back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre actul medical din romania?

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

florys1

28 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 17:12

cineva de pe forum lauda profesionalismul unor doctori,dar si omenia de care au dat dovada...as supara pe D-zeu sa spun ca nu am intalnit si asemenea cadre medicale...dar sunt atatita de putini,din pacate incat nu mai am cuvinte ...ce sa spun ,cel care intalneste asa ceva poate sa spuna ca D-zeu i-a pus mana in cap...in 36 de ani traiti in Romania si avand de-a face cu sistemul medical din pacate ,mai tot timpul(asa mi-a fost sortit),doar la doi medici ma gandesc cu drag :un dr din Baia-Mare si altul din Baia-Borsa(MM)...atat ...am umblat prin toate spitalele renumite din tara,,,,doar ...doar se va face bine...din pacate ce mi-a ramas in minte sunt doar :banii bagati din plic si atitudinea falsa de preocupare intensa fata de bolnav(mama si mai tarziu dupa 20 de ani tatal meu)....preocuparea fata de bolnav si daruirea totala meseriei de medic am intalnit-o intr-un catun de tara ...si mie mi-a fost greu sa cred la inceput ,ca ce dr din Cluj nu a reusit sa faca va face o d-na dr din Borsa...si a facut...cu tratament corect si recuperare medicala facuta de un profesor calificat pt asa ceva ,tatal meu dintr-o leguma a ajuns un om recuperat in proportie de 90%....nimeni nu-i dadea sperante ....caz inchis cum s-ar spune...
ei ....ce momente ...dureroase pt toti cei ce au trecut prin asa ceva....iar unii dr ,in loc sa vada pacientul,problema medicala cu care se confrunta ,nu vad decat BANII....spre nenorocirea noastra ....dezamagire mare ..
la al doilea AVC nu am mai avut sansa de a putea merge din nou la acelasi dr (nu a putut fi mutat),iar tratamentul dat a fost gresit de prima data (s-a mers pe supozitii desi trebuia sa faca automat un RMN)....atacul a fost mult mai mare desi urmase tratamentul si facea recuperari medicale de 3 ori pe an....nepasarea medicului (nervoasa ca a fost chemata de-acasa in ajunul revelionului),tratamentul gresit si luarea unei decizii rapide a fost fatala ....desi se stia ca tatal meu nu mai are nici o sansa (dupa 3 zile ),dr a luat banii si spunea ca merge spre bine....printr-o persoana am reusit sa aflu rezultatul RMN-ului,care nu ii mai daea nici o sansa tatalui meu,,,,dar dr cu zambetul fals (parca o vad si acum) ma incuraja...pana am aflat adevarul...in loc sa-mi spuna sa ma pregatesc de inmormantare ea baga milioanele in buzunar spunand numai minciuni...desi am intrebat-o ,ea contiunua sa sustina contrariul ....cand am chemat preotul sa-i dea ultima impartasanie (prietenul din copilarie l-a impartasit) a plans d-na dr ....poate si-a adus aminte de sotul ei mort de cancer....atat i-am spus "plangi,,,,macar atat sa faci pt tatal meu ,,,sa plangi pt banii pecare i-ai luat fara nici o remuscare ....stiai ca nu are nici o sansa pt ca nu i-ai administrat tratamentul corect si rapid ,ca nu ai acceptat sfatul d-nei dr din Borsa ,ca te-ai simtit ofensata cand s-a oferit sa vina la tine si sa discutati....esti o panarama de dr ,care va plati o data si o data...poate nu acum si aici pe pamant ,,,,de fapt uitandu-ma la tine deja platesti ...." asta a fost una dintre experientele care si acum ma urmaresc ....neputinta ...in fata sortii e usturatoare ,,,,vazand aici ce conditii si cum sunt tratati bolanvii,de multe ori merg intr-un office si plang ,gandidu-ma la tatal meu,la cat am chinuit ca sa poata fi recuperat prima data ,la bucuria cand l-am vazut facand primii pasi si la lacrimile din ochii lui cand preotul,prietenul lui i-a dat ultima impartasanie ...asistenta spunea sa nu-i dea cu lingurita ca se va ineca ...nici vorba ,,,parca acum vad cum a deschis gura si a luat ultima inghititura ca si copilul care cauta cu nerabdare sanul ca sa se hraneasca......sunt multe si nu se pot povesti ....dar atat vreau sa spun :cand am hotarat sa plec din tara ,moartea tatalui meu a fost ultima picatura si pt mine ......cand ma gandesc ca sunt mii ca si mine ,ma infior si milioane care au trecut prin situatii asemanatore ....da sunt dr ...dar atatia de putini din pacate

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 08:10

De la: florys1, la data 2010-03-27 17:12:45cineva de pe forum lauda profesionalismul unor doctori,dar si omenia de care au dat dovada...as supara pe D-zeu sa spun ca nu am intalnit si asemenea cadre medicale...dar sunt atatita de putini,din pacate incat nu mai am cuvinte ...ce sa spun ,cel care intalneste asa ceva poate sa spuna ca D-zeu i-a pus mana in cap...in 36 de ani traiti in Romania si avand de-a face cu sistemul medical din pacate ,mai tot timpul(asa mi-a fost sortit),doar la doi medici ma gandesc cu drag :un dr din Baia-Mare si altul din Baia-Borsa(MM)...atat ...am umblat prin toate spitalele renumite din tara,,,,doar ...doar se va face bine...din pacate ce mi-a ramas in minte sunt doar :banii bagati din plic si atitudinea falsa de preocupare intensa fata de bolnav(mama si mai tarziu dupa 20 de ani tatal meu)....preocuparea fata de bolnav si daruirea totala meseriei de medic am intalnit-o intr-un catun de tara ...si mie mi-a fost greu sa cred la inceput ,ca ce dr din Cluj nu a reusit sa faca va face o d-na dr din Borsa...si a facut...cu tratament corect si recuperare medicala facuta de un profesor calificat pt asa ceva ,tatal meu dintr-o leguma a ajuns un om recuperat in proportie de 90%....nimeni nu-i dadea sperante ....caz inchis cum s-ar spune...
ei ....ce momente ...dureroase pt toti cei ce au trecut prin asa ceva....iar unii dr ,in loc sa vada pacientul,problema medicala cu care se confrunta ,nu vad decat BANII....spre nenorocirea noastra ....dezamagire mare ..
la al doilea AVC nu am mai avut sansa de a putea merge din nou la acelasi dr (nu a putut fi mutat),iar tratamentul dat a fost gresit de prima data (s-a mers pe supozitii desi trebuia sa faca automat un RMN)....atacul a fost mult mai mare desi urmase tratamentul si facea recuperari medicale de 3 ori pe an....nepasarea medicului (nervoasa ca a fost chemata de-acasa in ajunul revelionului),tratamentul gresit si luarea unei decizii rapide a fost fatala ....desi se stia ca tatal meu nu mai are nici o sansa (dupa 3 zile ),dr a luat banii si spunea ca merge spre bine....printr-o persoana am reusit sa aflu rezultatul RMN-ului,care nu ii mai daea nici o sansa tatalui meu,,,,dar dr cu zambetul fals (parca o vad si acum) ma incuraja...pana am aflat adevarul...in loc sa-mi spuna sa ma pregatesc de inmormantare ea baga milioanele in buzunar spunand numai minciuni...desi am intrebat-o ,ea contiunua sa sustina contrariul ....cand am chemat preotul sa-i dea ultima impartasanie (prietenul din copilarie l-a impartasit) a plans d-na dr ....poate si-a adus aminte de sotul ei mort de cancer....atat i-am spus "plangi,,,,macar atat sa faci pt tatal meu ,,,sa plangi pt banii pecare i-ai luat fara nici o remuscare ....stiai ca nu are nici o sansa pt ca nu i-ai administrat tratamentul corect si rapid ,ca nu ai acceptat sfatul d-nei dr din Borsa ,ca te-ai simtit ofensata cand s-a oferit sa vina la tine si sa discutati....esti o panarama de dr ,care va plati o data si o data...poate nu acum si aici pe pamant ,,,,de fapt uitandu-ma la tine deja platesti ...." asta a fost una dintre experientele care si acum ma urmaresc ....neputinta ...in fata sortii e usturatoare ,,,,vazand aici ce conditii si cum sunt tratati bolanvii,de multe ori merg intr-un office si plang ,gandidu-ma la tatal meu,la cat am chinuit ca sa poata fi recuperat prima data ,la bucuria cand l-am vazut facand primii pasi si la lacrimile din ochii lui cand preotul,prietenul lui i-a dat ultima impartasanie ...asistenta spunea sa nu-i dea cu lingurita ca se va ineca ...nici vorba ,,,parca acum vad cum a deschis gura si a luat ultima inghititura ca si copilul care cauta cu nerabdare sanul ca sa se hraneasca......sunt multe si nu se pot povesti ....dar atat vreau sa spun :cand am hotarat sa plec din tara ,moartea tatalui meu a fost ultima picatura si pt mine ......cand ma gandesc ca sunt mii ca si mine ,ma infior si milioane care au trecut prin situatii asemanatore ....da sunt dr ...dar atatia de putini din pacate
tot ce se intampla in romania ,nu peste mult timp va rabufni mai ceva ca in '89,nu mai este mult pana si aerul pe care-l respiram va fi bagat la coplata,impozitat ........fa ce ai de facut si urmeaza-ti destinul,numa nu privi cu manie in urma.......multa bafta

Raporteaza abuz de limbaj
9am096416

278 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 23:20

Las-o moarta Stefane ,las-o.Lacomia oamenilor e mare ,si atata timp cat stiu ca pot lua ciubuc vor lua ,indiferent de cine este la putere ,noi suntem de vina cei care dam,i-am obisnuit asa ,avem impresia ca daca le mai punem ceva in buzunar le creste inteligenta si pregatirea profesionala si abracadabra hop top minunea si ne face bine.Nu .
Imi pare rau ca profesia pe care o ai nu este apreciata in lumea medicala ,atunci cine ar mai purta laurii ?Imagineaza-ti ,un doctor trebuie sa aiba prestigiu ,el nu va imparti cu nimeni finalizarea actului medical.In fond si la urma urmei ,el este seful.

M
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 09:07

De la: 9am096416, la data 2010-03-29 23:20:28Las-o moarta Stefane ,las-o.Lacomia oamenilor e mare ,si atata timp cat stiu ca pot lua ciubuc vor lua ,indiferent de cine este la putere ,noi suntem de vina cei care dam,i-am obisnuit asa ,avem impresia ca daca le mai punem ceva in buzunar le creste inteligenta si pregatirea profesionala si abracadabra hop top minunea si ne face bine.Nu .
Imi pare rau ca profesia pe care o ai nu este apreciata in lumea medicala ,atunci cine ar mai purta laurii ?Imagineaza-ti ,un doctor trebuie sa aiba prestigiu ,el nu va imparti cu nimeni finalizarea actului medical.In fond si la urma urmei ,el este seful.
pai simplu finalizarea actului sexual o face cel care este in stare

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:20

medicii sunt finalisti buni in toate ocaziile,mai putin ultimul drum....

M
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 09:47

Am citit un comentariu care incepea cu : Cineva de pe forum se lauda... Nu stiu cati s-au laudat dar eu nu m-am laudat ci am adus aici un omagiu medicilor mei. Cand mi-am ales medicul de familie nu m-am orientat decat dupa numele de pe usa. Mi-a placut numele Irina Kraus. Din prima clipa am simtit ca e o Doamna cu care aveam sa ne intelegem ca doua prietene si nu ca medic-pacient. Cand a descoperit ca sunt bolnava a luat legatura cu cel mai bun medic si m-am internat. A venit la mine sa vada cum evolueaza boala pe care mi-a descoperit-o: bloc total gr. trei. M-am internat la Spitalul de Cardiologie. Aici directorul spitalului a venit la patul meu si s-a purtat ca si cum as fi fost cea mai apropiata ruda. Trebuie sa-i aduc un gand pios pentru ca a plecat dintre noi si poate de undeva de Sus ma urmareste. Acum cand iar trebuie sa merg la spital, directoarea spitalului Cardiologie care e un Om minunat ca ma mir ca se poate scrie atatea intamplari care, prin ceea ce fac unii medici le umbresc calitatea de Oameni medici ai celor care sunt daruiti a salva oamenii, mi-a dat imediat bilet de internare. Acum cand stiu ca ma va opera, ridic ruga la Dumnezeu pentru sanatatea Domniei sale ca sa se bucure cat mai multi oameni de beneficiile serviilor pe care le acorda cu atata bunatate, cu o voce joasa, incurajatoare si te indeamna: Noi pentru ce suntem aici? Se poate, cum sa renunti,cand mai ai atata de trait!

florys1

28 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 10:21

De la: norinmunti, la data 2010-04-02 09:47:48Am citit un comentariu care incepea cu : Cineva de pe forum se lauda... Nu stiu cati s-au laudat dar eu nu m-am laudat ci am adus aici un omagiu medicilor mei. Cand mi-am ales medicul de familie nu m-am orientat decat dupa numele de pe usa. Mi-a placut numele Irina Kraus. Din prima clipa am simtit ca e o Doamna cu care aveam sa ne intelegem ca doua prietene si nu ca medic-pacient. Cand a descoperit ca sunt bolnava a luat legatura cu cel mai bun medic si m-am internat. A venit la mine sa vada cum evolueaza boala pe care mi-a descoperit-o: bloc total gr. trei. M-am internat la Spitalul de Cardiologie. Aici directorul spitalului a venit la patul meu si s-a purtat ca si cum as fi fost cea mai apropiata ruda. Trebuie sa-i aduc un gand pios pentru ca a plecat dintre noi si poate de undeva de Sus ma urmareste. Acum cand iar trebuie sa merg la spital, directoarea spitalului Cardiologie care e un Om minunat ca ma mir ca se poate scrie atatea intamplari care, prin ceea ce fac unii medici le umbresc calitatea de Oameni medici ai celor care sunt daruiti a salva oamenii, mi-a dat imediat bilet de internare. Acum cand stiu ca ma va opera, ridic ruga la Dumnezeu pentru sanatatea Domniei sale ca sa se bucure cat mai multi oameni de beneficiile serviilor pe care le acorda cu atata bunatate, cu o voce joasa, incurajatoare si te indeamna: Noi pentru ce suntem aici? Se poate, cum sa renunti,cand mai ai atata de trait!

daca cumva te referi la mesajul meu ,ar trebui sa fi mai atenta la ceea ce am scris anterior.este o mare diferenta intre "a se lauda " cu "Lauda profesionalismul...."...cred ca de fapt nici nu ai citit mesajul...pt ca daca ai fi citit nu reactionai in felul acesta ...ma bucur ca ti-a dat D-zeu un doctor bun,dar ma repet :sunt atat de putini ...si chiar si cei care la inceput au incercat sa-si respecte juramantul si sa aiva o conduita excelenta ca si cadru medical,pana la urma ajung si ei in rand cu ceilalti...cunosc o gramada de medici ,care la inceputul carierei lor stateau si discutau cu bolnavul ,cu familia ,se interesa de pacient ,incerca totul ,dar dupa vreo 2-3 ani,s-au schimbat total...isi facuse un nume in acel oras si in acel spital si pt ei era suficient...banul sa vina ,ca in rest ....
asta e din pacate realitatea si daca cineva imi va spune ca ,daca acestia vor avea salariile si mai mari ,va fi tot degeaba ...au deja impregnat in memorie ,e ca un reflex,ca o necesitate ,dorinta lor de a lua mita ...de a mege cu milioanele in buzunar ..din pacate nu sunt singurii....si ce e mai trist ,e ca nli se permite acest lucru tacit ,iar noi nu putem face nimic ,pt ca daca nu dai banul,chiar ca esti pe nicaieri....
inca o data ma repet si imi cer scuze fata de cadrele medicale care incearca sa mai spele din rusinea sistemului saniatar romanesc si care au o conduita profesionala si morala nepatata...sa le dea D-zeu sanatate si putere de a merge mai departe ....
iar tie norinmunti sanatate si mult mult noroc ,pt ca ai nevoie ...crede-ma pe cuvant

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 11:42

De la: florys1, la data 2010-04-02 10:21:49
De la: norinmunti, la data 2010-04-02 09:47:48Am citit un comentariu care incepea cu : Cineva de pe forum se lauda... Nu stiu cati s-au laudat dar eu nu m-am laudat ci am adus aici un omagiu medicilor mei. Cand mi-am ales medicul de familie nu m-am orientat decat dupa numele de pe usa. Mi-a placut numele Irina Kraus. Din prima clipa am simtit ca e o Doamna cu care aveam sa ne intelegem ca doua prietene si nu ca medic-pacient. Cand a descoperit ca sunt bolnava a luat legatura cu cel mai bun medic si m-am internat. A venit la mine sa vada cum evolueaza boala pe care mi-a descoperit-o: bloc total gr. trei. M-am internat la Spitalul de Cardiologie. Aici directorul spitalului a venit la patul meu si s-a purtat ca si cum as fi fost cea mai apropiata ruda. Trebuie sa-i aduc un gand pios pentru ca a plecat dintre noi si poate de undeva de Sus ma urmareste. Acum cand iar trebuie sa merg la spital, directoarea spitalului Cardiologie care e un Om minunat ca ma mir ca se poate scrie atatea intamplari care, prin ceea ce fac unii medici le umbresc calitatea de Oameni medici ai celor care sunt daruiti a salva oamenii, mi-a dat imediat bilet de internare. Acum cand stiu ca ma va opera, ridic ruga la Dumnezeu pentru sanatatea Domniei sale ca sa se bucure cat mai multi oameni de beneficiile serviilor pe care le acorda cu atata bunatate, cu o voce joasa, incurajatoare si te indeamna: Noi pentru ce suntem aici? Se poate, cum sa renunti,cand mai ai atata de trait!

daca cumva te referi la mesajul meu ,ar trebui sa fi mai atenta la ceea ce am scris anterior.este o mare diferenta intre "a se lauda " cu "Lauda profesionalismul...."...cred ca de fapt nici nu ai citit mesajul...pt ca daca ai fi citit nu reactionai in felul acesta ...ma bucur ca ti-a dat D-zeu un doctor bun,dar ma repet :sunt atat de putini ...si chiar si cei care la inceput au incercat sa-si respecte juramantul si sa aiva o conduita excelenta ca si cadru medical,pana la urma ajung si ei in rand cu ceilalti...cunosc o gramada de medici ,care la inceputul carierei lor stateau si discutau cu bolnavul ,cu familia ,se interesa de pacient ,incerca totul ,dar dupa vreo 2-3 ani,s-au schimbat total...isi facuse un nume in acel oras si in acel spital si pt ei era suficient...banul sa vina ,ca in rest ....
asta e din pacate realitatea si daca cineva imi va spune ca ,daca acestia vor avea salariile si mai mari ,va fi tot degeaba ...au deja impregnat in memorie ,e ca un reflex,ca o necesitate ,dorinta lor de a lua mita ...de a mege cu milioanele in buzunar ..din pacate nu sunt singurii....si ce e mai trist ,e ca nli se permite acest lucru tacit ,iar noi nu putem face nimic ,pt ca daca nu dai banul,chiar ca esti pe nicaieri....
inca o data ma repet si imi cer scuze fata de cadrele medicale care incearca sa mai spele din rusinea sistemului saniatar romanesc si care au o conduita profesionala si morala nepatata...sa le dea D-zeu sanatate si putere de a merge mai departe ....
iar tie norinmunti sanatate si mult mult noroc ,pt ca ai nevoie ...crede-ma pe cuvant

Nu la ceea ce e scris acum ci cu mult timp inainte. Poate chiar de pe celalat topic. Mai este unul cam cu aceleasi abordari. Eu am avut in minte fraza respectiva si am abuzat de ea, dar ceea ce s-a scris in ultimul timp nu am mai citit. Daca vreti sa credeti ca v-am adus o ofensa, imi pare rau si chiar imi cer scuze.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 11:51

Norisor draga, nu cred ca tu ai putut aduce cuiva vre-o ofensa cu ceea ce-ai postat iar faptul ca suntem mereu atente sa nu deranjam pe cineva si ne tot cerem scuze, e considerat de multi ca o slabiciune si profita de asta

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 13:06

De la: rodik_mi, la data 2010-04-02 11:51:34Norisor draga, nu cred ca tu ai putut aduce cuiva vre-o ofensa cu ceea ce-ai postat iar faptul ca suntem mereu atente sa nu deranjam pe cineva si ne tot cerem scuze, e considerat de multi ca o slabiciune si profita de asta

Draga mea, dupa ce am citit acea atentionare chiar parca m-am simtit in culpa.O simpla coincidenta si ti-ai facut praf simtul responsabilitatii. Eu de cate ori stau in cumpana ca as fi facut ceva gresit imi convine pentru echilibrul meu sa repar si astfel scap de o indoiala. Oricum iti multumesc pentru interventie si

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 23:13

AVEM MEDICI COMPETENTI DAR aparatura lasa de dorit, curatenia prin spitale la fel lasa de dorit, iar infirmierele m-au tinut in curent, si trantesc si busesc totul in jurul lor....de parca le este sila de job-ul lor....nu exista medicamente in spitale necesare operatiilor, atunci doctorii cum sa-si faca treaba asa cum trebuie? in lipsa acestora se improvizeaza....medicii pleaca din tara datorita salariului mic din ROMANIA si a LIPSEI APARATURII NECESARE DE ULTIMA ORA. HAI LA MUNCA SA MUNCIM, DA DOAMNE SA NU GASIM!!!!!!!CU CE.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 15:03

"HAI LA MUNCA SA MUNCIM, DA DOAMNE SA NU GASIM"

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 15:03

Si cind ma gindesc ca mie mi-a placut sa muncesc MI-A....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 22:32

De la: nastasemihail, la data 2010-04-04 15:03:52Si cind ma gindesc ca mie mi-a placut sa muncesc MI-A....

Cred ca ati vorbit serios. Mie mi-a placut foarte mult sa muncesc, nu era o educatie primita era un fel de cult. Altii se nasc in cultul religios, altii al desfraului, dar eu tot timpul am simtit ca trebuie sa las ceva dupa o zi de munca, indiferent care era aceea. Nu pot sa vorbesc mai frumos despre alte stari din viata mea dar despre munca as scrie ore in sir. La inceput am deschis doua topicuri si dupa cateva zile s-au inchis. Unul era despre munca/realizare prin meserie si al doilea era despre regrete.

9am026923

2 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 09:05

Intr-o tara unde omenia si respectul se degradeaza continuu, nu mai exista decat f.f.f. putini MEDICI. Medicina nu mai este o pasiune este o masina de facut cat mai multi bani, nu conteaza in ce fel, nu ne mai sunt respectati parintii. Am o intrebare totusi: De ce medicilor care au cabinete particulare le mai este permis sa-si desfasoare activitatea si in spitale? Chiar nu va dati seama ca este o TRANZACTIE om-bani? ROMANIA, pacat ca ai totusi si oameni printre altii, destui. Ce care ayu cabinete particulare nu-si fac treaba nici in spital, nici la cabinete cum ar trebui, nu styiu de ce mai depun un juramant, caci daca intr-adevar daca exista DUMNEZEU o sa-i vada pana la urma. Dar de ce nu actioneaza STATUL prin LEGILE lui? De ce avem alegeri si alesi? Sa-si bata joc neincetat de semenii lor? Actul medical in ROMANIA este inexistent. Medicii au f. multi bani, sa nu se mai vaite. Dar, domnilor guvernanti, unde sunt masurile care ar trebui luate in multe domenii? Nu va mai plimbati, nu va mai bateti joc de poporul vostru, luati masuri sa aveti cu ce sa va mandriti, cred ca va ajunge cat sunteti de ponegriti. Cu respect,

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 09:07

De la: norinmunti, la data 2010-04-04 22:32:08
De la: nastasemihail, la data 2010-04-04 15:03:52Si cind ma gindesc ca mie mi-a placut sa muncesc MI-A....

Cred ca ati vorbit serios. Mie mi-a placut foarte mult sa muncesc, nu era o educatie primita era un fel de cult. Altii se nasc in cultul religios, altii al desfraului, dar eu tot timpul am simtit ca trebuie sa las ceva dupa o zi de munca, indiferent care era aceea. Nu pot sa vorbesc mai frumos despre alte stari din viata mea dar despre munca as scrie ore in sir. La inceput am deschis doua topicuri si dupa cateva zile s-au inchis. Unul era despre munca/realizare prin meserie si al doilea era despre regrete.
ce poti face astazi,lasa pe maine poate poimaine nu mai trebue........se inalta ca un astru gloriosul meu popor.........

blueali208

110 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 02:16

spuneti-va parerea despre medici si aici:
despremedici.wordpress.com/
ca sa stim si noi de cine sa ne ferim sau pe cine sa cautam cind mergem la medic.
Si o intrebare: de ce nu reclamati,oameni buni,cazurile de coruptie colegiului medicilor?

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 16:06

spune-ne din ce oras esti, ce probleme ai intampinat de ne recomanzi inversunat sa scriem pe acel e-mail.CAND CONSULTI UN MEDIC PUI BINE PROBLEMA?IL SATURI CU MULTE INTREBARI, A.I. TOATE SA FIE DE PARTEA CELUI SUFERIND?FACI IMPREUNA CU MEDICUL UN ISTORIC AL BOLII?..STIU CA IN MEDICINA SE NUMESTE INTR-UN FEL...RESPECTI CE RECOMANDARE ITI FACE?...ARE EFECT SAU NU?!!!

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 16:10

PENTRU blueali208 am raspuns mai sus.

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 18:06

De la: mgrosu46, la data 2010-07-17 16:06:29spune-ne din ce oras esti, ce probleme ai intampinat de ne recomanzi inversunat sa scriem pe acel e-mail.CAND CONSULTI UN MEDIC PUI BINE PROBLEMA?IL SATURI CU MULTE INTREBARI, A.I. TOATE SA FIE DE PARTEA CELUI SUFERIND?FACI IMPREUNA CU MEDICUL UN ISTORIC AL BOLII?..STIU CA IN MEDICINA SE NUMESTE INTR-UN FEL...RESPECTI CE RECOMANDARE ITI FACE?...ARE EFECT SAU NU?!!!
Amuzant pentru mine, sa vad ca cineva este foarte stapin pe situatie , cind vine vorba despre "daca se pune problema bine la medic"!Probabil este medic! Dar daca nu ai "cu ce pune"problema ,ce recomandare ti se face???

teo
dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 12:50

nu sunt medic,dar am invatat de la viata ca trebuie sa vorbesc frumos, scurt si la obiect, iar acele notiuni din medicina necunoscute mie le pot gasi raspunsul tot printr-un comportament decent --eventual printr-o intrebare...evident in legatura cu boala celui in suferinta! daca timpul nu permite atunci facem un bis pe altadata.

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 12:53

nu suntem prosti daca nu suntem medici!..fiecare poate fi destept in domeniul lui de pregatire.DECI, CE AI VRUT SA SPUI...TE-A MULTUMIT RASPUNSUL MEU?

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 14:35

De la: mgrosu46, la data 2010-07-19 12:53:40nu suntem prosti daca nu suntem medici!..fiecare poate fi destept in domeniul lui de pregatire.DECI, CE AI VRUT SA SPUI...TE-A MULTUMIT RASPUNSUL MEU?
Nu pot sa cred ce rapid te-ai ofuscat!De ce crezi ca cineva a considerat ca am fi prosti?Eu in nici un caz!

teo
blueali208

110 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 22:54

mgrosu,scuze,dar nu am inteles mare lucru din ce ai zis...eu nu va recomand sa scrieti un email,ci sa postati parerile voastre despre medicii pe care i-ati intilnit de-a lungul vietii,acordindu-le si o "nota",pe un blog numit "despre medici",care este impartit pe zone geografice ale tarii,avind si subimpartiri pe judete,deci destul de usor sa cauti pareri despre un anumit medic inainte de a merge la el...intentia mea a fost buna,acuma depinde de fiecare ce intelege sau ce vrea sa inteleaga.

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 16:03

se profita la greu...pe seama omului de rand..efectiv il jecmaneste si umileste!..na, cred ca am punctat mai BINE! SE VORBESTE URAT SI CE URMEAZA?...SE VOR PURTA URAT!...CU CINE?bineinteles cu noi contribuabilii.ASTEPT DEMULT COPLATA!...NU SUNT DE ACORD CU OPRIREA PE FLUTURASUL DE SALARIU CONTRIBUTIA C.A.S!---ORI UNA ORI ALTA! NU MAI FURATI BANII OAMENILOR.

blueali208

110 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 02:57

da,si eu mi-as dori o coplata care sa opreasca contributia la sanatate retinuta direct din salariu; din pacate cele doua vor functiona in paralel!!!

Fosta membra 9am.ro

117 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 18:48

Apropo.. La examenul de titularizare, dascalii romani au reusit doar in proportie de 1|3. Tot la fel sunt pregatite si cadrele medicale? Acum realizez de ce doreau salarii marite cu 50%.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 20:15

De la: klm, la data 2010-07-21 18:48:59Apropo.. La examenul de titularizare, dascalii romani au reusit doar in proportie de 1|3. Tot la fel sunt pregatite si cadrele medicale? Acum realizez de ce doreau salarii marite cu 50%.

as spune ca eminescu ca mai am un singur dor, dar n-ar fi corect fata de mine....
tot binele pe care il doriti voi patronasii ca de-alde tine si ca inca vreo cativa de pe aici invatamantului si sanatatii, sa se rasfranga asupra voastra....
in ritmul asta, s-ar putea sa ziceti MULTUMESC daca va ajunge la catedra chiar si cel cu note mica la titularizare....mai convenabil decat un zootehnist sau maistru care sa-ti invete urmasul romaneste.....
foarte familiar imi pari.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
io_tania

63 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 20:31

Imi amintesc ca pr Arsenie Boca a avertizat asupra acestor vremuri ca cei de la conducere nu vor sti ce biruri sa mai inventeze. Coplata e unul din multele aparute in ultimii ani.
Despre actul medical ma abtin sa vorbesc. Am reusit cu greu, prin disciplina, studiu independent si cursuri de medicina traditionala sa-mi curarisesc toate bolile grave care se tot adunau in "palmares" ca urmare a frecventarii sistemului medical romanesc... Am ajuns chiar sa predau din tainele medicinei traditionale si sa-i ajut si pe ceilalti sa recunoasca si sa cultive priincipiile vietii..
In aceste vremuri este ideal sa fii independent de sistem. Este prea degenerat din cauza lacomiei si conditionarii de "zeul" ban. In plus, incurajeaza si lipsa de responsabilitate fata de propria sanatate. Sunt destui romani care se imbuiba cu toate porcariile, care beau pana nu mai stiu de ei, fumeaza ca turcii, ori se drogheaza bine mersi stiind ca daca-s asigurati, trebuie musai sa fie ajutati cand le scartaie "hoitul' si au pretentii si la compensate...
Unde mai pui tunurile din banii publici cu campaniile de vaccinare pt atatia "bau-bau" inexistenti ori nepericulosi, dar prezentati cu potential "pandemic", mon cher!
Vezi cat de "utile" sunt vaccinurile in articolele de pe quibono.net
Daca nu mi s-ar opri obligatoriu banii pt asigurarea de sanatate, as sti mult mai bine sa-i investesc in propria sanatate, decat "binevoitorul" si "competentul" asa zis Minister al Sanatatii...
Parol, mon cher!

I forgive you! God bless you!
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 23:28

De la: io_tania, la data 2010-07-21 20:31:16Imi amintesc ca pr Arsenie Boca a avertizat asupra acestor vremuri ca cei de la conducere nu vor sti ce biruri sa mai inventeze. Coplata e unul din multele aparute in ultimii ani.
Despre actul medical ma abtin sa vorbesc. Am reusit cu greu, prin disciplina, studiu independent si cursuri de medicina traditionala sa-mi curarisesc toate bolile grave care se tot adunau in "palmares" ca urmare a frecventarii sistemului medical romanesc... Am ajuns chiar sa predau din tainele medicinei traditionale si sa-i ajut si pe ceilalti sa recunoasca si sa cultive priincipiile vietii..
In aceste vremuri este ideal sa fii independent de sistem. Este prea degenerat din cauza lacomiei si conditionarii de "zeul" ban. In plus, incurajeaza si lipsa de responsabilitate fata de propria sanatate. Sunt destui romani care se imbuiba cu toate porcariile, care beau pana nu mai stiu de ei, fumeaza ca turcii, ori se drogheaza bine mersi stiind ca daca-s asigurati, trebuie musai sa fie ajutati cand le scartaie "hoitul' si au pretentii si la compensate...
Unde mai pui tunurile din banii publici cu campaniile de vaccinare pt atatia "bau-bau" inexistenti ori nepericulosi, dar prezentati cu potential "pandemic", mon cher!
Vezi cat de "utile" sunt vaccinurile in articolele de pe quibono.net
Daca nu mi s-ar opri obligatoriu banii pt asigurarea de sanatate, as sti mult mai bine sa-i investesc in propria sanatate, decat "binevoitorul" si "competentul" asa zis Minister al Sanatatii...
Parol, mon cher!

nu te contrazic decat intr-o oarecare masura.....situatia la care s-a ajuns acum e de neconceput......iar deparatizarea acestor sectoare incepe de sus in jos......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Pagini: << 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre actul medical din Romania?
Mergi la: