back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care este de fapt scopul vietii?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

9am106001

10 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 22:22

sa traiesti sa rewspecti cuv�ntul lui dumnezeu

Raporteaza abuz de limbaj
ali
9am173971

34 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:27

Avind in vedere ca noi suntem un popor crestin,adevaratul scop al vietii este dobindirea Duhului Sfant,adica Realizareaa Sinelui.
Aceeasi idee o gasim si la sfantul Serafim din Sarov care spunea ca"agonisireaDuhului divin este esenta si sensul vietii".Duhul Sfant este "lumina" si se gaseste in noi,printre noi si isi comunica stralucirea Sa,doar celor care se unesc cu El,in masura in care ei s-au purificat.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 16:41

De la: 9am173971, la data 2009-11-29 12:27:18Avind in vedere ca noi suntem un popor crestin,adevaratul scop al vietii este dobindirea Duhului Sfant,adica Realizareaa Sinelui.
Aceeasi idee o gasim si la sfantul Serafim din Sarov care spunea ca"agonisireaDuhului divin este esenta si sensul vietii".Duhul Sfant este "lumina" si se gaseste in noi,printre noi si isi comunica stralucirea Sa,doar celor care se unesc cu El,in masura in care ei s-au purificat.

Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
9am023185

198 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 18:08

Scopul vie�ii �n trup este s� ne re-amintim c� suntem p�r�i din Divinitate... Dumnezeu experiment�ndu-se prin noi pe Sine . Binen�eles, �n timp, se va produce evolu�ia spiritual�... Unii �ns�, cei dogmatici, fanatici �i cu ochelari de cal, vor avea nevoie de un timp infinit... �n final �ns�, vor descoperi �i ei Adev�rul !

sonia_andronic

2 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:54

Sunt deacord cu tine: scopul vietii poate fi discutat din toate punctele de vedere pe care le-ai spus.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 18:00

De la: 9am023185, la data 2009-11-29 18:08:55Scopul vie�ii �n trup este s� ne re-amintim c� suntem p�r�i din Divinitate... Dumnezeu experiment�ndu-se prin noi pe Sine . Binen�eles, �n timp, se va produce evolu�ia spiritual�... Unii �ns�, cei dogmatici, fanatici �i cu ochelari de cal, vor avea nevoie de un timp infinit... �n final �ns�, vor descoperi �i ei Adev�rul !

eugentampa958

26 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:51

Scopul vietii noastre?
Eu asa incep intotdeauna raspunsul, reluand intrabarea:
Simplu:
Trebuie sa punem fiecare muritor cate o caramida pe altarul vietii.
S o facem bine , sa ramana asemeni piertrelor care au cladit piramidele.
Sa ramana ceva bun si trainic in urma noastra.
Atat.
Restul sunt amanunte .

DECEBAL

30 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:34

vis a vis de reincarnare din punctul meu de vedere nu exista ! de ce nu am avut acest sentiment niciodata,sau trairi care mi-ar da acceasta impresie ,pur si simplu vad drumul meu unic .Poate pentu unii exista reincarnarea e treaba lor si poate chiar asa este sau sunt valabile ambele variante(.DACA LA INCEPUT AU FOST ADAM SI EVA SI ACUM SUNTEM MILIARDE CARE PE CARE SAU REINCARNAT)

agentul_gri

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 07:44

Care este scopul vietii? Pentru oameni, tocmai meditatia la aceasta intrebare... Cei ce nu mediteaza la aceasta isi ating si ei scopurile lor dar in alta calitate decat cea de oameni..

iunie1975

7 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 18:10

Cred ca ar trebui sa te impaci cu acest gand. Nu de alta, dar de ce sa te amagesti.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 13:05

Sa lasi ceva durabil in urma ta, sa stii ca n-ai vegetat pe aceasta lume.
Fie ca ai facut copii, dar ai facut oameni din ei cu caractere puternice, fie ca ai construit o institutie, o biblioteca, fie ca ai fost un guvernant luminat care a ajutat la prosperitatea cetatenilor, toate acestea inseamna ca viata ta a meritat traita, si parintii tai n-au investit timp, bani si afectiune de pomana in tine, MAI OMULE!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 13:08

De la: 9am178165, la data 2010-02-11 13:05:40Sa lasi ceva durabil in urma ta, sa stii ca n-ai vegetat pe aceasta lume.
Fie ca ai facut copii, dar ai facut oameni din ei cu caractere puternice, fie ca ai construit o institutie, o biblioteca, fie ca ai fost un guvernant luminat care a ajutat la prosperitatea cetatenilor, toate acestea inseamna ca viata ta a meritat traita, si parintii tai n-au investit timp, bani si afectiune de pomana in tine, MAI OMULE!!!!!!!!!!!!
Sau ai facut atata rau... ca te vor pomeni cateva generatii...

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 13:12

Scopul vietii ? Sa TRAIESTI pana mori !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
DECEBAL

30 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 14:06

sa invatam sa iubim sa ne respectam reciproc ,sa fim ingaduitori ,milostivi astfel il vom cunoaste pe Dumnezeu si vom avea parte de daruri ce nu se pot spune in cuvinte

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 16:22

Scopul imediat, mediu sau lung?
Imediat, sa beau un suc de legume si fructe si o cafea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 16:24

De la: nastasemihail, la data 2010-02-12 16:22:35Scopul imediat, mediu sau lung?
Imediat, sa beau un suc de legume si fructe si o cafea.

cred ca scopul tau...in cazul asta este sa ai tranzit intestinal.Zgomotos.

9am178594

26 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 00:34

Aparitia acestei organizatii satanice, a sionismului- masonic, de secole , a adus o distorsionare a vietii reale pentru care exist eu si tu, ca un plan maret al lui D-zeu. Desigur ca fiecare are dreptul lui de a opina si de a-si exprima parerea ,dar in mod normal nu am fost creati pentru ego-ul nostru personal ci pentru Cristos. Scopul meu , oricum ramane :" sa-L cunosc pe El (Cristos)si puterea invierii lui". Viata e intr-o goana prea mare ca sa ne putem bucura de tot ce are pregatit D-zeu sa ne ofere prin ea, dar din pacate nici diavolul nu doarme si ca atare isi gaseste intotdeuna adepti umani prin care sa rastoarne valorile divine. Asa este si cu acesta grupare ultraterorista demonica a sionismului-masonic, pregatita sa ne strice existenta, asa cum de fapt o si fac de secole sub diferite masti, ca niste vicleni si ipocriti, tocmai in tentativa lor de a a se revolta impotriva lui IHWH si a discredita tot planul Sau. Acesti necugetati " pestera de talhari" ai sionismului-masonic vor izbuti intr-o anumita masura, dar dupa aceea va venii urgia lui D-zeu peste ei si vor vedea pe cine au sfidat si de cine si-au batut ei joc !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 00:41

ce plan??? Ce scop??? Fix pix!
Viata e o stare a materiei, sau a organizarii materiei. Aparuta printr-o intamplare, un sir de coincidentze. N-are nici un scop, si nici nu e obligatoriu s-o pastrezi. E singura stare a materiei capabila oricand sa se autodistruga.
De aici incolo incep povestile

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 01:28

De la: bad, la data 2010-03-02 00:41:01ce plan??? Ce scop??? Fix pix!
Viata e o stare a materiei, sau a organizarii materiei. Aparuta printr-o intamplare, un sir de coincidentze. N-are nici un scop, si nici nu e obligatoriu s-o pastrezi. E singura stare a materiei capabila oricand sa se autodistruga.
De aici incolo incep povestile

Mai este si musca ! Si aia se autodistruge ( s-a inecat ca musca-n lapte ) !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 01:30

karpov, musca se autodistruge din necunoastere, sau prostie. Nu toti oamenii fac la fel

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 01:38

De la: bad, la data 2010-03-02 01:30:37karpov, musca se autodistruge din necunoastere, sau prostie. Nu toti oamenii fac la fel

Hmmm !!!! Ar fi fost bine daca si prostii speciei noastre procedau la fel !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 01:43

karpov, si prostii au suflete
Si nu-s vinovati pentru cum au primit ei viata.
Daca nu ar mai exista prosti, cei destepti n-ar mai fi destepti nici ei. Le-ar lipsi termenul de comparatie.
Sufletul unui prost isi gaseste si el oricand pereche, iar cei destepti n-ar trebui sa se impiedice de ei

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 01:51

De la: bad, la data 2010-03-02 01:43:31karpov, si prostii au suflete
Si nu-s vinovati pentru cum au primit ei viata.
Daca nu ar mai exista prosti, cei destepti n-ar mai fi destepti nici ei. Le-ar lipsi termenul de comparatie.
Sufletul unui prost isi gaseste si el oricand pereche, iar cei destepti n-ar trebui sa se impiedice de ei

Daca prostii nu s-ar perpetua atunci si numarul lor ar scade !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 01:55

karpov, distrugerea echilibrului universal ar duce si la disparitia desteptilor.
Dar noi discutam tare superficial acum. Ar fi poate interesant, in alta situatie, sa te intrebi ce intelegi de fapt prin prosti, dar si prin destepti. Nu uita ca totul e relativ.
Tu esti destept in comparatie cu unu' ca florin, sa zicem, dar fatza de un nobel in inginerie genetica...cum esti?
Iar savantul ala e destept fatza de secretara care-i prepara cafeaua, dar in materie de sah, fatza de tine, cum e?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 02:00

De la: bad, la data 2010-03-02 01:55:30karpov, distrugerea echilibrului universal ar duce si la disparitia desteptilor.
Dar noi discutam tare superficial acum. Ar fi poate interesant, in alta situatie, sa te intrebi ce intelegi de fapt prin prosti, dar si prin destepti. Nu uita ca totul e relativ.
Tu esti destept in comparatie cu unu' ca florin, sa zicem, dar fatza de un nobel in inginerie genetica...cum esti?
Iar savantul ala e destept fatza de secretara care-i prepara cafeaua, dar in materie de sah, fatza de tine, cum e?

oligofreni-retardati-prosti-destepti-inteligenti !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 02:01

hai sa schimbam tonul si sa-i dam prostului ce-i al lui

"Prostul e fericit. O fericire in stare pura pe care orice fiinta acomodata cu actul gindirii nu o poate atinge. Durerea pe care o simte (pentru ca simte si el durerea) e legata doar de intimplarea fizica, de ciocanul dat peste degete sau de capul primit in gura. Nu cunoaste durerea emotionala, care are nevoie de altfel de circuite neuronale pentru a se manifesta. In afara durerii mai are si suparari, dar si acestea legate de chestii evidente, cum ar fi moartea aproapelui sau pierderea cheilor de la apartament
Prostul are nevoie de haita, manifestarea de unul singur nu ii este specifica. Prostia manifestata are nevoie sa fie legitimata de ceilalti prosti, altfel isi pierde atit sensul cit si valoarea. Pe de alta parte, spiritul de haita nu numai ca legitimeaza prin numar dar poate si impune prostia, prin forta. Asta pentru ca la persoanele inteligente, flexarea bicepsului este comandata de creier, motiv pentru care poate fi intirziata sau chiar inhibata. La prost survine mecanic, traseul biceps-pumn-falca altuia e direct, lipsit de orice oprelisti. De aceea, in lupta dintre prostie si idee de regula prostia invinge, ideea avind nevoie de timp ca sa se refaca dupa contactul cu prostia
"Prostul i�i consum� jum�tate din via��, dac� e nevoie, ca s�-�i dovedeasc� cu cat este el mai de�tept decat tine. Las�-l s-o fac�! Dac� i se pare c� a reu�it, uneori te las� in pace !
Fere�te-te s�-i dai prostului prin ceva a in�elege c�-�i este inferior : te va urm�ri cu inver�unare, toat� via�a, pentru a te distruge, n�scocind cu adev�rat� �iretenie noi �i noi feluri de a se r�zbuna, gelos cum este pe succesul altora, fiindc� aceasta a fost �i este dintotdeauna singura triste�e a prostului : �tie c� prostia nu e o calitate!
Dar, aten�ie, nu te pune cu el: prostul are mintea odihnit�!"
Dar cum, Doamne-fere�te, s�-i spui unui prost c� e prost ? �i, mai ales, cum �i-ar putea da el insu�i seama de gravitatea faptului, cand el i�i poart� prostia ca pe o virtute, sau �i mai r�u, ca pe ins�i ra�iunea existen�ei lui : nimic nu str�luce�te mai tare ca mandria prostului !
Dac� prostia nu poate fi definit� cu u�urin��, prostul caut� intotdeauna s� ias� in eviden��, iar de cele mai multe ori reu�e�te. Pentru reu�ita ac�iunii sale el nu precupe�e�te nici un efort, minciuna fiindu-i cea mai la indeman� scul�, unealta de aur. Pro�tii cred to�i, f�r� nici o excep�ie, c� adev�rurile inutile sunt periculoase. Dar, cum adev�rul ar trebui s� fie absolut �i nedeterminat, el este unul singur: adev�r �i atat! Cum numai minciuna poate fi folosit� intr-un anume scop, deci, folositoare, adev�rul gol - golu� nu-i poate fi prostului de nici un folos. A�adar, de aici �i pana la constatarea c� adev�rul e intotdeauna subversiv, nu mai e decat un pas."

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 02:06

"Cei care se nasc cu prostia, de fapt ei nu au nici o vina, sunt cei mai nevinovati prosti, ei sunt prosti doar pentru ca si parintii lor au fost prosti, asta e, asa s-au nascut asa vor trai si vor perpetua specia.
Manifestari:
In general fac prostii marunte de genul, isi fac tot felul de conturi , inchipuindu-se ba popi , ba calareti , ba camionagii, ba politicieni , injura pe toata lumea , cauta sa-si impuna ideile lor , putine da' fixe , se cauta in haita ca sa muste din umbra , si cand sunt descoperiti striga -hotzuuuuuu!- , se dau mari afaceristi , mari cuceritori , ma rog , o intreaga lista de tembelisme.
Sunt pacaliti de tot felul de indivizi sa cumpere diverse chestii si le utilizeaza cu placere doar pentru faptul ca "sunt de firma".
Mediu de viata si raspandire:
In general la bloc sunt cei mai multi , da' multi scapa si prin situri , forumuri , in internet. In locurile dominate de muzica specifica lor, manele. In magazine second hand. La ALTEX, FLANCO si restul magazinelor care dau credite "Doar cu buletinul". La magazinele alimentare, de obicei la rand in fata ta, si nu reuseste sa se hotarasca daca sa cumpere 100 de grame de carne tocata si o pulpa de pui. In autobuze si tramvaie, de obicei la geam ca sa admire orasul, il recunosti dupa semintele pestrite pe care le rumega de zor si scuipa cojile pe jos.
Metode de combatere:
Nu faceti afaceri cu ei, nu le vindeti nimic, nu cumparati nimic de la ei.
Nu incepeti vreo conversatie cu ei din proprie initiativa... daca totusi va intreaba ceva... cautati sa folositi raspunsuri evazive (ex: poate, nu stiu, da, nu)"

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 08:59

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 11:28

De la: bad, la data 2010-03-02 08:59:27

Ntz, tz, tz...

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 11:48

De la: bad, la data 2010-03-02 02:06:34"Cei care se nasc cu prostia, de fapt ei nu au nici o vina, sunt cei mai nevinovati prosti, ei sunt prosti doar pentru ca si parintii lor au fost prosti, asta e, asa s-au nascut asa vor trai si vor perpetua specia.
Manifestari:
In general fac prostii marunte de genul, isi fac tot felul de conturi , inchipuindu-se ba popi , ba calareti , ba camionagii, ba politicieni , injura pe toata lumea , cauta sa-si impuna ideile lor , putine da' fixe , se cauta in haita ca sa muste din umbra , si cand sunt descoperiti striga -hotzuuuuuu!- , se dau mari afaceristi , mari cuceritori , ma rog , o intreaga lista de tembelisme.
Sunt pacaliti de tot felul de indivizi sa cumpere diverse chestii si le utilizeaza cu placere doar pentru faptul ca "sunt de firma".
Mediu de viata si raspandire:
In general la bloc sunt cei mai multi , da' multi scapa si prin situri , forumuri , in internet. In locurile dominate de muzica specifica lor, manele. In magazine second hand. La ALTEX, FLANCO si restul magazinelor care dau credite "Doar cu buletinul". La magazinele alimentare, de obicei la rand in fata ta, si nu reuseste sa se hotarasca daca sa cumpere 100 de grame de carne tocata si o pulpa de pui. In autobuze si tramvaie, de obicei la geam ca sa admire orasul, il recunosti dupa semintele pestrite pe care le rumega de zor si scuipa cojile pe jos.
Metode de combatere:
Nu faceti afaceri cu ei, nu le vindeti nimic, nu cumparati nimic de la ei.
Nu incepeti vreo conversatie cu ei din proprie initiativa... daca totusi va intreaba ceva... cautati sa folositi raspunsuri evazive (ex: poate, nu stiu, da, nu)"

Asa ..!! si ??? ce astepti??? reactii la postarea ta???Ce ai ales ( nu e creatia ta ... ) dar e f. bine aleasa si 100 % adevarata!!

Dar ...stii mai este si un aforism ( apropo de relativitate ...) , care spune cam asa ,, Nimeni nu este indeajuns de inteligent incat sa convinga un prost ....ca e prost!!!!

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care este de fapt scopul vietii?
Mergi la: