back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care este de fapt scopul vietii?

Pagini: << 10 11 12 13 14 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:20

,,Exista o dorinta vie , innascuta de absolut a umanitatii. Oamenii care profita de ceilati sub pretextul explicarii mai bune a spiritualitatii folosesc de fapt aceasta dorinta innascuta. Ei nu vin cu ceva nou, ei nu creeaza ceva nou. Ei doar folosesc pentru a-si atinge sopurile lor dorinta aceasta vie, de absolut, a oricarei fiinte umane. Si in orbire lor distrug acest diamant pretios caci ghideaza cautatorul pe cai gresite, catre alte dorinte de alta natura. Falsii invatatori distorsioneaza realitatea pentru a-si satisface orgoliul lor marunt, dorinta lor de marire, si se interpun astfel intre OM si Dumnezeu, ca un obstacol in calea unui rau. Este la fel ca a-i lua unei mame copilul mic din brate pretextand ca intr-o institutie specializata acesta ar avea mai multe sanse de reusita in viata. Viata este educatorul, viata este instrumentul prin catre Divinul isi educa copii. Viata este institutia creata de Divinitate pentru ca sa aibe loc evolutia fiintei umane. Biserica este institutia care doar se interpune intre, ca un obstacol. Viata este deasemenea plina de iluzie caci cei care nu stiu ca ea este data pentru desavarsirea spirituala se pierd in fantasme si scopuri inutile.''

Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 20:47

De la: Victor2009, la data 2010-04-13 19:20:09,,Exista o dorinta vie , innascuta de absolut a umanitatii. Oamenii care profita de ceilati sub pretextul explicarii mai bune a spiritualitatii folosesc de fapt aceasta dorinta innascuta. Ei nu vin cu ceva nou, ei nu creeaza ceva nou. Ei doar folosesc pentru a-si atinge sopurile lor dorinta aceasta vie, de absolut, a oricarei fiinte umane. Si in orbire lor distrug acest diamant pretios caci ghideaza cautatorul pe cai gresite, catre alte dorinte de alta natura. Falsii invatatori distorsioneaza realitatea pentru a-si satisface orgoliul lor marunt, dorinta lor de marire, si se interpun astfel intre OM si Dumnezeu, ca un obstacol in calea unui rau. Este la fel ca a-i lua unei mame copilul mic din brate pretextand ca intr-o institutie specializata acesta ar avea mai multe sanse de reusita in viata. Viata este educatorul, viata este instrumentul prin catre Divinul isi educa copii. Viata este institutia creata de Divinitate pentru ca sa aibe loc evolutia fiintei umane. Biserica este institutia care doar se interpune intre, ca un obstacol. Viata este deasemenea plina de iluzie caci cei care nu stiu ca ea este data pentru desavarsirea spirituala se pierd in fantasme si scopuri inutile.''

interesante ghilimelele, sofronica!
adica partea ta de contributie la postare

9am185725

14 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 21:59

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 00:41:05Daca ne punem intrebarea aceasta, zic eu ca aici sunt incluse toate temele prezente la Social.De ce sa inveti, de ce sa fii sau sa nu fii emo, de ce sa fii sau nu fii gay, de ce ne certam sau de ce ne iubim, sa credem in destin sau in sansa. Si de fapt marea problema ar fi : exista o alta viata dupa aceasta?
Eu cred ca asta e teme centrala la care sa ne gandim casi generalitate,nu?

Sa maninci sa bei si sa te distrezi !

george_x

38 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 07:09

Este o mare diferenta intre ce spune Biblia si ceea ce spune biserica..Dca facem aceasta confuzie,nu mai intelegem nimic.TREBUIE RETINUT:BISERICA E UNA SI CE SCRIE IN BIBIA ESTE ALTA !!E ciudat dar,din pacate ,asta e!...

george_x

38 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 07:13

Din moment ce se stie azi,FOARTE MULT despre viata dupa moarte (cine doreste dovezi stiintifice ii stau la dispozitie ),din moment ce e sigur ca vom da ochii cu o persoana dupa moarte (indiferent ce nume ii vom da ) atunci BIBLIA POATE FI CREDIBILA,VIATA E O PREGATIRE PENTRU ACEASTA INTILNIRE.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 08:22

Viata nu are nici un scop, este darul lui Dumnezeu. Depinde de fiecare cum isi traieste viata. Dumnezeu, prin alesii Sai a transmis omenirii invataturile (regulile), care sa-i jaloneze existenta.
Pun intrebarea. De ce Dumnezeu ne-a daruit viata?

verdeazuriu

91 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 08:37

De la: 9am126636, la data 2010-07-08 08:22:44 Viata nu are nici un scop, este darul lui Dumnezeu. Depinde de fiecare cum isi traieste viata. Dumnezeu, prin alesii Sai a transmis omenirii invataturile (regulile), care sa-i jaloneze existenta.
Pun intrebarea. De ce Dumnezeu ne-a daruit viata?

ne-a daruit viata pentru ca a vrut si a putut. si cu siguranta a facut-o cu un scop : sa vada ce stim face cu ea si care e scopul nostru in viata .

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 08:57

Pentru ca in existena noastra paminteana sa ne purificam sufletul si sa fim pregatiti pentru a trece in Imparatia Lui.

Pagini: << 10 11 12 13 14 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care este de fapt scopul vietii?
Mergi la: