back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care este de fapt scopul vietii?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

147 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 August 2009, ora 19:44

De la: 999florin, la data 2009-08-01 08:37:42
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-01 03:07:21Dupa ceea ce vedem in jurul nostru se pare ca in Romania scopul vietii este sa ne insultam, sa asistam la scene de cruzime si violenta, sa vedem batrani lasati sa putrezeasca de vii in casele lor, sa vedem copii abuzati si exploatati sexuali, sa fim sfasiati de caini pe strada, sa vedem caini arsi de vii, sa circulam cu boschetari nespalati in mijloacele de transport in comun, sa ajungem in final sa ne sfasiem intre noi. Asta e tara condusa UN MANDAT de Basescu. Va face ceva in al doilea. Va schimba INCOMPETENTII din functiile pe care le ocupa degeaba. Institutiile statului sunt conduce de incompetenti, oameni fara suflet, fara minte si dornici de inavutire. Totul se misca cu o lentoare care permite toate aceste abuzuri la care suntem supusi fara voia noastra. Oameni si animale.
TOT RAUL FACUT O SA VA AJUNGA DIN URMA ! ASTA UITATI MEREU !
roxi,adevarata batalie se duce in plan economic,politicul este acoperirea lor,pana cand romanii nu se vor trezi sa se uneasca in plan economic si sa-si ceara drepturile care li se cuvin din avutia nationala,o vom duce din ce in ce mai rau si vom fi obligati sa alegem oameni lacomi,hoti,escroci,jigodii,penalisti si alte sc ursori ale societatii care au inteles ca trebuie sa se imbogateasca[nu au inteles cum s-o faca,confundand caile de imbogatire] pt.a putea razbate in viata

Rom�nia �ntreag� tr�ie�te �n mentalitatea comunist�, refuz� succesul capitalist �i consider� c� averea nu se poate acumula dec�t din furt, pentru c� a�a am fost �nv��a�i jum�tate de secol la �coal�.

Raporteaza abuz de limbaj
Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 19:47

De la: kramer, la data 2009-08-01 19:39:57
De la: 999florin, la data 2009-08-01 00:03:10
De la: kramer, la data 2009-07-31 23:58:53
De la: cristi_sacd, la data 2009-07-31 22:09:40Nu exista sens sau scop in viatza la modul ''apriori''. In schimb exista legi oficializate care tzin caracterul infect al omului in frau, adevaruri ''mutuale''- ticuri sociale care fac viatza suportabila cand iese prea mult din rutina ei (care este foarte importanta, asta e)....
Fiecare dupa cum il duce capul/cugetul face ce poate mai bine (si intr-un sens cu incarcatura morala si pentru apropiatzii lui)

Cred ca nu era vorba de scopul IN viata ci de scopul vieti(cel putin asa am inteles);Eu cred ca scopul vietii este la modul general (nu numai pentru oameni) perpetuarea speciei si evolutie continua.La oameni cred ca primordiala este evolutia spirituala .
O dovada a "evolutiei spirituale continuui" a fost data de doi ???? de pe acest forum @999florin si @romtar care au reusit sa boicoteze aproape toate forumurile (mai putin cele legate de spiritualitate)
PS.Este mai bine sa-ti tii gura inchisa si sa dai impresia ca esti prost decat sa o deschizi si sa indepartezi orice indoiala.� Mark Twain
da' vad ca te mananca rau nene,vrei sa fii scarpinat,sau cam care-i treaba cu mataluta,musiu kramer?

Cel putin pe mine ma deranjati.Ar mai potrivit un ring pentru voi dar probabil ca o sa bagi bodyguarzii la inaintare.
bodigorzii ii tin pt.intoarcere,la inaintare te bag pe talica-ca-vad ca-combati bine si la obiect

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

147 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 20:25

De la: 999florin, la data 2009-08-01 19:47:49
De la: kramer, la data 2009-08-01 19:39:57
De la: 999florin, la data 2009-08-01 00:03:10
De la: kramer, la data 2009-07-31 23:58:53
De la: cristi_sacd, la data 2009-07-31 22:09:40Nu exista sens sau scop in viatza la modul ''apriori''. In schimb exista legi oficializate care tzin caracterul infect al omului in frau, adevaruri ''mutuale''- ticuri sociale care fac viatza suportabila cand iese prea mult din rutina ei (care este foarte importanta, asta e)....
Fiecare dupa cum il duce capul/cugetul face ce poate mai bine (si intr-un sens cu incarcatura morala si pentru apropiatzii lui)

Cred ca nu era vorba de scopul IN viata ci de scopul vieti(cel putin asa am inteles);Eu cred ca scopul vietii este la modul general (nu numai pentru oameni) perpetuarea speciei si evolutie continua.La oameni cred ca primordiala este evolutia spirituala .
O dovada a "evolutiei spirituale continuui" a fost data de doi ???? de pe acest forum @999florin si @romtar care au reusit sa boicoteze aproape toate forumurile (mai putin cele legate de spiritualitate)
PS.Este mai bine sa-ti tii gura inchisa si sa dai impresia ca esti prost decat sa o deschizi si sa indepartezi orice indoiala.� Mark Twain
da' vad ca te mananca rau nene,vrei sa fii scarpinat,sau cam care-i treaba cu mataluta,musiu kramer?

Cel putin pe mine ma deranjati.Ar mai potrivit un ring pentru voi dar probabil ca o sa bagi bodyguarzii la inaintare.
bodigorzii ii tin pt.intoarcere,la inaintare te bag pe talica-ca-vad ca-combati bine si la obiect

Brava acu' ma faci" inaintas'!In alta ordine de idei daca ati lasa mai moale limbajul de mahala si golaneala parca ar fi mai bine .Oricum dupa cum vezi e o chestie care se perpetueaza si ceilalti nu va baga in seama.Pai ce mama .. nu-i pacat?
�Lumea nu-�i poate d�rui ceea ce nu prime�te de la tine.�

Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 August 2009, ora 20:45

Depinde la ce ne referim, la viata in ansamblul ei.. care inmanuncheaza toate speciile, sau la viata OMULUI in univers si societate. Fiindca ne este mai usor si mai la indemana putem vb. despre scopul vietii omului ca individ sau a omului ca specie superioara tuturor vietuitoarelor. Oricum fiecare individ. ptr. a nu '' pleca sifonat'' de pe ac. lume are niste datorii de indeplinit: sa munceasca cinstit, sa fie bun, sa lase ceva in urma sa (copii, descoperiri stiintifice, valori materiale...) , sa stie sa aleaga "frumosul" din tot ce-i omenesc si sa-l exploateze in sens pozitiv si, daca poate, SA SE IMPLICE SI POLITIC astfel incat sa dirijeze societatea spre prosperitate. Cei care pot atinge ac. culmi trebuie sa cumuleze cel putin trei valori: VALORI MATERIALE, VALORI SPIRITUALE SI HAR POLITIC. Fara ac. trei valori inmanunchiate intr-un politician, societatea umana NU VA PROSPERA NICIODATA. Subiectul poate fi dezvoltat MEREU!

FDO
godzila

32 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 21:15

De la: 9am094523, la data 2009-08-01 20:45:40 Depinde la ce ne referim, la viata in ansamblul ei.. care inmanuncheaza toate speciile, sau la viata OMULUI in univers si societate. Fiindca ne este mai usor si mai la indemana putem vb. despre scopul vietii omului ca individ sau a omului ca specie superioara tuturor vietuitoarelor. Oricum fiecare individ. ptr. a nu '' pleca sifonat'' de pe ac. lume are niste datorii de indeplinit: sa munceasca cinstit, sa fie bun, sa lase ceva in urma sa (copii, descoperiri stiintifice, valori materiale...) , sa stie sa aleaga "frumosul" din tot ce-i omenesc si sa-l exploateze in sens pozitiv si, daca poate, SA SE IMPLICE SI POLITIC astfel incat sa dirijeze societatea spre prosperitate. Cei care pot atinge ac. culmi trebuie sa cumuleze cel putin trei valori: VALORI MATERIALE, VALORI SPIRITUALE SI HAR POLITIC. Fara ac. trei valori inmanunchiate intr-un politician, societatea umana NU VA PROSPERA NICIODATA. Subiectul poate fi dezvoltat MEREU!

La urma ramine ce bagi in gura si ce tragi pe topogam

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 04:47

Bineinteles ca e vorba de evolutie spirituala. Dar daca am sti noi in ce consta aceasta evolutie spirituala.....si ce implica...in timp.
Mai bine sa ne aducem aminte de cuvintele...spre angelizare...spre dumnezeire. Care nu sint vorbe aruncate in vint. au o semnificatie adinca, daca nu ne batem joc de ele.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 16 August 2009, ora 22:33

De la: mrs_reis, la data 2009-06-04 11:00:21scopul vietii? Scarpe diem!

SCARPE ? e ceva legat de pantofi ? Sau ai vrut sa spui,, Carpe diem,, ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 03:14

E ceva de scarpinat?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
foreveryours

64 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 10:52

scopul vietii...? asta e grea! sunt asa de multe raspunsuri..
important este sa evoluam.. atat spiritual cat si fizic.. lumea este in continuare schimbare, din cate am observat.. se concentreaza mai ales sa-si dezvolte latura autodistructiva. vai! mai bine dam mana cu mana.. ne iubim in draci.. caci.. dragostea invinge orice! cateodata..

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 12:30

De la: nastasemihail, la data 2009-08-18 03:14:56E ceva de scarpinat?

Da ! ...de scarpinat pantofi ....sau de scarpinat ...clipa ....ceva pe-acolo totuna e ....are vreo importanta ?...

DECEBAL

30 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 16:30

atunci inseamna ca ISUS sa nasut degeaba!

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 19:18

De la: nicku, la data 2009-08-18 16:30:48atunci inseamna ca ISUS sa nasut degeaba!

Nuuuuuuuu ,,..nu chiar degeaba ..cum dar cei 85% de credinciosi ce-ar fi facut se inchinau la ce ?? La soare (s-au plictisit ) la alte fenomene ale naturii ,gen tunet ,ploaie ? Ochii tristi voiau SA-L VADA ... si hopa..... s-a intrupat ...tocmai ca sa-l pipaie si sa spuna ..exista ..

msutaca

79 mesaje
Postat pe: 20 August 2009, ora 00:52

Omul, indepartindu-se de Dumnezeu, s-a afundat atit de mult in intunericul propriilor patimi incit fara sa realizeze macar a ajuns robul acestora ! Sufletul este incatusat ! Hristos a venit ca sa scoata omul din aceasta robie in care este tinut de catre diavol. In mod cu totul paradoxal exista o Bucurie a suferintei, exista o Putere a smereniei, exista o Putere a iubirii sincere si neconditionate pentru fiecare suflet, exista o Putere a Iertarii curate si sincere, exista o Putere a gindului curat, lipsit de viclenie, Exista o Putere a Jertfei din Dragoste pentru alte suflete ! Exista o Putere a Binelui de a invinge raul, exista o Putere a fiecarei virtuti autentice, exista o Putere a Vietii de a invinge moartea ! Domnul Iisus Hristos este Puterea Vietii de a invinge moartea ! Deci Iisus pentru asta a venit : ca sa invinga moartea ! Si pentru cei care nu cred acest lucru, eu ma rog Bunului Dumnezeu ca sa-i lumineze ! Tare mare mila imi este de acele suflete !!!!!! Dumnezeu Dragostea desavirsita le iubeste si pe ele si le vrea inapoi, pentru ca sunt ale Lui !

INIMA CURATA VA VEDEA LUMINA !!!!!

BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA RAIUL ! AMIN !

Mircea

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 11:56

Scopul vietii ?

Sa nu mori degeaba...

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 August 2009, ora 15:52

De la: msutaca, la data 2009-08-20 00:52:05Omul, indepartindu-se de Dumnezeu, s-a afundat atit de mult in intunericul propriilor patimi incit fara sa realizeze macar a ajuns robul acestora ! Sufletul este incatusat ! Hristos a venit ca sa scoata omul din aceasta robie in care este tinut de catre diavol. In mod cu totul paradoxal exista o Bucurie a suferintei, exista o Putere a smereniei, exista o Putere a iubirii sincere si neconditionate pentru fiecare suflet, exista o Putere a Iertarii curate si sincere, exista o Putere a gindului curat, lipsit de viclenie, Exista o Putere a Jertfei din Dragoste pentru alte suflete ! Exista o Putere a Binelui de a invinge raul, exista o Putere a fiecarei virtuti autentice, exista o Putere a Vietii de a invinge moartea ! Domnul Iisus Hristos este Puterea Vietii de a invinge moartea ! Deci Iisus pentru asta a venit : ca sa invinga moartea ! Si pentru cei care nu cred acest lucru, eu ma rog Bunului Dumnezeu ca sa-i lumineze ! Tare mare mila imi este de acele suflete !!!!!! Dumnezeu Dragostea desavirsita le iubeste si pe ele si le vrea inapoi, pentru ca sunt ale Lui !

INIMA CURATA VA VEDEA LUMINA !!!!!

BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA RAIUL ! AMIN !

Mircea

bine zis...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 21 August 2009, ora 23:24

De la: vladidec, la data 2009-08-21 11:56:02Scopul vietii ?

Sa nu mori degeaba...
si ce trebuie sa faci ca sa nu mori degeaba???

ce ai face tu ca sa zici ca nu ai murit degeaba?

9am000082

14 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 22 August 2009, ora 16:06

atata timp cat avem de trait doar o SINGURA viata pe pamantul acesta ,trebuie sa gandim mult ce sa facem cu ea!! SI ESTE ATAT DE SCURTA!!!! cand crezi ca ai capatat intelepciune ,te trezesti batran!! Cred ca singurul scop in viata este sa te apropii de CEL CARE CONDUCE VESNICIA, DE CEL CARE NE POATE OFERI VIATA VESNICA!!! DE ISUS HRISTOS !!! altfel ,viata aceasta este fara sens! Ori ce alte ganduri sunt fara sens si zadarnice! cine il cauta pe DOMNUL VIETII va fi un castigator!!! BIBLIA ESTE SINGURA CARTE care ne arata pe ce drum s o apucam ca sa ajungem ACOLO unde trebuie, in comuniune cu DUMNEZEUL DRAGOSTEI TOTALE, CU MINUNATUL DOMN,ISUS HRISTOS !Mi e tare mila de cei care cauta sensul vietii in orice alte lucruri si locuri!!Ori cum ,va iubesc si ma rog ptr. toti cei ce citesc si scriu mesaje pe aceste forumuri!

Chriss

1 mesaj
Postat pe: 22 August 2009, ora 18:08

Scopul vietii este mantuirea sufletului!
O spune Parintele Cleopa si eu il cred!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 22 August 2009, ora 21:15

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 00:41:05Daca ne punem intrebarea aceasta, zic eu ca aici sunt incluse toate temele prezente la Social.De ce sa inveti, de ce sa fii sau sa nu fii emo, de ce sa fii sau nu fii gay, de ce ne certam sau de ce ne iubim, sa credem in destin sau in sansa. Si de fapt marea problema ar fi : exista o alta viata dupa aceasta?
Eu cred ca asta e teme centrala la care sa ne gandim casi generalitate,nu?

Scopul vietii e ala pe carei-l dai.

Iar daca exista o viata dupa moarte, nu stiu daca stie cineva, dar sigur vom afla cu totii.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
9am055827

3 mesaje
Postat pe: 22 August 2009, ora 22:05

tot ceea ce un om poate sa faca este sa:FA CEEA CE ITI MENTINE O STARE DE FERICIRE SI LINISTE
oricum tot ceea ce trebuie sa se intample se va intampla.depinde de starea in care te afli in acel moment.

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 23 August 2009, ora 17:56

Cu cat afli mai din timp scopul vietii cu atat mai bine. Unii il afla din copilarie altii nici la batranete. Dupa raspunsuri vedeti si d-stra cine stie si cine nu stie sa raspunda la aceasta intrebare deloc banala. Gigi.

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 23 August 2009, ora 17:56

Cu cat afli mai din timp scopul vietii cu atat mai bine. Unii il afla din copilarie altii nici la batranete. Dupa raspunsuri vedeti si d-stra cine stie si cine nu stie sa raspunda la aceasta intrebare deloc banala. Gigi.
(scuzati-mi dublura)

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 23 August 2009, ora 17:59

De la: 9am055827, la data 2009-08-22 22:05:51tot ceea ce un om poate sa faca este sa:FA CEEA CE ITI MENTINE O STARE DE FERICIRE SI LINISTE
oricum tot ceea ce trebuie sa se intample se va intampla.depinde de starea in care te afli in acel moment.

Ma intreb si eu de ce atata lume se raporteaza la liniste ca la o notiune pozitiva. Mie linistea mi se pare putin vecina cu moartea.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 23 August 2009, ora 22:35

De la: DanubianKnight, la data 2009-08-22 21:15:55
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 00:41:05Daca ne punem intrebarea aceasta, zic eu ca aici sunt incluse toate temele prezente la Social.De ce sa inveti, de ce sa fii sau sa nu fii emo, de ce sa fii sau nu fii gay, de ce ne certam sau de ce ne iubim, sa credem in destin sau in sansa. Si de fapt marea problema ar fi : exista o alta viata dupa aceasta?

Eu cred ca asta e teme centrala la care sa ne gandim casi generalitate,nu?

Scopul vietii e ala pe carei-l dai.

Iar daca exista o viata dupa moarte, nu stiu daca stie cineva, dar sigur vom afla cu totii.

De la Alehin:

Zici ca nu stii daca stie cineva dar ...spui in final ca sigur vom afla ....adica vrei sa spui de fapt ca sigur vom muri insa de aflat mai ramane ,,de vazut,,(!!!) daca vom stii ,daca vom avea o continuitate(intr-un fel sau altul cu viata de-aici si cu cine am fost... adica exista viata dupa moarte ...dupa opiinia ta? ...daca zici ca ,,vom afla sigur ,,

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 17:16

Scopul vietii

Orkut Scraps - Cool Orkut Scraps - Cool

Orkut Scraps - Cool Scraps

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 August 2009, ora 21:40

Oare tara aceasta mai este ortodoxa? Sau este deja un ghiveci?

Iisus

250 mesaje

Postat pe: 25 August 2009, ora 10:54

De la: kramer, la data 2009-08-01 19:44:34
De la: 999florin, la data 2009-08-01 08:37:42
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-01 03:07:21Dupa ceea ce vedem in jurul nostru se pare ca in Romania scopul vietii este sa ne insultam, sa asistam la scene de cruzime si violenta, sa vedem batrani lasati sa putrezeasca de vii in casele lor, sa vedem copii abuzati si exploatati sexuali, sa fim sfasiati de caini pe strada, sa vedem caini arsi de vii, sa circulam cu boschetari nespalati in mijloacele de transport in comun, sa ajungem in final sa ne sfasiem intre noi. Asta e tara condusa UN MANDAT de Basescu. Va face ceva in al doilea. Va schimba INCOMPETENTII din functiile pe care le ocupa degeaba. Institutiile statului sunt conduce de incompetenti, oameni fara suflet, fara minte si dornici de inavutire. Totul se misca cu o lentoare care permite toate aceste abuzuri la care suntem supusi fara voia noastra. Oameni si animale.
TOT RAUL FACUT O SA VA AJUNGA DIN URMA ! ASTA UITATI MEREU !
roxi,adevarata batalie se duce in plan economic,politicul este acoperirea lor,pana cand romanii nu se vor trezi sa se uneasca in plan economic si sa-si ceara drepturile care li se cuvin din avutia nationala,o vom duce din ce in ce mai rau si vom fi obligati sa alegem oameni lacomi,hoti,escroci,jigodii,penalisti si alte sc ursori ale societatii care au inteles ca trebuie sa se imbogateasca[nu au inteles cum s-o faca,confundand caile de imbogatire] pt.a putea razbate in viata

Rom�nia �ntreag� tr�ie�te �n mentalitatea comunist�, refuz� succesul capitalist �i consider� c� averea nu se poate acumula dec�t din furt, pentru c� a�a am fost �nv��a�i jum�tate de secol la �coal�. :sml-Incearca sa te intrebuintezi mai mult !sign0163:

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
Iisus

250 mesaje

Postat pe: 25 August 2009, ora 10:56

Religia este o forma de exploatare,nu trebuie sa o iei ca pe un crez!

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:14

De la: isus_cristos, la data 2009-08-25 10:56:12Religia este o forma de exploatare,nu trebuie sa o iei ca pe un crez!

Poa' sa fie .....de masochisti ...n-ai auzit?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:14

De la: isus_cristos, la data 2009-08-25 10:56:12Religia este o forma de exploatare,nu trebuie sa o iei ca pe un crez!

Poa' sa fie .....de masochisti ...n-ai auzit?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care este de fapt scopul vietii?
Mergi la: