back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene ciudate

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 August 2009, ora 14:16

Asa ar pare la prima analiza. Ca ar avea legatura cu partea telurica. Insa fenomenul de care spun pare mai degraba viu.E cam ca treba aia din copilarie, cind dai leapsa la altul.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 August 2009, ora 14:39

De la: nastasemihail, la data 2009-08-14 14:16:11Asa ar pare la prima analiza. Ca ar avea legatura cu partea telurica. Insa fenomenul de care spun pare mai degraba viu.E cam ca treba aia din copilarie, cind dai leapsa la altul.

....fiziaca, se stradueste, metafizica-si calibreaza constantele, iar determinarea lui "ti-am dat-o"..o s-o avem odata cu certitudinea ca "sufletul"(informatia) supravietuieste mortii, Mihaita !...putina pacienta-i tot ceea ce avem nevoie.suntem inca pe la gradinita-n grupa mare !...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 14:42

Pina la rabdare, eu zic mersi ca am cam scapat de astfel de fenomene. Adica niste pericole, datorita faptului ca am cam fost cascat o perioada. Astfel de studii ar putea face ca accidentele sa fie tratate precum bolile.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 14:48

De la: mytcor, la data 2009-08-14 14:39:00
De la: nastasemihail, la data 2009-08-14 14:16:11Asa ar pare la prima analiza. Ca ar avea legatura cu partea telurica. Insa fenomenul de care spun pare mai degraba viu.E cam ca treba aia din copilarie, cind dai leapsa la altul.

....fiziaca, se stradueste, metafizica-si calibreaza constantele, iar determinarea lui "ti-am dat-o"..o s-o avem odata cu certitudinea ca "sufletul"(informatia) supravietuieste mortii, Mihaita !...putina pacienta-i tot ceea ce avem nevoie.suntem inca pe la gradinita-n grupa mare !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 August 2009, ora 14:51

....sau poate o sa primim in dotare un detector al distoriunilor pt. evitarea neplacerilor.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 14:55

De la: mytcor, la data 2009-08-14 14:51:32....sau poate o sa primim in dotare un detector al distoriunilor pt. evitarea neplacerilor.

E si asta o solutie. Dar repet, fenomenul care l-am observat este in dimensiune complet in afara materiei. Dar se hraneste cu noi. 2 posibile accidente la distanta de km intre ele, dupa care liniste. Unul bineinteles materializat.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 15:09

Iti spun drept, inainte de asta doar banuiam asa ceva. Dupa sint sigur, ca fenomen observat.

Aveam inainte o banuiala, fiindca observasem un fel de furtuna de accidente, dar numai de anumit tip. Nu de toate felurile. La stiri. Deci ar fi exclus ceva gen anomalii geo sau climatice. Atunci ar fi afectata judecata oamenilor in mai multe sfere de activitate. dar aici a fost numai la lift. Sau in alte cazuri, numai la santiere, si numai maluri de pamint....

Sint si din alea geomagnetice si climatice.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 15:38

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 04:14

Ce se stie de vortexul din Oregon. E real?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 12:29

De la: nastasemihail, la data 2009-08-18 04:14:37Ce se stie de vortexul din Oregon. E real?

...studiaza efectul Adelbert Ames Jr....si-ai sa integi exact despre ce-i vorba inclusiv in cazul apei ce "curge" spre deal.

SUCCES !..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 August 2009, ora 04:10

Am vazut acest efect. E vorba de iluzii optice bazate pe unele imperfectiuni ale ochiului. E asa?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 August 2009, ora 04:12

Dar la vortexul din Oregon, oamenii spun ca simt ca sint trasi sau micsorati. Iar pe filme apar forme albicioase.
Acest efect de iluzie s-ar putea sa explice UNELE cazuri de curgere inversa la deal. Dar parerea mea e ca nu toate.

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 20 August 2009, ora 10:05

sugerez celor apropiati de o asemenea zona urmatorul experiment: intr-un pahar puneti apa si ulei, daca uleiul va cobora catre fundul paharului intr-adevar este o anomalie gravitationala, invers-iluzie optica!

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 August 2009, ora 12:54

De la: nastasemihail, la data 2009-08-20 04:12:40Dar la vortexul din Oregon, oamenii spun ca simt ca sint trasi sau micsorati. Iar pe filme apar forme albicioase.

Acest efect de iluzie s-ar putea sa explice UNELE cazuri de curgere inversa la deal. Dar parerea mea e ca nu toate.

Pastore, N. (1971) Selective History of Theories of Visual Perception 1650-1950, New York, Oxford University Press

Gregory, R. L. (1963) "Distortion of Visual Space as Inappropriate Constancy Scaling," Nature

Gregory, R. L. (1990) Eye and Brain: The Psychology of Seeing, Oxford, Oxford University

www.psychologie.tu-dresden.de/i1/kaw/diverses%20Material/www.ill...">

www.psychologie.tu-dresden.de/i1/kaw/diverses%20Material/www.ill...">

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 August 2009, ora 14:09

De la: cristianvitu, la data 2009-08-20 10:05:15sugerez celor apropiati de o asemenea zona urmatorul experiment: intr-un pahar puneti apa si ulei, daca uleiul va cobora catre fundul paharului intr-adevar este o anomalie gravitationala, invers-iluzie optica!

Chiar m-ar interesa daca ai facut acest experiment si a reusit. Adica spre anomalie gravitationala.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 August 2009, ora 14:12

De la: mytcor, la data 2009-08-20 12:54:34
De la: nastasemihail, la data 2009-08-20 04:12:40Dar la vortexul din Oregon, oamenii spun ca simt ca sint trasi sau micsorati. Iar pe filme apar forme albicioase.

Pastore, N. (1971) Selective History of Theories of Visual Perception 1650-1950, New York, Oxford University Press
Gregory, R. L. (1963) "Distortion of Visual Space as Inappropriate Constancy Scaling," Nature
Gregory, R. L. (1990) Eye and Brain: The Psychology of Seeing, Oxford, Oxford University

Eu am vazut filmat, nu fotografiat efectul de modificare a inaltimii oamenilor, la casa din Oregon. Se maresc sau micsoreaza ci 10-15 cm. Aceeasi persoana fotografiata in 2 pozitii identice la distanta fat de aparat, cam 3 m. Si persoane identice ca inaltime apar modificate clar, la punerea lor fta ain fata in acel cimp de energir. Sa nu mai spun de casa, ca e schimonosita rau.
Cei care au "scapat", de acolo spun ca se simteau straniu si parca era ceva ce tragea de ei. brrrr

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 August 2009, ora 14:14

In astfel de locuri se banuie ca ar fi meteoriti metalici f mari ingropati in pamint, sau pungi de lava metalice sau nu, cu anomalii geomagnetice. Deci s-ar putea explica.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 August 2009, ora 16:09

De la: nastasemihail, la data 2009-08-20 14:14:27In astfel de locuri se banuie ca ar fi meteoriti metalici f mari ingropati in pamint, sau pungi de lava metalice sau nu, cu anomalii geomagnetice. Deci s-ar putea explica.

cred ca ai fost atat de impresionat incat refuzi cu obstinatie o analiza logica a perceptiei respecctive, traim intr-un spatiu al anomaliilor de foarte multe facturi; de la cele geoelectroatmiono etc, etc,...problema principala-i receptorul,... mijloacele sale senzoriale si extrasenzoriale de catre se foloseste pentru cuantificarea si intelegerea cat mai exacta a cauzalitatii si-n ultima instanta posibilitatea de-a predictibiliza sau de-a reusii anticiparea efectului.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 16:15

De la: mytcor, la data 2009-08-21 16:09:35
De la: nastasemihail, la data 2009-08-20 14:14:27In astfel de locuri se banuie ca ar fi meteoriti metalici f mari ingropati in pamint, sau pungi de lava metalice sau nu, cu anomalii geomagnetice. Deci s-ar putea explica.

cred ca ai fost atat de impresionat incat refuzi cu obstinatie o analiza logica a perceptiei respecctive, traim intr-un spatiu al anomaliilor de foarte multe facturi; de la cele geoelectroatmiono etc, etc,...problema principala-i receptorul,... mijloacele sale senzoriale si extrasenzoriale de catre se foloseste pentru cuantificarea si intelegerea cat mai exacta a cauzalitatii si-n ultima instanta posibilitatea de-a predictibiliza sau de-a reusii anticiparea efectului.

Tu vrei sa fie numai iluzii optice. Eu spun ca sint si iluzii optice, dar si anomalii geomagnetice. Urmeaza sa fie separate. eu cred ca ar trevbui cercetate de cei care au aparate complexe nu de amatori. Eu mi-am spus parerea. Nu am fost niciodata intr-un astfel de loc.
Oricum e o coincidenta, sint in regiuni vulcanice sau muntoase agitate seismic. Cele care nu sint in astfel de regiuni probabil sint iluzii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 05:52

Mai ciudat decit acest fenomen este ignoranta noastra. De, nu sint oameni luminitele acestea.

www.youtube.com/v/-MLvq73TX94&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/-MLvq73TX94&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 10:20

De la: mytcor, la data 2009-08-14 14:09:13
De la: nastasemihail, la data 2009-08-14 05:39:59
De la: mytcor, la data 2009-08-14 05:35:46...exista cateva schiete, harti , determinari si o serie intreaga de tehnica de investigatii, se fac reactualizari si se incearca evidentierea acestor zone la nivel global, numai ca....constantele , constantele bata-le vina !...
Citeste cu atentie la inceputul topicului. Nu e gluma ce am postat. Prin aia am trecut, si nu mi-a venit sa cred. Eu sint avertizat de pericole. Nu e vorba de nici o constanta. E ceva, care pare aleatoriu, dar actioneaza asupra noastra, deci la fix. Daca nu eu, atunci tu. Cam asa. Poate fi studiat mai mult mental, de fiecare.

www.geodin.ro/~prezentare/Departments/Stanica/Protorv/Rezultate2..., aici iar am incurcat topicele. Vorbeam de fenomenul cu energii negative aleatorii, care ori stau pe loc ori se deplaseaza, care produc accidente, cel mai frecvent. Sint de studiat nu de ignorat. S-ar putea sa fie cheia iesirii in alte dimensiuni si intrarea in dimensiunea noastra in alt loc. Gen, acele gauri de vierme.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 20:00

De la: cristianvitu, la data 2009-08-20 10:05:15sugerez celor apropiati de o asemenea zona urmatorul experiment: intr-un pahar puneti apa si ulei, daca uleiul va cobora catre fundul paharului intr-adevar este o anomalie gravitationala, invers-iluzie optica!

Cine vrea sa vada ceva ce nu se poate explica in mod rational , sa mearga la Iordan de Boboteaza ortodoxa , cand raul curge invers o singura zi pe an , la deal .

Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 20:24

De la: tutenes, la data 2009-12-27 20:00:46

Cine vrea sa vada ceva ce nu se poate explica in mod rational , sa mearga la Iordan de Boboteaza ortodoxa , cand raul curge invers o singura zi pe an , la deal .
iara pacalesti copiii??? bre nu va mai satura dumnezeu cu minciunile voastre ati imbolnavit o intreaga planeta timp de cateva mii de ani,acum oamenii adevarati trebuie sa lupte inca pe atata pt. dezintoxicarea omenirii de minciunile voastre pline de salbaticie si primitivism

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 18:23

De la: tutenes, la data 2009-12-27 20:00:46

S-ar putea sa fie aburul care se ridica din apa, din cauza gerului.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 02:06

De la: nastasemihail, la data 2009-06-20 04:56:11

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 05:36

?

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Fenomene ciudate
Mergi la: