back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Domnilor tovarasi,mai exista ceva de furat in romania?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:24

M+ai �nnebunit!
M+ai luat cu ghilimelele, cu citatele, cu plagiatul, cu pasti�a, cu parodia...
E�ti tob� de literatur�, estetic�, eseistic� �i stilistic�, tovar�ul profesor...
Mi+am permis s� citez f�r� ghilimea! S�-mi fie jen�!
Trei epigrame �i trei epitafuri drept pedeaps�!
Pentru 111DINU s�-i fac plinu`!

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 August 2009, ora 11:36

@florine, NU am nimic cu tine in mod nejustificat ! NU inteleg si te-am tot rugat sa incetezi insultele adresate celorlalti participanti pe forum ca : cre[s]tinii ,cu dudila pomicolul si idiotii de monarhisti si, multe alte asemenea dragalasenii ....cu postatul unor lucruri ,in nestire-in nestire- fara importanta sau legatura cu tema topicului ..... cu nenumaratele tale clone .... cu transformatul unor discutii interesante ptr.unii,dar nu si ptr.tine,intr-un gunoi care pute ? pentru ce faci toate astea ? care-i rostul acestor lucruri ? cui folosesc ele ? tie ? in ce fel ? ce vrei sa dovedesti ? ca ce ? cum de nu intelegi ca te-ai transformat dintr-un interlocutor simpatic,cu idei interesante si o conversatie atragatoare, in opusul tuturor acestor calitati ? ti-ai furat singur caciula,mai florine si nu da vina pe mine sau altcineva ptr. asta ,caci iti mai furi o data caciula ! nu spui tu ca cine nu-i sincer cu sine insusi ,isi pierde credibilitatea ? ei,bine,exact asta ai facut !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 19:29

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 19:34

1. Sunteti multumiti cu veniturile pe care le obtineti?
sigur da
8%
2 raspunsuri
probabil da
16%
4 raspunsuri
probabil nu
12%
3 raspunsuri
sigur nu
64%
16 raspunsuri
2. Credeti ca Romania merge pe un drum gresit?
sigur da
68%
17 raspunsuri
probabil da
24%
6 raspunsuri
probabil nu
8%
2 raspunsuri
sigur nu
0%
0 raspunsuri
3. Credeti ca actualul Presedinte Traian Basescu este si el raspunzator de starea proasta in care se afla Romania?
sigur da
56%
14 raspunsuri
probabil da
16%
4 raspunsuri
probabil nu
16%
4 raspunsuri
sigur nu
12%
3 raspunsuri
4. Cum ar trebui sa fie viitorul Presedinte al Romaniei?
carismatic
0%
0 raspunsuri
competent
40%
10 raspunsuri
cunoscator al legilor
8%
2 raspunsuri
intelept
24%
6 raspunsuri
drept si bun
16%
4 raspunsuri
vizionar
8%
2 raspunsuri
patriot
4%
1 raspunsuri
5. Pe cine a-ti vota la alegerile prezidentiale ?
un politician consacrat
48%
12 raspunsuri
un independent cunoscut, dar care a facut parte din PSD;PNL;PD-L;PRM etc
8%
2 raspunsuri
un independent necunoscut
8%
2 raspunsuri
un independent cunoscut, dar care nu a facut niciodata parte din partidele parlamentare
36%
9 raspunsuri
6. Pe cine a-ti vota dintre,
Mircea Geoana-PSD
4%
1 raspunsuri
Traian Basescu
24%
6 raspunsuri
Crin Antonescu-PNL
16%
4 raspunsuri
Vadim Tudor-PRM
12%
3 raspunsuri
Dan Voiculescu-PC
0%
0 raspunsuri
Maria Milut- PNT-CD
0%
0 raspunsuri
Sorin Oprescu-Independent(fost PSD)
0%
0 raspunsuri
Cosmin Gusa-independent(fost PSD;PD;s.a.
0%
0 raspunsuri
Ion Talpes-independent(fost PSD;PD)
4%
1 raspunsuri
Dinu Gheorghe- Independent
12%
3 raspunsuri
Mona Musca- Independenta
0%
0 raspunsuri
Elena Udrea-PD-L
0%
0 raspunsuri
Radu Duda-Independent(casa regala)
28%
7 raspunsuri
7. Care dintre candidatii propusi este cel mai carismatic?
Mircea Geoana-PSD
0%
0 raspunsuri
Traian Basescu-PDL
32%
8 raspunsuri
Crin Antonescu-PNL
12%
3 raspunsuri
Vadim Tudor-PRM
16%
4 raspunsuri
Sorin Oprescu-Independent
12%
3 raspunsuri
Dinu Gheorghe - Independent
12%
3 raspunsuri
Ion Talpes-Independent
8%
2 raspunsuri
Marian Milut-PNTCD
0%
0 raspunsuri
Cosmin Gusa-Independent
0%
0 raspunsuri
Dan Voiculescu-PC
4%
1 raspunsuri
Mona Musca-Independent
0%
0 raspunsuri
Elena Udrea-PDL
4%
1 raspunsuri
8. Ce profesie ar fi de preferat pentru viitorul Presedinte?
inginer
20%
5 raspunsuri
medic
4%
1 raspunsuri
scriitor
4%
1 raspunsuri
avocat
20%
5 raspunsuri
economist
8%
2 raspunsuri
arhitect
0%
0 raspunsuri
om de afaceri
20%
5 raspunsuri
muncitor
4%
1 raspunsuri
ofiter de informatii
4%
1 raspunsuri
militar
16%
4 raspunsuri
9. Vei merge la vot?
sigur da
72%
18 raspunsuri
probabil da
12%
3 raspunsuri
probabil nu
8%
2 raspunsuri
sigur nu
8%
2 raspunsuri

Autor: informatie confidentiala

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 19:38

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 19:42

1. Cu cine votati la alegerile prezidentiale din toamna ?
Traian Basecu
20%
12 raspunsuri
Mircea Geoana
5%
3 raspunsuri
Crin Antonescu
35%
21 raspunsuri
Radu Duda
18.33%
11 raspunsuri
Sorin Oprescu
6.67%
4 raspunsuri
Vadim Tudor
15%
9 raspunsuri

9am079792

1 mesaj
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:58

Din Romania? Nu. Acum se fura hotii intre ei

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 19:17

in nici un caz 999florin !!!!!!!!!!!! dar in loc sa va exprimati frumos ideile voi va tot contrati unii cu altii sincer m-am cam saturat sa va citesc cioravaielile Desigur ca ultimul comentariu prin efect ti-a fost adresat si tie deoarece cred ca nu poti razbate la portile occidentului daca nu dovedesti ca esti TU MAI BUN DECAT CEILALTI !!!! Din pacate cum am zis in loc sa le dovedesti lor celor care te combat ca ai ceva bun de spus te complaci in copy paste si renunta la jigniri aduse forumistilor chear daca esti tu mai intai injurat , adopta un stil de comentarii mai superioare fata de ce ai postat pana acum STIU CA ESTI CAPABIL DE MAI MULT !!!!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 19:34

De ceva "mai superior", daca nu chiar foarte superior(!) sigur este capabil acest geniu cu nume constipativ, 999FLORIN, cu atat mai mult cu ct adjectivele superior si i nferior sunt eliptice de unele grade de comparatie, expresiile de mai sus fiind astfel dovada unui cras agramatism demn de acest personaj foarte inferior(!!) caruia i te adresezi agramatical de la egal la egal, de la tembel la tembel la acelasi nivel...

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 30 August 2009, ora 16:42

Fa doamna, la Revolutie inca nu stiai sa te stergi bine la fund, abia iti mijeau foliculii pubieni iar pe la 20 de ani vanai deja un barbat sa te ia de nevasta, sa iti cumpere un loc de munca la primarie unde sa iti dai aere de cucoana, fa toapo! Ce naiba stii tu desprer Revolutie? Inca nu te-ai maturizat si nici nu mai ai sanse. ACEST COMENTARIU TU L-AI SCRIS SAU FLORIN CA TARE SE POTRIVESTE MA FACI PE MINE TEMBEL IN LOC SA TE UITI LA TINE POATE NU STIU SA SCRIU BINE ROMANESTE DAR ORIUNDE AS FII EU NU FAC ROMANIA DE RAS , NU AVETI DECAT SA VA SATISFACETI RECIPROC SA NE DOVEDITI NOUA CELOR CARE SANTEM CEL PUTIN CU BUN SIMT PE ACEST FORUM CA ESTI PLEAVA SOCIETATII HOATA BUNULUI SIMT !!!!!!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 16:46

De la: 999florin, la data 2009-08-28 19:42:471. Cu cine votati la alegerile prezidentiale din toamna ?
Traian Basecu
20%
12 raspunsuri
Mircea Geoana
5%
3 raspunsuri
Crin Antonescu
35%
21 raspunsuri
Radu Duda
18.33%
11 raspunsuri
Sorin Oprescu
6.67%
4 raspunsuri
Vadim Tudor
15%
9 raspunsuri

Spune-mi te rog pe email, daca acest sondaj e real. Mai ales asta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 August 2009, ora 17:18

se pare ca mai exista,atata vreme cat inca mai sunt hoti....

lady_b97

2 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 31 August 2009, ora 11:25

Sigur ca mai este de furat in Romania, atata timp cat ne mai dau fonduri mai este si de furat.O sa fie mai greu cand o sa realizeze ca nu au nevoie de noi , ca facem mai mult rau decat bine si ca slava Domnului in Europa se afla si altii care au mai multe calitati de europeni decat noi si atunci or sa ne izoleze ( sper) poate asa ne vor da o lectie. Poate asa ne vor scoate din cap ca avem dreptul sa fim europeni fara conditii.Eu am vazut multi africani mai europeni decat multi dintre noi ( asta daca a fi european inseamna a fi civilizat a respecta omul si mediul).

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 14:42

De la: nastasemihail, la data 2009-08-30 16:46:47
De la: 999florin, la data 2009-08-28 19:42:471. Cu cine votati la alegerile prezidentiale din toamna ?
Traian Basecu
20%
12 raspunsuri
Mircea Geoana
5%
3 raspunsuri
Crin Antonescu
35%
21 raspunsuri
Radu Duda
18.33%
11 raspunsuri
Sorin Oprescu
6.67%
4 raspunsuri
Vadim Tudor sigur nu este real ca nu are cum sa aiba RD-ul 18% !!!!!!!!!!!
15%
9 raspunsuri

Spune-mi te rog pe email, daca acest sondaj e real. Mai ales asta.

gabrielcbtr

5 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 31 August 2009, ora 14:49

LA PRIMUL TUR VOTEZ CU DUDA SI LA AL DOI-LEA TUR CU BASESCU , PENTRU CA NU CRED SA AJUNGA RADU DUDA IN TURUL DOI , DESI MI-AS DORI .

CLIO

5 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 14:52

Nu mi se pare real deloc!
Este pro Antonescu!

CLIO
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 14:59

De la: gabrielcbtr, la data 2009-08-31 14:49:01LA PRIMUL TUR VOTEZ CU DUDA SI LA AL DOI-LEA TUR CU BASESCU , PENTRU CA NU CRED SA AJUNGA RADU DUDA IN TURUL DOI , DESI MI-AS DORI .

Poate este mai bine sa va incapatanati si sa votati si in al doilea cu Duda ... .Scrieti cu pixul pe buletinul de vot :EU TOT PE DUDA IL VREAU!!!

9am105330

6 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 15:59

Avem ceea ce meritam. Suntem un popor de lasi!....

lady_b97

2 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 31 August 2009, ora 16:23

Daca ma intrebati cu cine as vota, eu care nu mai locuiesc in Romania acum, dar am doar o saptamana de cand m-am intors, v-as raspunde ca as vota cu printesa Margareta, pacat insa ca nu candideaza ea... stiti de ce? pentru ca ea s-a nascut si a mostenit dreptul , pe cand nerusinatii ceilati care ne-au condus si ne conduc , traiesc cu impresia ca e dreptul lor. In Romania nu avem cu cine vota , cred ca suntem rusinea Europei, ma intreb cum mai au curajul sa inceapa o noua zi de minciuna si hotie.M-AM SATURAT DE TOTZI, VREU UNUL NASCUT CU DREPTUL SA NE CONDUCA, MACAR ASA NU LASAM LA LATITUDINEA LOR MANIPULAREA CELOR CARE NU INTELG POLITICA ( nu inseamna ca eu inteleg, dar ma straduiesc)

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 23:20

E clar ca hotia nu va lua sfarsit atat timp cat noi cotizam la cote inalte si au de unde. Fura cu acte in regula deci nimeni nu e vinovat. AS devenit din ce in ce mai clar ca nu pot fi opritzi. Singurul in in care noi sa nu mai fim victimele acestei hotii cu acte in regula ar fi sa ni se lase banii muncitzi in buzunar iar ei sa nu aiba ce fura. Sa fie la limita si poate numai asa vor uita proastele obiceiuri de a inginerii finantzele noastre (diferentza de la salariul brut la net, impozitul angajatorului, impozit pe cladiri, impozit pe venitl din cedarea folosintzei bunurilor, TVA-ul pe tot ce consumam noi, cpoiii, pisica, iepurele, catzelul, care ce are pe acasa de hranit). Cam multe neneaca, cum sa nu iaba de unde fura., prosti sa fie sa nu bage niste contractuze, subcontracztele pe acolo. Uitati stoparea hotiei ca e imposibila in schimb trebuie sa ni se ia cat mai putzin pentru ca indignarea noastra sa scada pe masura iar traiul nostru sa fie unul decent. Sa ne lase banii in buzunar nu sa ne oblige sa le punem pe tava resurse in vederea jafului legal. Nuumai asa vor ajunge sa triasca cu picioarele pe pamant ca de bun simtz n-au auzit iar justitzia e inutila in cazul lor

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 09:57

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-31 23:20:24E clar ca hotia nu va lua sfarsit atat timp cat noi cotizam la cote inalte si au de unde. Fura cu acte in regula deci nimeni nu e vinovat. AS devenit din ce in ce mai clar ca nu pot fi opritzi. Singurul in in care noi sa nu mai fim victimele acestei hotii cu acte in regula ar fi sa ni se lase banii muncitzi in buzunar iar ei sa nu aiba ce fura. Sa fie la limita si poate numai asa vor uita proastele obiceiuri de a inginerii finantzele noastre (diferentza de la salariul brut la net, impozitul angajatorului, impozit pe cladiri, impozit pe venitl din cedarea folosintzei bunurilor, TVA-ul pe tot ce consumam noi, cpoiii, pisica, iepurele, catzelul, care ce are pe acasa de hranit). Cam multe neneaca, cum sa nu iaba de unde fura., prosti sa fie sa nu bage niste contractuze, subcontracztele pe acolo. Uitati stoparea hotiei ca e imposibila in schimb trebuie sa ni se ia cat mai putzin pentru ca indignarea noastra sa scada pe masura iar traiul nostru sa fie unul decent. Sa ne lase banii in buzunar nu sa ne oblige sa le punem pe tava resurse in vederea jafului legal. Nuumai asa vor ajunge sa triasca cu picioarele pe pamant ca de bun simtz n-au auzit iar justitzia e inutila in cazul lor

Dar dece va faceti probleme ? Noi furam prin rotatie,ca nu ne verificam intre noi.Ca mai rasufla cite o fufa ,o Monica ,o Lenuta astupam gaura si nu se mai vede nimic !

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 11:09

Munca omului, o marfa inepuizabila.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 11:16

De la: 9am126636, la data 2009-09-01 11:09:06 Munca omului, o marfa inepuizabila.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 17:06

Aduce-ti-l pe Nastase la putere si o sa vedeti ca mai este ceva de furat!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 18:31

De la: black10131307, la data 2009-09-01 17:06:24Aduce-ti-l pe Nastase la putere si o sa vedeti ca mai este ceva de furat!

Nu-i nevoie Black,se vede foarte bine si sub Basescu si clanul lui portocaliu .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 08:38

ce mai e de furat in romania ? speranta ca lozinca "SA TRAITI BINE " sa se si infaptuiasca vreodata....sau macar in urmatorii 20 ani !...."minciuna in falss",asta ca s-o citez pe o alta Lenuta de renume mondial !

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:04

"Mai este ceva de furat �n Rom�nia"
Dac� nu ar mai exista ceva de furat, B�sescu nu s-ar mai zbate at�t pentru c�tigarea unui nou mandat.

Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice. G�oaza este un desert preziden�ial. "Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:15

RETINETI acest citat din Scrisoarea deschisa a lui Emil Constantinescui:

...agen�i acoperi�i din pres� ai serviciilor de informa�ii a c�ror existen�� a fost recunoscut� oficial de c�tre ace�tia �i �postaci� de pe Internet din a�a-zisele gherile digitale pl�tite la bucat� a fost pilonul de rezisten��...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelkya, 9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:32

De la: romanita, la data 2009-09-02 10:15:38

RETINETI acest citat din Scrisoarea deschisa a lui Emil Constantinescui:

...agen�i acoperi�i din pres� ai serviciilor de informa�ii a c�ror existen�� a fost recunoscut� oficial de c�tre ace�tia �i �postaci� de pe Internet din a�a-zisele gherile digitale pl�tite la bucat� a fost pilonul de rezisten��...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelkya, 9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

Chiar nu mai �n�eleg ce vrea userul "romani�a". �mi aduce repro�uri fiindc� am afirmat c� sunt s�tul de moralitatea genera�iei mele, genera�ie din care face parte �i dumnealui. Este adev�rat ! Chiar sunt cu adev�rat s�tul de moralitatea genera�iei mele.
�n decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat �n altceva dec�t este acum. M� simt chiar vinovat. Am avut ocazia, �mpreun� cu mul�i al�i colegi, de a schimba ceva. �i spun cu asumarea responsabilit��ii c� am fi putut schimba direc�ia de mers a Rom�niei.
Am fost ni�te naivi! Am crezut c� noua putere politic� trebuie l�sat� s�-�i pun� �n aplicare programul reorient�rii ��rii spre o societate democratic�. A�a credeam noi. O societate se construie�te prin voin�a puterii politice. Nu doresc s� spun mai multe. Nu merit� un user, de �teapa� tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, s�-mi cunoasc� adev�rata identitate �i atitudinile avute atunci pentru ca Rom�nia s� se �ndrepte spre o adev�rat� societate democratic�. Sincer, nu merit�! Oameni ca el s-au infiltrat �n r�ndul nostru �i au tr�dat.
Mul�i useri �mi cunosc numele �i mi-au citit c�r�ile despre decembrie 1989. Mul�i fo�ti studen�i �mi cunosc ideile �i principiile referitoare la un stat de drept.
I-am explicat userului �n cauz�, printr-un mesaj privat, c� sunt unul dintre cei aresta�i pe timpul evenimentelor din Timi�oara �i c� sunt bucuros dac� un securist este demascat. Nu a �n�eles nimic. M� atac� at�t pe mine c�t �i pe al�i useri, cunoscu�i mie, useri care, �n perioada anilor `90 au �ncercat s� dea un alt curs istoriei. C� nu s-a �nt�mplat, este o alt� �poveste�. Procentul FSN-ului (actual desp�r�it formal �n PSD �i PD-L), a fost at�t de zdrobitor �nc�t ideile noastre nu numai c� au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care ap�rau puterea. Ca �i acuma!
Atitudinea acestui user, nemul�umit de faptul c� schimbarea de sistem i-a �ngr�dit ascensiunea �n ierarhia comunist�, ierarhie deja prefigurat� a fi real� prin patalamaua oferit� de facultatea muncitoreasc�, dovede�te �ncr�ncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a �ncerca s� se strecoare �n grupul parveni�ilor politici. A ajuns chiar �i �n prejma familiei regale.
Securitatea nu doarme. Romanita o arat� din plin.

Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice. G�oaza este un desert preziden�ial. "Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 18:42

De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 18:31:14
De la: black10131307, la data 2009-09-01 17:06:24Aduce-ti-l pe Nastase la putere si o sa vedeti ca mai este ceva de furat!

Nu-i nevoie Black,se vede foarte bine si sub Basescu si clanul lui portocaliu .
si la basescu cam ce sar fura?????? mai zau esti copil?????????

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului domnilor tovarasi,mai exista ceva de furat in romania?
Mergi la: