Info
x
Care este de fapt scopul vietii?
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:38
De la: homemarcel0, la data 2009-04-12 01:26:31De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 18:02:49De la: 9am023185, la data 2009-04-11 14:38:46De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 11:58:07De la: ionutc03, la data 2009-04-11 10:29:46CIteste Biblia si vei afla tot. CHiar si ce trebuie sa faci ca sa ai viata dupa moarte ! of marcel marcel, cum vrei tu sa ramai la subiectul ala tentant si siropos. auzi da ia zi tu mie, daca ai 68 de ani, ce scop ai avut in viata sau daca te-ai gandit vreodata la asta sau ce crezi ca se va intampla dupa moarte Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 14:40
Sectan�ii de care vorbesc unii nu sunt mai buni ca ocrtodoc�ii, catolicii etc... sunt unii mai ignoran�i ca al�ii... �i mai intoleran�i... Nu respect� mai nimic din mesajul M�ntuitorului nostru. Se lanseaz� �n acuza�ii... budism, yoghini... f�r� nici o baz�... pe acestea le resping tot dup� o analiz� atent�. Biserico�ii nu �tiu dec�t s�-�i de-a �n cap cu citate, fiind sclavii dogmelor de tot felul... "Crede �i nu cerceta"... e o grosolan� manipulare. M� �ntreb de ce nu citesc m�car acum, �n era internetului, ar putea �ncepe cu: "Din culisele Conciliilor", poate li s-ar deschide ochii. Se �tie c� mai orb ca orbul din na�tere, e cel ce NU VREA s� vad�. Dumnezeu vrea s� ne folosim mintea, de aceea spuneau vechii ini�ia�i, �n antichitate: "Cunoa�te Adev�rul �i acesta te va face liber!" Exact acesta e �i mesajul Domnului nostru... Dar pentru unii e mult mai u�or s�-�i �in� mintea conservat� �n formol... totu�i, nu trebuie condamna�i: sunt spirite tinere, care, �ntr-o eternitate, vor descoperi Adev�rul...
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 17:00
De la: 9am023185, la data 2009-04-12 14:40:40Sectan�ii de care vorbesc unii nu sunt mai buni ca ocrtodoc�ii, catolicii etc... sunt unii mai ignoran�i ca al�ii... �i mai intoleran�i... Nu respect� mai nimic din mesajul M�ntuitorului nostru. Se lanseaz� �n acuza�ii... budism, yoghini... f�r� nici o baz�... pe acestea le resping tot dup� o analiz� atent�. Biserico�ii nu �tiu dec�t s�-�i de-a �n cap cu citate, fiind sclavii dogmelor de tot felul... "Crede �i nu cerceta"... e o grosolan� manipulare. M� �ntreb de ce nu citesc m�car acum, �n era internetului, ar putea �ncepe cu: "Din culisele Conciliilor", poate li s-ar deschide ochii. Se �tie c� mai orb ca orbul din na�tere, e cel ce NU VREA s� vad�. Dumnezeu vrea s� ne folosim mintea, de aceea spuneau vechii ini�ia�i, �n antichitate: "Cunoa�te Adev�rul �i acesta te va face liber!" Exact acesta e �i mesajul Domnului nostru... Dar pentru unii e mult mai u�or s�-�i �in� mintea conservat� �n formol... totu�i, nu trebuie condamna�i: sunt spirite tinere, care, �ntr-o eternitate, vor descoperi Adev�rul... Irina, religia nu conteaza, important e sa crezi :) |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 04:11
Intrebarea asta eu mi-am pus-o pe la 13 ani. De atunci ma tot mir ce a fost cu mine la virsta aia, sa ma intreb asa ceva.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 04:12
Scopul vietii, evolutia noastra, cu tot ceea ce implica ea.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
msutaca 79 mesaje Membru din: 7/11/2008 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 07:57
Da Aadnana, religia nu conteaza, doar sa fii ortodox si gata. Dar nu un ortodox cu numele ci unul constient de pacatele si patimile sale si dornic si luptator pt. curatire launtrica, de desavirsire cu ajutorul si prin Mila lui Dumnezeu !
Spunea un preot, zilele trecute, ca a asistat multi oameni care au murit. Si spunea ca moartea unui necredincios este infricosatoare ! El vede diavolii care asteapta sa-i ia sufletul ! In schimb moartea unui om credincios este lina, linistita, frumoasa. Fata i se lumineaza pentru ca de fapt el vede ingerii care-l asteapta. DOAMNE AJUTA !!! mircea, un pacatos ortodox |
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 08:21
msutaca, scuze...nu stiam ca preotii sunt si clarvazatori! Poate vede chiar diavolii lui!
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 12:18
De la: nastasemihail, la data 2009-04-13 04:11:33Intrebarea asta eu mi-am pus-o pe la 13 ani. De atunci ma tot mir ce a fost cu mine la virsta aia, sa ma intreb asa ceva. Pai ca sa ne maturizam trecem prin niste etape, pe care fie parintii nostri, fie noi, le incetinim sau le grabim.Treaba asta, adica intrebarea pe care ti-ai pus-o tu la 13 ani, poate fi un semn de maturizare prematura sau mai stiu eu.Nu te cunosc suficient de bine incat sa imi dau seama exact.Intrebarea am pus-o ca sa vad cum gandesc si ceilalti oameni in legatura cu acest subiect. Si ia zi ce raspuns i-ai dat intrebarii la 13 ani si ce raspuns ii dai acum.E vre-o diferenta?
|
|
|
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 12:21
De la: msutaca, la data 2009-04-13 07:57:23Da Aadnana, religia nu conteaza, doar sa fii ortodox si gata. Dar nu un ortodox cu numele ci unul constient de pacatele si patimile sale si dornic si luptator pt. curatire launtrica, de desavirsire cu ajutorul si prin Mila lui Dumnezeu ! Pacatele pot fi cu voie sau fara voi.Pacatele se pot rascumpara, sau te poti cai pentru ele.Niciodata nu poti sa stiii cat de pacatos esti. Cat despre preotul care vede dracii, am si eu o intrebare: Nu e intai Judecata de Apoi si pe urma decizia?De unde stiu dracii aia sa vina sa il ia pe pacatos.Sau spuneti-mi si mie cand se face Judecata de apoi?Il astept si pe Adi cu raspunsuri
|
|
erikahd2008 13 mesaje Membru din: 30/01/2009 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 12:29
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-13 12:21:53.................TOTZI VOR TRECE PRIN FATA SCAUNULUI DE JUDECATA..........DAR ASTA VA FI DUPA A DOUA INVIERE ..............PENTRU CA MIRELE SI MIREASA VOR SERBA 1000 DE ANI LA MASA MIELULUI.............CEI CARE SUNT REGI SI IMPARATI .......CARE INTRA IN RAPIRE .........FARA PATA FARA ZBARCITURA.........e putzin complicat ,dar nu prea conteaza sa stii mai bn sa FII MANTUITDe la: msutaca, la data 2009-04-13 07:57:23Da Aadnana, religia nu conteaza, doar sa fii ortodox si gata. Dar nu un ortodox cu numele ci unul constient de pacatele si patimile sale si dornic si luptator pt. curatire launtrica, de desavirsire cu ajutorul si prin Mila lui Dumnezeu !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:42
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-12 17:00:49De la: 9am023185, la data 2009-04-12 14:40:40Sectan�ii de care vorbesc unii nu sunt mai buni ca ocrtodoc�ii, catolicii etc... sunt unii mai ignoran�i ca al�ii... �i mai intoleran�i... Nu respect� mai nimic din mesajul M�ntuitorului nostru. Se lanseaz� �n acuza�ii... budism, yoghini... f�r� nici o baz�... pe acestea le resping tot dup� o analiz� atent�. Biserico�ii nu �tiu dec�t s�-�i de-a �n cap cu citate, fiind sclavii dogmelor de tot felul... "Crede �i nu cerceta"... e o grosolan� manipulare. M� �ntreb de ce nu citesc m�car acum, �n era internetului, ar putea �ncepe cu: "Din culisele Conciliilor", poate li s-ar deschide ochii. Se �tie c� mai orb ca orbul din na�tere, e cel ce NU VREA s� vad�. Dumnezeu vrea s� ne folosim mintea, de aceea spuneau vechii ini�ia�i, �n antichitate: "Cunoa�te Adev�rul �i acesta te va face liber!" Exact acesta e �i mesajul Domnului nostru... Dar pentru unii e mult mai u�or s�-�i �in� mintea conservat� �n formol... totu�i, nu trebuie condamna�i: sunt spirite tinere, care, �ntr-o eternitate, vor descoperi Adev�rul... Irina? Alta Irina, poate.. |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:43
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-13 12:21:53De la: msutaca, la data 2009-04-13 07:57:23Da Aadnana, religia nu conteaza, doar sa fii ortodox si gata. Dar nu un ortodox cu numele ci unul constient de pacatele si patimile sale si dornic si luptator pt. curatire launtrica, de desavirsire cu ajutorul si prin Mila lui Dumnezeu ! Ortodocsii cred in "vamile vazduhului".. cauta si tu informatii despre asta.. e chiar interesant! |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:45
De la: marinescuirina, la data 2009-04-13 14:42:14De la: aadnanaaa, la data 2009-04-12 17:00:49De la: 9am023185, la data 2009-04-12 14:40:40Sectan�ii de care vorbesc unii nu sunt mai buni ca ocrtodoc�ii, catolicii etc... sunt unii mai ignoran�i ca al�ii... �i mai intoleran�i... Nu respect� mai nimic din mesajul M�ntuitorului nostru. Se lanseaz� �n acuza�ii... budism, yoghini... f�r� nici o baz�... pe acestea le resping tot dup� o analiz� atent�. Biserico�ii nu �tiu dec�t s�-�i de-a �n cap cu citate, fiind sclavii dogmelor de tot felul... "Crede �i nu cerceta"... e o grosolan� manipulare. M� �ntreb de ce nu citesc m�car acum, �n era internetului, ar putea �ncepe cu: "Din culisele Conciliilor", poate li s-ar deschide ochii. Se �tie c� mai orb ca orbul din na�tere, e cel ce NU VREA s� vad�. Dumnezeu vrea s� ne folosim mintea, de aceea spuneau vechii ini�ia�i, �n antichitate: "Cunoa�te Adev�rul �i acesta te va face liber!" Exact acesta e �i mesajul Domnului nostru... Dar pentru unii e mult mai u�or s�-�i �in� mintea conservat� �n formol... totu�i, nu trebuie condamna�i: sunt spirite tinere, care, �ntr-o eternitate, vor descoperi Adev�rul... Da tot Irina o cheama si pe ea.Mi-a spus pe privat numele ei.Scuze daca s-a facut confuzie, dar alta varianta nu aveam .De acum cand o sa ma refer la tine o sa zic Irina M. si la ea Irina simplu, e bine?
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:47
De la: marinescuirina, la data 2009-04-13 14:43:53De la: aadnanaaa, la data 2009-04-13 12:21:53De la: msutaca, la data 2009-04-13 07:57:23Da Aadnana, religia nu conteaza, doar sa fii ortodox si gata. Dar nu un ortodox cu numele ci unul constient de pacatele si patimile sale si dornic si luptator pt. curatire launtrica, de desavirsire cu ajutorul si prin Mila lui Dumnezeu ! Da Irina M. am citit despre asta, incliusiv traditiile romanilor respecta aceste vami.Insa eu ma intrebam cum vin dracii sa il ia pe om cand moare, ca intai trebuie sa mearga la Judecata de Apoi. intelegi care e nelamurirea mea?
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:53
Uite ce spune un fragment de rugaciune crestina catre Maica Domnului (a lui Pavel monahul):
"Si la vremea iesirii mele, neputinciosul meu suflet pazindu-l si intunecatele chipuri ale viclenilor diavoli departe de dinsul izgonindu-le". La vremea iesirii din trup diavolii incearca sa apuce sufletul, punandu-i in fata propriile lui pacate. Asta nu este judecata!! Adnana, nu m-a deranjat confuzia, doar ca eu nu as face trimitere la culisele conciliilor. |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:57
Din cate stiu eu Judecata de apoi este mult mai tarziu si la ea vor fi prezenti toti oamenii!! Este dupa venirea lui Iisus pe pamant... Din cate stiu, la Judecata de apoi vor trece toti prin fata Scaunului de judecata, ivor fi judecati si diavolii..
Daca ma insel, corectati-ma. |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:04
De la: marinescuirina, la data 2009-04-13 14:53:10Uite ce spune un fragment de rugaciune crestina catre Maica Domnului (a lui Pavel monahul): Irina M. eu nu am spus cand este judecata sau cand va fi.Msutaca a spus ca un preot vede diavolii cum vin sa ia sufletul in iad, daca omul e pacatos.Pai si de unde stiu diavolii cum e omul daca el nu a fost judecat. |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:13
Din cat am citit eu, langa fiecare om (in stanga, se spune) se afla un diavol care "noteaza" tot pacatul pe care-l face orice om in orice clipa..
Cum crezi ca diavolii nu stiu daca un om este "de-al lor" sau nu?? Daca ai citit despre vamile vazduhului, ai vazut ca ei nu vor ca sufletulu omului sa scape si se agata de orice cuvant spus de om, fortand omul sa accepte, daca este posibil, chiar pacate pe care nu le are (nu s-a spus ca vom da socoteala pt fiecare cuvant??) Dar asta nu este Infricosata judecata.. sunt doar piedici in urcusul sufletului.. |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:14
Caci judecata lui Dumnezeu este dreapta..
Ce se intampla in Vamile vazduhului este altceva.. |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:19
De la: marinescuirina, la data 2009-04-13 15:13:37Din cat am citit eu, langa fiecare om (in stanga, se spune) se afla un diavol care "noteaza" tot pacatul pe care-l face orice om in orice clipa.. aaa si adica preotul ala chiar ar putea sa vada dracii aia? pai aia din cate am inteles eu, vin si la cei drepti si la cei rai.Poate la cei drepti in numar mai maree sa ii convinga de fiecare pacat nu asa? de unde stie preotul ala la care tip de oameni vin dracii? |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:23
Si tot apropo de "confuzia" ta, Adnana.. "regula" este iadul.
Iadul este l0ocul unde merg cei cu pacate.. toti oamenii au mers acolo pana la moartea lui Iisus! Apoi Iisus i-a luat de acolo pe dreptii Vechiului Testament. Putini sunt cei care merg pe calea cea stramta.. Tu iti imaginezi ca iadul este o exceptie??? Nicidecum!! Orice pacat pentru care omul nu s-a pocait il trimite direct in iad!! Nu exista pacat "mic"!!! |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:29
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-13 15:19:31De la: marinescuirina, la data 2009-04-13 15:13:37Din cat am citit eu, langa fiecare om (in stanga, se spune) se afla un diavol care "noteaza" tot pacatul pe care-l face orice om in orice clipa.. Nu stiu cat vede preotul.. Dar mama mea avea o vecina batrana si bolnava.. si tot incerca sa o convinga sa-i aduca preotul sa se spovedeasca (nu stia cat mai are de trait). Femeia spunea ca este necredincioasa si incepea sa injure de cate ori auzea de preot. Dar noaptea.. incepea sa urle (ca un animal) de frica mortii, spunea ca aude pasi.. tipa sa nu fie luata!! Mama mi-a spus ca era terifiant! In ultimele nopti mama a chemat o femeie sa vegheze langa patul bolnavei.. acea femeie a confirmat ca se aud noaptea pasi pe scari in casa.. Poate ca preotul nu vede chiar diavolii, dar poate le simte prezenta. |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:30
De la: marinescuirina, la data 2009-04-13 15:23:15Si tot apropo de "confuzia" ta, Adnana.. "regula" este iadul. Da Irina M. eu stiu ca iadul nu este o exceptie si am mai spus si eu ca pacatele nu se pot masura, care este mic care este mare, am zis asta si pe topicul cu avortul, doar ca m-a mirat faptul ca preotul ala stia care sunt oamenii drepti si care sunt oamenii pacatosi.Din cate stiu aici pe pamant oamenii, orice ar fi ei, nu au de unde sa stie ce e in puterea lui Dumnezeu...asa cred eu. |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:31
De la: marinescuirina, la data 2009-04-13 15:29:39De la: aadnanaaa, la data 2009-04-13 15:19:31De la: marinescuirina, la data 2009-04-13 15:13:37Din cat am citit eu, langa fiecare om (in stanga, se spune) se afla un diavol care "noteaza" tot pacatul pe care-l face orice om in orice clipa.. Referitor la asta, am vazut si eu asaq o femeie de urla ca vin diavolii sa o ia, insa medicii i-au pus ca diagnostic "delirumalcolum" sau nuj exact cum ii zice, intelegi tu la ce ma refer
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:33
Femeia asta avea cancer.. in rest era ok, daca se poate spune asa.
|
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:55
Drag� Adnana, eu am aflat acest lucru (c� religia nu conteaz�) demult timp, ar fi trebuit s�-�i dai seama din comentariile mele: eu �tiu c� Dumnezeu e unul, iar religiile, c�te or fi, sunt inventate de c�tre oameni. Nu eu, ci al�ii - vezi comentariul celui care �i-a r�spuns - "religia nu conteaza, doar sa fii ortodox si gata", acesta e felul de a g�ndi al tuturor biserico�ilor. Cu oricare ai sta de vorb�, indiferent de religie, sus�ine sus �i tare c� a lui e credin�a adev�rat�, toate celelalte fiind false. Dup� cum vezi, nu eu sunt ignorant� �n domeniu... Ei nu-l pot sim�i pe Dumnezeu dec�t prin tot feluri de ritualuri... etc... �i nu pot �n�elege nicicum c� al�ii nu au nevoie de a�a ceva pentru a-l avea pe Dumnezeu �n suflet. Nimeni nu are dreptul s� se interpun� �ntre om �i Dumnezeu, numai celor ce li se pare greu s� g�ndeasc�, numai aceia simt nevoia s� se duc� la un pop�... Oare �tie mai bine acela ce e �n sufletul meu, poate el s� se roage cu suflet curat pentru p�catele mele?! El s�-�i vad� de ale lui... Domnul Isus spunea: "Nici voi nu ve�i intra �n �mp�r��ia Cerurilor, nici pe al�ii nu-i l�sa�i s� intre". A�a cum spuneam �ntr-un comment, biserica a pierdut de mult timp orice leg�tur� cu spiritualitatea; bie�ii oameni, dispera�i mai ales c�nd simt apropierea mor�ii, caut� la preot ceva care s�-i alunge angoasele, dar nici proetul nu �tie mai mult... a�a c� r�m�ne s� �nfrunte "marea trecere" singur. De aceea momentul final, destruparea, este at�t de groaznic pentru mul�i oameni; dac� ar �ti c� trupul e precum o hain�, nu i-ar mai apuca disperarea; binen�eles c� depinde �n primul r�nd de felul �n care �i-a tr�it via�a: cel care toat� via�a a g�ndit �i a f�cut r�u, acela va avea co�marul de care vorbea un bisericos. Cel care nu a dorit r�ul nim�nui, nu a ur�t, nu a invidiat, nu a b�rfit, cel ce �i-a ajutat aproapele, etc... acela va avea o trecere lin�, nu cel ce a crezut �n dogme, a�a cum �i �nchipuie unii... Ce u�ura�i s-ar sim�i oamenii dac� ar �ti c� de fapt nu exist� moarte, ci numai via�� ve�nic�, �n trup, �n duh, �i a�a mai departe, p�n� c�nd, �ntr-o eternitate, to�i ne vom �ntoarce la Tat�l. �i c�nd te g�nde�ti c� str�mo�ii no�tri, dacii, erau un popor de o �nalt� spiritualitate...
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 16:05
Irina, nu credinta in "dogme" te salveaza.. nici preotul, desigur.
Biblia este destul de clara (sau contesti si Biblia??): credinta+fapte. Dar crezi.. in ce?? Unde gasesti adevarul? Fiecare religie prezinta alt adevar. Dumnezeu este unul (intreit in persoane, as mai adauga), dar ti-L descopera vreo religie??? Sau ajungi sa crezi in produsul imaginatiei? Ce are in comun Dumnezeu cu ceea ce ne imaginam noi despre El?? |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 17:25
De la: 9am023185, la data 2009-04-13 15:55:45Drag� Adnana, eu am aflat acest lucru (c� religia nu conteaz�) demult timp, ar fi trebuit s�-�i dai seama din comentariile mele: eu �tiu c� Dumnezeu e unul, iar religiile, c�te or fi, sunt inventate de c�tre oameni. Nu eu, ci al�ii - vezi comentariul celui care �i-a r�spuns - "religia nu conteaza, doar sa fii ortodox si gata", acesta e felul de a g�ndi al tuturor biserico�ilor. Cu oricare ai sta de vorb�, indiferent de religie, sus�ine sus �i tare c� a lui e credin�a adev�rat�, toate celelalte fiind false. Dup� cum vezi, nu eu sunt ignorant� �n domeniu... Ei nu-l pot sim�i pe Dumnezeu dec�t prin tot feluri de ritualuri... etc... �i nu pot �n�elege nicicum c� al�ii nu au nevoie de a�a ceva pentru a-l avea pe Dumnezeu �n suflet. Nimeni nu are dreptul s� se interpun� �ntre om �i Dumnezeu, numai celor ce li se pare greu s� g�ndeasc�, numai aceia simt nevoia s� se duc� la un pop�... Oare �tie mai bine acela ce e �n sufletul meu, poate el s� se roage cu suflet curat pentru p�catele mele?! El s�-�i vad� de ale lui... Domnul Isus spunea: "Nici voi nu ve�i intra �n �mp�r��ia Cerurilor, nici pe al�ii nu-i l�sa�i s� intre". A�a cum spuneam �ntr-un comment, biserica a pierdut de mult timp orice leg�tur� cu spiritualitatea; bie�ii oameni, dispera�i mai ales c�nd simt apropierea mor�ii, caut� la preot ceva care s�-i alunge angoasele, dar nici proetul nu �tie mai mult... a�a c� r�m�ne s� �nfrunte "marea trecere" singur. De aceea momentul final, destruparea, este at�t de groaznic pentru mul�i oameni; dac� ar �ti c� trupul e precum o hain�, nu i-ar mai apuca disperarea; binen�eles c� depinde �n primul r�nd de felul �n care �i-a tr�it via�a: cel care toat� via�a a g�ndit �i a f�cut r�u, acela va avea co�marul de care vorbea un bisericos. Cel care nu a dorit r�ul nim�nui, nu a ur�t, nu a invidiat, nu a b�rfit, cel ce �i-a ajutat aproapele, etc... acela va avea o trecere lin�, nu cel ce a crezut �n dogme, a�a cum �i �nchipuie unii... Ce u�ura�i s-ar sim�i oamenii dac� ar �ti c� de fapt nu exist� moarte, ci numai via�� ve�nic�, �n trup, �n duh, �i a�a mai departe, p�n� c�nd, �ntr-o eternitate, to�i ne vom �ntoarce la Tat�l. �i c�nd te g�nde�ti c� str�mo�ii no�tri, dacii, erau un popor de o �nalt� spiritualitate... Irina este bine si sa mergem la biserica, pentru ca Dumnezeu a spus: "AColo unde se vor ruga mai multi, acolo voi fi si Eu".Si mai este o vorba bine cunoscuta: "sa faci ce spune popa, nu ce face popa".Sunt si preoti foarte credinciosi, citeste despre parintele Cleopa.Intr-adevar sunt multi care vin la biserica cu scopul de a se purifica si de a se ruga, insa cand ies de acolo:" ai vazut ca nu avea nimic pe cap si fusta era cam scurta", dar rautatile astea departe de noi.E destul de important sa mergi al biserica, in opinia mea. |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 19:39
Bhagavad-Gita (150 ien ),
Via�a e o provocare, �nt�mpin-o, Viata e un dar- accept�-l, via�a e o aventur�, �ndr�zne�te, Via�a e o suferin��, �nfr�nge-o Via�a e tragedie, �nfrunt-o, Via�a e datorie-�ndepline�te-o, Via�a e un joc, joac�-l, Via�a e un mister- descoper�-l, Via�a e un c�tec, c�nt�-l, Via�a e o ocazie favorabil�-foloseste-o. Via�a e o c�l�torie -realizeaz-o, Via�a e o promisiune-�ndepline�te-o, Via�a e dragoste-descoper-o, Via�a e adev�r-p�trunde-l, Via�a e un r�zboi-poart�-l, Via�a e o �arad�-dezleag-o, Via�a e un scop-realizeaz�-l |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 20:47
De la: mytcor, la data 2009-04-13 19:39:41Bhagavad-Gita (150 ien ), Asa e Mytcor, dar nu inteleg de ce tu nu schimbi nici macar o vorba cu mine Te-am suparat cu ceva? |
|
|
|