Info
x
" tatiana duplei, o victima...restul e tacere "
|
m_flory20 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 17:49
Mai sunt cinci zile pana la implinirea unui an de la tragicul accident de pe soseaua Kisseleff in urma caruia, Tatiana, o studenta de doar 21 de ani si-a pierdut viata.Ea a cazut victima unei soferite in varsta de 40 de ani ,pe numele ei Anamaria Straus , o puternica femeie de afaceri care se pare ca nici pana in ziua de astazi nu a raspuns penal pentru fapta savarsita .
www.youtube.com/watch?v=6tvvZtbs17E&feature=related Desi sunt socante , imaginile acestea vorbesc de la sine ...... Cu greu imi gasesc cuvintele pentru ca am fost si sunt in continuare stupefiata de ignoranta si cruzimea persoanelor care au asistat la teribilul eveniment. Citind un articol postat de curand despre acest caz am aflat cu indignare ca doamna Straus nu numai ca nu a primit o pedeapsa pentru crima comisa ci mai este si menajata ...permitandu-i-se sa ajunga la clinicile din Germania ( pentru consultanta psihologica ,bineinteles) .Ma intreb ce mai ramane sa se intample ??!! Familia victimei sa fie obligata sa-i plateasca spitalizarea pentru socul pe care l-a avut " biata" criminala? Justitia este oarba ( voit evident) , noi suntem prea mici sa fim ascultati....cine va face dreptate?????.....numai Dumnezeu stie sincere condoleante familiei ! ( as dori sa cer prin acest mesaj o reactualizare a cazului...macar prin intermediul mass-media) va multumesc! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am7224 1 mesaj Membru din: 7/03/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 18:02
da... din pacate in tara noastra cine are functie, bani, nu are lege, nu are omenie, intreb daca era fata soferitei se comporta cum s-a comportat "cat puteam sa am....", condolante familiei, si speram ca se face dreptate in cazul accidentei. CONDOLANTE FAMILIEI, DUMNEZEUL SA DEA PACE IN SUFLETELE FAMILIEI, ODIHNA USOARE FETEI....
|
|
Turb_ina 6 mesaje Membru din: 27/02/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 18:13
Trist, e putin spus. Doresc multa putere familiei. Dumnezeu sa le dea puterea de a suporta durearea imensa!
Aceasta nefericita intamplare ar trebui sa ne faca mai atenti, chiar si cand suntem la trecerea de pietoni. |