back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care este de fapt scopul vietii?

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 18:15

De la: herra, la data 2010-03-14 18:12:39cand nu cunosti teritoriul si conditiile faci greseli......din care inveti.....
mai bune niste antiderapante....si un ochi bun...

am mai spus eu pe un topic c� este inteligent cine nu crede dec�t jum�tate din ce aude...dar �n�elept este cel ce �tie care jum�tate anume...

Raporteaza abuz de limbaj
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 18:17

De la: Dorulet, la data 2010-03-14 18:15:46
De la: herra, la data 2010-03-14 18:12:39cand nu cunosti teritoriul si conditiile faci greseli......din care inveti.....
mai bune niste antiderapante....si un ochi bun...

am mai spus eu pe un topic c� este inteligent cine nu crede dec�t jum�tate din ce aude...dar �n�elept este cel ce �tie care jum�tate anume...

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 18:20

De la: bad, la data 2010-03-14 18:15:27Dorulet, am primit-o

Foarte bine...p�streaz-o!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 19:02

De la: Dorulet, la data 2010-03-14 18:20:18
De la: bad, la data 2010-03-14 18:15:27Dorulet, am primit-o

Foarte bine...p�streaz-o!

...pana la momentul oportun s-o pasez

9am065267

19 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 20:02

Sunt un simplu student an 4 UPB mecanica , termotehnica si am gasit aceasta intrebare filozofica care e scopul vietii ,pentru a raspunde la ea adica la [care este scopul vietii unui om ?] am cautat un raspuns mai general care are raspunsul in orice obiect , orice fenomen , orice fucru cunoscut sau necunoscut , sigur sau bizar. Desi sunt ortodox , eu prefer sa analizez situatia peste limitele celorlalti , folosind bioenergia am putut sa - mi vad sufletul ce sta in creer si nu in neuronii din creer. Dupa cum am observat sufletul e sensibil la lumina si pentru a se proteja e acoperit cu bioenerie neagra , el e ca un soare rosu ce emite bioenergie prin tuburi galbene microscopice ,seamana cu un neuron foarte complex si evoluat doar ca nu e material. Din punct de vedere matemetic sufletul este un sistem de proiectii holografice pe mai multe sfere concentrice de unde stationare din bioenergie , el este un sistem instabil si neomogen , anizotrop dar are unele simetrii deformate.Scopul viatii sufletului este de a trece din starea de instabilitate structurala si functionala intr-o stare puternic stabila adica o suma de efecte , memeorii , placeri la cere nu vei renunta si nu le vei uita si vor fi tot ce ti-ai dorit , mai exact sufletul trebuie sa obtina implinirea vietii sau implinirea functiilor pe care le-a avut in program , si pe cele pe care si le-a propus sau le-a acceptat de la altii. Daca vorbim de scopul vietii Pamintesti pe care o are creerul , ea este asemanatoare : implinirea dorintelor , munca pentru a se intretine , relaxarea sufletului , cunoasterea necunoscutului si reproducerea atit a obiectelor care ne plac ,imitarea efectelor, cit si reproducerea organismului uman prin copii si amintiri. Nu exista nimic diferit la un om fata de altul , toti au aceleasi functii generale pe cre le particularizeaza prin combinarea lor . Daca unul nu rezista si incearca sa se sinucida , nu face altceva decit sa execute comanda imitarea mortii alaturi de implinirea dorintelor, si ajunge sa transfere toate gindurile din creer la propriul suflet si sa traiasca in suflet despartit de realitate, un fel de uitare vesnica a contactului cu realitatea. Cei care se razgindesc si vor o noua viata dupa moarte aleg sa fie fantoma ce bintuie in lumea reala folosind bioenergia din mediul inconjurator. Cei care nu vor nici libertate vesnica si somn , nici fantome ,aleg una din optiuni chiar di timpul viatii : sluga lui Dumnezeu si compania Lui , sau sluga lui Satan fiind compania lui. Nu are rost sa facem o alegere brusca , pina la urma toti avem programat sa mergem la Dumnezeu la fel cum te duci cu programare la medic , dar daca reusesti sa te mentii tare , sa fii sanatos , poti alege sa fii liber adica independent . Si animalele , si plantele , toate au ratiune dar foarte putina , toate au unele dintr-e functiile noastre generale , dar deosebirea este ca ele nu sunt sluga nimanui , ele mor si sufletul lor doarme vesnic . Doar cele care-si iubesc mult stapinul aleg sa lupte pentru a ramine in legatura cu el si folosesc mai multa bioenergie din mediul inconjurator pentru a ajunge fantome . Fantomele au in alcatuire : aura exterioara . aura interioara sau corpul astral , tuburi de bioenerie , lichid de bioenergie , cimp madnetic , radiatie termica specifica sufletului interactiv, suflet , si gaura de vierme ce tine legatura dintre universul in care trebuia sa locuiasca sufletul si universul real al nostru unde sta fantoma care poate pleca oricind prin acea gaura de vierme bioenergetica ce nu e mai groasa in diametru de 0.1 milimetri .Binenteles ca este destul de greu sa intri prin acea gaura mai ales ca pe acolo intra doar bioenergia si nu intra substante sau obiecte din lumea reala.In universul bioenergetic fiintele nu au forma bine definita , pielea e ca un burete cu ace pe ia si scintei de lumini , gaze si lichide , cimpuri de forta si unde colorate toate formeaza un corp ce se simte ca cel real si vibreaza puternic , plin de energie , dispus sa simta totul si sa cunoasca tot dar care e singur intr-o lumina argintie . Totul e straniu daca ai sti ca esti singur iar pentru a intra pe alta pagina trebuie sa devii fantoma si apoi sa intri in alt subunivers unde a inrat si alta fantoma . Pentru a rezolva problema singuratatii pe Pamint , Dumnezeu a zis " cresteti si va inmultiti" iar pentru ca sufletele sa nu stea singure a ales pentru fiecare o casa in ceruri un loc de bucurie alaturi de El . Toti suntem liberi ,dar citi alegem viata vesnica in Hristos , sau citi alegem libertatea totala fara Dumnezeu. De la Dumnezeu nu exista cale de evadare ,din Iad mai poti fi scos de mila lui Dumnezeu .Din spatiu liber te mai poti intoarce daca gasesti drumul spre casa prin tubul foarte lung si subtire de bioenergie dar te vei trezi in viitor si nu in trecut linga prieteni sau locuri cunoscute.Bioenergia poate incetini timpul dar nu il poate da inapoi. Acestea sunt legile inertiei materiei si energiei , masei si bioenergiei, cimpurilor si timpului.Toti suntem enali ca sanse , nimeni nu e mai presus ca celalalt , depinde doar ce alegem sa fim : stapini sau sclavi , liberi ,sau cureieratori.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 20:10

e semn de normalitate cand se mai iau si in serios unele subiecte, da' e chiar prea lunga parerea ta, zau...

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 20:37

De la: 9am065267, la data 2010-03-14 20:02:47Sunt un simplu student an 4 UPB mecanica , termotehnica si am gasit aceasta intrebare filozofica care e scopul vietii ,pentru a raspunde la ea adica la [care este scopul vietii unui om ?] am cautat un raspuns mai general care are raspunsul in orice obiect , orice fenomen , orice fucru cunoscut sau necunoscut , sigur sau bizar. Desi sunt ortodox , eu prefer sa analizez situatia peste limitele celorlalti , folosind bioenergia am putut sa - mi vad sufletul ce sta in creer si nu in neuronii din creer. Dupa cum am observat sufletul e sensibil la lumina si pentru a se proteja e acoperit cu bioenerie neagra , el e ca un soare rosu ce emite bioenergie prin tuburi galbene microscopice ,seamana cu un neuron foarte complex si evoluat doar ca nu e material. Din punct de vedere matemetic sufletul este un sistem de proiectii holografice pe mai multe sfere concentrice de unde stationare din bioenergie , el este un sistem instabil si neomogen , anizotrop dar are unele simetrii deformate.Scopul viatii sufletului este de a trece din starea de instabilitate structurala si functionala intr-o stare puternic stabila adica o suma de efecte , memeorii , placeri la cere nu vei renunta si nu le vei uita si vor fi tot ce ti-ai dorit , mai exact sufletul trebuie sa obtina implinirea vietii sau implinirea functiilor pe care le-a avut in program , si pe cele pe care si le-a propus sau le-a acceptat de la altii. Daca vorbim de scopul vietii Pamintesti pe care o are creerul , ea este asemanatoare : implinirea dorintelor , munca pentru a se intretine , relaxarea sufletului , cunoasterea necunoscutului si reproducerea atit a obiectelor care ne plac ,imitarea efectelor, cit si reproducerea organismului uman prin copii si amintiri. Nu exista nimic diferit la un om fata de altul , toti au aceleasi functii generale pe cre le particularizeaza prin combinarea lor . Daca unul nu rezista si incearca sa se sinucida , nu face altceva decit sa execute comanda imitarea mortii alaturi de implinirea dorintelor, si ajunge sa transfere toate gindurile din creer la propriul suflet si sa traiasca in suflet despartit de realitate, un fel de uitare vesnica a contactului cu realitatea. Cei care se razgindesc si vor o noua viata dupa moarte aleg sa fie fantoma ce bintuie in lumea reala folosind bioenergia din mediul inconjurator. Cei care nu vor nici libertate vesnica si somn , nici fantome ,aleg una din optiuni chiar di timpul viatii : sluga lui Dumnezeu si compania Lui , sau sluga lui Satan fiind compania lui. Nu are rost sa facem o alegere brusca , pina la urma toti avem programat sa mergem la Dumnezeu la fel cum te duci cu programare la medic , dar daca reusesti sa te mentii tare , sa fii sanatos , poti alege sa fii liber adica independent . Si animalele , si plantele , toate au ratiune dar foarte putina , toate au unele dintr-e functiile noastre generale , dar deosebirea este ca ele nu sunt sluga nimanui , ele mor si sufletul lor doarme vesnic . Doar cele care-si iubesc mult stapinul aleg sa lupte pentru a ramine in legatura cu el si folosesc mai multa bioenergie din mediul inconjurator pentru a ajunge fantome . Fantomele au in alcatuire : aura exterioara . aura interioara sau corpul astral , tuburi de bioenerie , lichid de bioenergie , cimp madnetic , radiatie termica specifica sufletului interactiv, suflet , si gaura de vierme ce tine legatura dintre universul in care trebuia sa locuiasca sufletul si universul real al nostru unde sta fantoma care poate pleca oricind prin acea gaura de vierme bioenergetica ce nu e mai groasa in diametru de 0.1 milimetri .Binenteles ca este destul de greu sa intri prin acea gaura mai ales ca pe acolo intra doar bioenergia si nu intra substante sau obiecte din lumea reala.In universul bioenergetic fiintele nu au forma bine definita , pielea e ca un burete cu ace pe ia si scintei de lumini , gaze si lichide , cimpuri de forta si unde colorate toate formeaza un corp ce se simte ca cel real si vibreaza puternic , plin de energie , dispus sa simta totul si sa cunoasca tot dar care e singur intr-o lumina argintie . Totul e straniu daca ai sti ca esti singur iar pentru a intra pe alta pagina trebuie sa devii fantoma si apoi sa intri in alt subunivers unde a inrat si alta fantoma . Pentru a rezolva problema singuratatii pe Pamint , Dumnezeu a zis " cresteti si va inmultiti" iar pentru ca sufletele sa nu stea singure a ales pentru fiecare o casa in ceruri un loc de bucurie alaturi de El . Toti suntem liberi ,dar citi alegem viata vesnica in Hristos , sau citi alegem libertatea totala fara Dumnezeu. De la Dumnezeu nu exista cale de evadare ,din Iad mai poti fi scos de mila lui Dumnezeu .Din spatiu liber te mai poti intoarce daca gasesti drumul spre casa prin tubul foarte lung si subtire de bioenergie dar te vei trezi in viitor si nu in trecut linga prieteni sau locuri cunoscute.Bioenergia poate incetini timpul dar nu il poate da inapoi. Acestea sunt legile inertiei materiei si energiei , masei si bioenergiei, cimpurilor si timpului.Toti suntem enali ca sanse , nimeni nu e mai presus ca celalalt , depinde doar ce alegem sa fim : stapini sau sclavi , liberi ,sau cureieratori.

bre, ce profund esti........ ce ai vazut tu in creier , sufletul, cum ii zici tu, era un super ego al tau care ti-a facilitat aceasta ocazie.......
deocamdata, doar te-ai uitat, si ai facut o apreciere la general vorbind.......
dar ti-a fost frica sa incerci sa te duci sa vezi, sa simti, sa te apropii......reactia e normala.
deocamdata doar te-ai uitat peste "gard"....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 20:51

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 00:41:05Daca ne punem intrebarea aceasta, zic eu ca aici sunt incluse toate temele prezente la Social.De ce sa inveti, de ce sa fii sau sa nu fii emo, de ce sa fii sau nu fii gay, de ce ne certam sau de ce ne iubim, sa credem in destin sau in sansa. Si de fapt marea problema ar fi : exista o alta viata dupa aceasta?
Eu cred ca asta e teme centrala la care sa ne gandim casi generalitate,nu?
Sa pacalesti pe alti ,satraiesti tu bine !

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 21:23

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 11:58

De la: herra, la data 2010-03-14 20:37:58
De la: 9am065267, la data 2010-03-14 20:02:47Sunt un simplu student an 4 UPB mecanica , termotehnica si am gasit aceasta intrebare filozofica care e scopul vietii ,pentru a raspunde la ea adica la [care este scopul vietii unui om ?] am cautat un raspuns mai general care are raspunsul in orice obiect , orice fenomen , orice fucru cunoscut sau necunoscut , sigur sau bizar. Desi sunt ortodox , eu prefer sa analizez situatia peste limitele celorlalti , folosind bioenergia am putut sa - mi vad sufletul ce sta in creer si nu in neuronii din creer. Dupa cum am observat sufletul e sensibil la lumina si pentru a se proteja e acoperit cu bioenerie neagra , el e ca un soare rosu ce emite bioenergie prin tuburi galbene microscopice ,seamana cu un neuron foarte complex si evoluat doar ca nu e material. Din punct de vedere matemetic sufletul este un sistem de proiectii holografice pe mai multe sfere concentrice de unde stationare din bioenergie , el este un sistem instabil si neomogen , anizotrop dar are unele simetrii deformate.Scopul viatii sufletului este de a trece din starea de instabilitate structurala si functionala intr-o stare puternic stabila adica o suma de efecte , memeorii , placeri la cere nu vei renunta si nu le vei uita si vor fi tot ce ti-ai dorit , mai exact sufletul trebuie sa obtina implinirea vietii sau implinirea functiilor pe care le-a avut in program , si pe cele pe care si le-a propus sau le-a acceptat de la altii. Daca vorbim de scopul vietii Pamintesti pe care o are creerul , ea este asemanatoare : implinirea dorintelor , munca pentru a se intretine , relaxarea sufletului , cunoasterea necunoscutului si reproducerea atit a obiectelor care ne plac ,imitarea efectelor, cit si reproducerea organismului uman prin copii si amintiri. Nu exista nimic diferit la un om fata de altul , toti au aceleasi functii generale pe cre le particularizeaza prin combinarea lor . Daca unul nu rezista si incearca sa se sinucida , nu face altceva decit sa execute comanda imitarea mortii alaturi de implinirea dorintelor, si ajunge sa transfere toate gindurile din creer la propriul suflet si sa traiasca in suflet despartit de realitate, un fel de uitare vesnica a contactului cu realitatea. Cei care se razgindesc si vor o noua viata dupa moarte aleg sa fie fantoma ce bintuie in lumea reala folosind bioenergia din mediul inconjurator. Cei care nu vor nici libertate vesnica si somn , nici fantome ,aleg una din optiuni chiar di timpul viatii : sluga lui Dumnezeu si compania Lui , sau sluga lui Satan fiind compania lui. Nu are rost sa facem o alegere brusca , pina la urma toti avem programat sa mergem la Dumnezeu la fel cum te duci cu programare la medic , dar daca reusesti sa te mentii tare , sa fii sanatos , poti alege sa fii liber adica independent . Si animalele , si plantele , toate au ratiune dar foarte putina , toate au unele dintr-e functiile noastre generale , dar deosebirea este ca ele nu sunt sluga nimanui , ele mor si sufletul lor doarme vesnic . Doar cele care-si iubesc mult stapinul aleg sa lupte pentru a ramine in legatura cu el si folosesc mai multa bioenergie din mediul inconjurator pentru a ajunge fantome . Fantomele au in alcatuire : aura exterioara . aura interioara sau corpul astral , tuburi de bioenerie , lichid de bioenergie , cimp madnetic , radiatie termica specifica sufletului interactiv, suflet , si gaura de vierme ce tine legatura dintre universul in care trebuia sa locuiasca sufletul si universul real al nostru unde sta fantoma care poate pleca oricind prin acea gaura de vierme bioenergetica ce nu e mai groasa in diametru de 0.1 milimetri .Binenteles ca este destul de greu sa intri prin acea gaura mai ales ca pe acolo intra doar bioenergia si nu intra substante sau obiecte din lumea reala.In universul bioenergetic fiintele nu au forma bine definita , pielea e ca un burete cu ace pe ia si scintei de lumini , gaze si lichide , cimpuri de forta si unde colorate toate formeaza un corp ce se simte ca cel real si vibreaza puternic , plin de energie , dispus sa simta totul si sa cunoasca tot dar care e singur intr-o lumina argintie . Totul e straniu daca ai sti ca esti singur iar pentru a intra pe alta pagina trebuie sa devii fantoma si apoi sa intri in alt subunivers unde a inrat si alta fantoma . Pentru a rezolva problema singuratatii pe Pamint , Dumnezeu a zis " cresteti si va inmultiti" iar pentru ca sufletele sa nu stea singure a ales pentru fiecare o casa in ceruri un loc de bucurie alaturi de El . Toti suntem liberi ,dar citi alegem viata vesnica in Hristos , sau citi alegem libertatea totala fara Dumnezeu. De la Dumnezeu nu exista cale de evadare ,din Iad mai poti fi scos de mila lui Dumnezeu .Din spatiu liber te mai poti intoarce daca gasesti drumul spre casa prin tubul foarte lung si subtire de bioenergie dar te vei trezi in viitor si nu in trecut linga prieteni sau locuri cunoscute.Bioenergia poate incetini timpul dar nu il poate da inapoi. Acestea sunt legile inertiei materiei si energiei , masei si bioenergiei, cimpurilor si timpului.Toti suntem enali ca sanse , nimeni nu e mai presus ca celalalt , depinde doar ce alegem sa fim : stapini sau sclavi , liberi ,sau cureieratori.

bre, ce profund esti........ ce ai vazut tu in creier , sufletul, cum ii zici tu, era un super ego al tau care ti-a facilitat aceasta ocazie.......
deocamdata, doar te-ai uitat, si ai facut o apreciere la general vorbind.......
dar ti-a fost frica sa incerci sa te duci sa vezi, sa simti, sa te apropii......reactia e normala.
deocamdata doar te-ai uitat peste "gard"....

alexandrubidileci

10 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:45

--omul e real si ager sau adevarat si iute?
--iepurele e real si ager sau adevarat si iute?
--iepurele e real sau adevarat?
---omul are textura iepurelui,porcului,canelui-daca ar fi sa faci un transplant total de piele ce-ai alege--?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2010, ora 17:25

De la: alexandrubidileci, la data 2010-03-15 16:45:50--omul e real si ager sau adevarat si iute?
---omul are textura iepurelui,porcului,canelui-daca ar fi sa faci un transplant total de piele ce-ai alege--?
Porcul. Se scarpina asa duios. O placere.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2010, ora 19:12

De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 17:25:56
De la: alexandrubidileci, la data 2010-03-15 16:45:50--omul e real si ager sau adevarat si iute?

uite mishule, ma abtin sa comentez micile tale placeri, ca sa nu te mai supar

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 19:21

De la: bad, la data 2010-03-15 19:12:41

uite mishule, ma abtin sa comentez micile tale placeri, ca sa nu te mai supar

Crezi ca mihai nu si-a dat seama ca asta e... scopul vietii tale ?

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2010, ora 19:23

termina bai, mie chiar mi-e simpatic!

kamikaze

19 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 19:26

mah toata lumea jtie care e scopul vietii REPRODUCEREAAA!!!!:

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2010, ora 19:31

De la: kamikaze, la data 2010-03-15 19:26:30mah toata lumea jtie care e scopul vietii REPRODUCEREAAA!!!!:

da, pentru taurii comunali..."jtie mah"

kamikaze

19 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 19:33

9am065267

19 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2010, ora 22:06

Multumesc ca m-ai anuntat , insa si eu am ceva de zis , tu nu stii cit de greu poti ajunge sa simti acele lucruri sa le traiesti fara sa mori sa il sfidezi pe Dumnezeu si sa te uiti peste gard , cum zici tu nu e deloc simplu mai ales cind stii ca cesti urmarit . Tu nici nu stii cite tipuri diferite de experimente am facut pina am reusit sa sparg bariera ce ma retinea sa aflu ce e dincolo de realitatrea noastra . Multi ma invidiaza , dar sa rizi pur si simplu doar de distractie pentu cineva care s-a straduit si il consideri diferit , nu cred ca e normal pentru tine. Ca nu crezi tot ce am vazut e una , dar sa zici ca nu am curaj inseamna ca esti controlata de cineva care-mi vrea rau , fie el Dumnezeu putin probabil , dar in special de Diavol sau de altcineva. Nu am vrut la nimeni rau dar voi singuri va faceti rau alegind opusul solutiilor problemelor.O zi buna tuturor.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 22:39

De la: 9am065267, la data 2010-03-15 22:06:18Multumesc ca m-ai anuntat , insa si eu am ceva de zis , tu nu stii cit de greu poti ajunge sa simti acele lucruri sa le traiesti fara sa mori sa il sfidezi pe Dumnezeu si sa te uiti peste gard , cum zici tu nu e deloc simplu mai ales cind stii ca cesti urmarit . Tu nici nu stii cite tipuri diferite de experimente am facut pina am reusit sa sparg bariera ce ma retinea sa aflu ce e dincolo de realitatrea noastra . Multi ma invidiaza , dar sa rizi pur si simplu doar de distractie pentu cineva care s-a straduit si il consideri diferit , nu cred ca e normal pentru tine. Ca nu crezi tot ce am vazut e una , dar sa zici ca nu am curaj inseamna ca esti controlata de cineva care-mi vrea rau , fie el Dumnezeu putin probabil , dar in special de Diavol sau de altcineva. Nu am vrut la nimeni rau dar voi singuri va faceti rau alegind opusul solutiilor problemelor.O zi buna tuturor.

mai puiule........tocmai ca stiu...... controlata de diavol nu sunt....de eram , nu mai eram la sueta cu tine,,,,,
mie mi-a fost de ajuns un singur experiment sa sparg bariera......si nu m-am multumit doar cu cateva lucruri de vazut.....
cred ce ai vazut dar ma deranjeaza tonul tau de mare descoperitor ........nu esti unicul si nici ultimul.....

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2010, ora 22:43

...doi vizionari

9am065267

19 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 01:32

Ca si cum nu aveam destule lucruri de incercat , tu mi-ai dat o idee excelenta , tocmai am vazut ca statul a dat multi bani la biserica si le da paduri si alte bunuri.Pentru ca stiu sa folosesc bioenergia si telekinezia as vrea sa atac partidele PNL si PSD , dar chestia e ca toti din guvern sunt cu biserica , oare daca ii atac pe toti cine mai ar conduce tara , nimeni , poate ar trebui sa renunt si sa atac biserica care a pus stapinire pe parlamentari , dar avind in vedere ca sunt multe biserici mi-ar trebui 30 ani sa atac toate bisericile de pe Terra , un lucru greu dar nu imposibil. Telekinezia e eficienta de la 150 metri ca raza medie de actiune , ar trebui sa stearga memoria si increderea tuturor preotilor, insa ramine o problema oamenii care inca studiaza si devin popi, chiar ar fi nevoie sa sterg toate gindurile despre biserica la oameni , as incalca libertatea lor la ratiune . Ramine de vazut ,e nevoie doar de 10 jouli pentru a sterge memeoria unui bloc de oameni si nu e deloc usor, unii mai au caiete cu notite , si alte surse care ii indeamna . Un intelept ar actiona in pace, adica ar propune o noua lege de desfintare a credintei si a bisericilor si s-ar construi restaurante in acele locuri .Ar fi o noua lume , libera si simpla.Dar sa induci la toti parlamentarii in subconstient o noua lege nu ar fi suficient , e nevoie si de acordul populatiei.In final s-a gasit si solutia , aceea de a imbolnavi preotii, toti se aduna pina la urma , se duc la intilniri si toti se vor imbolnavi , ar si perfect dar mai trec din cind in cind si oameni pe la biserica . Grea problema e si biserica aceasta , mai grea ca matematica , parca e o epidemie de credinciosi , chiar nu vor sa renunte .Astept o idee , daca-mi place o probez , insa nu cred ca are nimeni rezolvarea,cum poti oare elimina biserica iadului si a hotilor , cesetorilor .

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 01:40

De la: 9am065267, la data 2010-03-16 01:32:36Ca si cum nu aveam destule lucruri de incercat , tu mi-ai dat o idee excelenta , tocmai am vazut ca statul a dat multi bani la biserica si le da paduri si alte bunuri.Pentru ca stiu sa folosesc bioenergia si telekinezia as vrea sa atac partidele PNL si PSD , dar chestia e ca toti din guvern sunt cu biserica , oare daca ii atac pe toti cine mai ar conduce tara , nimeni , poate ar trebui sa renunt si sa atac biserica care a pus stapinire pe parlamentari , dar avind in vedere ca sunt multe biserici mi-ar trebui 30 ani sa atac toate bisericile de pe Terra , un lucru greu dar nu imposibil. Telekinezia e eficienta de la 150 metri ca raza medie de actiune , ar trebui sa stearga memoria si increderea tuturor preotilor, insa ramine o problema oamenii care inca studiaza si devin popi, chiar ar fi nevoie sa sterg toate gindurile despre biserica la oameni , as incalca libertatea lor la ratiune . Ramine de vazut ,e nevoie doar de 10 jouli pentru a sterge memeoria unui bloc de oameni si nu e deloc usor, unii mai au caiete cu notite , si alte surse care ii indeamna . Un intelept ar actiona in pace, adica ar propune o noua lege de desfintare a credintei si a bisericilor si s-ar construi restaurante in acele locuri .Ar fi o noua lume , libera si simpla.Dar sa induci la toti parlamentarii in subconstient o noua lege nu ar fi suficient , e nevoie si de acordul populatiei.In final s-a gasit si solutia , aceea de a imbolnavi preotii, toti se aduna pina la urma , se duc la intilniri si toti se vor imbolnavi , ar si perfect dar mai trec din cind in cind si oameni pe la biserica . Grea problema e si biserica aceasta , mai grea ca matematica , parca e o epidemie de credinciosi , chiar nu vor sa renunte .Astept o idee , daca-mi place o probez , insa nu cred ca are nimeni rezolvarea,cum poti oare elimina biserica iadului si a hotilor , cesetorilor .

M�h...tu e�ti �la cu flac�ra violet?!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 08:48

De la: herra, la data 2010-03-15 22:39:16
De la: 9am065267, la data 2010-03-15 22:06:18Multumesc ca m-ai anuntat , insa si eu am ceva de zis , tu nu stii cit de greu poti ajunge sa simti acele lucruri sa le traiesti fara sa mori sa il sfidezi pe Dumnezeu si sa te uiti peste gard , cum zici tu nu e deloc simplu mai ales cind stii ca cesti urmarit . Tu nici nu stii cite tipuri diferite de experimente am facut pina am reusit sa sparg bariera ce ma retinea sa aflu ce e dincolo de realitatrea noastra . Multi ma invidiaza , dar sa rizi pur si simplu doar de distractie pentu cineva care s-a straduit si il consideri diferit , nu cred ca e normal pentru tine. Ca nu crezi tot ce am vazut e una , dar sa zici ca nu am curaj inseamna ca esti controlata de cineva care-mi vrea rau , fie el Dumnezeu putin probabil , dar in special de Diavol sau de altcineva. Nu am vrut la nimeni rau dar voi singuri va faceti rau alegind opusul solutiilor problemelor.O zi buna tuturor.

mai puiule........tocmai ca stiu...... controlata de diavol nu sunt....de eram , nu mai eram la sueta cu tine,,,,,
mie mi-a fost de ajuns un singur experiment sa sparg bariera......si nu m-am multumit doar cu cateva lucruri de vazut.....
cred ce ai vazut dar ma deranjeaza tonul tau de mare descoperitor ........nu esti unicul si nici ultimul.....
pretinde el ca a descoperi apa calda,mersul pe jos si gaura la macaroana.............sau el acela care a sarit gardul .................ori cum HERA TOT HERA ESTE

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 17:21

De la: kamikaze, la data 2010-03-15 19:26:30mah toata lumea jtie care e scopul vietii REPRODUCEREAAA!!!!:
Dar e interzisa, ai uitat. Copyright. Trebuie aprobare de la creator.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 20:05

De la: 9am065267, la data 2010-03-16 01:32:36Ca si cum nu aveam destule lucruri de incercat , tu mi-ai dat o idee excelenta , tocmai am vazut ca statul a dat multi bani la biserica si le da paduri si alte bunuri.Pentru ca stiu sa folosesc bioenergia si telekinezia as vrea sa atac partidele PNL si PSD , dar chestia e ca toti din guvern sunt cu biserica , oare daca ii atac pe toti cine mai ar conduce tara , nimeni , poate ar trebui sa renunt si sa atac biserica care a pus stapinire pe parlamentari , dar avind in vedere ca sunt multe biserici mi-ar trebui 30 ani sa atac toate bisericile de pe Terra , un lucru greu dar nu imposibil. Telekinezia e eficienta de la 150 metri ca raza medie de actiune , ar trebui sa stearga memoria si increderea tuturor preotilor, insa ramine o problema oamenii care inca studiaza si devin popi, chiar ar fi nevoie sa sterg toate gindurile despre biserica la oameni , as incalca libertatea lor la ratiune . Ramine de vazut ,e nevoie doar de 10 jouli pentru a sterge memeoria unui bloc de oameni si nu e deloc usor, unii mai au caiete cu notite , si alte surse care ii indeamna . Un intelept ar actiona in pace, adica ar propune o noua lege de desfintare a credintei si a bisericilor si s-ar construi restaurante in acele locuri .Ar fi o noua lume , libera si simpla.Dar sa induci la toti parlamentarii in subconstient o noua lege nu ar fi suficient , e nevoie si de acordul populatiei.In final s-a gasit si solutia , aceea de a imbolnavi preotii, toti se aduna pina la urma , se duc la intilniri si toti se vor imbolnavi , ar si perfect dar mai trec din cind in cind si oameni pe la biserica . Grea problema e si biserica aceasta , mai grea ca matematica , parca e o epidemie de credinciosi , chiar nu vor sa renunte .Astept o idee , daca-mi place o probez , insa nu cred ca are nimeni rezolvarea,cum poti oare elimina biserica iadului si a hotilor , cesetorilor .

mah....da ce ganduri marete ai..... daca te apuci de sters memoria, stergi degeaba.....ramane amprenta, si-si v-a aminti pana la urma ce vroia sa faca.....
religia nu stiu daca va disparea in totalitate.....masa traieste cu ideea ca cineva le justifica actiunile, ii poarta la serviciu, stii , tipul "pica para malaiata in gura lui natafleata"....
sa ataci partidele.... cum?
ti-am spus eu ca te-ai uitat peste gard.... daca te uitai mai bine , vei vedea ca mai multa putere de convingere ai daca vorbesti si le impartasesti ideile tale.....poi cine vrea te asculta, ci nu, nu......
chestie de educatie......
apropos, in privinta creatorului....aici avem pareri diferite..... poate intre timp oamenii si-or da seama ca politica se mai face si prin prisma religioasa......

cezarul

54 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 23:32

Scopul vietii ? sa fii sanatos ,independent financiar si sa iubesti pe cine sufera de dragoste

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 23:34

De la: cezarul, la data 2010-03-16 23:32:34Scopul vietii ? sa fii sanatos ,independent financiar si sa iubesti pe cine sufera de dragoste

daca e iubit, nu mai sufera
treci la altu'?

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 00:15

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 00:41:05Daca ne punem intrebarea aceasta, zic eu ca aici sunt incluse toate temele prezente la Social.De ce sa inveti, de ce sa fii sau sa nu fii emo, de ce sa fii sau nu fii gay, de ce ne certam sau de ce ne iubim, sa credem in destin sau in sansa. Si de fapt marea problema ar fi : exista o alta viata dupa aceasta?
Eu cred ca asta e teme centrala la care sa ne gandim casi generalitate,nu?

Sa gasesti punctul"G"

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 18:18

Se si fac transplanturi din piele de porc, Este cea mai apropiata de cea a omului.

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care este de fapt scopul vietii?
Mergi la: