Info
x
Care este de fapt scopul vietii?
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2009, ora 13:09
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-21 23:24:56De la: vladidec, la data 2009-08-21 11:56:02Scopul vietii ?si ce trebuie sa faci ca sa nu mori degeaba??? Orice ma va fericit, pe mine si cel putin inca o persoana. Daca las in urma mea, ceva...orice....ce va face alta persoana , fericita la fel cum am fos eu, se chiama ca nu am murit degeaba... Raporteaza abuz de limbaj
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2009, ora 13:51
Si in legatura cu viata dupa moarte....nu exista asa ceva !!!
AI UNA SINGURA OMULE !!! Acum e momentul sa te decizi . Vrei sa lasi ceva in urma ta ? Sau vrei doar sa iti traiesti viata cat de frumos stii tu ? Nici una din variante nu-i gresita ! De ce zic ca nu exista viata dupa moarte ? Asi vrea sa inteleg mai bine intrebarea voastra ! Exista (cica) 2 feluri de "reinviere". Reincarnarea si Viata la modul RAI sau IAD. O a treia forma nu am gasit-o in nici o alta religie sau credinta ! Reincarnarea nu exista in mod cert. Sau chiar de ar exista ce folos, daca dupa reincarnare nu mai sti nimic din cea precedenta... cu ce te ajuta asta ? Te re incarnezi de 1000 de ori dar fara nici un folos, vei face aceleasi greseli de fiecare data ! Nu ai cum sa inveti nimic ! De la zero mereu ! Viata in Rai ori Iad ? Ca sa ce ... ??? Daca ai facut rau, vei arde in iad....a....tu chiar crezi ? Viata in Rai .... sunt sigur ca ai inebunii fara bautura, femei, distractie sau escapade dastea....si cand de gandesti ca...va fi etern...ihhh .... Si acolo fratica...nu merge...trebuie sa stai dupa regurile Bibliei nu ? strict....doar imagineaza-ti.... Tu ce crezi ?
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 26 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 August 2009, ora 13:54
scopul vietii e sa o traiesti asa cum iti place
|
|
lidi_ovi_maduta 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 25 August 2009, ora 14:02
ma bucur ca esti atat de sigur pe ceea ce spui/ ma intreb insa pe ce iti bazezi certitudinile?
|
|
richard_gher2000 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 August 2009, ora 14:31
Oare scopul vietii nu e acela de a iubi si de a fi iubit? Acela de a avea grija de cineva? De ce nu-i place omului sa fie singur...? Cred ca asta e un posibil raspuns.
|
|
gabriela_esty 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 August 2009, ora 16:16
Viata e frumoasa si trebuie traita frumos. E uneori grea si provocatoare pentru ca raul pandeste la tot pasul, dar merita sa lupti pentru o viata frumoasa aici.
Eu cred in viata de dincolo si cred ca pentru o viata mult mai buna acolo, merita orice sacrificiu de aici. Cred ca avem o singura viata materiala, iar apoi vom trai una diferita de cea de aici si mult superioara. Nu cred in reincarnare, care ar fi oricum inutila, asa cum scria si cineva mai sus dar nici nu cred ca totul se termina la mormant. Cred ca dincolo exista ceva. Simt ca eu sunt mult mai mult decat materie. Mi-am vazut si bunicul murind ; el nu credea in viata de dincolo, dar in momentul cand i-a venit ceasul, privea ingrozit si lacrimile ii curgeau pe obraji. Oare de ce? Eu cred ca putem sa credem orice:ca exista sau nu viata dupa moarte, dar realitatea nu o putem schimba.Putem afla multe despre viata de dincolo, dar numai daca dorim cu adevarat asta. Si apropo, cei care afirma ca biblia nu mai indruma de mult pe nimeni, se insala. Pot afirma asta doar in dreptul lor. Oricat de rea si necredincioasa ar deveni lumea, tot timpul vor exista credinciosi,cautatori si iubitori de Dumnezeu. Nici amenintarile, violentele sau anticristul nu vor putea sa opreasca credinta sa existe.Ea va exista cat timp va exista pamantul. Ca va fi din ce in ce mai rara, e posibil, dar nu conteaza asta. |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 23:05
De la: gabriela_esty, la data 2009-08-25 16:16:33Mi-am vazut si bunicul murind ; el nu credea in viata de dincolo, dar in momentul cand i-a venit ceasul, privea ingrozit si lacrimile ii curgeau pe obraji. Oare de ce? Poate tocmai pentru ca murea?...
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
INITIATORUL 67 mesaje Membru din: 19/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 02:23
O familie normala,creste copii ,le asigura necesarul pina trec pe picioarele lor,ideal este sa ai casa,curtea,gradina,livada ta si sa nu ai lipsuri materiale,restul este viata,depinde de indivizii care o traiesc ,functie de cit timp au cazut stramosii lor din copac
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 273 mesaje Membru din: 26/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:38
..nu stiu scopul vietii dar sigur scopul mortii este sa se odihneasca aia pe care i/a obosit viatza.
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 13:02
De la: 9am038113, la data 2009-09-19 23:38:11..nu stiu scopul vietii dar sigur scopul mortii este sa se odihneasca aia pe care i/a obosit viatza. Eu cred ca scopul mortii este sa faca loc generatiilor urmatoare si sa recicleze materiile organice din care mortul e compus.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 01:02
Scopul vietii...sa facem din aia mici ...care cresc mari, si care sa caute ei scopul vietii, daca nu au alta treaba
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 16:35
Sa bem must...ca sa putem sa ne gindim la altele mai serioase dupa ce ne saturam de...must.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
teena_dessiree 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 19:44
Faptul ca exista viata dupa moarte a fost dovedit si de oamenii care au experimentat moartea clinica, oameni din diferite parti ale lumii, cu religii diferite sau chiar atei, ale caror relatari si experiente traite dupa moarte, au coincis.
Insa nu era nevoie de o astfel de dovada pentru a putea crede ca exista un Dumnezeu viu si adevarat, un Dumnezeu care a creeat tot ceea ce exista. Despre aceasta existenta, dupa moarte, ne vorbeste Cuvantul lui Dumnezeu si ne arata ca, in functie de alegerea si trairea fiecarui om, ea poate fi cu Dumnezeu (Viata vesnica) sau fara Dumnezeu (Moartea vesnica). Pentru cei care cred ca numai cei neinvatati, naivi sau ignoranti pot crede in Dumnezeu, le voi spune ca nu este asa, avand in vedere ca multi oameni de stiinta, cei mai inteligenti oameni ai lumii, au crezut in Dumnezeu, pentru ca au ajuns la concluzia ca o lume atat de complexa, cu o ordine si o precizie atat de mare a tuturor lucrurilor creeate de El, nu puteau aparea la intamplare. ("Fiindca ce se poate cunoaste despre Dumnezeu, le este descoperit in ei, caci le-a fost aratat de Dumnezeu. In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui, se vad lamurit, dela facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot desvinovati; fiindca, macar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslavit ca Dumnezeu, nici nu I-au multumit; ci s-au dedat la gandiri desarte, si inima lor fara pricepere s-a intunecat."(Romani 1.19-21) Omul care nu accepta acest adevar(existenta lui Dumnezeu), se inseala singur, crezandu-se liber si nerealizand ca, defapt, el este nimic fara Dumnezeu, fara Cel care i-a dat viata, care il iubeste si a lasat niste legi pentru fericirea lui, nu pentru impovararea lui. El nu gaseste niciodata acea libertate pe care o cauta, pentru ca sufletul lui este inlantuit si robit de pacat. Povara pacatului apasa greu asupra lui. ("Cata vreme am tacut, mi se topeau oasele de gemetele mele necurmate. Caci zi si noapte mana Ta apasa asupra mea; mi se usca vlaga cum se usuca pamantul de seceta verii. Atunci Ti-am marturisit pacatul meu, si nu mi-am ascuns faradelegea. Am zis: "Imi voi marturisi Domnului faradelegile!" Si Tu ai iertat vina pacatului meu. (Psalm 32) El nu poate gasi niciodata fericirea si nici implinirea departe de Dumnezeu, pentru ca numai in legea Lui este intelepciune deplina, frumusete si bucurie. Dumnezeu, fiind un Dumnezeu al ordinii si al perfectiunii, este deasemenea un Dumnezeu drept ("El este Stanca; lucrarile Lui sunt desavarsite, Caci toate caile Lui sunt drepte; El este un Dumnezeu credincios si fara nedreptate, El este drept si curat." Deuteronom 32.4) Asa cum, cei care Il asculta, Il iubesc si Il urmeaza pe Domnul Isus Hristos, Fiul Sau, vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu, tot asa, cei ce resping darul minunat al Mantuirii Sale, aleg singuri suferinta vesnica. Oricat de mult Dumnezeu i-ar fi iubit, nu va putea sa treaca peste alegerea lor (iadul). El a dat omului dreptul de a alege singur pe cine vrea sa urmeze. Aceasta este alegerea cea mai mare pe care omul o are de facut in viata. Dumnezeu, ca dovada nespus de mare a iubirii Sale pentru oameni, a dat chiar pe Fiul Sau sa moara pentru noi ("Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vecinica." (Ioan.3:16); ("Dragostea lui Dumnezeu fata de noi s-a aratat prin faptul ca Dumnezeu a trimes in lume pe singurul Sau Fiu, ca noi sa traim prin El." 1 Ioan 4.9) Pentru a fi mantuit, fiecare om trebuie sa se intoarca la Dumnezeu (sa se pocaiasca, sa fie iertat si curatit de pacatele sale), sa se nasca din nou, si sa-l urmeze pe Hristos. Nasterea din nou nu este una fizica ci ea inseamna schimbarea, innoirea mintii si a inimii, dupa voia lui Dumnezeu, lucrare pe care Dumnezeu o face in fiecare om, care cu sinceritate si cu toata inima s-a intors la El. Astfel ia nastere o fiinta noua, curata, nascuta din Dumnezeu, prin Jerfta Sa. ("Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu, nascuti nu din sange, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu." Ioan 1.12-13) Prin aceasta Jertfa Sfanta, Domnul Isus Hristos a luat asupra Sa toate pacatele si suferintele omenirii, pentru ca tu si eu sa putem avea fericirea deplina in El. ( "Pe Cel ce n'a cunoscut niciun pacat, El L-a facut pacat pentru noi, ca noi sa fim neprihanirea lui Dumnezeu in El.(2 Corinteni 5.21); ("Totusi, El suferintele noastre le-a purtat, si durerile noastre le-a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu, si smerit.Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa, care ne da pacea, a cazut peste El, si prin ranile Lui santem tamaduiti.Noi rataceam cu totii ca niste oi, fiecare isi vedea de drumul lui; dar Domnul a facut sa cada asupra Lui nelegiuirea noastra a tuturor. Isaia 53.4-6) Fara nasterea din nou, nici un om nu poate vedea Imparatia cerurilor, asa cum spune Domnul Isus Hristos: (...) "Adevarat, adevarat iti spun ca, daca un om nu se naste din nou, nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu." (Ioan 3.3) Un om nascut din nou nu isi mai gaseste placerea in pacat ci se bucura si isi gaseste placerea in Dumnezeu si in Cuvantul Sau. Libertatea si sensul vietii, pentru el, inseamna Dumnezeu. |
|
vio_bar 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 16:18
scopul vietii???? doar IUBIREA; iubirea in toate formele ei; eu incerc sa injghebez un blog pe tema asta;nu conteaza ca e vorba de iubirea plina de jocuri de artificii pentru omul din sufletul tau, iubirea pentru un animalut de casa, iubirea pentru un copac sau o piatra.... despreiubiri.blogspot.com/
|
|
msutaca 79 mesaje Membru din: 7/11/2008 |
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 05:11
Dragii mei,
Prin Mila lui Dumnezeu mi-a fost dat sa traiesc o perioada deosebita in aceasta viata. Vedeam numai si numai Frumusete in toti si in toate ! Simteam ca Dumnezeu traieste in toti si in toate ! Simteam pe Dumnezeu viu ! Ei bine, pot sa va spun ce am simtit ca vrea Dumnezeu de la noi. El vrea ca sa pastram vie Dragostea din inimile noastre ! Cu orice pret, prin orice mijloace ! Cu ajutorul lui Dumnezeu ! Puterea Dragostei se vadeste prin Jertfa ! Acesta este de fapt mesajul viu al Domnului nostru Iisus Hristos ! Jertfa din Dragoste invinge moartea ! Dragostea din inimile noastre trebuie sa invinga moartea ! Si Mintuitorul ne arata Calea Vietii : JERTFA DIN DRAGOSTE ! Aceasta este focul curatitor al inimii de patimi ! Pentru ca diavolul ne tine robi prin insasi patimile noastre ! Taina Spovedaniei, rivna pentru despatimire si lupta continua impotriva firii noastre cazute si inclinate spre pacat, lupta impotriva pacatului, acestea dau sens vietii ! Sensul dumnezeiesc al vietii ! Dobindirea desavirsirii inimii prin curatirea de patimi si de pacate este scopul caruia ar trebui sa dedicam intreaga noastra viata ! Curatirea inimii de moarte ! Viata aceasta este o Taina care se intimpla ! Adincimea acestei Taine nu o poate omul intelege nici macar cu inchipuirea. Dumnezeu este aici, este Viu si prezent, este alaturi de noi pentru a ne ajuta in lupta impotriva inclinarii noastre spre patimi si pacate ! Noi nu putem nimic bun sa facem dar Dumnezeu poate totul ! Sa intelegem ca nu am venit in aceasta lume ca sa ne lipim inima de moartea din cele lumesti trecatoare ! Nu am venit in aceasta lume ca sa ne punem nadejdea in cele ce mor, in ratiunea noastra limitata ci in Dumnezeu Creatorul a toate cite sunt ! Sa ne punem nadejdea in Taria Celui care da Viata , in Taria Celui care este Stapin peste toti si peste toate, peste Viata si peste moarte ! Sa intelegem ca viata aceasta nu ne-a fost data noua spre a ne mindri sau a incerca sa inlocuim pe Dreptul Judecator judecind pe aproapele ! Sa intelegem ca numai Dumnezeu stie inima fiecaruia ! Sa intelegem ca avem dreptate numai cind iubim ! Sa intelegem ca fiecare om este uin suflet care cauta pe Dumnezeu ! Sa cautam a vedea pacatele noastre si sa credem in Puterea Binelui, a Dragostei, a Iertarii de a schimba raul in bine, de a impinge sufletele spre rai ! Dumnezeu nu vrea nici urma de ura in inimile noastre ! Ele trebuie sa fie pline de Lumina Dragostei curate, sincere ! Sa rugam pe Bunul Dumnezeu cu sinceritate ca sa mintuiasca toate sufletele ! Nu este liber cel ce face voia lui ci este liber cel ce face Voia Sfinta a lui Dumnezeu ! Sa fim constienti ca Dumnezeu nu abandoneaza pe nimeni, El iubeste fiecare suflet si toate sufletele le vrea inapoi pentru ca toti suntem ai Lui ! Sa intelegem ca raul trebuie sa moara prin noi (sa nu vorbim de rau, sa nu amintim nimic rau, sa uitam raul). Smerenia cea mare este cind te uiti si recunosti pacatele tale inaintea lui Dumnezeu si ceri sincer, cu pocainta ajutorul Lui ca sa te lepezi de pacat ! DUMNEZEU VREA SA DEA VIATA BINELUI PRIN NOI ! SENSUL VIETII ESTE INTOARCEREA LA STAREA DE DESAVIRSIRE IN DRAGOSTE A INIMII ! "FITI DESAVIRSITI PRECUM TATAL VOSTRU DIN CERURI DESAVIRSIT ESTE !" SENSUL VIETII ESTE INTOARCEREA LA DUMNEZEU ! Sa ma iertati ca v-am spus multe lucruri stiute deja de voi BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA VOUA MINTUIREA ! AMIN ! mircea |
|
9am055827 3 mesaje Membru din: 19/05/2009 |
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 17:59
NU VA MAI DORITI NIMIC DECAT: PACE , SANATATE SI ABUNDENTA
NU MAI GANDITI DORMITI MAI MULT |
|
9am055827 3 mesaje Membru din: 19/05/2009 |
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 18:02
IISUS SPUNEA SA NE DESCHIDEM OCHII SI INIMA SI NU MINTEA
MINTEA TE FACE SA DEPINZI DE CEVA SI ITI DESCHIDE SAU ITI INCHIDE CAILE SPRE TOT. ESTE UN PRIETEN ADEVARAT SAU UN DUSMAN.DEPINDE DE FIECARE FIINTA SUB CE ASTRE S-A NASCUT. KARMA POATE FI ELIMINATA DOAR DE TINE INSUTI SI NUMAI TU STII ASTA OMULE. CONCENTRAREA ITI DETERMINA REALITATEA |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 01:44
De la: 9am055827, la data 2009-10-07 17:59:05NU VA MAI DORITI NIMIC DECAT: PACE , SANATATE SI ABUNDENTA
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 01:45
De la: 9am055827, la data 2009-10-07 18:02:19IISUS SPUNEA SA NE DESCHIDEM OCHII SI INIMA SI NU MINTEA
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 13:12
De la: nastasemihail, la data 2009-10-04 16:35:01Sa bem must...ca sa putem sa ne gindim la altele mai serioase dupa ce ne saturam de...must. Neah...prea dulce..imi place cind are si citeva grade De-abia dupa aia vad sensul vietii in roz
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 16:39
De la: crio, la data 2009-10-08 13:12:45De la: nastasemihail, la data 2009-10-04 16:35:01Sa bem must...ca sa putem sa ne gindim la altele mai serioase dupa ce ne saturam de...must. Vezi ca mie de la prea mult vin si f tare mi s-a tras cu stomacul. Acum beau mai mult fara alcool.
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 17:41
Pai ce-i prea mult strica dar un pahar acolo de vin natural de tara nu strica nimanui..Ajuta...sa vezi in mai multe sensuri..Sensul asta al vietii.
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 01:09
De la: crio, la data 2009-10-08 17:41:49Pai ce-i prea mult strica dar un pahar acolo de vin natural de tara nu strica nimanui..Ajuta...sa vezi in mai multe sensuri..Sensul asta al vietii.Astazi am sapat in fata blocului si ma simt f bine. Ciudat. In mod normal ar trebui sa dorm la ora asta dupa un astfel de efort. Si sint si pe minim fizic, dat maxim intelectual.
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 10:34
Tu de obicei nu dormi la ora asta.Bantui pe forum
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 05:04
De la: crio, la data 2009-10-09 10:34:10Tu de obicei nu dormi la ora asta.Bantui pe forumDaca dorm mie teama ca visez.... Buhuhu
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 10:07
Am si eu o rugaminte...Ati putea sa faceti chat la ore normale..sa spunem din zi ca sa am si eu cu cine vorbi?
Ca la orele la care postati de obicei eu fac naveta cind la un copil cind la altul ca viseaza si vor la mama brusc amindoi!!! instantaneu deodata Dar ziua sint in pauza de gradinita si am timp de chat doar ca voi dormiti!!! Ca vampirii!!!!
|
|
firanmarian 7 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 11:32
Defapt scopul vietii este supravietuirea si nu va ganditzi la viata de dupa moarte ca nimenea nu-ti ofera a doua sansa asa ca simtitiva bine cat mai aveti sansa si nu va ganditi ca e obligatoriu sa lasa-ti ceva in urma voastra ca nu este chiar asa si sa nu va para rau de nimic din cea ce faceti.....
|
|
bbogdan 46 mesaje Membru din: 2/10/2009 |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 21:31
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 00:41:05Daca ne punem intrebarea aceasta, zic eu ca aici sunt incluse toate temele prezente la Social.De ce sa inveti, de ce sa fii sau sa nu fii emo, de ce sa fii sau nu fii gay, de ce ne certam sau de ce ne iubim, sa credem in destin sau in sansa. Si de fapt marea problema ar fi : exista o alta viata dupa aceasta? Scopul vietii e ,de fapt,sa inveti sa mori.Scopul vietii este dobandirea Duhului Sfant.Scopul vietii e acela de a-L iubi pe Dumnezeu si pe om pana la uitarea de sine.Ce frumoasa este viata! Viata are inceput,nu si sfarsit.Moartea e doar o trecere de aici la plata si rasplata. |
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 19/02/2009 |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 21:48
De la: firanmarian, la data 2009-10-10 11:32:13Defapt scopul vietii este supravietuirea si nu va ganditzi la viata de dupa moarte ca nimenea nu-ti ofera a doua sansa asa ca simtitiva bine cat mai aveti sansa si nu va ganditi ca e obligatoriu sa lasa-ti ceva in urma voastra ca nu este chiar asa si sa nu va para rau de nimic din cea ce faceti..... raspunsul la ceea ce ai spus aici este redat intr-o pictura a Parintelui Arsenie Boca realizata prin anii 80 in biserica din satul Draganescu! ar tebui s-o vezi, pote-ti schimba un pic "viziunea" |
|
NeOm 38 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 10:18
Am avut morte clinica, m-am trezit cu lumanarea aprinsa la o vecina din bloc, care ma scos din cada. Eram mort....a fost o exprienta impresionanta....dar nu destul pentru a imi lua mintile. O persana indoctrinata de biserica ar fi fost in extaz...dar o persoana cu capul pe umeri ar studia...DUPA 15 ANI AM AJUNS LA O CONCLUZIE... Nu exisa viata dupa moarte asa cum ne imaginam, intreaga noastra materie revine in acelasi timp (afirmatie relativa)...la ciclul universului...(Ar fi mai multe de explicat). Constiinta noastra...sufletul...sau cum va place sa il denuiti...dispare...ma ramane doar un ecou...precum un post de radio demolat...dar mut mult mai slab. Tristul adevar.
:)) CE DE PRIMITIVI ((:
|
|
|
|

Ca la orele la care postati de obicei eu fac naveta cind la un copil cind la altul ca viseaza si vor la mama brusc amindoi!!!
instantaneu