back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ozn, ufo, sau obiect, rezultat probabil al unei tehnologii, vazut cu ochii tai

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 11:12

Deschid acest topic pentru cei ce au vazut cu ochii lor ceva ce i-a bulversat, i-a facut sa afle mai mult sau le-a schimbat modul de a aprecia Lumea si Universul in care traiesc, in urma unei observatii privind ceva ce au banuiala sau convingerea ca este rezultatul unei tehnologii necunoscute( lor sau noua).
Va invit sa postati fara grija de a fi ridiculizati!
Descrieti observatia cat mai bine cu putinta...amintiti-va momentul!
Nu-mi propun sa rezolvam acest "mister" ci doar sa aflam impreuna cat de des si unde ne intalnim cu acest "fenomen".

Raporteaza abuz de limbaj
de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2009, ora 11:48

[9am007548]""Si eu am vazut unul cu ochii mei si era sa ma scap pe mine. Nu la figurat, la propriu. Pe 3 spre 4 noiembrie 1997 la 4 si 15 minute dimineata, pe mare (eram pe un vas de pescuit tip Chefalu 3 de 25tdw). L-am vazut toti de pe punte, eram vreo 4, ceilalti erau ori in sala masinilor ori dormeau sub punte, de unde nu puteai sa vezi (hublourile nu ofereau suficienta vizibilitate).
Comandantul imi spusese cu o zi in urma ca se tot invart obiecte de astea pe langa unitatea militara secreta de la Gura Portitei (Tulcea), dar si asa pasionata de UFO cum eram, nu l-am crezut. Eram cam la 5 km de Gura Portitei si pe langa noi mai erau 2 vase care transportau o teava lunga pt. platforma marina (cred ca piesa de schimb sau asa ceva ). Stiu ca a vorbit comandantul si cu ei sa-i atentioneze.

Avea forma eliptica, si un brau de lumini rosii si galbene care sclipeau ca la discoteca. Si mai pot sa va spun ca in noiembrie, la 4 si 15 dimineata, pe mare SE VAD ZORILE. Deci stiu bine ca nu era nici stea, nici miraj, nici Venus, nici stol de pasari sau alte baliverne cu care se justifica "persoanele rationale". Iar chestia aia a disparut pur si simplu de pe cer, facand arc de cerc pe bolta in mai putin de o secunda,dupa vreo 5 minute. Comandantul mi-a spus ca aparea de vreo 3, 4 ori PE SAPTAMANA!!!!

Ma pricep putin la fizica si va spun ca tehnologia terestra, cel putin in 1997, nu permitea asemenea performanta.

Tot in anul ala, dar in iunie parca, dadusera o stire la telejurnal despre un OZN care ar fi aterizat la CERTZESHTI (nu stiu cum sa scriu fara diacritice) in jud. Braila cred. Dar din cate povesteau asta era mic, ca incapuse sa aterizeze in "centrul" satului, pe strada (o intersectie cred).

Al meu era mai mare, nu pot sa estimez bine, dar avea diametrul cam 1,6 daca iei ca etalon lungimea unui stalp de telegraf. (adca un stalp plus inca doua treimi).

Iar in 2004, la vreo 500 de m de unde locuiam eu au aparut cercuri in grau...Din pacate am aflat abia la sfarsitul anului si nu le-am vazut personal........""
.........................................
iata un exemplu!

de omnia dubitandum
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 07:05

Cercurile din lan . S-a filmat, un singur film exista, cum 2 obiecte formau, instantaneu niste cercuri. Tot aceste aparitii le formeaza. Dar obiectele erau f mici. Probabil niste sonde sau fiinte de lumina.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 16:34

De la: nastasemihail, la data 2009-05-31 07:05:33Cercurile din lan . S-a filmat, un singur film exista, cum 2 obiecte formau, instantaneu niste cercuri. Tot aceste aparitii le formeaza. Dar obiectele erau f mici. Probabil niste sonde sau fiinte de lumina.

detalii?..aveti detalii?

de omnia dubitandum
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 01:50

Se pare ca e postat chiar pe forum. Am sa-l caut.
Oricum acele ozn nu sint numai aparate. Sint si fiinte. Sau aparatele au comportament de fiinta vie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 01:38

De la: cristianvitu, la data 2009-05-31 16:34:39
De la: nastasemihail, la data 2009-05-31 07:05:33Cercurile din lan . S-a filmat, un singur film exista, cum 2 obiecte formau, instantaneu niste cercuri. Tot aceste aparitii le formeaza. Dar obiectele erau f mici. Probabil niste sonde sau fiinte de lumina.

detalii?..aveti detalii?

Sunt niste luminite care se misca aparent aleatoriu......
De ce nu intrati pe net, ca aparitiile sunt monitorizate? Asa vedeti unde apar si cu ce frecventa. E suficient sa digitati Krop circles si apar o multime de site-uri. Sunt prea multe aparitii ca sa mai fie ceva inedit. In Italia si Marea Britanie e plin. Nici nu mai mira pe nimeni.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 03:57

Cercuri facute de alte entitati apar in toate tarile cu aceeasi frecventa. Singura diferenta intre alte tari si cele mai dezvoltate este ca in tarile dezvoltate se circula mult mai mult cu avioane particulare mici, elicoptere, si alte aparate de sport aerian si sint vazute in citeva ore de la aparitie.
Eu vedeam in lanurile de porumb, mai ales, cercuri simple, f multe, la marginea lanurilor. Cind intram in ele. Prin anii 70-80. Credeam ca sint facute de oameni care se culcau pe acolo. Dar erau f multe si regulate. Nici nu imi puneam problema ca apareau din senin. Su nu le faceau oamenii.
Ce este interesant ca cercurile au evoluat cu noi. Sint din ce in ce mai complexe si e clar ca n u sint facute de oameni. Nici pe calculator nu pot fi facute. Ma refer la cele complexe. Nu acelea bagate pe drepturi de autor.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 16:29

De la: nastasemihail, la data 2009-06-02 03:57:53Cercuri facute de alte entitati apar in toate tarile cu aceeasi frecventa. Singura diferenta intre alte tari si cele mai dezvoltate este ca in tarile dezvoltate se circula mult mai mult cu avioane particulare mici, elicoptere, si alte aparate de sport aerian si sint vazute in citeva ore de la aparitie.
Eu vedeam in lanurile de porumb, mai ales, cercuri simple, f multe, la marginea lanurilor. Cind intram in ele. Prin anii 70-80. Credeam ca sint facute de oameni care se culcau pe acolo. Dar erau f multe si regulate. Nici nu imi puneam problema ca apareau din senin. Su nu le faceau oamenii.
Ce este interesant ca cercurile au evoluat cu noi. Sint din ce in ce mai complexe si e clar ca n u sint facute de oameni. Nici pe calculator nu pot fi facute. Ma refer la cele complexe. Nu acelea bagate pe drepturi de autor.

Ce inseamna "bagate pe drepturi de autor" ?

Stiu ca au incercat sa le reproduca artificial, in tentativa (esuata din punctul meu de vedere) de a demonstra ca sunt falsuri executate de oameni.....Am vazut un documentar unde analizau modul in care erau rupte tulpinile. Si nu erau la fel in experimentul simulat. In plus, am inteles ca au relevat si radioactivitate superioara valorilor normale in cercurile originale.
Nu stiam ca apareau si la noi, si inca de prin anii aia....Pe vremea aia ma fascinau mai mult biberoanele..

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 20:59

..Cercurile....or fi o manifestare a Spiritului Pamantului?...o manifestare a unor curenti telurici?..Hm?

de omnia dubitandum
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 02:31

De la: cristianvitu, la data 2009-06-03 20:59:59..Cercurile....or fi o manifestare a Spiritului Pamantului?...o manifestare a unor curenti telurici?..Hm?

Spiritul Pamantului? Kali?

Nu....sunt legate mai degraba de entitati extraterestre.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 06:26

De la: cristianvitu, la data 2009-06-03 20:59:59..Cercurile....or fi o manifestare a Spiritului Pamantului?...o manifestare a unor curenti telurici?..Hm?
cercurile iaste niste alea rotunde cu gauri in ele

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 14:12

..are gaura?!...cercul?!!!

da' iestraterestru'?...iel are si iel gaura?!

Considerati neindoielnic faptul ca cercurile din lanurile de cereale au autori din Spatiu...In cazul acesta si reprezentarile din podisul nazca au aceiasi autori! De ce neaparat?

de omnia dubitandum
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 16:11

De la: 9am007548, la data 2009-06-02 16:29:49
De la: nastasemihail, la data 2009-06-02 03:57:53Cercuri facute de alte entitati apar in toate tarile cu aceeasi frecventa. Singura diferenta intre alte tari si cele mai dezvoltate este ca in tarile dezvoltate se circula mult mai mult cu avioane particulare mici, elicoptere, si alte aparate de sport aerian si sint vazute in citeva ore de la aparitie.

Ce inseamna "bagate pe drepturi de autor" ?

Stiu ca au incercat sa le reproduca artificial, in tentativa (esuata din punctul meu de vedere) de a demonstra ca sunt falsuri executate de oameni.....Am vazut un documentar unde analizau modul in care erau rupte tulpinile. Si nu erau la fel in experimentul simulat. In plus, am inteles ca au relevat si radioactivitate superioara valorilor normale in cercurile originale.
Nu stiam ca apareau si la noi, si inca de prin anii aia....Pe vremea aia ma fascinau mai mult biberoanele..

Exista o colectie vazuta de mine pe internet cu interdictie de copiere. Sint f proaste, parca facute de un copil mic. Acelea sint facute de oameni. Cele perfecte nu au nici geometrie teoretica dupa care pot fi facute. Nici pe calculator nu pot fi facute.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 16:13

De la: 9am007548, la data 2009-06-04 02:31:39

Spiritul Pamantului? Kali?

Nu....sunt legate mai degraba de entitati extraterestre.

Exact. Filmuletul acela arata cit se poate de clar cine le face. Si nu cu "mina". Prin cimpuri energetice. Figurile apar practic intr-o secunda. Dupa care entitatile pleaca...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 16:14

Cam cum facem noi interventii asupra metalelor cu cimpuri magnetice. Se deformeaza metalele.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 15:22

storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/321/5109/2506421/1/ufo-cl...">

interactiv.....priviti si analizati, concluziile va apartin !....

maps.google.com/?ie=UTF8&ll=51.377004,-3.408809&spn=0.008813,0.0...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 16:05

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 16:11

Acum cind ma uit mai bine imi dau seama ca e un acoperis de ciment. Este o constructie, de tip baliza sau un far.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 16:14

De la: nastasemihail, la data 2009-06-05 16:11:06Acum cind ma uit mai bine imi dau seama ca e un acoperis de ciment. Este o constructie, de tip baliza sau ub far.

Mihaitza, ce cauta acolo acele cercuri ale apei, concentrice obiectului ?...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 16:24

De la: mytcor, la data 2009-06-05 16:14:34
De la: nastasemihail, la data 2009-06-05 16:11:06Acum cind ma uit mai bine imi dau seama ca e un acoperis de ciment. Este o constructie, de tip baliza sau ub far.

De la paznicul farului....
De unde vrei sa stiu eu .:sml-mad0225
Un tacanit mareste o poza de pe Google si o omenire intreaga are de lucru.
Ptr mine e clar ca e ceva de beton.
Altele sint ozn-uri,

. Tot din seria asta,
V-am stricat distractia, nu.
Cind e ceva real, trebuie sa fie asa. :

Cind am vazut-o prima data prin 2008 si eu am crezut ca e un ozn. Nu cred ca un ozn are marginile franjurate exact ca o constructie de beton. Astept sa fiu contrazis. Mi-ar place.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 16:27

...ok...treci pe google earth si cauta East Aberthaw....apoi vorbim...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 21:35

.....Mihaitza, vad ca te-ai pitulat in papusoi !...no problem, am sa-ti spun eu ce s-a intamplat cu "baliza "ta !

Dupa cum cred ca stii,-daca nu iti spun eu acum- radarele militare de pe distrugatoarele britanice folosesc o alta frecventa, mai mult decat atat, aceste radare sunt cuplate la toate armele din dotarea distrugatorului respectiv in regim computerizat.
In momentul detectiei vr-unui intrus, radarul activeaza si gahideaza armele printre care si (tun /uri anti-aeriene ce au o cadenta de tragere de 3.000 proectile /min /buc.) in situatia respectiva,Royal Navy a fost la cateva secunde distanta de a deschide focul impotriva "balizei" tale.

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:37

foto cu acelasi subiect : google earth 45*42.09'N, 21*18'E, sud est de timisoara langa o padurice..imagine din 26 iul 2006...
..ma intreb oare cei care lucreaza la update pentru google earth nu le vad?...le pun intentionat?...trucheaza?

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 12:09

De la: cristianvitu, la data 2009-06-06 11:37:40foto cu acelasi subiect : google earth 45*42.09'N, 21*18'E, sud est de timisoara langa o padurice..imagine din 26 iul 2006...
..ma intreb oare cei care lucreaza la update pentru google earth nu le vad?...le pun intentionat?...trucheaza?

esentele adevarului, se administreaza-n cantitati infime, altfel....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:00

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 17:03

De la: mytcor, la data 2009-06-05 21:35:40.....Mihaitza, vad ca te-ai pitulat in papusoi !...no problem, am sa-ti spun eu ce s-a intamplat cu "baliza "ta !

Dupa cum cred ca stii,-daca nu iti spun eu acum- radarele militare de pe distrugatoarele britanice folosesc o alta frecventa, mai mult decat atat, aceste radare sunt cuplate la toate armele din dotarea distrugatorului respectiv in regim computerizat.

In momentul detectiei vr-unui intrus, radarul activeaza si gahideaza armele printre care si (tun /uri anti-aeriene ce au o cadenta de tragere de 3.000 proectile /min /buc.) in situatia respectiva,Royal Navy a fost la cateva secunde distanta de a deschide focul impotriva "balizei" tale.

Si mie de ce nu-mi spui. Ma lasi sa mor prost. dar eu tot capac de ciment cred ca e.....

Cum naiba sa aiba un ozn capacul in halul ala de franjurat pe margine. Ceea ce spui tu s-ar putea sa fie alt obiect tot prin zona. Sa nu uitam ca scanarea la googleearth, se face in zile. E putin probabil sa fi prins in acel moment exact ce spui cu armata.

Si mai e ceva, e un obiect tot pe google, facut in primavara lui 2008, care apare in 2 locuri pe Terra. S-ar putea ala sa fie. O sa-l caut.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 20:26

.....Mihaitza, uita-te-n ce te-ai "bagat " !...

video.google.com/googleplayer.swf?docid=2362758657384449741&hl=r..." style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash">

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 20:28

De la: nastasemihail, la data 2009-06-05 16:24:51
De la: mytcor, la data 2009-06-05 16:14:34

De la paznicul farului....

De unde vrei sa stiu eu .:sml-mad0225

Un tacanit mareste o poza de pe Google si o omenire intreaga are de lucru.

Ptr mine e clar ca e ceva de beton.

Altele sint ozn-uri,

. Tot din seria asta,

V-am stricat distractia, nu.

Cind e ceva real, trebuie sa fie asa. :

Cind am vazut-o prima data prin 2008 si eu am crezut ca e un ozn. Nu cred ca un ozn are marginile franjurate exact ca o constructie de beton. Astept sa fiu contrazis. Mi-ar place.

Mihaitza...si cine iti garanteaza tie ca toti turistii extraterestrii au rulota noua....N-ai auzit de second hand??!!

Daca ce se vede pe fundal e apa, cred ca o si atinge, sau o infuenteaza in vreun fel, pt ca cercurile concentrice se formeaza doar asa.

Si apoi, daca vine de departe, sa zicem de pe Luna, de unde stii tu ca n-a trecut prin ceva care l-a corodat....Sau poate e OZN-ul lu' bunica-su', si l-au luat si nepoteii o tura sa faca o bauta pe Terra.....

Si eu s vrea sa fiu contrazisa....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 20:29

Gluma, gluma, dar sa stii ca nu sint chiar inofensive. Au si polonice cu ele...

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 20:33

De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 20:29:56Gluma, gluma, dar sa stii ca nu sint chiar inofensive. Au si polonice cu ele...

Eu zic sa-ti faci temele, ca ti-am dat nota 3. Miiaaiitza mama!!!

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului OZN, UFO, sau obiect, rezultat probabil al unei tehnologii, vazut cu ochii tai
Mergi la: