionului,am fost prezenti tot cartieru' acolo,inseamna ca suntem un cartier de radiati

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 04:19

www.spiritus.ro/RAZVAN/cercuri_din_lanuri.htm
acesta este un link cu cercuri, care par a fi "neumane". Vedeti ca sint bagate pe drepturi de autor (de parca le-ar fi facut autorul siteului).

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 04:21

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-26 04:11:51pai inseamna ca eu sunt radiat la greu ca n-am stat zilele alea nici o secunda in casa,a fost si cenaclu' lu' paunescu zilele alea,ultimul spectacol pe republicii[fost a.n.e.f.] inainte de demolarea stadionului,am fost prezenti tot cartieru' acolo,inseamna ca suntem un cartier de radiati

pai nu se cunoaste ca esti iradiat.? Esti crescut mare mare...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 04:33

Retrag ca nu au mai aparut cercuri din 2005. Acum am gasit o multime pe net.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 04:38

www.crystalinks.com/crop.html

Oricine isi poate da seama daca ceste cercuri pot fi facute pe un cimp cu mina si piciorul sau nu.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 04:41

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 18:28

De la: nastasemihail, la data 2009-06-26 04:38:08www.crystalinks.com/crop.html
Oricine isi poate da seama daca ceste cercuri pot fi facute pe un cimp cu mina si piciorul sau nu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 18:30

eU NU COMENTEZ LA ELE, DAR CINE SPUNE CA SINT ALE OAMENILOR, CU MINA FACUTE, SA INCERCE SA LE FACA. CU MINA, PICIORUL SFOARA, SIRMA, SCINDURI, ETC.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 18:33

SI SA NU STORCESCA SPICELE DE GRIU. SINT NEATINSE. DIN CONTRA, LA COT, CARE E F TARE, SINT EXPLODATE, DIN INTERIOR. SI SINT INDOITE NUMAI DE LA NODURI. NU DE LA PARTEA MAI MOALE. IAR NODURILE SINT INDOITE CALA TRASUL LA MATRITA. mAI LUNGI SUS SI MAI MICI JOS. PARCA AR FI FOST DE PLASTILINA.
IAR CULCATUL APARE CU IMPLETIREA SPICELOR. FENOMENUL MAI APARE CIND SINT CULCATI COPACI, PADURI INTREGI LA FURTUNI. SE FACE O IMPLETIRE A LOR.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 18:40

www.spiritus.ro/imagini/ccimages/strip95b.jpeg">

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 05:12

De la: mytcor, la data 2009-06-26 18:40:52
Asa ceva e imposibil sa fie facute cu mina.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 05:30

Mytcor de cind au aparut aceste cercuri. Daca sint recente, sintem avertizati ca va apare o coliziune in cosmos, si o multime de corpuri. Se vede acea centura de corpuri si planetele putin intr-o parte. Deci nu e vorba de centura deja existenta ci de ceva ce va apare in urma unei coliziuni.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 04:15

De la: nastasemihail, la data 2009-06-27 05:30:11
Mytcor de cind au aparut aceste cercuri. Daca sint recente, sintem avertizati ca va apare o coliziune in cosmos, si o multime de corpuri. Se vede acea centura de corpuri si planetele putin intr-o parte. Deci nu e vorba de centura deja existenta ci de ceva ce va apare in urma unei coliziuni.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 16:01

New Amazing Crop Circle 2nd August at Morgans Hill

New Amazing Crop Circle 2nd August at Morgans Hill

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 16:02

UFO MORE MESSAGES IN THE CROP CIRCLES

UFO MORE MESSAGES IN THE CROP CIRCLES

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 16:03

Saviors of Earth - Current Crop Circles for 2009

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 16:04

Crop circles
Crop circles

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 02:12

Asa

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 02:44

De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 02:12:45Asa

Ce "asa" ???!!!!
Asta trebuia s-o faci tu nu eu, ca e topicul tau !!!!!!!!!!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 04:12

Nu-i sint dator nimanui sa-i dau informatii. Nu sint platit ptr asta. Sint unii platiti regeste si nu fac nimic.
E mai rentabil sa fii cinic. Voi m-ati invatat.
Sint unii care deschid topic si merge singur. Asa ca lasa reprosurile ca incep si eu. Poate ca voi aveti din ce trai de sinteti cinici.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 11:26

De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 04:12:02Nu-i sint dator nimanui sa-i dau informatii. Nu sint platit ptr asta. Sint unii platiti regeste si nu fac nimic.
E mai rentabil sa fii cinic. Voi m-ati invatat.
Sint unii care deschid topic si merge singur. Asa ca lasa reprosurile ca incep si eu. Poate ca voi aveti din ce trai de sinteti cinici.

Eu n-am fost cinica niciodata, poate polemica...pt ca stiu eu ce stiu.
Iar tu generalizezi......si nu e cazul !!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 15:15

www.spiritus.ro/imagini/ccimages/strip95b.jpeg">

Astea s-ar putea sa fie avertisment ptr o farimitare a unui corp ceresc, pe orbita, sau o coliziune intre corpuri ceresti. Comentarii?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 15:18

De la: Bi_anca, la data 2009-08-05 16:03:19Saviors of Earth - Current Crop Circles for 2009

Este clar ca majoritatea acestor desene nu ar putea fi facute nici macar cu tehnica avansata, pe teren.
Unele nu pot fi facute nici pe calculator fiindca nu exista o teorie matematica ptr ele.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 16:39

De la: nastasemihail, la data 2009-08-09 15:15:21

Astea s-ar putea sa fie avertisment ptr o farimitare a unui corp ceresc, pe orbita, sau o coliziune intre corpuri ceresti. Comentarii?

confimata...HST !...

s-astazi confirmat ce "simteam"..prematinal !...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 16:43

De la: mytcor, la data 2009-08-09 16:39:45
De la: nastasemihail, la data 2009-08-09 15:15:21

confimata...HST !...

s-astazi confirmat ce "simteam"..prematinal !...
Vezi ca eu nu stiu limbajul adolescentilor HST. Vorbesc serios. Am aflat de el de la tv ieri. Unii pusti m-au luat pe mes asa.
Zi-mi pe mes, ca eu nu sint asa subtil.
Pe mine ma intereseaza f mult informatiile din domeniul asta.
De exemplu stiu ca va fi o ploaie de meteoriti..dar cind...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 16:54

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Fenomenul cercurilor, crop circles.
Mergi la: