Info
x
Domnilor tovarasi,mai exista ceva de furat in romania?
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 02:10
All Things Grow With Love
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 02:19
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 03:24
Interviu cu NICOLAE DURAC, fost ofi�er,membru fondator al Comitetului de Ac�iune pentru Democratizarea Armatei
Autor: George Schinteie ([email protected]) Opinii: 2 Interviu cu NICOLAE DURAC, fost ofi�er,membru fondator al Comitetului de Ac�iune pentru Democratizarea Armatei Care este opinia dumneavoastr� �n leg�tur� cu condamnarea generalilor Victor Atanasie St�nculescu �i Mihai Chi�ac? Este o glum�! De ce o glum�? �n mai 2006 am fost chemat ca martor �n procesul lor. �i atunci, ca �i acum, am avut �i am o mare nedumerire: dac� lu�m logica Parchetului Militar, ordinele s-au transmis ierarhic, de la ministrul Vasile Milea p�n� jos, la cea mai mic� unitate. Vinova�ii trebuiau lua�i �n �ncreng�tur�, nu numai cei de la unitate, iar la mijloc s�-i introduci pe cei doi! Acorda�i circumstan�e atenuante celor doi generali? Nici un procuror militar �i, probabil, nici cei civili nu vor pune �n discu�ie problema cea mai important� �i anume �Instruc�iunile M 44�, de mobilizare. Eu n-am avut voie s� vorbesc despre ele p�n� �n 2005! Semnasem un angajament, pentru c� am participat la �ntocmirea unui plan de mobilizare Rom�niei. C�nd s-a dat alarma de lupt� �Radu cel Frumos�, au intrat �n vigoare aceste instruc�iuni. �i acum, vinov��ia �i nevinov��ia se pot judeca numai pe baza acestora. �n ele sunt clar detaliate activit��ile desf�urate la alarma de lupt� cu acest indicativ. Cine a dat ordinele atunci? Din 1990 �i p�n� azi, toat� lumea a cerut judecarea �i condamnarea celor doi generali. Tot de atunci �ncerc s� explic un lucru foarte important: toate ordinele care s-au dat au fost pe linie ierarhic�, de la ministrul Vasile Milea, prin intermediul �efului Marelui Stat Major, Iulian Gu��. C�t� vreme toate ordinele au fost primite de la ministrul Ap�r�rii Na�ionale, �n care, dup� unele documente, se precizeaz� �se trage�, to�i cei care au transmis ori au executat aceste ordine sunt vinova�i. Pentru Timi�oara, principalul vinovat este Vasile Milea, care acum este considerat erou. Sunt sau nu vinova�i cei doi generali? Nu aveau cum s� fie sc�pa�i. Ei erau �n centrul aten�iei, mai ales c� avuseser� �activit��i� la Timi�oara. St�nculescu a avut ne�ansa c� a revenit �n fruntea Ministerului Ap�r�rii Na�ionale. La fel �i Mihai Chi�ac. Cea mai mare prostie a lui este c� a preluat func�ia de ministru de interne. Dac� ne g�ndim bine, Armata a vrut s� aib� o aureol�. S� nu fie condamnat� institu�ia, ci doar c��iva indivizi. �i nu a fost a�a? S-a primit ordin militar �i atunci institu�ia este vinovat�. �ntreaga armat� rom�n� a primit ordin de represiune de la �nsu�i ministrul Ap�r�rii Na�ionale. �n aceste condi�ii nu po�i s� nu implici institu�ia... Cu alte cuvinte, nu doar ei sunt vinova�i, ci �ntreaga armat�? Cum a fost condamnat comunismul, a�a ar trebui condamnate institu�iile militare: Securitate, Mili�ie, Armat�. Nimeni nu se poate scuza prin faptul c� a executat ni�te ordine. Totu�i, mai �n am�nunt, ce au �nsemnat �Instruc�iunile M 44�? �n baza lor s-au �ntocmit toate documentele alarmelor de lupt� par�ial� �i general�. Alarma cu indicativul �Radu cel Frumos� era o alarm� de lupt� par�ial� �i se referea la acoperirea frontierelor de stat. Nimeni nu putea s� fac� altceva dec�t se stipula �n Instruc�iunile M 44. Toat� lumea cuno�tea aceste instruc�iuni. S-a pus �n aplicare planul �i ni s-a spus c� suntem ataca�i de Ungaria. Dup� ce am fost �narma�i, din ordinul lui Iulian Gu��, am fost trimi�i s� �mp�nzim ora�ul �i s� ocup�m dispozitivele. Am fost singurul ofi�er de la Regimentul Mecanizat, cea mai puternic� for�� din Timi�oara, care s-a opus. �n Instruc�iuni era scris clar: �Pentru restabilirea ordinii publice se folosesc unit��ile subordonate Ministerului de Interne�, nicidecum armata. Mi s-a ordonat: �Iei comanda Batalionului 2 Infanterie �i mergi �n ora� pentru a executa ordinele primite!� M-am opus, �i am fost arestat de c�tre comandantul de atunci, �tefan �tefan! Sub ce motiv? Mi-a repro�at c� �suntem ataca�i�,�comunismul este �n pericol� �.a., m-a dezarmat �i mi-a repartizat santinel�, pentru c� s-au g�ndit c� dac� m� duc �n arestul caz�rmii, exista riscul s�-i conving pe solda�i s� m� elibereze, iar la arestul garnizoanei, unde au vrut s� m� trimit�, era plin de civili aresta�i. Pentru c� era�i �n sistem, v� �ntreb, avea mai mare �ncredere Ceau�escu �n Armat�, dec�t �n Securitate? Ceau�escu nu avea �ncredere �n nimeni! Avea �ns� �ncredere �n c��iva oameni, printre care �i Vasile Milea. Pe vremea aceea, to�i cei care ocupau func�ii importante erau numi�i pe alte criterii dec�t cele de specialitate. C�t a�i stat arestat? Din 18 decembrie p�n� �n 22 decembrie 1989. A�i trecut prin momente grele? �n 22 decembrie, seara. Dup� apari�ia la televizor a lui Mircea Dinescu, am spus s� d�m tabloul lui Ceau�escu jos, iar �tefan �tefan a �ndreptat pistolul spre mine. Pe str�zi, din 20 decembrie, se scanda �Armata e cu noi!� Se spune c� �n 20 decembrie armata a fost cu poporul. Jos, la nivel de in�divizi, da! La nivel de comand�, nu! S-a primit ordin cu indicativul �Tunetul �i Fulgerul�, ca �n data de 21 sau 22 decembrie, c�nd vor primi ordin, s� atace Pia�a Operei, �i nici pas�re s� nu scape! S-a f�cut un plan foarte am�nun�it cu tot armamentul �i tehnica militar�! Cine a dat ordinul? Tot ministrul Vasile Milea! Iar �n 22 decembrie, to�i din unitate, cu excep�ia unora care �ncepuser� s� chicoteasc�, erau preg�ti�i s� atace Pia�a Operei. Cei pu�ini au fost trecu�i pe linie moart�, iar cei zelo�i, dup� fuga lui Ceau�escu au plecat entuzia�ti spre Pia�a Operei. Asta este marea revolu�ie militar�! A�a au pactizat ei cu popula�ia. A fost revolu�ie sau lovitur� de stat? Din perspectiv� militar�, eu spun c� dac� a condus la o schimbare de regim, a fost revolu�ie. Este adev�rat, prin preluarea puterii de c�tre Ion Iliescu, mult� lume spune c� nu a fost revolu�ie... Condamnarea lui St�nculescu �i Chi�ac nu reprezint� o diversiune pentru a-l sc�pa pe Ion Iliescu? T�r�g�narea acestor procese, 285, dup� c�te am �n�eles de la Parchetul Militar, nesolu�ionate �nc� din 1990, a fost cu inten�ie. Chiar �i dosarul meu �n care apar ca parte v�t�mat�, fiind arestat de �eful de stat major, pentru c� nu am executat, chipurile, un ordin aberant a t�r�g�nat. Eu sus�in c�, dimpotriv�, eu am dorit s� se execute ordinul conform Instruc�iunilor! Dac� se respectau, nu murea nimeni, pentru c� for�ele de ordine nu f�ceau fa��. St�nculescu �i Chi�ac au fost �n centrul aten�iei tocmai pentru a stopa celelalte dosare din revolu�ie, dosare cu adev�rat grele. Au trecut destui ani, au ap�rut noi genera�ii, spune�i-mi ce a fost CADA �i ce a vrut s� fac�? Comitetul de Ac�iune pentru Demo�cratizarea Armatei a luptat nu pentru destabilizarea ei, cum s-a spus, ci pentru destalinizarea ei. A avut via�� scurt�... Da! Datorit� generalului St�nculescu �i altor c��iva din jurul lui, cum a fost �i Mircea Chelaru. �n ianuarie 1990, am scris un articol, �n care spuneam c� generali implica�i au primit func�ii importante �n noile structuri. Ministrul Ap�r�rii, generalul Nicolae Militaru, m-a chemat �i mi-a propus func�ia de comandant al �colii Militare de Geniu de la R�mnicu V�lcea, ca s� tac. Eram gata s� accept, dar i-am cerut s�-mi arate un singur cadru militar implicat �n evenimente �i care a fost trecut �n rezerv�. Atunci a ridicat tonul �i nu mi-a mai acordat func�ia. CADA a ap�rut la Timi�oara ? Da, la Timi�oara, dar a fost scandal mare, au vrut s� ne aresteze. Cum v� considera�i acum, victim� sau erou? Victim�, dar au fost alte situa�ii! C�nd v-au arestat, ce-a fost, curaj sau nesupunere la ordin? Exist� un articol din regulamentul disciplinei militare care spune foarte clar: �c�nd un militar nu poate executa un ordin, raporteaz� comandantului despre aceasta!� Eu am raportat c� nu pot s� execut un asemenea ordin ilegal. Eram un om care �ncerca s�-i fac� s� intre �n legalitate. Dup� ce a�i �nfiin�at CADA, v-au dat afar� din armat�? Am scris o scrisoare deschis�, �n care acuzam men�inerea �n func�ii a generalilor �i ofi�erilor implica�i �n revolu�ie. Iosif Costina� a citit-o la postul de radio Europa Liber�. Dup� o zi, �n 5 decembrie 1990, am fost trecut �n rezerv�! Pe ce motiv? Propunerea de trecere �n rezerv� suna a�a: �Abatere de la ordinea �i disciplina militar�, iar motivarea: �Periclitarea siguran�ei na�ionale, �ntruc�t a sus�inut ca Rom�nia s� fie integrat� �n structurile nord-atlantice�. Cu ce drepturi v-au trecut �n rezerv�? Absolut f�r� nici un drept. A�i acceptat aceast� situa�ie? Nu a�i revendicat re�ncadrarea �n armat�? Ba da, �n 2003! De ce a�a t�rziu? Nu eram �nc� preg�tit. �i mai e ceva. Demaraser� ac�iunile de aderare a Rom�niei at�t la structurile nord-atlantice, c�t �i la Uniunea European�. P�n� �n 2003, dac� �i ac�ionam �n instan�� nu aveam nici o �ans�. Cine v-a ajutat s� v� c�uta�i dreptatea �n justi�ie? Eu singur. Am g�sit, la Libr�ria �Humanitas�, Codul de procedur� civil� �i l-am citit atent. Am f�cut cerere la Ministerul Ap�r�rii Na�ionale, s�-mi pun� la dispozi�ie ordinul de trecere �n rezerv�, pe care nu mi-l �nm�naser�, eu nesemn�nd nici m�car ordinul de zi pentru luare la cuno�tin��. Dac� semnam acel ordin, �nsemna c� recunosc. Pe acest viciu de procedur�, am ac�ionat �n instan��. Ce a�i revendicat? Recunoa�terea vechimii, repunerea �n drepturi la gradul �i func�ia pe care le-a� fi avut dac� nu eram trecut �n rezerv�. �i daune morale, �n valoare de zece miliarde lei vechi. Instan�a mi-a oferit daune morale pentru c� n-am putut s� dovedesc daunele materiale. Echivalentul a 298.000 de euro. Cine a pl�tit ace�ti bani? Ministerul Ap�r�rii Na�ionale, care ulterior s-a �ndreptat asupra comandan�ilor vinova�i de trecerea mea �n rezerv�. C�t a durat procesul? P�n� �n 2006. Iar �n 2007, am primit �i drepturile de pensie, retroactiv. Au disp�rut dintre noi revolu�ionarii Ion Monoran, George �erban, unul chiar �n condi�ii misterioase, Iosif Costina�. Cum v� explica�i? �n tot ce-am citit despre revolu�ii, nu am g�sit una �n care cei care au un adev�rat ideal, cred �n principii, s� fi preluat puterea. �n Rom�nia, din 1990, sunt aceia�i oameni la putere. Hai s� lu�m un exemplu de t�n�r, Titus Corl��ean, de la PSD. Este iste�, citit, are charism�, vorbe�te bine, g�nde�te foarte rapid, dar, din p�cate are acelea�i vorbe goale ca �i Iliescu. Politicienii versa�i au �nceput s�-i atrag� pe cei c�rora le pot transmite viciile lor. To�i sunt o ap� �i un p�m�nt. Nimeni nu poate s� treac� peste un anumit prag. Tr�i�i cu fric�? Ar cam fi trebuit s� tr�iesc cu fric� din 1990. Mi-a fost fric� �n momentul �n care am fost arestat, p�n� la c�derea lui Ceau�escu. De ce nu s-a vrut aflarea adev�rului? Care adev�r, �n afar� de cel matematic, se �tie �n lume? Cea mai mare manipulare este atunci c�nd spui minciuni pres�rate cu c�teva adev�ruri. �n 1989, este adev�rat, au existat elemente str�ine; au existat �i spioni. Un spion are un adev�rat statut. κi construie�te �ntr-o �ar� o stare social� de invidiat. Nu din punct de vedere material, ci profesional. El nu-�i pericliteaz� statutul ca s� se duc� �i s� instige la ie�irea �n strad�. Au ac�ionat foarte discret, poate �i pentru viitoarea putere care trebuia s� preia comanda statului. Cum vede�i clasa politic� de azi? Prin prisma lui Titus Corl��ean. Dac� nu te simt c� vei fi cu ei la ho�ii, manipul�ri �i afaceri, nu po�i r�zbate. Ce cred eu?! Dac� PD-L c�tig� la alegeri doar 5%, prim-ministrul va fi de la ei. Ce v� face s� crede�i asta? Antecedentele pre�edintelui B�sescu, la prim�ria capitalei, c�nd cerea consiliul de partea lui. Mai ales acum, c�nd este vot uninominal, cu mul�i care �i-au b�gat bani serio�i ca s� ajung� �n Parlament, crede�i c� nu se va forma o majoritate care s� sus�in� un prim-ministru propus de Traian B�sescu? Ce crede�i despre ale�ii locali? Este mult� mafie �n administra�ia local�! Cum vede�i Timi�oara anului 2008? Cu �nc� o benzin�rie �ntr-un parc, cu defri��ri, cu alte construc�ii, cu alte tunuri, cu o administra�ie care nu se ocup� efectiv de administrare, ci mai mult de buzunarele fiec�ruia, cu un Telpark jecm�nitor, pe ai c�ror ac�ionari nu-i cunosc, cu construc�ii improprii �i ilegale �n plin centrul ora�ului... Revenind la ideea de �nceput, crede�i c� Iliescu, vinovat fiind pentru ce a f�cut �n decembrie 1989, va pl�ti vreodat�? El era prea preocupat de preluarea puterii. Este vinovat prin oamenii care l-au �nconjurat. Unul dintre cei mai duri este Gelu Voican Voiculescu. A fost eminen�a cenu�ie. Se ocupa at�t de Securitate c�t �i de Mili�ie. El ar trebui s� fie luat �i cercetat. C�t despre adev�r, nu cred c�-l vom afla vreodat�! Opinii � Bonhomme Extraordinara luciditatea acestui om. De politicieni ca el ar avea nevoie Romania. � DAN foarte bun articol! FELICITARI AUTORULUI SI INTERVIEVATULUI. Care e opinia ta ?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 10:37
Consultati FORMA CONSOLIDATA a actului numai in versiunea comerciala Indaco Lege Online Curtea Constitutionala Decizie nr. 55 din 31/01/2008 (Decizie 55/2008) privind respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti Publicat in Monitorul Oficial nr. 118 din 14/02/2008 Acte similare Sustine gratuitatea acestui serviciu si acceseaza Totul despre prima casa Ioan Vida - presedinteNicolae Cochinescu - judecatorAcsinte Gaspar - judecatorPetre Ninosu - judecatorIon Predescu - judecatorPuskas Valentin Zoltan - judecatorTudorel Toader - judecatorAugustin Zegrean - judecatorIon Tiuca - procurorClaudia Miu - prim-magistrat asistent Pe rol se afla solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti, exceptie ridicata in Dosarul nr. 7.891/105/2005 (numar in format vechi 7.894/2005) al Tribunalului Prahova - Sectia civila. La apelul nominal raspunde Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti, prin reprezentantii legali: Ana Maria Florea si, respectiv, Zbarlea Gheorghe, lipsind celelalte parti, fata de care procedura de citare este legal indeplinita. Presedintele dispune a se face apelul si in dosarele nr. 1.570D/2007 si nr. 1.571D/2007, avand ca obiect o exceptie de neconstitutionalitate identica, ridicata in dosarele nr. 7.894/105/2005 (numar in format vechi 7.897/2005) si nr. 7.890/105/2005 (numar in format vechi 7.893/2005) ale Tribunalului Prahova - Sectia civila. La apelul nominal se constata ca sunt prezente aceleasi parti ca si in cazul Dosarului nr. 1.569D/2007, procedura de citare fiind legal indeplinita fata de partile lipsa. Sustine gratuitatea acestui serviciu si acceseaza Programul de facturare Nr. 1 - Indaco Econ Curtea, din oficiu, pune in discutie conexarea dosarelor nr. 1.570D/2007 si nr. 1.571D/2007 la Dosarul nr. 1.569D/2007, avand in vedere faptul ca sunt indeplinite cerintele conexarii prevazute de art. 53 alin. (5) din Legea nr. 47/1992. Reprezentantul Ministerului Public este de acord cu masura conexarii, intrucat dosarele au acelasi obiect. Curtea, avand in vedere identitatea de obiect a dosarelor mentionate, in temeiul dispozitiilor art. 53 alin. (5) din Legea nr. 47/1992, dispune conexarea dosarelor nr. 1.570D/2007 si nr. 1.571D/2007 la Dosarul nr. 1.569D/2007, care este primul inregistrat. Cauza fiind in stare de judecata, reprezentantii legali ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si ai Casei Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti pun concluzii de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate ca fiind inadmisibila. Luand cuvantul, reprezentantul Ministerului Public pune concluzii de respingere, in acelasi sens. C U R T E A, avand in vedere actele si lucrarile dosarelor, retine urmatoarele: Prin incheierile din 21 septembrie 2007, pronuntate in dosarele nr. 7.891/105/2005 (numar in format vechi 7.894/2005), nr. 7.894/105/2005 (numar in format vechi 7.897/2005), nr. 7.890/105/2005 (numar in format vechi 7.893/2005), Tribunalul Prahova - Sectia civila a sesizat Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti. Sustine gratuitatea acestui serviciu si acceseaza Seminariile Indaco - Expert fiscal Exceptia a fost ridicata de: Stefania Gheorghe, Liviu Constantin Stanimir, Paul Mihail Spanu, Constantin Toader, Nicolae Dan Damian, Florentin Cojanu, Cristian Constantin Coman, Aurelian Preda, Florin Petre, Danut Toma, Vasile Gheorghe, Ilie Valentin Ivanescu, Stefan Valentin Beznea, Iisoara Manolache, Alexandru Manolache, Nicolae Constantin, Florian Tuta, Gabriel Ion Ciulac, Dumitru Marian Fofirca, Alexandru Vranceanu, Vasile Garbea, Vasile Miclea, Ovidiu Nicolae Ciobanu, Gabriel Balea si Ovidiu Badea, Gheorghe Tudose, Fanica Chelba, Daniel Bobeica, Victor Cristian Andreescu, Nicolae Madalin Dumitrache, Georgian Costin Anton, Gabriel Dan Pandele, Costinel Sindrilaru, Iulian Tanase, Cristian Horatiu Grigore, Ion Baciu, Ion Lapte, Angelo Neacsu, Constantin Burdusel, Florin Burlan, Cristian Petronel Achim, Elena Marcu, Constantin Radu, Constantin Catalin Ene, Ionel Minea, Nicolae Tudor, Ion Bancila, Adrian Ionut Opris, Florian Nicolae, Viorel Toma, Catalin Viorel Stanciu, Gheorghe Stoian, Nicolae Toma, Dumitru Radulescu, Mihai Muc, Gheorghe Dinu, Marian Gerea, Mihail Poenaru, Lucian Spataru, Florian Marius Nitu, Florica Schiau, Valentin Adrian Panait si Vasile Mirel Furtuna in cauze avand ca obiect solutionarea unor litigii de munca. In motivarea exceptiei de neconstitutionalitate se sustine ca Hotararea Guvernului nr. 677/2003 contravine dispozitiile art. 26 alin. (1), art. 33 alin. (1), art. 41 alin. (2) si art. 53 din Constitutie, intrucat prevederile hotararii mentionate restrang dreptul acordat politistilor prin Legea nr. 80/1995 si Legea nr. 360/2002. Sustine gratuitatea acestui serviciu si acceseaza Revista Consulting Review Tribunalul Prahova - Sectia civila considera ca Hotararea Guvernului nr. 677/2003 este neconstitutionala in integralitatea sa, fiind contrara dispozitiilor constitutionale invocate in motivarea exceptiei. Potrivit prevederilor art. 30 alin. (1) din Legea nr. 47/1992, incheierile de sesizare au fost comunicate presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Guvernului si Avocatului Poporului, pentru a-si exprima punctele de vedere asupra exceptiei de neconstitutionalitate. Avocatul Poporului apreciaza ca hotararile Guvernului nu pot constitui obiect al controlului de constitutionalitate exercitat de Curtea Constitutionala, motiv pentru care exceptia de neconstitutionalitate este inadmisibila. Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si Guvernul nu au comunicat punctele lor de vedere. C U R T E A, examinand incheierile de sesizare, punctul de vedere al Avocatului Poporului, rapoartele intocmite de judecatorul-raportor, concluziile procurorului, dispozitiile criticate, raportate la prevederile Constitutiei, precum si dispozitiile Legii nr. 47/1992, retine urmatoarele: Curtea Constitutionala a fost legal sesizata si este competenta, potrivit dispozitiilor art. 146 lit. d) din Constitutie, ale art. 1 alin. (2), ale art. 2, 3, 10 si 29 din Legea nr. 47/1992, sa solutioneze exceptia de neconstitutionalitate. Obiectul exceptiei de neconstitutionalitate il constituie Hotararea Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 432 din 19 iunie 2003. Sustine gratuitatea acestui serviciu si acceseaza Revista romana de jurisprudenta Examinand exceptia de neconstitutionalitate, Curtea Constitutionala constata ca aceasta este inadmisibila in raport cu dispozitiile art. 29 alin. (1) si (6) din Legea nr. 47/1992, potrivit carora: "(1) Curtea Constitutionala decide asupra exceptiilor ridicate in fata instantelor judecatoresti sau de arbitraj comercial privind neconstitutionalitatea unei legi sau ordonante ori a unei dispozitii dintr-o lege sau dintr-o ordonanta in vigoare [...]. (6) Daca exceptia este inadmisibila, fiind contrara prevederilor alin. (1), (2) sau (3), instanta respinge printr-o incheiere motivata cererea de sesizare a Curtii Constitutionale. [...]" Asa fiind, Curtea constata, totodata, ca Tribunalul Prahova - Sectia civila trebuia sa aplice aceste dispozitii si, fara a mai sesiza Curtea Constitutionala, sa respinga, printr-o incheiere motivata, exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor Hotararii Guvernului nr. 677/2003, intrucat acest act normativ nu face parte din categoria actelor prevazute de art. 146 lit. d) din Constitutie, text potrivit caruia Curtea Constitutionala "hotaraste asupra exceptiilor de neconstitutionalitate privind legile si ordonantele, ridicate in fata instantelor judecatoresti sau de arbitraj comercial". Intrucat instanta nu s-a conformat dispozitiilor art. 29 alin. (6) din Legea nr. 47/1992, iar instanta de contencios constitutional a fost totusi sesizata, Curtea urmeaza sa respinga exceptia de neconstitutionalitate ca fiind inadmisibila. Pentru considerentele expuse mai sus, in temeiul art. 146 lit. d) si al art. 147 alin. (4) din Constitutie, precum si al art. 1-3, al art. 11 alin. (1) lit. A.d) si al art. 29 din Legea nr. 47/1992, Sustine gratuitatea acestui serviciu si acceseaza Solutia software de gestiune parc auto CURTEA CONSTITUTIONALA In numele legii D E C I D E: Respinge, ca fiind inadmisibila, exceptia de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti, exceptie ridicata de .................................................... Preda Florin Petre ...................................................................................... Forumul Indaco Definitiva si general obligatorie. Pronuntata in sedinta publica din data de 31 ianuarie 2008. PRESEDINTELE CURTII CONSTITUTIONALE, prof. univ. dr. IOAN VIDA Prim-magistrat-asistent, Claudia Miu Act incarcat complet. Termenii si Conditii |
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 22:59
p.n.l. in frunte cu tovarasul tariceanu,manechin de paie si crinuta sluga la doi stapani au pus la cale si au desavarsit furtul secolelor,pe astia vreti voi sa-i votati,tradatorilor,lichele cripto-comuniste ce sunteti,mancurti care uitati istoria,lepadaturi bune de spanzurat,asta sunteti,haimanalelor !Funda�ia Gojdu - Jefuirea Rom�niei
N�scut la Oradea, �n anul 1802, de descenden�� macedo-rom�n�, Emanuil Gojdu devine unul dintre cei mai c�uta�i avoca�i din Budapesta la jum�tatea secolului al XIX-lea. Adun�, astfel, o mare avere pe care, prin testament, o las� �n vederea �nfiin��rii unei funda�ii, care s� ofere ajutor �i burse tinerilor rom�ni pentru continuarea studiilor medii �i universitare. �n perioada 1871-1918, Funda�ia Gojdu, cu sediul la Sibiu �i reprezentan�� la Budapesta, a donat peste 5 300 de burse, ceea ce �nseamn� c� majoritatea intelectualilor rom�ni din fosta monarhie austro-ungar� au �nv��at carte din banii Funda�iei Gojdu. Printre bursierii Gojdu se num�r� Octavian Goga, Traian Vuia, Victor Babe�, Ioan Lupa� �i mul�i al�ii. �n 1920, �ns�, conturile Funda�iei au fost blocate �i sechestrate de autorit��ile maghiare, care au remarcat rezultatele acestora. (s.n.) Mo�tenirea Funda�iei Gojdu este estimat� la 1.100 miliarde de dolari �n valori financiare �i mobiliare, sum� ce nu se poate neglija �i care nu face posibil� restric�ioanrea acestei situa�ii la o simpl� problem� privat�. De c��iva ani, problema Gojdu a fost inclus� �n agenda comun� a discu�iilor bilaterale �ntre Rom�nia �i Ungaria, dar lucrurile s-au blocat, necesit�nd mai mult� insisten�� din partea rom�n�.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 29/08/2009 |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:54
Ce sa-i faci!!!!
Asa e ,,boborul" asta se trezeste o data la 40-50 ani , desi in fiecare dimineata ....stii tu...Desteapta-te rumane.... vai de capul nostru... O natie de H...ghici de la ce vine!?!? hasul |
|
9am105330 6 mesaje Membru din: 24/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 14:33
Cred ca ne meritam soarta! Ne-am lasat condusi de niste incompetenti infumurati, aroganti dar cu bani multi. Parlamentul este plin de astfel de indivizi preocupati doar de interesl personal. (Nusa)
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 14:41
Dac� mai este ceva de furat �n �ara asta?
Eu spun da! Deocamdat� voturile de c�tre PD-L �i, apoi, o s� se g�seasc� ceva... pe la CFR, pe la energie, pe la autostr�zi, pe la turism, din pensii, din salarii, porturile de pe Dun�re, Po�ta Rom�n�, etc...
Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice.
G�oaza este un desert preziden�ial.
"Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 02:01
....o sa ne fure VOTURILE.....pentru a cata oara?
![]() in rest...SA TRAITI BINE!- de nu ma vreti...eu tot va vreu!....
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 02:05
Daca ar fi pe internet bagat tot, la votare, nu s-ar mai putea fura. Iar orice om sa poata verifica, fara sa intervina in program, ar fi mai clar.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 10:12
Ideea e sa nu se termine. Vezi tu, fiecare partid e cu bucatica lui, si acum se bat la 'cine are bucata mai mare'. Furatul, este o componenta a sistemului. Fara ea, nu exista sistemul (acela pe care si tu si restul romanilor il alimentati). Si cand stau si ma gandesc, daca era internet in '89, clar nu ar mai fi fost nici o revolutie. Acuma stam, si facem topicuri pe forumuri cu 'Domnilor tovarasi...' si asteptam ca un supererou sa vina sa si sa preia guvernarea, si sa faca din 'tara asta de rahat', o tara ca-n occident. (Si desigur supereroul va fi cineva de la PSD, pentru ca stim cu totii ca guvernul Boc 2 nu va rezista). Gata, am terminat cu ironiile.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 10:50
CASA POPORULUI..cu toti locatarii ei...
|
|
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 10:58
PD-L-ul este capabil s� introduc� pe pia�� Constitu�ii cu textele modificate dup� vrerea �efului.
"Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 17:09
Traiasca Marea Unire Liberalo-Pesedista!
In sfarsit si-au atins scopul! PNL+PSD+PC+UDMR+PRM=322 Liberali+Socialisti+turnatori secu+extremisti maghiari+ultranationalisti romani = LOVE! Disperarea de a scapa de pacostea de Basescu, care nu ii lase sa fure linistiti, ii impinge la prostitutie. Bravo, consens in toata regula! Visul lui Ion Ilici Iliescu s-a implinit! Votandu-l pe Basescu, votati singura solutie pentru Romania! |
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 18:10
De la: black10131307, la data 2009-10-02 17:09:52Traiasca Marea Unire Liberalo-Pesedista!E chear asa greu de priceput ca Basescu e seful mafiei din Romania nu are tata nu are mama locul lui e la puscarie.A distrus o tara, nea bagat in datorii pe care tot romanul o sa platesca ani de zile.O tara de tampiti. Daca Basescu e solutia pentru Romania ,va meritati soarta. |
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 29/08/2009 |
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 11:02
Este foarte implu!!!
Mai este destul de furat in Ro si va mai fi. Gandeste-te lafondurile europene care pot veni in Ro. Gandeste-te ca totul este controlat la nivel de administratie la orice nivel vrei tu si vei vedea ca si in cazul in care ai putea beneficia de un fond european sa faci ceva in aceasta tara nu vei putea face decat ,,dand tainul" la diferiti rechini politici numiti in functii care colecteaza si dau mai departe pentru binele partidului dupa ce isi opresc si ei o firimitura, pentru zile negre. Dupa ce banii merg la partid si dupa ce aceste pertide sunt sustinute de oameni de afaceri din umbra care au interse mari in investiii si obtinere de contracte de la stat( si stii foarte bine cum se organizeaza aceste licitatii) acestia obtin profituri uriase) Si uite asa s-a reinventat ROATA in Romania. A !!! sa nu uit: stii ca in campanie o parte din banii colectati merg la cei 30% de FOMISTI care voteaza> si care din lipsa neuronilor sau mai bine zis a handicapului mental merg pe ideea ,,daca aia sus fura noi de ce nu? |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 13:46
De la: 9am125457, la data 2009-10-03 11:02:59Este foarte implu!!!problema cea mare nu este cat si cui trebuie sa dai,ci cum se pot lua acesti bani,avand in vedere ca trebuie sa ai ceva bani pusi deoparte pt.a ti se intocmi proiectul,a incepe o minima investitie si pt.a putea demara afacerea propriu zisa,acesti bani cati romani ii au la ora actuala,afaceri suntem dispusi sa facem toti[mai ales cu fonduri nerambursabile],insa putini stiu sa managerieze o afacere[cine ii ajuta benevol]???
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 13:50
cate scoli in care se invata succesul in afaceri sunt in romania???toti ne invata ce trebuie sa facem cu banii,dar nimeni nu ne spune cum sa obtinem acei bani,filozofie de doi bani gauriti gasesti in gura tuturor smecherilor care nu au invatat nimic altceva decat munca cu gura,este cineva dispus sa-i invete pe romani arta si stiinta succesului,pornind de la zero???
|
|
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 00:57
999
|
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 15:44
De la: 999florin, la data 2009-10-03 13:50:10cate scoli in care se invata succesul in afaceri sunt in romania???toti ne invata ce trebuie sa facem cu banii,dar nimeni nu ne spune cum sa obtinem acei bani,filozofie de doi bani gauriti gasesti in gura tuturor smecherilor care nu au invatat nimic altceva decat munca cu gura,este cineva dispus sa-i invete pe romani arta si stiinta succesului,pornind de la zero??? MUNCA Cui nu ii este rusine , sa munceasca si apoi sa vorbeasca.Cu siguranta ca nu te vei imbogati, nu ''din prima'', dar ... cu timpul, vei realiza foarte mult.
|
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 15:46
Asta FAC toti americanii care au realizat ceva in decursul vietii lor,
AU MUNCIT!
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 15:47
De la: i_eirene, la data 2009-10-17 15:46:19Asta FAC toti americanii care au realizat ceva in decursul vietii lor, Sus munca, s� nu ajungem la ea !
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 16:04
Si ce vreti sa spuneti ca la noi nu s-a muncit sau nu se munceste. Tot ce s-a realizat si se realizeaza cu ce s-o fi facut? Cu nemunca?
La americani functioneaza din plin propaganda. La noi e anihilata complet. Si la ei si la noi tendinta e sa se munceasca mai putin si sa se ajunga la folosirea mai intensa a capului, a creativitatii. As putea spune ca noi le-am luat-o inainte dacA se spune ca ei muncesc mai mult si noi mai putin. Meditati la ce am spus, ca nu e o figura de stil.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 16:26
@ nastasemihail
Urm�rind tema topicului, la noi s-a furat inclusiv munca. Nu mai "g�se�ti" pe pia�� munc� eficient�. L-am ascultat pe Lucian Croitoru �i am sesizat c� acestuia �i place s� vorbeasc�. Mult �i prost. Doar at�t. �n schimb lui Johannis Klauss nu i-a prea pl�cut vorba. A spus c� se vor vedea roadele. �i, deocamdat�, timp de 10 ani, roadele sale se v�d �n Sibiu. Pe c�nd la Croitoru nu se prea vede dec�t cearceaful bo�it de pe patul fiicei guvernatorului Mugur Is�rescu.
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 19:46
"ALEXANDRUMITACHE07-28-2009, 05:19 PM
Alex, pe forumuri vorbesc liberalopesedista, sau urmaresc userii incomozi sa le taie comentariile, iar pe bloguri trimit amenintari si injurii, unele greu de reprodus. Astea sunt metode de a elimina opiniile care nu le convin. Daca nu esti jodBase esti paria. Asa ca la atac si astroturfing la greu. Ma amuza ca au facut scandal cu ordonanta, remember ! Sistemul trebuie sa le fie recunoscator, ca ii are. Ma amuza forumurile alea. Ce croncane diferitii maniosi nu ma intereseaza. E unul zis 111dinu care e complet nebun saracu'... indiferent despre ce e vorba el baga ceva despre... clatite. E mooortal! Alta, o nervoasa care se jura ca e plecata in strainezia de la 2 ani, face clabuci din cauza "curvelor" presedintelui. Ntz, ntz, ntz, ce rol enorm au inceput sa joace hormonii in ziua de azi... Oricum, nu te ingrijora, eu le bag cate ceva si ei fac isterii si din cauza postarilor mele si din cauza ca nu le raspund... :D" Iata ce s-a mai scris si pe alte forumuri despre acest porc batran si sclerozat care este 111dinu! Eu pot sa certific ca este cel mai cretin personaj, ca se pretinde profesor si scriitor dar in realitate este un amarat de pensionar, fost activist de partid si in prezent administrator de bloc! |
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 22:01
Da mai este de furat,ceva ce se tot fura din 89 incoace si tot mai e de unde fura ; voturile .
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 10:27
da,mai este de furat : mintile romanilor !
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 19:30
PSD + PNL = LOVE
11 Feb 2008 Sever Voinescu | 46 comentarii | 893 vizualizari Rating: 2 voturi Exista politicieni carora, daca le dai puterea pe mina, e ca si cum ai da unui pusti de 15 ani o sticla de whisky si cheile unui Ferrari. In toata lumea exista astfel de politicieni. La noi, insa, mi se pare ca exista numai din acestia. E tot mai clar ca lumea politica romaneasca se autonomizeaza fata de restul societatii. Sint tot mai multi oameni care isi duc viata fara nici un fel de legatura cu politica; ei constituie, astazi, o imensa majoritate a "poporului" pe care politicienii il evoca aproape mistic tot timpul, dar cu care, de fapt, nu mai au nici o legatura. Publicitate O sila nesfirsita se interpune, ca un zid invincibil, intre romani si politicienii de aceeasi cetatenie. Cei mai multi iau distanta fata de politica nu pentru ca s-au plictisit, ci din ratiuni pur sanitare. Nici un om normal nu sta linga un focar de infectie. Toate partidele au simtit nevoia sa reactioneze cind dl Basescu a vorbit despre "zoaie". Oricine se indeletniceste cu politica s-a simtit dator sa transmita parerea lui despre zoaie. Desi multe, toate replicile au cintat aceeasi muzica: "Cine zice ala e!". Evident, e cea mai stupida replica ce se putea da. Ei bine, pe asta au dat-o toti antibasescienii, in frunte cu genialul lor conducator, dl Mircea Geoana. Adevarul este ca presedintele a exprimat clar o perceptie generalizata a romanilor asupra politicienilor lor. Inutili si maculanti. Produsi ai unei intemperii istorice cazute intr-un oras cu drenajul public colmatat. Ca zoaiele. Daca se intreaba cineva cum de politicienii romani pot fi atit de dispretuiti de propriul popor, poate gasi raspunsul foarte usor. Imbogatirea lor suspecta, goana ahtiata dupa privilegii si imunitati de orice fel, smecheria de mic borfas data drept abilitate politica, prostia flagranta a unora, nerusinarea celor mai multi sint, dupa parerea mea, doar factori agravanti si nu cauze. Motivul principal al caderii politicii in cea mai de jos dezonoare publica este imensa imoralitate a gestului politic cotidian. Una dintre manevrele cele mai oribile din punct de vedere moral este apropierea dintre PNL si PSD. Legatura dintre cele doua partide este pe cit de inavuabila, pe atit de evidenta. Bieti scripcari pe-o coarda falsa, precum starul pesedist de televiziune Serban Nicolae, dau ochii peste cap a exasperare cind li se spune ca nu e in regula ca PSD sa se combine cu PNL. Vrea sa spuna ca nu e asa. Dar senatorul, ca si altii, nu poate pricepe deloc cum gindesc oamenii al caror creier nu e posedat de antibasescianism - adica cum gindesc 95% dintre concetatenii sai. La noi, se spune ca un partid matur trebuie sa fie deschis spre orice alianta pentru a guverna. Cu alte cuvinte, politica e un bordel, in care oricine se poate imperechea cu oricine, si asta, spun "inteleptii" de pe ecrane, e foarte bine. Numai ca, din cite imi dau seama, alegatorii nu prea sint de acord. Eu inteleg ca PNL si PSD s-au apropiat sub presiunea crescinda a dlui Basescu. Dar antibasescianismul, desi ocupa fara rest mintea celor mai multi politicieni de la PNL si PSD, nu este, in realitate, suficient pentru a justifica in ochii electoratului aceasta "relatie". Au putut avea succes CDR, ca forta anti-Iliescu, si Alianta D.A., ca forta anti-Nastase, pentru ca oamenii ("poporul") ii percepeau, pe Ion Iliescu in 1996 si pe Adrian Nastase in 2004, ca pe niste politicieni al caror acces la putere trebuia oprit. Deocamdata, nimic nu indica o crestere a alertei populatiei in privinta "dictatorului" Basescu, asa ca amorul politic dintre PSD si PNL e perceput direct ca un act de imoralitate. Ceea ce si este... |
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 05:03
=))))))))))) EXISTA L-AR FURA ASTIA SI PE DRACULA CU TOT CU CASTEL NU VA FACETZI VOI GRIJI DAK EXISTA INTREBAREA AR FI OARE UNDE AU TOTZI SMECHERII ASTIA DIN PARLAMENT BANII ASCUNSI IN CE VIZUINE IN CE CONTURI DIN ALTE TZARI SUB CE NUME ::EO DE EX DAK AS AVEA FF MULTZI BANI SI SA NU AFLE STATUL CE SUMA AS DETZINE EO AS TRECE ACEASTA SUMA PE NUMELE ALTOR PERSOANA DIN ALTE CERCURI NECUNOSCUTE DE NIMENI::)))personaje care nu fac parte din lumea vedeta personaje neutre
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 08:01
"ALEXANDRUMITACHE07-28-2009, 05:19 PM
Alex, pe forumuri vorbesc liberalopesedista, sau urmaresc userii incomozi sa le taie comentariile, iar pe bloguri trimit amenintari si injurii, unele greu de reprodus. Astea sunt metode de a elimina opiniile care nu le convin. Daca nu esti jodBase esti paria. Asa ca la atac si astroturfing la greu. Ma amuza ca au facut scandal cu ordonanta, remember ! Sistemul trebuie sa le fie recunoscator, ca ii are. Ma amuza forumurile alea. Ce croncane diferitii maniosi nu ma intereseaza. E unul zis 111dinu care e complet nebun saracu'... indiferent despre ce e vorba el baga ceva despre... clatite. E mooortal! Alta, o nervoasa care se jura ca e plecata in strainezia de la 2 ani, face clabuci din cauza "curvelor" presedintelui. Ntz, ntz, ntz, ce rol enorm au inceput sa joace hormonii in ziua de azi... Oricum, nu te ingrijora, eu le bag cate ceva si ei fac isterii si din cauza postarilor mele si din cauza ca nu le raspund... :D" Iata ce s-a mai scris si pe alte forumuri despre acest porc batran si sclerozat care este 111dinu! Eu pot sa certific ca este cel mai cretin personaj, ca se pretinde profesor si scriitor dar in realitate este un amarat de pensionar, fost activist de partid si in prezent administrator de bloc si informatorul sectoristului! Obsesiile lui despre clatite, gaoaze, bikinii si tampoanele Elenei Udrea, tradeaza semnele unei afectiuni psihiatrice. Analizat de un specialist s-ar dovedi ca in copilarie a fost abuzat de o mama alcoolica! |
|
|
|

, sa munceasca si apoi sa vorbeasca.