back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre actul medical din romania?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

102 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 23:25

De la: 9am121159, la data 2010-02-08 22:37:24dirlo1964,
Toata lumea are probleme medicale,unii mai grave,altii nu asa grave!Cum ati fost tratati de aparatul medical?Se simte o schimbare in bine in acest domeniu?Se mai ia spaga?Dati un exemplu de medic care conditioneaza actul medical de primirea de bani!!!Ei acum sa va vad,aveti curaj???
-----------------
In jurul anului 1976,am fost intr-o excursie in URSS.Din Kiev pana la Moscova am mers cu avionul.In Moscova era un ger de mi-a dat urechile peste cap.Cand am venit in Romania am mers la medic si pentruca aveam in plus am dus si un pachet de tigari la medic.Eu pe atunci nu stiam ca medici sant ciubucari.I-am dat pachetul si mi-a eliberat o reteta si a zis.Bine ca mi-ai dat pachetul ca altfel iti dadeam o reteta care nu-ti folosea la nimic.Nu am zis nimic am plecat dar nu-mi venea sa cred ce a spus acel medic.Dumneavoastra ce parere aveti?

chiar asa s a exprimat medicul ala???hmmmmmm poate o fi glumit si n ati sesizat gluma!!!totusi!!!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 23:29

De la: Madalina11, la data 2010-02-08 23:25:50
Toata lumea are probleme medicale,unii mai grave,altii nu asa grave!Cum ati fost tratati de aparatul medical?Se simte o schimbare in bine in acest domeniu?Se mai ia spaga?Dati un exemplu de medic care conditioneaza actul medical de primirea de bani!!!Ei acum sa va vad,aveti curaj???
-----------------
In jurul anului 1976,am fost intr-o excursie in URSS.Din Kiev pana la Moscova am mers cu avionul.In Moscova era un ger de mi-a dat urechile peste cap.Cand am venit in Romania am mers la medic si pentruca aveam in plus am dus si un pachet de tigari la medic.Eu pe atunci nu stiam ca medici sant ciubucari.I-am dat pachetul si mi-a eliberat o reteta si a zis.Bine ca mi-ai dat pachetul ca altfel iti dadeam o reteta care nu-ti folosea la nimic.Nu am zis nimic am plecat dar nu-mi venea sa cred ce a spus acel medic.Dumneavoastra ce parere aveti?

chiar asa s a exprimat medicul ala???hmmmmmm poate o fi glumit si n ati sesizat gluma!!!totusi!!!!!

...m�i s� fie, ai mers la medic s�-�i repare urechile, poi de ce coni�� la medic ?...

....nu era mai bine s�-�i repari urechile rostind c�teva rug�ciuni adresate divinit��ii ?...

....nu era mai bine s� mergi la vreun preot, pastor,predicator,... s�-�i aplice o tehnic� de factur� ORL-ist�o-duhovniceasc� ?...

...�i al ei pl�teai, ...n-a�a?...dar , aveau ei onestitatea necesar� s�-�i spun�, ceea ce �i-a spus medicul ?...

...OK. repetam experimentul

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 00:18

Trimite 3 capace de sicriu si poti castiga o excursie pe lumea cealalta!!

Razuieste ceara de pe 3 lumanari si trimite sms la 1421 si poti castiga o inmormantare gratuita la Paris !!

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 04:45

De la: homemarcel0, la data 2008-12-27 15:20:18
De la: laly_3l, la data 2008-12-27 15:03:28''Actul medical'' in Romania este sub orice critica,deplorabil , este o desconsiderare a insasi naturii umane. Se stie ca orice medic face un juramant,acel celebru Juramant al lui Hippocrat...Oare cati dintre medici mai tin minte ca asa si-au inceput drumul ?
Bineinteles ca exista si exceptii dar luand la nivel global si facand comparatie cu ''Actul medical" din alte state,aici este JALE..Daca nu ai bani sa-i indopi pe medici, mori in strada...Mergand pe firul logic e si normal sa trebuiasca sa dai bani pentru ca medicii reprezinta una dintre categoriile care sunt printre cele mai prost platite...Inveti de-ti rupi coatele 6 ani ,dai x examene pentru un salariu de mizerie..Intr-un stat in care Sanatatea si Educatia se afla pe ultimele locuri ca si importanta,cand ar trebui sa fie primele ,e trist ,dar e un stat bolnav....Vai de noi!!!

... eu cred ca doctorii sint deja platiti regeste, cu mult peste nivelul romaniei si mult apropiat de cel a celor mai dezvoltate state ... majoritatea medicilor de familie cistiga intre 30-60 de milioane, usor ... fara sa faca multe eforturi ... de restul ce sa mai zic ... nici nu ne imaginam ... dar numai uititndu-te la cit cheltuiesc si ce ''investitii'' fac iti poti da seama cit cistiga ... faptul ca ''invata'' 6 ani chiar nu e relevant ... si alti invata de rup, si altii merita laude ... problema nu este de bani, este o problema de MORALA ... ca in multe alte domenii din romania ... toti vor, cer dar fara eforturi ... nu vor transpiratie, nimeni nu ii alearga de la spate, nu este CONCURENTA ... dar asa cum zicea cineva mai in ''intelept'' - unde sint prea multi viata devine grea ... si s-au redus(prin ''selectie'') pina cind nu mai ai pe cine alege ...

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 05:01

SALUTARE.parerile sunt impartite, medici cu salarii mici, sistemul sanitar in romania este tot dupa stilul sovietic. Eu inteleg sa dai o spaga, o atentie unui chirurg ,care intradevar face o munca suprasolicitanta intr-un spital cu instrumentar ruginit din anii70. Dar nu tolerez nesimtirea dr. miron ingrid, care cheama pacientii din BACAU , BOTOSANI, ETC. doar ptr. analize de control. o simpla hemoleucograma, ptr. care bineinteles trebuie sa vii cu plicul, doar in mod normal analizele facute pe baza unei foi de internare , nu se platesc,,vorbesc aici in mod deosebit la copii.Astfel de analize se pot lua la orice laborator , si se pot transmite prin mail. Dar omul nostru, saracu, ce nu face ptr. sanatatea copilul, achita taxe peste taxe d-nei dr.
Este inadmisibil, cum nimeni nuu a facut nici o actiune ptr. luare de mita la adresa dumneaei. Nu sunt singura care comenteaza asa ceva, stie si ea , a citit pe multe site-uri nemultumirea pacientilor care au fugit de la iasi...dar e in zadar.. vorbim ca sa nu tacem , ca noi tot ce stim mai biine facem, noi dam , noi comentam, parcam fi teleghidati...macar de ti-ar da chitanta.. am sti o socoteala. o saptamana faina.

Fosta membra 9am.ro

102 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 06:31

De la: mytcor, la data 2010-02-08 23:29:03
De la: Madalina11, la data 2010-02-08 23:25:50
-----------------

...m�i s� fie, ai mers la medic s�-�i repare urechile, poi de ce coni�� la medic ?...

....nu era mai bine s�-�i repari urechile rostind c�teva rug�ciuni adresate divinit��ii ?...

....nu era mai bine s� mergi la vreun preot, pastor,predicator,... s�-�i aplice o tehnic� de factur� ORL-ist�o-duhovniceasc� ?...

...�i al ei pl�teai, ...n-a�a?...dar , aveau ei onestitatea necesar� s�-�i spun�, ceea ce �i-a spus medicul ?...

repeta l.....eu incercam sa fiu politicoasa cu doamna!!!!

poate nu te inteleg eu ce inseamna "repetam experimentul" ca raspuns postarii mele!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 08:23

De la: 9am181238_ambra10, la data 2010-02-09 05:01:20SALUTARE.parerile sunt impartite, medici cu salarii mici, sistemul sanitar in romania este tot dupa stilul sovietic. Eu inteleg sa dai o spaga, o atentie unui chirurg ,care intradevar face o munca suprasolicitanta intr-un spital cu instrumentar ruginit din anii70. Dar nu tolerez nesimtirea dr. miron ingrid, care cheama pacientii din BACAU , BOTOSANI, ETC. doar ptr. analize de control. o simpla hemoleucograma, ptr. care bineinteles trebuie sa vii cu plicul, doar in mod normal analizele facute pe baza unei foi de internare , nu se platesc,,vorbesc aici in mod deosebit la copii.Astfel de analize se pot lua la orice laborator , si se pot transmite prin mail. Dar omul nostru, saracu, ce nu face ptr. sanatatea copilul, achita taxe peste taxe d-nei dr.
Este inadmisibil, cum nimeni nuu a facut nici o actiune ptr. luare de mita la adresa dumneaei. Nu sunt singura care comenteaza asa ceva, stie si ea , a citit pe multe site-uri nemultumirea pacientilor care au fugit de la iasi...dar e in zadar.. vorbim ca sa nu tacem , ca noi tot ce stim mai biine facem, noi dam , noi comentam, parcam fi teleghidati...macar de ti-ar da chitanta.. am sti o socoteala. o saptamana faina.
ASTA SE NUMESTE ......TRADAREEEEEE DAR ACUM STIM SI NOI

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 08:25

De la: sea_shell, la data 2008-12-27 15:03:28''Actul medical'' in Romania este sub orice critica,deplorabil , este o desconsiderare a insasi naturii umane. Se stie ca orice medic face un juramant,acel celebru Juramant al lui Hippocrat...Oare cati dintre medici mai tin minte ca asa si-au inceput drumul ?
Bineinteles ca exista si exceptii dar luand la nivel global si facand comparatie cu ''Actul medical" din alte state,aici este JALE..Daca nu ai bani sa-i indopi pe medici, mori in strada...Mergand pe firul logic e si normal sa trebuiasca sa dai bani pentru ca medicii reprezinta una dintre categoriile care sunt printre cele mai prost platite...Inveti de-ti rupi coatele 6 ani ,dai x examene pentru un salariu de mizerie..Intr-un stat in care Sanatatea si Educatia se afla pe ultimele locuri ca si importanta,cand ar trebui sa fie primele ,e trist ,dar e un stat bolnav....Vai de noi!!!
AVATARUL CREED CA ESTE O ......PACALEALA SE VEDE CA TIAI TOCIT ......COATELE

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:10

Madalina11
dirlo1964,
-----------------

poate nu te inteleg eu ce inseamna "repetam experimentul" ca raspuns postarii mele!!!
-------------
Draga Madalina prin 1976 daca-ti aduci aminte era comunismul si atunci se spunea ca nu se dau ciubucuri,eu am facut acel gest dezinteresata.De aici a plecat uimirea mea.Cred ca nu m-ai inteles,sau iti place sa tachinezi pacienti.Nu uita ca topicul este pentru medici,nu pentru pacienti de data asta.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:12

De la: 9am121159, la data 2010-02-09 10:10:45Madalina11
dirlo1964,
-----------------

-------------
Draga Madalina prin 1976 daca-ti aduci aminte era comunismul si atunci se spunea ca nu se dau ciubucuri,eu am facut acel gest dezinteresata.De aici a plecat uimirea mea.Cred ca nu m-ai inteles,sau iti place sa tachinezi pacienti.Nu uita ca topicul este pentru medici,nu pentru pacienti de data asta.
PAI SPAGA-I PENTRU MEDICI DIN CATE STIU EU NU PENTRU PACIENTI

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:23

Acum sa va spun ceva din democratie.Acum un an apare la TV. o doctora si ce spunea. Adica cum ne educa ea pe noi toti. Zicea asa: Cand iesiti la cumparaturi, sa nu iesiti niciodata inainte de a manca ceva, ca nu cumva sa va vina pofta la ce vedeti prin magazie si sa cumparati prea mult. Multi spun ca medici nu au bani, dar pentru cine nu stie , au de la 40.000.000 milioane in sus.Iar noi pensionari nu ajungem nici la 1000 de lei noi.Cu ce sa cumparam atat de mult cand ne uitam luuuuuung in punga cum sa ne mai chibzuim. Asta se numeste educatie?.In primul rand ca mesele se servesc la niste ore bine stabilite si daca ies la cumparaturi intre mese, trebuie sa mai inghit ceva ca ies la cumparaturi? Voi ce parere aveti?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:29

De la: 9am121159, la data 2010-02-09 10:23:54Acum sa va spun ceva din democratie.Acum un an apare la TV. o doctora si ce spunea. Adica cum ne educa ea pe noi toti. Zicea asa: Cand iesiti la cumparaturi, sa nu iesiti niciodata inainte de a manca ceva, ca nu cumva sa va vina pofta la ce vedeti prin magazie si sa cumparati prea mult. Multi spun ca medici nu au bani, dar pentru cine nu stie , au de la 40.000.000 milioane in sus.Iar noi pensionari nu ajungem nici la 1000 de lei noi.Cu ce sa cumparam atat de mult cand ne uitam luuuuuung in punga cum sa ne mai chibzuim. Asta se numeste educatie?.In primul rand ca mesele se servesc la niste ore bine stabilite si daca ies la cumparaturi intre mese, trebuie sa mai inghit ceva ca ies la cumparaturi? Voi ce parere aveti?
MAI BINE TINEM TOATE POSTURILE CA-I MAI IEFTIN

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:37

mytcor,

-----------
pe atunci nu eram pocaita.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:50

De la: 9am121159, la data 2010-02-09 10:23:54Acum sa va spun ceva din democratie.Acum un an apare la TV. o doctora si ce spunea. Adica cum ne educa ea pe noi toti. Zicea asa: Cand iesiti la cumparaturi, sa nu iesiti niciodata inainte de a manca ceva, ca nu cumva sa va vina pofta la ce vedeti prin magazie si sa cumparati prea mult. Multi spun ca medici nu au bani, dar pentru cine nu stie , au de la 40.000.000 milioane in sus.Iar noi pensionari nu ajungem nici la 1000 de lei noi.Cu ce sa cumparam atat de mult cand ne uitam luuuuuung in punga cum sa ne mai chibzuim. Asta se numeste educatie?.In primul rand ca mesele se servesc la niste ore bine stabilite si daca ies la cumparaturi intre mese, trebuie sa mai inghit ceva ca ies la cumparaturi? Voi ce parere aveti?

Duoamn�����...poi vede�i ?...d-aia n-are ursu' coad� �i maimu�a p�r pe noad�, am repetat experimentu' , n-are efect !...

dup� ce c-ai avut probleme cu auzul, acum ai �i cu vederea,...ai p�c�tuit r�u de tot coni�� �i p�c�tue�ti �n continuare, acum r�vne�ti �i la avutul altuia....p�i se poate, ?...�ncalci porunca divin� coni������ !...

...�-apoi dec�t s-o-ncalci �i s� r�vne�ti la averea altuia,... nu-i mai bine; un post �i-o rug�ciune, o rug�ciune �i-un post ?....40 de s�pt�m�ni post �i rug�ciune �-apoi un osp�� euharistic, alte 40 de s�pt�m�ni post �i rug�ciune, �-apoi alt osp�� euharistic,...�i-ute-a�a o s� ie�i pe prim�var�----gaaaaaalben�������... ca turta de cear� !.....

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 11:17

De la: mytcor, la data 2010-02-09 10:50:34

Duoamn�����...poi vede�i ?...d-aia n-are ursu' coad� �i maimu�a p�r pe noad�, am repetat experimentu' , n-are efect !...

dup� ce c-ai avut probleme cu auzul, acum ai �i cu vederea,...ai p�c�tuit r�u de tot coni�� �i p�c�tue�ti �n continuare, acum r�vne�ti �i la avutul altuia....p�i se poate, ?...�ncalci porunca divin� coni������ !...

...�-apoi dec�t s-o-ncalci �i s� r�vne�ti la averea altuia,... nu-i mai bine; un post �i-o rug�ciune, o rug�ciune �i-un post ?....40 de s�pt�m�ni post �i rug�ciune �-apoi un osp�� euharistic, alte 40 de s�pt�m�ni post �i rug�ciune, �-apoi alt osp�� euharistic,...�i-ute-a�a o s� ie�i pe prim�var�----gaaaaaalben�������... ca turta de cear� !.....
GALBENA,GALBVENA......CUM II PLCE POPII??

rodicadriana

10 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 16:33

De la: dirlo1964, la data 2008-12-04 12:05:38Cred ca sunt medici profesionisti,cred ca exista si medici cu suflet,cred ca exista si sfinti intre ei , am si intalnit asa ceva ,dar exista in medicina romaneasca o clasa de nesimtiti cu diploma care au pretentia ca sunt medici.Din pacate acestia sunt mai multi decat cei din categoriile mai sus enumerate!Am deschis aceasta discutie tocmai pentru ai cunoaste toata lumea,si poate cineva care-i pastoreste va face in asa fel incat sa inteleaga ca au depus un juramant!Puteti da si exemple pozitive si acestea trebuiesc cunoscute!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 16:41

De la: rodicadriana, la data 2010-02-09 16:33:24
De la: dirlo1964, la data 2008-12-04 12:05:38Cred ca sunt medici profesionisti,cred ca exista si medici cu suflet,cred ca exista si sfinti intre ei , am si intalnit asa ceva ,dar exista in medicina romaneasca o clasa de nesimtiti cu diploma care au pretentia ca sunt medici.Din pacate acestia sunt mai multi decat cei din categoriile mai sus enumerate!Am deschis aceasta discutie tocmai pentru ai cunoaste toata lumea,si poate cineva care-i pastoreste va face in asa fel incat sa inteleaga ca au depus un juramant!Puteti da si exemple pozitive si acestea trebuiesc cunoscute!
Pe acest forum se da premiul Nobel pentrui medicina????.....

rodicadriana

10 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 16:56

Sunt si sfinti printre doctori, profit de ocazie sa mentionez pe dl. doctor Voicu de la salvare din Ploiesti, caruia ii si multumesc. Sistemul sanitar insa la noi in tara pute. Platesti o viata intreaga taxe si nu poti sa-ti faci un set de analize gratuit. Eu personal in 30 de ani de munca am avut 2 concedii medicale. Nu am beneficiat niciodata de retete gratuite sau compensate. Acum, la 49 de ani, as vrea sa-mi fac si eu niste analize. Am fost trimisa direct la clinicile particulare de catre medicul de familie. Mi-a spus ca nu voi avea nici o sansa sa le fac gratuit. Pentru ce am cotizat o viata intreaga? Pentru ce le dau bani in continuare? De fapt este tot un bir ca si celelalte.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 17:44

mytcor.

----------------
E adevarat ca hartia suporta multe, poti sa scriiiiiiii si sa le intorci pe toate ca la Ploiesti.Unde ai vazut tu ca poftesc. Cand te vei invata sa tii cu adevarul, caci numai adevarul te face slobod. Ce vrei sa stam cu gura legata si in democratie? Sa ne fie frica sa vorbim? Sant si medici care-si fac cu onoare datoria, sant adevarati salvatori dar nu toti. Si topicul nu m-a intrebat de cei buni. Puteau sa scrie la topic "Acte medicale bune si rele" dar nu scrie asa. Si sa mai sti un lucru, in cimitir sant cruci si pentru tineri, asa ca nu sapa groapa altuia.........

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 21:52

De la: 9am121159, la data 2010-02-09 17:44:06mytcor.

----------------
E adevarat ca hartia suporta multe, poti sa scriiiiiiii si sa le intorci pe toate ca la Ploiesti.Unde ai vazut tu ca poftesc. Cand te vei invata sa tii cu adevarul, caci numai adevarul te face slobod. Ce vrei sa stam cu gura legata si in democratie? Sa ne fie frica sa vorbim? Sant si medici care-si fac cu onoare datoria, sant adevarati salvatori dar nu toti. Si topicul nu m-a intrebat de cei buni. Puteau sa scrie la topic "Acte medicale bune si rele" dar nu scrie asa. Si sa mai sti un lucru, in cimitir sant cruci si pentru tineri, asa ca nu sapa groapa altuia.........

actul medical se bazeaz� pe proceduri, �n cell�lalt caz,...pe lipsa lor !...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 03:14

Actul medical daca nu ar fi cu defecte din cind in cind...ar fi perfect. Adica cite un bisturiu uitat in pacient, sau un picior pus invers....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 13:59

De la: nastasemihail, la data 2010-02-10 03:14:43Actul medical daca nu ar fi cu defecte din cind in cind...ar fi perfect. Adica cite un bisturiu uitat in pacient, sau un picior pus invers....
si o lama de cutit uitata in spate....

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 14:06

Mihai ma bucur ca esti curajos si spui adevarul.

daniel_drinceanu

2 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 14:28

sunt si medici buni dar si nebuni sun cu caru, va spun din propria experienta daca nu le dai bani te lasa sa mori.pacat ,si cu cine sa te lupt?
cu morile de vant ca se apara toti intre ,

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 01:00

De la: Madalina11, la data 2010-02-06 17:40:29Nu am atacat personal pe nimeni.scuza ma Roxana daca asa ai simtit!am vrut doar sa adaug ca in lume exista aceste nedreptati...

Asigurari sociale de sanatate nu platesti de o viata, platesti de prin anul 2000.exact.

TI am redat in mesajul anterior text din lege in care scrie despre serviciile medicale in cazul in care esti neasigurat!daca la un mom dat nu mai ai serviciu si nu mai esti asigurat nu are nici o legatura cu faptul ca ai platit anterior...incearca sa intelegi mecanismul asta!
am facut o comparatie cu SUA referindu ma la sisteme medicale si nu la altceva.eu m am lovit de sistemul medical din romania ..in sensul ca luna de luna merg la medicul de familie pt reteta fara sa ma coste ceva...in america nu s a putut lucrul acesta....

ce vreau sa spun este ca inca in Romania este bine ca sistem medical...daqr este posibil ca si aici sa se implementeze sistemul asigurarilor private si va fi vai de noi..
de exemplu anul trecut cind se vehicula in presa sistemul de co-plata, toata lumea era inversunata...ia gindeste te ce ar insemna sa nu mai asigure statul nimic!!
pe tine te deranjeaza ca tre sa duci o adeverinta!!eu iti spun ca , daca ai trece prin situatia in care iti este rau si efectiv n ai bani sa mergi la medic...iti dai seama ca acele adeverinte sunt ....exact nimic..ti ai dori sa duci o suta!!iar in privinta birocratiei sa stii ca si in america este...si probabil si in alte tari europene...ca de altfel si sistemul asigurarilor..eu te cred ca nu poti intelege asta, pt ca ma cunosc pe mine...si eu imi puneam aceste intrebari pe care ti le pui tu pina m am lovit de un sistem medical prost!!!intr o super civilizatie...

in rest...numai de bine!cred ca poti sa intelegi daca vrei, ti am citit multe comentarii si mi a placut cum gindesti in general...

Am remarcat acum treaba cu anul 2000. Asigurari de sanatate se platesc din anul asta ? Habar nu aveam. In privinta asta chiar ca sunt dezinformata. Eu stiu ca am peste 20 vechime de ani in cartea de munca si mai stiu ca mereu diferenta intre salariul brut si salariul net a fost una substantiala, cam de la simplu la dublu.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 10:26

Si iata ce ne transmiter SILVIU:

Sa incercam, nu stiu cum se va face dar iti dau contul meu de la BCR: 4689180210060000203 iar seria cardului se termina in 2217 titular fiind Bucur Constantin Silviu.
Multumesc oricum, eu sunt sceptic, dar asta poate si pentru ca nu mai stiu incotro s-o apuc si ce sa fac.
Silviu

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 12:42

Florin, asta ce mai e ?

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 12:48

De la: super_green_frog, la data 2010-02-12 12:42:58Florin, asta ce mai e ?

Scuza-ma ca-ti raspund eu, vrem sa-l ajutam pe Silviu

Oameni buni,fac un apel disperat la bunavointa dumneavoastra,UN OM--------SILVIU BUCUR,traieste printre noi si are un mare necaz,sotia sa este bolnava de boala secolului----CANCERUL,are nevoie de sprijinul nostru neconditionat,cine poate,cine vrea,haideti sa incercam sa-l ajutam,atat moral,dar mai ales financiar,VA ROG DIN SUFLET si VA MULTUMESC !!!

SILVIU NE TRANSMITE LA RUGAMINTEA NOASTRA de a incerca sa strangem niste bani in contul lui pentru Elena:

,,Sa incercam, nu stiu cum se va face dar iti dau contul meu de la BCR: 4689180210060000203 iar seria cardului se termina in 2217 titular fiind Bucur Constantin Silviu.
Multumesc oricum, eu sunt sceptic, dar asta poate si pentru ca nu mai stiu incotro s-o apuc si ce sa fac.
Silviu''

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 12:48

De la: super_green_frog, la data 2010-02-12 12:42:58Florin, asta ce mai e ?
roxi,ce pot sa-ti explic mai mult decat ce scrie,silviu ne cere ajutorul

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 10:51

Asta e altceva. M-a mirat faptul ca ai publicat ultimele 4 cifre ale cadrdului. Nu mi-am imaginat ca e vorba de Silviu ci de vreo vendeta. Din cate stiu acele cifre sunt confidentiale si i-as recomanda lui Silviu sa mearga sa-si schimbe bucata aia de plastic pentru siguranta. Din cate stiu, pentru a face plati on-line se cer acele cifre. In principiu acele cifre "te angajeaza" in a face plati.
Noi o sa retinem contul si numele beneficiarului daca e vorba despre Silviu al nostru.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre actul medical din Romania?
Mergi la: