Info
x
Salvati terra
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 03:20
De la: mytcor, la data 2009-07-24 03:02:12De la: Dorulet, la data 2009-07-24 02:37:55De la: mytcor, la data 2009-07-23 22:40:02....e-heeee-he !...acum depinde carei teorii va adaptati "sentimentele" in ceea ce priveste salvarea cui de catre cine D�-o de teorie...uite...eu sus�in contrariu...�i anume c� se poate! Dac� noi putem s� ne auto-dep�im condi�ia....asta �nseamn� evolu�ie...chiar dac� pentru o scurt� perioad� de timp!I don't care about theory....I have mine!
Raporteaza abuz de limbaj
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
casatopnord 53 mesaje Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 08:45
BUNA AI DREPTATE SI EU VOI FI OALE SI ULCELE ,DAR NOI SANTEM CEI MAI INFECTII VIRUSI DIN UNIVESUL INFINIT , CELE MAI RELE FIARE CU 2 PICIOARE TOT DISRUGEM TOT INFESTAM PE UNDE TRECE ASA NUMIT OM RAMAN SEMNE SI URME NEGRE CA IN URMA UNUI TAIFUN DE GRADUL5 SINCER TERRA NU MAI ARE PUTERE SA-SI REVINA NICI DACA SE OPRESC TOATE FABRICILE SI NU MAI CIRCULA NICI O MASINA SA-U AVION STRATUL DE OZON DIN JURUL TEREI SA SUPTIAT MULT OAMENI DE STIINTA AU SPUS CA VA DURA CEL MULT 1000DE ANII CA NOXELE CE INCONJOARA TERRA SA DISPARA ASTA DACA PLANETA VA MURII , SPER CA SE VOR LUA MASURI O ZI MINUNATA I-TI DORESC
|
|
Fosta membra 9am.ro 666 mesaje Membru din: 24/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 09:47
De la: casatopnord, la data 2009-07-25 08:45:41BUNA AI DREPTATE SI EU VOI FI OALE SI ULCELE ,DAR NOI SANTEM CEI MAI INFECTII VIRUSI DIN UNIVESUL INFINIT , CELE MAI RELE FIARE CU 2 PICIOARE TOT DISRUGEM TOT INFESTAM PE UNDE TRECE ASA NUMIT OM RAMAN SEMNE SI URME NEGRE CA IN URMA UNUI TAIFUN DE GRADUL5 SINCER TERRA NU MAI ARE PUTERE SA-SI REVINA NICI DACA SE OPRESC TOATE FABRICILE SI NU MAI CIRCULA NICI O MASINA SA-U AVION STRATUL DE OZON DIN JURUL TEREI SA SUPTIAT MULT OAMENI DE STIINTA AU SPUS CA VA DURA CEL MULT 1000DE ANII CA NOXELE CE INCONJOARA TERRA SA DISPARA ASTA DACA PLANETA VA MURII , SPER CA SE VOR LUA MASURI O ZI MINUNATA I-TI DORESCda , se vor lua ! nu vezi semnele !!!
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 09:55
De la: Dorulet, la data 2009-07-23 17:42:54 Mai bine trimitem la avort femeile c� s-a �nmul�it p�m�ntul �i ce conteaz� c�teva milioane de bebelu�i t�ia�i �n buc��i pe an???Nu Teodora, nu trebuie sa le trimitem la avort, este inuman. mai degraba le educam si pe ele si pe tembelii de masculi. daca nu inteleg nici asa, nu vor sa se lase educati - mai sunt si asemenea specimene - aplicam masuri disciplinare cum ar fi: amenzi usturatoare pentru cei cu mai mult de doi copii, puscarie daca se repeta contraventia, etc. si da, suntem prea multi si trebuie sa constientizam asta. nu se reduce totul la hrana, mai sunt si resursele pamantului in joc, tehnologia care tot evolueaza eliminand munca oamenilor, si multi alti factori. detaliez daca este cazul. trebuie sa traim in armonie cu natura, nu sa fim un cancer pentru ea.
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 17:47
M�i...pentru voi to�i �tia care nu mai "�nc�pe�i" de ceilal�i oameni �i posibilit��ile lor materiale pe Terra...am un singur sfat: " c�uta�i la magazin funie �i s�pun �i "sc�pa�i" p�m�ntul de "viru�i"...dac� a�a v� considera�i..."viru�i infec�i"!"Eu nu m� consider un parazit...�i nu consider nici pe pe al�ii "�n plus" !!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 18:27
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-25 09:55:36De la: Dorulet, la data 2009-07-23 17:42:54 Mai bine trimitem la avort femeile c� s-a �nmul�it p�m�ntul �i ce conteaz� c�teva milioane de bebelu�i t�ia�i �n buc��i pe an???Nu Teodora, nu trebuie sa le trimitem la avort, este inuman. mai degraba le educam si pe ele si pe tembelii de masculi. daca nu inteleg nici asa, nu vor sa se lase educati - mai sunt si asemenea specimene - aplicam masuri disciplinare cum ar fi: amenzi usturatoare pentru cei cu mai mult de doi copii, puscarie daca se repeta contraventia, etc. si pentru ultima propozitie
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 19:45
De la: Dorulet, la data 2009-07-25 17:47:59intelegi exact pe dos spusele mele ! pe terra avem loc si dublul populatiei actuale, poate ii si hranim pe toti, ideea este ce ne facem cu resursele, mai ales cele energetice ?!!! oare nu intelegi ca trebuie sa fim echilibrati si pentru generatiile urmatoare ? traiesti doar pentru tine si momentul prezent ? stii cate resurse se consuma zilnic pe tot globul doar pentru sustinerea unui echilibru economic care sa asigure o oarecare stabilitate societatii umane ? mai aprofundeaza subiectul daca vrei ca si urmasii tai sa respire acelasi aer ca si tine, sa se bucure de aceasta planeta ca si tine, sa se bucure de natura inconjuratoare ca si tine !!!!
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 21:10
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-25 19:45:33De la: Dorulet, la data 2009-07-25 17:47:59intelegi exact pe dos spusele mele ! pe terra avem loc si dublul populatiei actuale, poate ii si hranim pe toti, ideea este ce ne facem cu resursele, mai ales cele energetice ?!!! subscriu |
|
|
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 22:10
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-25 19:45:33De la: Dorulet, la data 2009-07-25 17:47:59intelegi exact pe dos spusele mele ! pe terra avem loc si dublul populatiei actuale, poate ii si hranim pe toti, ideea este ce ne facem cu resursele, mai ales cele energetice ?!!! De energie �i-e fric� �ie c� va lipsii???? C�t va exista Soarele pe cer....de energie nu va duce lips� Terra!!!! Voi chiar nu �ti�i asta???? My god!!! Chiar c� nu prea avem ce s� ne spunem �n cazul �sta....paranoia v�d c� exist�....p�n�-i lumea!!!! Chiar m-a�i f�cut s� r�d!!!
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 23:37
De la: Dorulet, la data 2009-07-25 22:10:14De energie �i-e fric� �ie c� va lipsii???? C�t va exista Soarele pe cer....de energie nu va duce lips� Terra!!!! Voi chiar nu �ti�i asta????cantitatea de energie rezultata in urma folosirii actualei tehnologii din ,,resursele'' soarelui este extrem de limitata, iar prin termenul de energie nu ma refer doar la cea electrica, mai este si cea termica de exemplu. eu am lucrat intro centrala termica si stiu despre ce vorbesc. am adus in discutie pentru inceput resursele energetice si am omis intentionat zeci de alti factori foarte importanti rezultati din activitatea omului si implicatiile acestora asupra mediului. n-am sa intru in detalii cu tine pentru ca vad ca nu te intereseaza, si ca tine, din pacate, sunt alte cateva miliarde de persoane. dupa voi potopul ! daca tie subiectul asta iti pare paranoia ... asta este, n-am ce-ti face ! totusi nu uita, generatiile viitoare cu siguranta isi vor aduce aminte de iresponsabilitatea oamenilor acestor momente. numai bine. nu uitati: NU FITI UN CANCER PENTRU ACEASTA PLANETA !
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 23:54
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-25 23:37:03De la: Dorulet, la data 2009-07-25 22:10:14De energie �i-e fric� �ie c� va lipsii???? C�t va exista Soarele pe cer....de energie nu va duce lips� Terra!!!! Voi chiar nu �ti�i asta????cantitatea de energie rezultata in urma folosirii actualei tehnologii din ,,resursele'' soarelui este extrem de limitata, iar prin termenul de energie nu ma refer doar la cea electrica, mai este si cea termica de exemplu. eu am lucrat intro centrala termica si stiu despre ce vorbesc. am adus in discutie pentru inceput resursele energetice si am omis intentionat zeci de alti factori foarte importanti rezultati din activitatea omului si implicatiile acestora asupra mediului. subscriu tot eu de aia am reuntat sa mai vb pe tema asta cu dorulet. chiar te lupti cu morile de vant. noi santem paranoici ca vrem sa protejam natura si sa conservam mediul pentru generatiile viitoare. astea sant probleme reale, palpabile. in schimb cei care se bat de ceasul mortii ca ne fura extraterestrii ovulele nu sant paranoici. in fine, nu are sens. e mai important sa ne agitam ca ne rapesc omuletii verzi care au de gand sa faca un razboi cu terra peste 5 mii de ani, decat sa incercam sa ajungem sa traim ca specie atat.... |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 02:19
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 11:12
La ora actuala sunt multe posibilitati de salvare a mediului . Exemple :
- Microbiologia . De cel putin trei decenii se cunosc bacterii care pot transforma execesul de bioxid de carbon in glucoza si mai departe in celuloza . O singura bacterie poate produce un fir de celuloza lung de ... 3mm . Sau reziduurile menajere pot fi utilizate pentru cultivarea spiruline - o foarte importanta sursa de proteina . - Sursele de energie neconventionala , stiute de cand lumea , dar neutilizate la intreaga capacitate ; - Reciclarea integrala a deseurilor , cu recuperarea materiilor prime ; - Optimizarea consumurilor , cu eliminarea risipei ; - Maricultura , vcare poate oferi importanye resurse de hrana si materii prime ; - Nanotehnica , cu randamentele riidcate pe care le aduce ; - Medicina alternativa , cu ridicarea starii de sanitatie si potentarea capacitatilor umane - Educatia si cultura ecologica , care acum este doar o lozinca La acestea se adauga investitiile in explorarea spatiului cosmic , care vrem nu vrem va fi caminul umanitatii viitoare . De ce nu se intreprind aceste actiuni si se prefera exploatarea intensiva a mediului , cu defrisari , distrugeri de ecosisteme si chiar cu genociduri culturale ale unor popoare ? Raspunsurile sunt : interesele financiare devenite patologice , nepasarea publica , rautatea si consumitorismul idiot propagat prin televiziuni . |
|
adela1zone5 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 11:35
Cum se utilizeaza resursele soarelui pentru obtinerea de energie? Mi-ar place sa stiu. Ai facut cumva facultatea de fizica?
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 12:51
De la: adela1zone5, la data 2009-07-29 11:35:44Cum se utilizeaza resursele soarelui pentru obtinerea de energie? Mi-ar place sa stiu. Ai facut cumva facultatea de fizica? Ai glume �n program domni�oar�????? De c�nd ai nevoie de facultatea de fizic� pentru a fi informat despre energia solar� �i cum poate ea fi folosit�???? Dac� eu sunt informat�....pe tine ce anume te �mpiedic� s� cau�i s� te informezi??? Te doare cumva tastatura???!!!!
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 12:54
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-07-29 11:12:15La ora actuala sunt multe posibilitati de salvare a mediului . Exemple : O s� se ajung� �i acolo ....fiecare lucru se face la timpul lui....
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 12:55
Mytcor! Tu ai ceva inteligent de spus aici pe topic sau doar ai vrut s� are�i c� urm�re�ti....???
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 18:37
De la: Dorulet, la data 2009-07-29 12:55:35Mytcor! Tu ai ceva inteligent de spus aici pe topic sau doar ai vrut s� are�i c� urm�re�ti....??? ....urmaresc, urmaresc..."I have mine"...Egocentristo!...
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 18:39
De la: mytcor, la data 2009-07-29 18:37:09de la ce societate de detectivi provii? nu cred sa mai ne fi intalnit vreodata la filaj....De la: Dorulet, la data 2009-07-29 12:55:35Mytcor! Tu ai ceva inteligent de spus aici pe topic sau doar ai vrut s� are�i c� urm�re�ti....???
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 18:43
De la: 999florin, la data 2009-07-29 18:39:57De la: mytcor, la data 2009-07-29 18:37:09de la ce societate de detectivi provii? nu cred sa mai ne fi intalnit vreodata la filaj....De la: Dorulet, la data 2009-07-29 12:55:35Mytcor! Tu ai ceva inteligent de spus aici pe topic sau doar ai vrut s� are�i c� urm�re�ti....??? ...ti-au ruginit demult !... |
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 10:28
De la: adela1zone5, la data 2009-07-29 11:35:44Cum se utilizeaza resursele soarelui pentru obtinerea de energie? Mi-ar place sa stiu. Ai facut cumva facultatea de fizica? de panouri solare ai auzit, de exemplu? |
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:55
De la: ioa_d, la data 2009-07-30 10:28:03De la: adela1zone5, la data 2009-07-29 11:35:44Cum se utilizeaza resursele soarelui pentru obtinerea de energie? Mi-ar place sa stiu. Ai facut cumva facultatea de fizica? Mie mi s-a p�rut o �ntrebare pus� �n b�c�lie...pe cuv�nt!!
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:56
De la: mytcor, la data 2009-07-29 18:37:09De la: Dorulet, la data 2009-07-29 12:55:35Mytcor! Tu ai ceva inteligent de spus aici pe topic sau doar ai vrut s� are�i c� urm�re�ti....??? Eu cel pu�in am decen�a s� recunosc!!! Hai, te
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 04:42
De la: ioa_d, la data 2009-07-30 10:28:03Ce sint alea?De la: adela1zone5, la data 2009-07-29 11:35:44Cum se utilizeaza resursele soarelui pentru obtinerea de energie? Mi-ar place sa stiu. Ai facut cumva facultatea de fizica?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 13:23
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 15:15
Momentul in care dispare de pe loc nu poate fi vazut.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 19:01
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 15:15:16Momentul in care dispare de pe loc nu poate fi vazut. |
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 6 August 2009, ora 19:14
indubitabil tehnologia actuala pentru exploatarea energiei solare are un randament relativ scazut , dar ofera o sursa de energie ce se va epuiza in cateva milioane de ani, deci utilizabila"pe moment" si de preferat intrucat mai curatam atmosfera pe care o respiram...intamplator stiu cateva preturi pentru instalatii "neconventionale" de producere a energiei electrice: aproximativ 5000 de euro pentru o locuinta "normala" P+1, adica proximativ 200mp suprafata construita desfasurata(adica parter+etaj). De asemenea , cu costurile suplimentare aferente se poate incalzi extrem-extrem de ieftin o atare locuinta, foarte bine izolata termic (daca cineva vrea sa stie mai multe sa ma intebe in particular) astfel ca temperatura interioara intre cele doua anotimpuri extreme variaza cu doar 4-6 grade celsius, casa functionand ca un "acumulator" de caldura.
Altceva: cati dintre voi mergeti la iarba verde si duceti resturile mesei voastre , in punga, la pubela?! Cati v-ati invatat copiii sa faca asta? Cati nu aruncati pe ferestra autovehiculului vostru resturile unui festin drive in sau chistocul unei tigari?...
de omnia dubitandum
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2009, ora 19:24
De la: cristianvitu, la data 2009-08-06 19:14:17indubitabil tehnologia actuala pentru exploatarea energiei solare are un randament relativ scazut , dar ofera o sursa de energie ce se va epuiza in cateva milioane de ani, deci utilizabila"pe moment" si de preferat intrucat mai curatam atmosfera pe care o respiram...intamplator stiu cateva preturi pentru instalatii "neconventionale" de producere a energiei electrice: aproximativ 5000 de euro pentru o locuinta "normala" P+1, adica proximativ 200mp suprafata construita desfasurata(adica parter+etaj). De asemenea , cu costurile suplimentare aferente se poate incalzi extrem-extrem de ieftin o atare locuinta, foarte bine izolata termic (daca cineva vrea sa stie mai multe sa ma intebe in particular) astfel ca temperatura interioara intre cele doua anotimpuri extreme variaza cu doar 4-6 grade celsius, casa functionand ca un "acumulator" de caldura. Eu fac exact asta: diferentiez toate resturile, nu arunc nimic din masina sau pe strada si baietelul meu face la fel....ca daca nu MA INFURII !!!! ASTA E PENTRU MINE :
|
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 07:26
Si eu la fel. Nu arunc nici macar gunoiul.
|
|
|
|

vesnica Geea VS Medeea, cu precursori, creationism-evolutionism
de teorie...uite...eu sus�in contrariu...�i anume c� se poate! Dac� noi putem s� ne auto-dep�im condi�ia....asta �nseamn� evolu�ie...chiar dac� pentru o scurt� perioad� de timp!